A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Csilla!
Én is szoptatok még, mást nem kapnak. Tudom, nagyon nehéz, írtam már, hogy volt több, mint 20 szopi egy nap...de most már beálltak napi 5-re Léna, Levi 6X, mert ő még eszik hajnalban 4 körül, Léna csak 7-8 körül reggel :)
Tényleg próbáld meg kihúzni vhogy min. a 3 órát két szopi között, nem biztos, hogy azért sírnak, mert enni akarnak, én legalábbis így tapasztaltam. Nincs vmilyen segítséged? Sokat számít, ha vki lefoglalja az egyiket...Te meg igyál SOKAT, meg sok fehérje kell!!
Ja, én nem mérem őket, mert úgy gondoltam az elején, h csak idegesítene...most már csak 2 hetente mérik őket a védőnőnél. A 200 g teljesen jó! Kitartás, de ha nem megy, nyugodtan adjál tápszert sztem!Amúgy jó húsban vannak, édesek nagyon!

Bocsi a hasért, nem ugyanaz a két kép... 8) , cserébe a mellem teljesen szétrepedt a méretnövekedés miatt, az tuti az enyém a legrondább... :oops:

Nikole! Nekünk Jane van, tök jó, könnyű, jól fordul, mindenhová beférek vele, liftben 2 kör szétszedve, csak drága... :?

Sotske! Köszi, te csajaid is arik, jó nagyok már!

Binyek! Nálunk nov.23-án lesz keresztelő.

Kép
riddencs

Has és cici :roll:
A második elfogyott :cry:
Az első:hm...7 kg-val vagyok kevesebb,mint szülés előtt,hasam nincs,viszont irigykedem,mert nekem tökre kilátszik a 2.-dik vágásom a bugyiból.Én már kezdem megszokni,de ismerem magam és tudom,hogy jövőre tök zavarni fog,hogy kilátszik a fürdőruciból. :cry:
Vendég

Eszti
Mi az,hogy 2. vágás?Hány vágás van rajtad?
Vendég

nekem a laparaszkópiák stoppolásai gázosak.Főleg a köldökömnél :lol:
Vendég

Kép szörnyecskék
[/img]
Kép Marci kutya
Kép Marci kutya ruhában
[/img]
Kép mindenevő a gyerek
Vendég

Kép néha pihen is,de szigorúan nyitott szemmel,különben lemarad valamiről[/img]
Vendég

na dobok én is néhány képet

Kép

a kutya füle nagyon jó

Kép

erkélyen aludni jó

Kép

boldog szülinapot anyu :)

szanet

Jó reggelt mindenkinek!!
Legelőször is: az összes baba gyönyörű!

Szoptatás: örök téma, ráadásul nekem Manóval nem egészen úgy sikerült, ahogy terveztem, úgyhogy most agyban iszonyatosan készülök. Anyatejes volt végig a nagyfiú, "csak" 2 hónaposan beteg lett és olyan sztrájkot kezdett, hogy vakarhattam a fejem: vagy kiszárad és akkor kórház, vagy eszik úgy, ahogy elfogadja. Hát a cumisüveget fogadta el, nem lehetett visszaszoktatni cicire, úgyhogy 10 hónapos koráig fejtem neki. Szóval az már abszolút mérhető volt, nem egyenletes folyamatosan a tejtermelés, volt, hogy 2 óránként fejtem, hogy elég legyen, Aztán "utolértem" a gyerek fogyasztását, és elég volt 3-4 óránként.

Csikka!
Nagyon jó a 200 g-os hízsás, szerintem azt ne méricskéld, mennyit esznek. Így lettem én is mérlegfóbiás... Meg ez a napi 150g/testsúlykg leginkább a kizárólag tápszeres babákra használható. Mivel ott tényleg grammra megállapítható a tápanyagok mennyisége.
Atrán: a tejed tényleg nem lehet gyebge (bocs). Ami szopi elején j9n, az valóban hígabb, a "hátsó" tej a zsírosabb, töményebb. Szóval jól csinálod, ha bírod és megy, tarts ki. Ha nem, nem feltétlenül a táp a megoldás, ha anyatejet akarsz adni. Ehetik a lefjtet is "igény szerint" és akkor egy-egy etetést át tudsz adni másnak, tudsz kicsit többet pihenni.

Bocs mindenkitől, hogy ilyen hosszúra sikerült. Szerintem látszik, nagyon szopi-párti vagyok, de ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy meg akarnék bántani bárkit, aki a táp mellett dönt. Két babával amúgy is nagyon nehéz, és a legfontosabb tényleg az, hogy mindenki megtalálja a saját útját, ami neki és a babájának is a legjobb. Egy idegbeteg anyuka tényleg nem jó a gyerkőcnek. Meg a családnak sem.
vovanda

Banika
Jaj,köszi!Máris szuperul indul a reggelem :wink: Hihetetlen édesek és olyan gyönyörűek :lol: Tök jó lenne egyszer egy topik tali,de szerintem elég esélytelen,itt is lakunk,ott is lakunk...Én felajánlom,hogy jöjjön el hozzánk mindenki,de nem tudom,ki mennyire kapó az ötletre :wink:
Ja,2 vágás:nekem egy fordított T-betű díszeleg a hasamon.Van a rendes,ami mindenkinek,és ennek a közepéből indul függőlegesen a köldököm felé a másik,kb. 7 cm vágás :cry: Ez így érthető?
Ez azért kellett,mert Noa,aki keresztben feküdt fent a bordáimnál,teljesen lenyomta Szávát,aki viszont befordulva a helyén,várta,hogy kiszabadítsák.Mivel ez nem ment a "rendes" vágással,így kellett ez a másik is.
Vendég

Szanet
Nagyon szépek a lányok :lol:
Vendég

Sotske!
Pontosan hova is kéne menni? Iszonyatos mehetnékem van így 4 hónap itthon "ülés" után. :lol:
vovanda

Vovanda
Kiskőrös
Vendég

Vagy,esetleg lehetne egy aranyközéputat választani,csak nem tudom,hol :roll:
Vendég

Sziasztok!

Andi a ringatós beszámolóid után, kicsit félve indultam útnak egyedül a két leányzóval a baba-mama klubba, ahol tegnap éppen ringató foglalkozás volt. Csajok tündériek voltak, hála az égnek, Lilike szépen tapsolgatott is, olyan büszke voltam rá :oops: Dorci inkább nézelődött, de a csaj szerint szépen figyeltek.
Így megyünk legközelebb is. Mondjuk enyémek még nem mennek, lehet, hogy akkor kezdődnek majd a bajok :lol:

Liló tegnap felállt és ötöt lépett önállóan. Dorka meg este tologatta az autót, majd egyszer csak elengedte és hármat lépett Apukámig.
Szóval lehet, hogy nemsokára én is futhatok utánuk :wink:

Judit

jucicuki

Juci
De jó!Nagyon ügyesek a csajszik :lol:

LANYANÉ merre jársz :?:
Vendég

Eszti
Igen,érthető.Nekem elég ez az egy is amikor front van és vakarózom :lol:
Tali tényleg jó lenne egyszer.Valahol.Valamikor :lol: :lol: :lol: :lol:

Szörnyecskéim elvenek mint állat.Megint egy fejlődési ugrás?Vagy nekem egy fejlövési?Mikortól alszanak kettőt naponta?Azt hiszem az a baj,hogy a három már alvás sok,a kettő még kevés.Marci most is aludt 20 percet.itt röhög,kutyázik,pörög.Nem lehet itt hagyni,mert lezúg az ágyról.Földre nem merem tenni mert hidegnek találom,Kindermöbelék 3 hete faragják a járókát..........Szép az élet.Apa majd eszik pizzát vacsorára.
Felébredt a másik szörny is :lol: Ja!Szét kell őket szednem alvásra,mert földumálják egymást.Még jó,hogy iccaka elvannak.
Vendég

És én akarok még egy gyereket!csak nehogy kettő legyen belőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="banika"] írta:banikas én akarok még egy gyereket!csak nehogy kettő legyen belőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezzel én is így vagyok. Bár nálunk Apát még puhítgatni kell.

Kép

Kép
szofi74

Banika
Nálunk apa sokszor eszik pizzát :wink: :wink: :wink: (Sajna)
Mi pont a héten kezdtük el a napközbeni 2 alvást,mert én is úgy láttam,hogy sok nekik a három.Kérdezni is akartalak,hogy nálatok mi a szitu.Most úgy néz ki egy jó nap:reggel kelnek 7 körül-reggeli.Játék 9-ig,aztán szunya-jó esetben 11-ig.Aztán ebéd-játék kb. 1-ig,aztán nagy szunya-jó esetben 3--ig,fél 4-ig.Ilyenkor van uzsi és játék+nyűglődés 6-ig.6-kor fürdés,fél 7-kor vacsi,aztán szunya reggelig.
Vendég

Poci: én még mindig kis híján sírva fakadok a látványától. Bár az enyém sajna fénykoromban sem volt olyan csini mint Riddencsé. Irigykedem is nagyon. :wink:

Találkozó: de jó lenne. Nekem nagyon mehetnékem van. Már a múltkor is vágyakoztam legalább egy közös plázázásra valakivel, amikor Rebe emlegette. Valaki, akinek szintén az Árkád vagy a Pólus van a legközelebb???? Esetleg Városligeti séta?

Babák gyönyörűek!

Banikaszörnyecskéken nem győzök csodálkozni. Fogak, négykézláb állás. Hihetetlenek. Nálunk még semmi ilyesmi. Tomi hanyattfekve élvezi az életet, felesleges mozgással nem strapálja magát. Jó, ez a késés nála betudható a fejtartási problémának, ami csak 2-3 hete rendeződött. Mira viszont már "bejárja" az egész nappalit. Elég sajátságos módon: addig forog hasról hátra és vissza, amíg elgurul a kiszemelt célig, majd ott hason elfordulva irányba áll és már kezdődhet is a lakás szétbontása.

Lili! Mi is járunk a BHRG-hez. Tominak nagyon jót tett az ottani torna (is), mert mellette még mindig heti 1X Dévény.

Kép

Kép
szofi74

Juci!
Tök ügyesek. Buli lesz, amikor ketten négyfelé rohannak. :lol: A konditermet tuti megspórolod.

Banika!
Nekem Manóval volt hasonló gondom, amikor napi két alvásról egyre álltunk át. A kettő már sok volt, hiába aludt csak fél órákat, az egy meg kevés. Nálunk volt egy átmeneti időszak, amikor napközben hetente kétszer-háromszor még kétszer aludt, a többi napon viszont csak egyszer. A kétszeri alvást fokozatosan csökkentettük, és pár nyűgösebb nap alatt szépen átállt egyre úgy, hogy utána jó ideig 2 órákat aludt nappal. Ha tényleg sok a három, szerintem próbáljatok óvatosan átállni. Mi most a "nem alszunk nappal" című műsort nyomjuk. Ha alszik, egyzserűen nem lehetvele bírni este, 11-ig fent kukorékol.

Pizza: nálunk apára zord idők jönnek, merthogy most még én csinálom a pizzatésztát (elnyomott kisebbség vagyok, hiába), a fiúk imádják. De van egy olyan érzésem, hogy eljön még a bolti pizza ideje. :lol:
vovanda

Mó!
Én anno körbejártam a pocifotó témát. Szerintem őt is néztem, de elég húzós áron dolgozik, ha jól emlékszem. Nálam végül a következő jött be: http://www.pocakfoto.hu/kismamafoto.php. Elfogadható áron és szépen dolgozik. Én készülök hozzá babás fotózásra is karácsony környékén.
Enyém képekből ízelítő: http://picasaweb.google.com/nksg007/PocaklakhelyKVLrL#.
Amikor még én is büszke lehettem a pocimra :D .

Ahonnan még ellestem beállításokat:
http://www.bbfotoi.hu/kismama.htm
http://www.manofoto.hu/erkezem.html

És ami még nekem nagyon tetszik, de már babás:
http://www.1point4.hu/gyp.html

Kép

Kép
szofi74

Eszti
7-kor kelnek,kaja.fél 9 körül indul a "semmi nem jó,de aludni sem akarok" műsor,aminek azért alvás a vége.Hol 20 perc,holr 45. 10-10.30 körül esznek megint,utána játék stb.Az ébredéstől számított 1,5-2 óra múlva szintén szenvednek.Ebédhez még korán van,nem elég éhesekHa húzom az időt,mondván,hogy kaja után jobban alszanak,akkor kiakadnak és nem esznek normálisan.Szóval ismét küzdünk kicsit,így még alszanak kb fél órát ebéd előtt is.Kaja után mostanában nem bírnak itthon maradni,ezért sétálunk általában uzsiig.Babakocsiban azért nézelődnek,alszanak felváltva.estéink érdekesek.Fürcsit most húzzuk nekik 8-ig az óraállítás miatt.Utána kaja,jó esetben alvás.Marcinál nem jellemző,nem ér rá aludni.Engedékeny apuka meg kihozza,nehogy felébressze a Bercit.Humortalan,kőszívű anya meg visszaviszi és kicsi mesélés után keményen leteszi aludni.Általában megúszom 2 perces tiltakozó sírással(arra még nem ébred fel a Bercus).Szóval simán van fél 10 mire végzek vele :lol: :lol:

Szofi
Nálunk is így közlekednek,Marci tolja magát letett fejjel hason előre.Játékos kosár az inspiráció :lol: Oda csúszik-mászik és pakol :lol: Ha már egyszer elkezdte,akkor csinálja rendesen.De nem bántam volna ha még kicsit beéri a fekvéssel.Két hete világomat nem tudom,tele a szennyes állandóan,rám dől a vasalnivaló ha kinyitom a szekrényt és FERTŐBEN ÉLÜNK!!!!!minimum 25 órát igényelnek a pasik.Lehet hohy kínai tápszert vettem nekik és volt benne egy kis speed? :lol:
Apát nálunk is puhítani kell.Azt monda hozzak papírt róla,hogy egy darab és lány :lol: Különben bele se kezd :lol:

Juci
Én is megnézlek kétfelé futni :lol: Bár jövőre már nem röhögök ezen ilyen vidáman.
Vendég

Megjöttek a DM kuponfüzetek. Az alábbiakat biztosan nem fogom elhasználni. Szívesen postázom, ha kéri valaki. Mindegyikből 2 van természetesen:

Babylove pelenka - 250 Ft - elkelt
Pampers jumbo pelenka - 500 Ft - elkelt
Huggies pelenka - 500 Ft - elkelt
Johnson's babaolaj - 150 Ft
Babylove tápszer - 200 Ft
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szofi74 2008.10.16 15:59-kor.

Kép

Kép
szofi74

Alvásban nálunk még semmi rendszer. Előfordul, hogy egész nap semmit, néha meg napi 3X. Sajna fél óránál tovább ritkán húzzák. Most például ilyen kivételes alkalom van, ezért tudok itt garázdálkozdni. Elkiabáltam, már hallom is a molyolást. Hamarosan kezdődik a sikítozás is. Mira mostanában csak így hajlandó kommunikálni. Migrénesebb napjaimon nagyon tuti :( .

Kép

Kép
szofi74

Ezek elájultak ebéd közben.Viszonylag tűrhetően ettek is.Gyorsan csinálok nekik holnapra kaját.Pizza stornózva,vacsit is csináltam :lol: A vasalnivalót majd átviszem a szomszédba :lol:
Vendég

Banika!
Kevés a 2 izgó-mozgó!? :lol: Te jó ég!De azért várj még egy kicsit!

Lili!
Milyen aranyos lehet a lányod jármódja! :D Kis leleményes!Látszik,hogy lány! :wink:

Eszti!
Még félévesen is nyüglődés az esti időszak???AZt hittem,hogy csak a picik szenvednek ilyenkor,akiket még nem lehet lekötni igazán semmivel...Jaj-jaj! :roll:

Nagyon jók a képek! :lol: :lol: :lol:

A taliban én is benne lennék,csak találjunk egy olyan helyet,ami nagyjából egy távra van mindenkitől.
Mi például ma is megyünk talira, a szexárdon szültek talijára.

binyek

Binyek
Szerintem az esti nyűglődés örökös.Később azért,mert már nem alszanak annyit napközben és estére elfáradnak./-kor meg mát nem teszed le aludni,mert úgy kell agyoncsapni akkor az esti alvásnál.Én így látom a körülöttem lévő gyerkőcöknél.

A 3. gyereket én se most gondoltam.Annyira hülye még én se vagyok.
Vendég

NAGYON KÖSZI CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma probáljuk a 3 orát.Milán már követelte másfél orára,aztán apa elaltatta egy kis járkálással.Tényleg az a baj,hogy keveset szopiznak egyszerre,mert sztem nem éheznek ki eléggé..na meglátjuk.ha nem megy jön a tápi.

Édesek a lurkok!!!!

Banika,nem semmik a fiaid,nagyon ügyik és továbbra is imádom őket :!: :!:

Szanet gyönyörűek a csajok :!: és király a pulcsijuk :lol:

ja,és bejön Milcsinek a hinta,hurrá!!!Ma egy orát aludt benne :oops: :D

Rebe, a mult vasárnap voltunk a dunakeszi auchanban.figyeltem,hátha összefutunk :)
Puszi mindenkinek!!Ja a tali,az szuper lenne ,csak egy kicsit később.
s.csilla

Milyen főzelékvariációkat adtok ti a gyerkőcöknek?Nekem elég szegényes a fantáziám :lol:
Vendég

Csilla
Örülök,hogy alakulnak a dolgok.Biztos,hogy nem éheztek ki eléggé.Hidd el napról-napra jobb :lol: (azért jó,hogy nem látsz most pillanatnyilag) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép szájjal nézünk :lol: [/img]
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a babakocsis infokat, megnéztem a szolnoki Peg Perego-t a neten, holnap megnézzük élőben is. Ha jó állapotban van, akkor valószínű megvesszük, csak még kivárom a szombati 12 hetes UH-t, nehogy valami gond legyen a babócákkal :roll:

Jaj, olyan édesek a képeken a bébikék, ez ami adja az erőt, hogy ne legyek annyira megijedve. Most még nem tudom hogyan oldom meg, de jó olvasgatni titeket, mert látom, hogy ha nem is egyszerű, de azért megoldható :D

És hogy már a harmadikon gondolkoztok néhányan :shock: Mondjuk ennyivel jobb, ha elsőre jönnek az ikrek, akkor ez ember még eldöntheti, hogy akar-e harmadikat, nálunk ez fordítva történt :lol:

Kép
Kép
nikole

Nikole
Én speci jobban "örültem" volna ha a második kör az iker.Így kicsit félve vágunk bele majd(ha belevágunk)még EGY gyerkőcbe.
Vendég

Banika

főzelék:

srépa-krumpli
srépa,karfiol,krumpli
srépa, cukkini krumpli
srépa, alma(főzve),krumpli

uezek csak krumpli helyett rizs(barna rizs)

zborsó(abból üvegeset adok)

paradicsomos krumpli(üveges)

brokkoli,krumli

sütőtök, krumpli
stök,alma(főzve),krumpli

cékla,krumpli
cékla,alma(főzve)krumpli

Alma(főzve), krumpli

szanet

ha valaki mást szokott adni, írja le!!engem is érdekelne

szanet

Lányok :!: :?:
Popsiban mérve mi számít láznak???
Milcsimnek 37,6 Márkónak 37,9 C fokja van. Én nem látom, hogy bajuk lenne... Kicsit este és reggel szörcsiznek, de ennyi. Jó a kedvük.

Nikole :P
Szerintem az ikrekkel mindeképp nehéz. Neked az az előnyöd, hogy tudod, mit hogy kell csinálni. Ez mindenképpen óriási segítség az elején... aztán meg nehezítő tényező persze, ha már van másik gyerek, mert őrá kevesebb időd jut...

Lányok :P
Van, akinél nem jött be az alma? Mert Milcsim szereti, de Márkó már 4. napja kiköpi...??? Próbáljak mást nála, vagy adjak üvegeset? :evil:

Banika :P
Mindkét kissrácod tündéri. És most nagyon hasonlítanak!

Szanet :P
Édesek a csajok. Jó husiban vannak :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csilla :P
Nagyon édesek a kicsik! Most hány kilósak?
Én tanácsot nem tudok adni, nálam is volt olyan, mint Nálad, nem is igazán tudom, hogy állt be, de most már csak 3-4 óránként kérnek kaját. Nálam csak egyik gyerek szopizik... zott mert 1,5 hete hisztizik a cicimen, így 2 napja már nem rakom mellre. Amúgy is alig van már benne valami. De az biztos, hogy az Anya lélek- és idegállapota nagyon fontos...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

állós kép:
Kép
Vendég

Fanni!
Hivatalosan egy fél fokot kell kivonni a popsiban mért hőből.
Tapintásra milyennek érzed őket? Ha nem különösebben melegek, ennyi még nem gáz. Szívd le az orrukat mindenképp. Ha lefekvésig nem megy lejjebb a hőjük, esetleg adj nekik éjszakára lázcsillapítót, hogy ne hajnalba keljetek magas lázra.
vovanda

Vanda :P
Köszi a választ!
Valójában csak úgy megmértem. Semmi tünet :shock:
Sír a gyerek éjszaka, ha lázas? Mert ezért felverni nem akarom őket... Nekem Milcsi volt gyanús, de Márkónak több a hőfoka. Most épp nem szörcsög egyik sem... nincs mit leszívni épp...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Mi most vagyunk túl egy lázas betegségen. Illetve kettőn, mert Tomi pár nap után újra belázasodott. Fél fokot kell levonni a popsiban mértből. Ez még teljesen jó, nem kell semmit csinálnod. 38 alatt (korrigált érték, nem a mért) nem nagyon van teendő, 38 felett kúp, 39 felett vizes lepedőbe csavarni vagy hűtőfürdő. Mi dokinénink legalábbis ezt mondta. Tominak 38,8-ig ment fel és a kúp mindkét alkalommal szépen levitte. Nekünk a Viburcol jött be. Homeopátiás kúp és nemcsak lázas állapotra használható. Bevált hasfájós időszakban is és állítólag a fogzásnál is jól jön. Ha valami nyugtalan állapot, hasfájás, fogzás miatt kell, este elalvás előtt 1 kúp. Láznál max 3-4 kúp/nap, legalább fél órás szünetekkel.

Kép

Kép
szofi74

Most látom, amit közben írtál. Tomi, amikor nagyon lázas volt sírt és nem tudott elaludni. Amikor már tudott aludni, akkor sokkal alacsonyabb volt a hőmérséklete. Olyankor szerintem szüksége is van az alvásra ezért én nem keltettem fel. Dokinál is rákérdeztem, hogy milyen gyakran mérjek éjszaka. Ő is azt mondta ne zargassam, jelezni fogja, ha baj van.

Kép

Kép
szofi74

Szofi!
Nézd meg ezt a képet!Nem ismerős? :lol: http://picasaweb.google.com/varhalmibar ... 5880633250
Én először hirtelen azt hittem,hogy az én gyerekeim vannak a te képtáradban! :lol: :lol: :lol:

Csilla!
Azért vagyunk itt,hogy segítsünk egymásnak! :wink: Tarts ki és légy következetes a 3 órákkal!Ha már egyszer elérted... :)

binyek

Anny! Csajok gyönyörűségesek. És persze nagyon ügyesek. Te is kezdhetsz edzeni, mert hamarosan szaladni kell utánuk :wink:

Hahó!!! Mindenkit elüldöztem????
Akkor húzok csomagolni, mert holnap elutazunk. Csak hétvégére, de már nagyon várom. Ha nem kellene a fél lakást vinni még jobb lenne. Tonti! A mai napig nem értem, hogy bírtatok egy hónapra elutazni 3 gyerekkel. Tutira kamionnal jöttetek.

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!
Judit, persze, h tündériek voltak a csajok. Mindig azok, nem? Olvasom a honlapotokat, onnan tudom :wink: Persze Huba és Petra is tündériek a Ringatón, csak én nem készültem fel kellőképpen a foglalkozásra. És Petra már mindenhol megy: homokozóban, parkban levelek között, játszótéren, lépcsőházban, árkon-bokron át. Egy hónapba telt kb. az első lépésektől.
Nagy-nagy gratula a csajoknak az első lépésekhez. Szólj, ha röhöghetek :wink: :lol:

Fanni, ha lázasak AZT tuti megérzed. Hálistennek, ha csak hőemelkedés.

Anny, a csajok egypetéjűek. Vagy csak a felületes szemlélő hibájába esek (mindig :roll:)? És Ti az Árpád híd felé laktok?

Kép
an°°di

Ez hihetetlen. :D :D Kb. fél órája néztem a ti képeiteket és én is kiszúrtam. Gondoltam is rá, hogy előkeresem a mi ugyanilyenünket, de beelőztél.

Kép

Kép
szofi74

Ja, még Szofinak: mi régóta járunk el hétvégékre. Anyukámékhoz minden második hétvégén, de nyaralni is akár. A pakolás egyre könnyebb, de valami mindig itthon marad akármennyire is figyelek. A gyerekeket eddig még mondjuk mindig bepakoltuk. :wink: Hová utaztok?

Kép
an°°di

Szofi :P Andi :P
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Enyém gyerekek sem eszik meg az almát önmagában.Sütőtökkel,vagy sinlaccal benyomják.

Anny
Én is tök egyformának látom őket.

Szanet
Köszi.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: