De jó ennyi képre jönni! Köszi mindenkinek! Rakjatok fel még még még!

Gyönyörűek mind!!!
Veronikusz,
hajrá gyógyer-nem-fáj-be-kell-venni szónoklatok!!!
Hová lőtték azt a fülbevalót, hogy törést okozott??
(én 20 évesen lövettem be, nem tudtam, hogy az bármikor „késő” lehet

)
Eni,
sztori tényleg furi, vagyis inkább az, hogy rosszra gondolunk… az ember (legalábbis én is) csak később gondolkodik el.
Valentina,
hát azt én se vagyok képes felfogni, hogy aki beteg miért nem tudja türtőztetni magát a gyerektől???

annyiszor előfordul ilyen…
Gabi,
EDA: na azért szerintem nem ennyire vészes a dolog. Ha valakit ez nyugtat meg, szíve joga. Sok nagyon kellemes szülésről hallottam edával. Mindenki másképp éli meg, mint ahogy magát a szülést is. Nálam a doki nagyon tárgyilagosan elmondta, hogy ez mivel jár (akár 2 órásra hosszabbodott kitolási szakasz, ami amúgy kb max 15-20 perc, és ez ugye sokkal gyakoribb szövődménnyel jár.

) Szóval én beszéltem le magam róla. De pl a gázra spekuláltam, de az meg nem volt. (érdemes rákérdezni már mikor bekerülsz a szülőszobába, nehogy akkor derüljön ki, hogy nem működik, mikor már úgy, de úgy szívnád

) Így mindenféle fájdalomenyhítés nélkül csináltam, én, aki a fogorvosnál is alapból a legerősebbet kapom! Szerintem ’mantrázd’ be magadnak, hogy gyors szülésed lesz, és akkor mindent ki lehet bírni.

(vagy legalábbis, mikor már ottvagy, úgysem lesz más választásod

)
Aprooka,
kitartás, drukk nektek!!!!!!!!!!!!!
Dori,
mit mondott ma Tóth doki?
Reni
megy a drukk, hogy minden simán menjen, bőröcske ide vagy oda

!
egyik ismerősnél csak a felét vágták le a bőröcskének. Nem tudom, ez pontosan mit jelent, mert nem nézegettem az akkor már 6 éves kissrác kukkerját.
De az tényleg nem lehet a jó megoldás, hogy minden este szadizd.
Mi ma megjártuk Budakalászt, ismerősnél látogatóban, na meg kaptunk újabb nagy halom babarucit, overált, szőnyeget, stb. Már tortúra számba ment a babakocsival odafelé is, hát még vissza a sok motyóval. Asszem, hogy nekem, aki nem szeret vezetni, esélyem sincs a kertes házra..
Péntek: akkor, akit érdekel, mi koradélután kinn leszünk (ha szép az idő) addig még jövök, Linocs, Dori, számotokat tudom, aki még jön, jelentkezzen.
Betegeskedőknek gyógypuszik!
És szervezzetek talit délelőttre is mert sokaknak az a jó! Mondjuk, én szívesen kinn vagyok egész nap!
Kriszta, ngem érdekelne a szombati progi, addig még jövök! Megpróbálok rákeresni a neten.