A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem kell annak annyi főzés. Van fogatok,elrágjátok. Meg valami vitamin is maradhat benne, nem árt. :lol:

Kép
flóra 11

Ja és tegnap telihold is volt, azt olvastam hogy ha ilyenkor van piri vagy pé akkor jó a ciklus!
Igaz Flórával csaltunk (tabletták ), de minden stimmel!

Kép
muzsuzska

Na, a mai nap, mikor megjott,igazán nem illet meg a laptető. De azért örülök neki. Hátha ez már erre a ciklusra szól... :wink:

Kép
flóra 11

Helyes Flóra, új ciklus teliholddal ! Dupla gyógyszer, hajrá karácsony!

Edina, gyere! Ha karácsonyra kismami szeretnél lenni!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, viszont már egész nyáron és most is halál pontosan jön a piri.
És látod a vonalzóinkat? Megint ugyanaz, csak fordult. Most nekem van első fele, neked másik, de megint ugyanannyi napok vannak nekünk. :D Tehát kéthetente izgulhattok valakiért. Múltkor érted, máig értem,most megint Te jössz.

Kép
flóra 11

Benó a tapasztalt szakács!
Kép

Boccs, de nem hagyhattam ki!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én is néztem az előbb, 14 nap van köztünk! :D

Kép
muzsuzska

Én kíváncsi vagyok most a dokim véleményére. Bár mit fog mondani? Semmi olyat,amit én ne tudnék. Megnézi a görbémet,megmondja, hogy nem volt pé-m. Jön a szakállsimogatás, hümmögés, aztán felírja a clostit, dufastont és ennyi.

Kép
flóra 11

Ma én is vettem karfolt. :oops: Imádom, még nyersen is!

Kép
muzsuzska

:evil: A tapasztalt szakácsra vonatkozott.

:lol: Király, hogy ugyanott tartotok a ciklusban (csak visszafele vagy akárhogy).

KépKép
benó

Nem baj Flóra, neked most az is elég ha felírja a recepteket, másra ugyse jó a dokid! :evil:

Kép
muzsuzska

Mikor kell menned dokihoz, Flóra?

KépKép
benó

Hogy bízunk az orvosokban! :wink: Én se bízom, csak a Bácsiban.

KépKép
benó

Hát majd megtanul mindent, ne izgulj! Miért nevetsz egyébként rajta, mert külön rakta fel a zöldségeket?
Egyébként igaza van,mert a répa tovább fő,de én vagy lereszelem, vagy aprítom, majd rádobom a hagymára, így enged kicsi levet és etől gyönyörű színt kap a leves.

Kép
flóra 11

Az előbb elnéztem az órát, azt hittem 9 lesz!

hurrá!!!!!!! Nyertem egy órát! :D Kép

Kép
muzsuzska

Jól van, nyugodtan lehet nevetni, na. Csak vicceltem a :evil: fejjel. :lol: És még egy vicceset mondok: ha fel akarom vágni a répát, folyton elpöckölöm valahová. :lol:

KépKép
benó

írtam, hogy holnap megyek dokihoz.

Kép
flóra 11

Jól van Flóra!

Én zsenge répát veszek! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Bocsi, mikor? :oops:
Nekem már a 8 is soknak tűnik, de az tényleg jó érzés, ha az ember többre számít.

KépKép
benó

De jó,akkor használjuk ki azt az egy órát! Régen dumáltam veletek.
Benó,nem tudsz szólni az Edinának?

Kép
flóra 11

Az én leveseim is mindig gyönyörű színűek!!!!!!!!!

Kép

Kép
muzsuzska

Én is. :roll: Ti folyamatosan kavargatjátok, vagy hagyjátok a fenébe főni? Lehet, hogy az a baj, hogy én hagyom és alacsony fokozaton főzöm. Na, mindegy. Nem érdekes ám. :lol:

KépKép
benó

Még suliból bejelentkeztem,akkor írtam. De mindegy. Holnap megyek 12,30-13-kor. Aztán jövök.

Kép
flóra 11

Királyfi üzeni, nagyon finomak is!!!!!!!! Kép

Kép
muzsuzska

Sajnos nem. :cry:
A Zsuzsi levesei tényleg gyönyörű színűek, én tanúsíthatom, ettem is már belőle, nagyon fini volt a zöldséglevese. Az enyém nem annyira gyönyörű színű, mi a titkotok?

KépKép
benó

Ja, igen, azt, gondolom, én is az iskolából olvastam, és csak fél szemmel, azért nem emlékszem. Oké, akkor holnap drukkolunk fél 1-től. :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Zsuzsi, miért vagy dühös? Senki sem vonta kétségbe a leveseidet.

Benó,nem kell kavargatni, megfő az magától is.

Kép
flóra 11

Nem keverem! Én igyekszem úgy főzni ne keljen ott állni és őrizni a fazekat!

Nem mindegy Flóra, értettem hogy holnap mész dokihoz! :D

Kép
muzsuzska

Kétségbe vonni a levest, ez marha jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nagyon köszönöm a drukkot! Rám fér! Csak nem értem,miért nem akarja a dokim uh-n nyomonkövetni a peteérést. :evil:

Benó, előbb írtam,mi a levesem titka. A Zsuzsiét nem tudom.

Kép
flóra 11

Én szívvel lélekkel és némi alapanyaggal főzők!

Kép
muzsuzska

Jó, szóval, te pirítgatod a leszerelt répát. Rendben.

Lehet, hogy jönne a volt osztálytársam is közénk, ő Csilla. Mit szóltok? Gyűlünk, mi? :lol: :lol: :lol: Legalább lenne az Edinának párja! Pont most gondoltam, hogy nem is lenne párja szegénynek. :wink:

A levestéma: ti mind a ketten fantasztikus leveseket tudtok főzni, nekem még tanulnom kell. Ez tény. Ennyi.
Téma lezárva. :lol:

KépKép
benó

Ugye, jó volt a leves kétségbe vonása! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szerintem belejössz hamar. Otthon maradsz, és egész nap leveseket főzöl majd,mert most neked erre van szükséged,aztán meg majd a babóknak fog kelleni,addig begyakorlod. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.15 19:05-kor.

Kép
flóra 11

21:10 Film+ horrorfilm!

Kép
muzsuzska

Azt én nem nézek Zsuzsi!!!!!

Kép
flóra 11

Megyek pisilni,rögtön jövök. :lol:

Kép
flóra 11

Mi megnézzük, azért ne pisild össze magad! :D

Kép
muzsuzska

Itt vagyok.

Ma a Flórián felszerelte a fogast az előszobába. Aztán takarítottam utána a sok fúrást faragást. De kész. :D

Kép
flóra 11

Milyen horror lesz, Zsuzsi? Mi a címe?

Grat a fogashoz! :D

KépKép
benó

Látod,talán ez hozta ki belőlem máris a pisilést. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, tudod mi volt az érdekes? Azt még megértem,hogy egy bigyó hányingert,émelygést okoz, vagy ha ugye hormon,akkor fájnak a cicik,de én annyit jártam pisilni, mint a Niagara vízesés. :shock: Ez mitől lehetett, talán úgy megnőtt volna a méhnyálkám,hogy nyomott?

Kép
flóra 11

Hellraiser a horror neve.

Kép
muzsuzska

A hormonváltozás nem okozhat pisilést? Lehet, hogy hülyeséget mondok.

KépKép
benó

Nofene, sose hallottam. :roll:

KépKép
benó

nem tudom Flóra, nekem a doki azt mondta, hogy terhességi tüneteket produkáll!

Kép
muzsuzska

Lehet, hogy megnézzük, ha nagyon horror, akkor nem. :lol:

KépKép
benó

Ja,és a hőm, most,hogy megjött,le kellett volna esnie,mint neked Zsuzsi. De nekem maradt 36,5-ön. Mondjuk ha maradna ezenés ebből ugrana 37-re, az jó lenne.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, szerintem mérd a hődet továbbra is, amikor csak tudod reggel. Ha fennmarad, az jót jelent. :wink:

Kép
flóra 11

Fáj a méhem!!!!!!!!!!! Ki akar szakadni!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Rám mindig ilyenkor jön rám a zabálhatnék, ezek szerint. De már megint lyukas a gyomrom és nem megy már le. Ráadásul elalszom. De még a levest le kell zárni.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: