A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

18 cm-t nőtt születése óta :wink: ez hihetetlen számomra :P :P de tényleg mindent kinőtt :shock: :shock: :shock: Én még nem mertem venni télre kezes-lábast :wink: Nem tudom mekkora lesz, mire tényleg arra lesz szükségünk :wink: Kabátok vannak, de lehet, hogy az is csak 68???????????????, Jézusom, mindent kinőtt :wink: Na jól eldiskurálgatok itt magamban :wink: Mindenkinek jó éjt :wink:

Akinek nem dícsértem a babáját, elnézést :cry: De annyira jól sikerűlt ez a topic babaprojekt, hogy minden baba gyönyörű lett és még milyen szépek lesznek :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:13-kor.
pironya

Piri: hát Te aztán figyelmes vagy :wink: Köszönöm, ez nagyon jó volt a lelkemnek :wink:
Eltüntettem, mert béna vagyoooooooooooook :cry: :cry: :cry:
A Kristófét is Csiri varázsolta vissza, pedig megküszködött vele :cry: Ugyanis azt is eltűntettem :wink: De holnap visszateszem, ígérem :wink:
bluebox

Nagyon tetszik, ahogy Csirivel megvitatjátok az aktuális tananyagot :wink: Nagyon jóóóóóóóóóóóóó :wink:
bluebox

csajok engem nem is hiányoltok :cry:
biztos mert én vagyok a legfiatalabb :lol: el sem hiszem.mindenki olyan öreg? :lol: :lol: ez értelmes lett, de elnézhetitek, hisz én vagyok a legfiatalabb :lol:
na viccet félretéve
hékás tök jó lett a honlap, de nekem nem küldtél semmi jelszót, így nem tudok az elérhetőségekhez belépni.
Holnap megyünk 4 hós oltásra, szorítsatok!pneumot is megkapja, ha megvan az oltóanyag,úgy sajnálom, múltkor is úgy sírt, persze akkor legszebb álmaiból kellett felkeltenem
Minden baba gyönyörű

Kép
Kép
eyi

ja és egy angyal, persze az éjszakai felkelést még mindig űzi, de nem mindig, szval nem tudom továbbra sem mit gondoljak?!
és este olyan édes, hogy egyedül álomba ringatja magát, eddig tudjátok altatni kellett. De bíztam benne, hogy kb ilyenkorra kialakul, hogy ő maga elalszik, mert tudom, hogy 3-4 hónap amíg még nagyon szüksége van az anya közelségére, s ahogy múltkor mia írta, egyenlőre többet volt benn mint kint, tehát olyan nincs hogy "vigyázz, mert megszokja a közelséget"nevetséges szerintem, hisz volt "ideje" megszokni a 9 hónap alatt. inkább azzal kell vigyázni, nehogy sérüljön azáltal, hogy idő előtt magára hagyjuk. Úgy imádom. így is ott állok mellette, nem érdekel a hülye viszerem, szerintem 10 kilósan is hordozgatnám, ha arra lenne szüksége, aztán lehet, h. a reumatologián kötnék ki. :lol:
Egyik barátnőm 35 hetes, bennfogták, mert görcsölget, s fájásokat mutat a gép, ő nem érzi.szegénykém, dekkolhat heteket a kórházban, nekem a 3 nap is sok volt.

Kép
Kép
eyi

Jó reggelt!

Eyi: azért nem hiányoltalak, mert te jösz sűrűn (hála istennek)!

Bari: milyen tetkó?

Márti: jó az új vonalzód! De azért tedd vissza Tomiét is!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Betti: Boldog Hófordulót!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!!!!

Szia Eyi!!!!(kis siheder :wink: :lol: :lol: :lol: )
Én hiányollak ,csak némán,magamba :wink: :lol: 8) A házról várom a képeket és Mirabelről is... :wink:

Kép
Vendég

sziasztok!
tetkó:a lapockámon már van...a kézfejemen meg van egy nagyon elcseszett tetkó..olyan igazi sittes :lol:
na azt akarom kijavíttatni+még a csípőmre is szeretnék
nem tudom,hogy milyen mintát..majd ott helyben kinézek valamit

eyi:gyere gyakrabban!!

na megyek tornázni.....
Vendég

Szép napot!

Márti:jó hosszú Kristóf!

Mi ma megyünk 1/4 2re oltásra,kíváncsi leszek Máté mekkora?

Mia:muti a rucikat!!

A kisfiamat pár napja NEM lehet egyedül hagyni 5 percnél tovább,mert visít!Úgyhogy valószínű ritkábban jövök.
Remélem nem sokáig tart.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:14-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:14-kor.
pironya

Piri:nagyon édes Csongi ahogy pancsikol!(kicsit sötét a kép)

Kép
melike

Pironya!
A hangok alapján nagy pancsi lehetett,de sajna én nem sokmindent látok belőle.... :oops:
Vendég

...
pironya

sziasztok,

megjöttünk az usziról. Milán ismét élvezte, most másfél órája alszik. :D képzeljétek, mégiscsak volt vízalatti fotózás. olyan jó képek lettek, pedig Milán ma merült először. jövő héten hozza a fotós a képeket, majd akkor megmutatom. :D

mindjárt fényképezem a rucikat is amiket tegnap vettünk.

Pironya: jóóó ez a videó, Csongi igazi vizikukac. (sajtkukac a vízben, mint a fiam :D) na mi ezért költöztettük már át Milánt a nagy kádba, mert moshattam fel minden nap a fürdőszobát. :lol:

tetkó: nekem is van 2, akartam még egy harmadikat de most hogy anya lettem inkább mégsem. a mostani 2 takarható helyen van, több meg már nem is érdekel. más lett a fontos. főleg hogy hogy beszélem majd le a fiamat a tetoválásról ha a tulajdon anyja szanaszét van tetoválva??? :D

eyi: én megmondom őszintén hogy már nem tudom követni, hogy ki tűnik el sértődésből és ki csak úgy, vagy hogy - mint... de örülök hogy itt vagy, sőt jó lenne ha megint megszaporodna a csapat, szerintem már feleannyian sem vagyunk, mint voltunk. :?

mia_snow

sziasztok
mia-nem sértődésből, csak nincs időm.de még sosem jegyeztem meg, ha egy hétig nem voltam s nem emlegettetek, csak most olyan kedvem volt.
mihelyst felkel a pici, megyünk szurira.én is szeretném babauszira vinni, meg nemsokára belövetjük a fülcsit :lol: :lol:
fogok képeket is tenni ígérem

Kép
Kép
eyi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:15-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:15-kor.
pironya

......
pironya

Mi 2,5 hónapos kora óta nagykádazunk,mert a legelső babauszi elött,szerettük volna itthon is szoktatni a "nagy" vízhez....Na azóta én csak 3szor fürdettem,mert ez szigorúan apa-lánya program...de az a 3 alkalom kellőképpen megviselte a derekamat és felállásnál éreztem,hogy burjánzik a zsír a combizmaim helyén... :roll: :? Alig bírtam felállni térdelésből... :roll: :oops: :? :shock:
Vendég

Pironya!

tök jó az ilyen igazi békebeli fotózás....én nézegettem kb 1 hónapja anyumékról a gyerekfotókat...akkor tipikus volt a hason,meztelenül fotózás és a kisasztal mellé állítás vagy ültetés pöttyös labdával és műanyag telefonnal.... 8)
Vendég

Rólam vuk-os ágyneműben van ilyen fotó és háttérben az Erdő kapitánya poszter 8) :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:23-kor.
hékás

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:16-kor.
pironya

na jóóóó piri..ebből nem látok semmi..fülcsi hijján nem is hallok :oops:

melike:dávid dettó:3 napja alig alig van el egyedül..sír nyafog szenved...

fotó:dávidról egy darab papírkép nem sok annyi nincs..na majd pótolom a hiányosságot!!

képzeljétek a nagyfiam mit kért karira(és komolyan gondolja),10 csomag szódabikarbónát,és egy liter ecetet!! :lol:
Vendég

Hékás: szerintem is a gyógyulás jele amit írsz.

Pironya, én is kopaszodok, de mondtam is apának hogy ne aggódjon, legalább ránézésre vágni fogják hgoy egy család vagyunk. ő is kopasz, a gyerek is, lassan én is az leszek... :lol:

én sem hajolgatok a nagy kádba... együtt fürdünk egy bő negyedórát, hadd pacsáljon a gyerek. :oops:

mia_snow

nekünk egy barátunk kölcsönadja a csúcsgépét néha, azzal szoktam elég jó fotókat készíteni (pl nyaralósak is azzal készültek), és minden hónapban előhívatunk párat, hogy legyen nekünk is, meg hát a nagyik, rokonok nem ülnek úgysem számítógép elé, jobb nekik a kézzel fogható papírkép. tényleg, válogatok is mert nincsenek most frissek. :)

mia_snow

Kedves Mamikák!
Novembertől Baba Mama jógát tartok a Jászai Mari térnél!
Kép
Szeretettel várlak Titeket és a Babákat :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

nem szeretnék semmi lavinát elindítani vagy vitát.de számomra(ez személyes vélemény),olyan elképzelhetetlen,hogy ilyen "pici" babóval egy kádba fürödjek!!persze tudom,hogy mások simán így csinálják!!semmi bajom nincs semmi betegségem,de mégis...
Vendég

mondjuk a babauszinál még idegen seggek meg lábak is vannak..szóval ez csak baripara :lol:
mások ilyenekkel nem foglalkoznak :oops:
Vendég

Bari meg is válaszoltad magadnak amit írni akartam. :)

mia_snow

Sziasztok!

Andóca: Köszönöm, hogy gondoltál ránk! :D

Én is sok boldogat kívánok a hófordulós "kollégáknak" !

IBM!!! Ez nektek is szól ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Apa elment dolgozni 1 hétre ismét :(
Hékás, örülök, hogy már jobban vagytok, gyorsan túllesztek rajta. :) A náthára jó a napfény, viszont azt én tapasztaltam, hogy a nyálkás időben jobban jött a trutyi szegény gyerekem orrából. :(
Orsi, Holda még mindig egy tünemény :) Jó, hogy jöttél helyzetjelenteni :)
Márti, Kristóf zabálnivaló ahogy alszik :)
Oszman, Milán nagyon vagány csávó :)
Mia, muti miket vettél?:
Piri, Csongi olyan mint egy gyorsított felvétel.
Pill. felébredt a kicsikém.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Na, visszaaludt. Mi ma voltunk tanácsadáson meg szurit kapott Boni. Neki eddig még nem volt láza tőle, remélem most sem lesz.
7250 gr és 67 cm. Felírták az agyhártyagyuladás elleni vakcinát meg kaptunk ismét vérvételre beutalót.
ja, és megkérdeztem a szilárd kajáról a doktornőt, mivel Boni ugye bukós és azt mondta krumplival meg répával kezdjem, almát magában ne adjak, mert savat csinál neki. Én hallgatok rá.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó éjszakát!

Ma nem voltunk valami aktívak....

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="andóca"]. írta:andóca..
Ma nem voltunk valami aktívak....

pedig én próbálkoztam. :)

rucikról kép holnap.
jó éjt.

mia_snow

Jó estét!

Lehet már senki nincs,de leírom:megkaptuk a kötelezőt az egyik combiba,a pneumot a másikba. :cry: :lol:
Annyira sírt szegénykém addig a pár másodpercig.Aztán sétáltunk egy nagyot a jó időben,Máté aludt és utána nagyon jó kedve volt,egész du. dumált.Estére ismét (mint a múlt hónapban) hőemelkedése lett,de benyomtam egy kúpot,evett és beájult.Most néztem a homlokát már sokkal jobb.

Holnap jövök.

Jó éjt!

Kép
melike

Sziasztok!

Ugy látom én sem hiányozom senkinek sosem.
:cry: :wink: :cry: :wink: :cry: :wink: :cry: :wink:
Sebaj,ezért inkább olvasgatok.
És magamba itt megbeszélem a dolgokat.

:lol: 8) :lol: 8)

Kata&Milán

oszman777

jó reggelt!!
melike jó hogy túl vagytok rajta....nekünk is közeleg :o

katadrága:én tudom,hogy kb milyen időközönként jössz ,azt is tudom,hogy szoktál "pihenni" egy kicsit...ezért nem írogatom,hogy:KATA HOL VAGY??.amúgy nagyon is hiányzol :P

na megyek tornázni...és még fodrászhoz is
Vendég

jövő hét keddre bejelentkeztem tetováltatni..remélem nem jön közbe semmi és el is jutok..ugyan olyat szeretnék mint ami a barátnőmnek van.majd holnap jön,lefényképezem és azt fogom a tetoválósnak átküldeni emailben,hogy olyat csináljon..és akkor nem kell válogatni

ti meg gondoljátok..kutyát macskát nem érdekli :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:23-kor.
hékás

na jó reggelt. :)

íme az ígért képek. a cipőt kaptuk, a többi CundA-s, amiket meséltem.

Kép
Kép
Kép

mia_snow

Stella Drága!!!!!
Nézd már meg a kedvemért még egyszer a privijeidet,mert már megint csak 1et olvastál el,pont a lényegtelent... :? :lol: :evil:
Vendég

Mia!
Tuti a kis kantáros naci!Tetszik :wink:
Vendég

Sziasztok :wink:

Nagyon nagy a pangás :cry: Tudom, én sem jövök valami gyakran, de olvasgatok mindennap :wink: Sajnálom, hogy teljesen kezd ismét szétesni a topic. Talán ennek így kell lennie, nemtom :wink: Lehet, ha egy kis idő eltellik, akkor már lesz mit írnunk egymásnak :wink: Azért fotókat dobhatunk fel :wink:

Mia: jók a cuccok :wink: de nekem legjoban a pipőke tetszik :P :P

További szép napot mindenkinek :wink:

Piri: nem fér ki Tomi vonalzója :cry: De január 19-én lesz 16 :P
bluebox

hékás:akkor tényleg irány a doki!!és nem ártana ha sírni is hallaná..mert ha be van rekedve nem kizárt,hogy "húz" sírásnál visszafelé ahogy veszi a levegőt..

mia:jó rucik nekünk ugyan olyan badynk van

na megyek
Vendég

és amit elfelejtetem MIELÖBBI GYÓGYULÁST KIVÁNNI!!!
úúúúúútááááloooooom a telet!!és az őszt is :x
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:24-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: