na igen, az örök téma-szoptatás
így utólag visszagondolva(mert nekem már nem szopnak) óriási strapa.nagyon ki voltam bukva én is, m nem bírtam semmit pihenni.
s.csilla
én feladtam , mert már ne bírtam, a folyamatos szoptatást.ha utólag lehet okosnak lenni, akkor azt mondom, h gyakori méréssel(habár nekem volt digitális, és sztem csalt kicsit-amúgy érdemesebb venni használtan5-6 ezer FT) és kitartással biztosan beáll a tejtermelés.ja, ha mellette tudsz rendesen enni, inni. csak azt tudom mondani, h bírd ki ezt a kb 2 hetes időszakot!!!!!!
ha nem , akkor viszont ne gyötörd magad, adj tápszert is.és ennyi.akkor legalább nem leszel hulla.
nehéz döntés....de hát én már úgy voltam vele, hogy:
Mi a jobb?anyatejes baba idegbeteg anyucival, vagy tápszeres baba,vidám anyucivel.
na azért így sem vagyok mindig a toppon, de vmivel jobb lett,m legalább tudom, h esznek, vagy nem esznek
amúgy nekem is iszonyat sokszor ettek.én a két órát vártam ki mindig, tovább nem gyötörtem őket.aztán vhogy beálltaka három órára.
vki kérdezte is, h még mindig 3 óránként eszünk-e:igen
jó esetben ilyen egy nap:
(Vki felkel5 kor, valaki 7 kor)
kb 7 körül tápi, 10 kor tápi, 11.30gyümi13 ebéd-főzelék,16tápi,18.15tápi(mert nembírják tovább)
7kor fürdés és utána kb 1940kor tápi.alvás
rossz esetben, mint mostanában
uez, csak még este is kelnek,van h hajnali1 körül, vagy 3 körül