A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aranyos vagy! Mégiscsak a párom vagy, nekem magyarázhatsz, ugye? :lol:

Kép
flóra 11

Flóra, mint írtam nálunk is nagyon nyomasztó volt tegnap! :oops:

Kép
muzsuzska

Na, még egy laptető napzártára. :lol:

Kép
flóra 11

Sajna én még csak most értem haza. Látom itt már korábban kezdődik az élet. Csak nekem ilyen lassú ez az oldal, vagy ez normális?
nadina01

Köszi!!!! Párom! :D

Kép
muzsuzska

Ilyen volt nálunk is legutóbb, mert kötelező volt... :?

Kép
flóra 11

Helló Edina! De jó, hogy jöttél! Én még maradok.

Ez az oldal sajnos általában ilyen lassú... :(

Kép
flóra 11

Zsuzsi, jó filmnézést! És aztán szegjetek! :lol:

Kép
flóra 11

Hová lettél Edina?

Kép
flóra 11

Itt vagyok Flóra!
nadina01

Helló! Nézem a BK-t. Addig még vagyok. De az még egy 20 perc legalább.

Kép
flóra 11

Most olvasok visszafelé, csak lassan megy. Neked a Clostitól nem volt bajod? Mármint mellékhatások nem voltak?
nadina01

Hol dolgozol, hogy ilyen későn jössz haza?

Kép
flóra 11

Nem. A Clostitól nem. A Duphastontól voltak terhességi tüneteim,émelygés, mellfájás,sok pisilés.... Persze minden csak kicsit.

Kép
flóra 11

Egy hitelintézetnél dolgozom:HSBC Credit. 2 műszakban, és a délutános fél 8-ig tart. Kb 1,5 óra ilyenkor az út haza. Általában értem jön a férjem, csak ma bent maradt dolgozni éjszakára is :cry:
nadina01

A Clostitól fogytam, amit aztán a Duphastontól visszahíztam...

Kép
flóra 11

Én most kezdek majd el novemberben Clostit szedni, és kissé aggódom a mellékhatások miatt, mert már a cickafark teától is hányingerem van. De gondolom majd hozzászokom
nadina01

Jaj, én nem tudnék papírmunkát végezni.Nem a kedvencem....
Én tanítok,kicsi alsósokat.Harmadikosaim vannak az idén.

Kép
flóra 11

A teátne idd éhgyomorra és ne legyen erős. Csak 5 percig hagyd ázni.

Kép
flóra 11

Csak nem a Barátok közt-öt nézed?
nadina01

Épp a hitelekről beszéltek a tévében,hogy néhány bank már nem ad.

Kép
flóra 11

De jó, melyik suliban tanítasz? Pesten?
nadina01

De igen, azt. Szeretem. Nem szoktad nézni? Vagy későn érsz haza?

Kép
flóra 11

Ó,bárcsak ott taníthatnék! Vagy bárhol vidéken, csak Magyarországon! Sajna nem ott élünk, Szlovákiában lakunk. :(

Kép
flóra 11

Ez az:néhány bank nem ad hitelt, de persze ahol én dolgozom az fűnek-fának ad, az is túlzás. Utána meg llegyen, aki behajtja....én a behajtási osztályon dolgozom. Hívogatom egész nap a szerencsétlen embereket, hogy adják fel a csekket....egy élmény mit ne mondjak...gondolhatod.
nadina01

Igen, el tudom képzelni. Biztosan sokan veszekszenek veled, hogy feladták,bizonygatják a magukét,meg sokan haladékot akarnak...
Én ezt nem tudnám csinálni.

Kép
flóra 11

Szoktam nézni, ha épp haza érek rá.
Miért sajnos? Szlovákia egyre jobb hely, vagy csak én gondolom ezt? :roll:
nadina01

Szerintem nem a legjobb, de mondjuk gazdaságilag talán jobb a helyzet,mint nálatok. Viszont egy magyarnak itt élni, elég megpróbáltatás....

Kép
flóra 11

Igen az arány olyan, hogy 5 ügyfélből 2 ordít a telefonba, 2 sír, és egy fel se veszi. Elősör még érdekes volt ez a munka, de most így 1,5 év után kiborító. Mindegy.
Szóval ne csináljam erősre a teát és egyek előtte. Ok eddig pont nem így volt, de majd most....
nadina01

Én is rájöttem, ha reggel éhgyomorra ittam, akkor hányingerem volt tőle. Főleg a palástfűtől. Én úgy iszom,hogy az első felében cicfarok, aztán pé-től palástfű.

Kép
flóra 11

Gondolom. Valamennyire át tudom érezni. Dolgoztam kinn Ausztriában, ott is akartam maradni, de hiába beszéltem teljesen úgy mint ők és viselkedtem úgy, akkor is mindíg úgy néztek mint 1 ufóra, így inkább haza jöttem.
nadina01

Meg most szedek E vitamint is, 200-asat, napi egyet, meg napi egy folsavat. Meg most megint elkezdem a homeós cseppeket, most tartottam két hét szünetet.

Kép
flóra 11

Hát igen. Akkor meg képzeld el, hogy én most egy éve már szlovák sulin tanítok. Azelőtt magyar suliban tanítottam, azt imádtam. Itt valahogy egyre rosszabbulérzem magam. De maradtam itt,mert arra számítok, hogy sikerül teherbeesnem,és akkor elmegyek anyaságira. Akkor meg inkább a szlovák gyerekeket hagyjam ott, azokért nem fog fájni a szívem.

Kép
flóra 11

Most olvastam vissza :"Úgy érzed magad, mint egy drogos a sok vitamintól, meg gyógyszertől.." :) :) :)
Én is így érzem. E vitamint szedek én is. Folsavat már nem, mert attól is hányingerem volt. A teákat most kezdeném el inni, de már a cickától hányok majdnem.
Milyen homeop-s cseppeket szedsz?
nadina01

Látom itt mindenki 1 cipőben jár...én is azér nem váltottam már rég munkahelyet, mert gondoltam majd ha teherbe esek legalább tűrhető fizetéssel menjek gyesre...megértelek.
nadina01

Itt fedeztem fel nálunk. Itteni gyártmány és egész tűrhetőéron van. A kolléganőm is elkezdte szedni. Neki úgy beállította a ciklusát,hogy azóta minden hónapban napra pontosan jön neki a piri.

Kép
flóra 11

Bocs a helyesírási hibákért ("azért") csak közben kaját is csinálok magamnak, meg írok, meg nézem a sorozatot
nadina01

Ó, a hibák miatt ne aggódj. Mi, vagyis én általában félrekoppintok, sokmindent egybe írok. Lényegtelen.Itt nem ez a fontos. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Őrület! Ez a Magdi néni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na, megyek drága Edina.
Örülök,hogy összefutottam veled. :lol:

Kép
flóra 11

Jó vége lett :D
nadina01

Én is örülök,
Jóéjt neked!
nadina01

Gondolom,Te is fáradt vagy. De holnap gyere! Várunk ám! :wink:

Kép
flóra 11

Jó éjt!

Pussz....

Kép
flóra 11

Ok, igyekszem haza és jövök mindenképp! Most meg megyek én is aludni.
nadina01

Ja, Edina,még eszembe jutott, hogy munkából nem tudsz jönni? Gondolom nem nagyon,ugye? Telefonálgatnod kell egész nap.

Kép
flóra 11

Jaj,közben már elmentél,na nem baj. Majd holnap. :wink:

Kép
flóra 11

Pedig még eszembe jutott, hogy vonalzót is akartam veled csináltatni. Mi általában a nőivonal.hu-n csináljuk őket. Holnap valaki biztos elmondja,hogyan kell.

Kép
flóra 11

Sajna nem. Le van tiltva az internet, már egyszer sikerült feltörni a kódot, most próbálom megint, de még nem sikerült, de ha meglesz akkor egész nap tudnék írni...jó lenne. :D
nadina01

Lányok,hát majdnem elfelejtettem! Nekem még gyorsan meg kell írnom a a naptáramat is,amit a doki adott,hogy oda írjam be a hőmet naponta. Én itt vezetem a neten, át szoktam a dokinak másolni oda.
Na,még jó, hogy eszembe jutott.Megcsinálom a házimat én is, persze az utolsó pillanatban. :P

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: