A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó! Élvezd az állapotodat, azért örülök, hogy pihensz is eleget! Használd ki most még lehet, még nem nyomnak a gyerekek! 8 hónap múlva úgysem fogsz aludni, még annyit se mint Tancsu. Azért próbáld meg kerülni a betegeket, ha lehet!Bár ez elég nehéz mert a gyerekek a suliban mindet behurcolnak! Hasmenéses járvány van, ha anyud beteg, inkább főzz otthon!
Az elsők az ikrek, nem a tételek!!!!!!!!!!!! Sose feledd, nincsenek bebetonozva!
Azt tudom ha valaha lesz csíkos tesztem, nem sokat fognak látni a munkahelyemen! Egyrészt mert nem müszakozhatok, másrészt vegyi laborban dolgozom, legfőképp a korom és a nőgyógyászati előzményeim végett veszélyeztetett kismami lennék! Remélem leszek is! :evil:

Kép
muzsuzska

Enyém a laptető!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
muzsuzska

Flóra, remélem lesz egy normális pirid és utána újult erővel mindent bele!
Holnap kezdem szedni a dufastont! Nagyon utálom!!!!!!!!!!
Képzeljétek annyira lökött vagyok, hogy meg kell írjam a tabikat, csütörtök 3db, péntek 3db... Így ha ránézek, tudom mikor kell beszednem, mert elfelejteném........ :oops:
Ezt már lehet hogy írtam!

Kép
muzsuzska

Ja, ma szabadnapot vettem ki!!!!!!!!!! Minden hónapban van egy plussz napunk, péntekre kértem, de kiskoléganőmnek eljegyzése lesz és máskor ne tudom kivenni! bent meg nem hagyom! :evil:
Úgyhogy ma anya- napot tartok, 7 kor megyek anyámhoz, piac , bevásárlás, ott ebédelek. utána megyek a barátnőmék házához kutyust etetni meg egy ronda tengeri malacot! Elmentek nyaralni, én vagyok a mindenes. 2:10 kor meg elhozom Királyfit! :D

Kép
muzsuzska

Megyek készülni, ma csavargás van! Nincs doki hó végéig!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én is jelentkezem reggel gyorsan.
Semmi kedvem iskolába menni.
Szép napot, Zsuzsi! :D
Nem csinálok semmi olyat, ami megerőltető lenne, a suliban pedig addig maradok, amíg jól érzem magam, nem vagyok sztahanov. Ma viszont muszáj bemennem, mert meg kell mondanom az IDB-seknek, hogy mi a helyzet, és meg kell mondanom az Adrinak/Andinak, hogy én nem kívánok bemenni, nem megyek be pénteken a gólyabálra. Eldöntöttem. :D Jól tettem? Most is folyamatosan aludnék. Kisebb fejfájásom van, hányinger most nincs, tegnap este folyamatosan etettem őket, mert nagyon éhesek voltak. :D Most is éhes vagyok. Majd szedem a sátorfámat és megyek a suliba.

KépKép
benó

Zsuzsi, nagyon örülök a tüszőrepedésednek, és reméljük, a térkép is megvan! :idea: :idea: :idea:

Flóra, remélem, nem jött meg. :?

Szilzi, sajnálom, hogy csak csütörtökön jössz. :cry:

Timi, tényleg merre vagy? Egyébként boldog 38. hetet, megint nem küldtem! :oops:

Tancsu, én is puszilom Gergőt, és javulást a gépeteknek! A lakásotoknak meg jó szépülést! :D

Na, majd a heti tudnivalókat máskor.

KépKép
benó

Kérlek, Zsuzsi, ne írd mindig, hogy nincsenek bebetonozva. Plíííííííííííííííííííííííííííííííz.

Most valami jobbat:
Már betöltöttük a 8. hetet! :D :D :D :D

Megyek a suliba.

KépKép
benó

Jó reggelt...:)

Benó:vigyázni ám Gergő Topic-tesóira!!!!!

Zsuzska:ne utáld a tengerikucut,olyan édesek...:)
Leszel majd Te is kismami!!! :wink:

Szilzi:éljenek a kiskatonák,mindent bele,nem feladni!!!!

Timi:merre vagy???

Flóra:hhmmmm...nem tom mit akartam irni...a kismamaagyam megmaradt...:(

Gergő most evett,fekszik az ágyában a szomszéd szobában és azt hallom hogy néha felkiált hogy....ááááoooooooo....:D
Menek megnézem....pill és remélem vissza is tudok jönni..

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Hajmosás után...

Kép

Alszom... Kép

Kissebik hugommal...

Kép

Tapolcán jártam apával...

Kép

....és anyával...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na végre...

Az előbb nagy nehezen feltettem a képeket,erre meggajdult a gép,ki kellett kapcsolnom és veszett a munkám...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Tudom már Flóra

Azt akartam irni neked,hogy este Gergő nagyon nyügi volt és nem tudtam jönni,pedig gondoltam hogy itt vagy...

Még a BK első részét sem láttam sajna...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek is a dolgomra...
Tegnap baba-ruhát mostam és van egy halom vasalnivalóm...

Szép napot...:)

Cupp...
Majd még jövök...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok Lányok!

Benó ismerőse vagyok. Ő már többször mondta, hogy keressem fel a fórumotokat, mert neki sokat segített :) Ezt mutatják az ikrek is :)
Látom Ti már régóta írogattok itt és mindenki ismeri egymást. Picit visszaolvastam és tök jó dolgokat tudtam meg, hogy mit és hogyan csináltok a bébiprojektben. Már egy ideje én is ezzel küzdök.
Benó! Nem is tudtam, hogy ennyire rosszúl vagy néha. Szombaton nem látszott rajtad semmi.
nadina01

sziasztok
elöször is a vissza olvasás:

tancsu: gratula a rádióhoz :wink: .

benó: sajnállak, amiért ilyen gyakran rosszul vagy. hál istennek nálam ilyen gondok nem voltak, de ne izgulj, a 12. hét utánn el szokott múlni :lol: . ja és én is arra szavazok, hogy 1fiú és 1lány van a pocidban :lol:

flóra: én se ettem még fügét. és a BK-be ki zárta be Magdust a Klaudiához? /pént. nem láttam/

zsuzska: biztos, hogy leszel :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó: nem baj, majd legközelebb :wink: , de mostmár a tiéteket is irhatod :lol: és gratula a 8.héthez :lol: :lol:

tancsu: nagyon édi ez a gyerek :lol: :lol: :lol: :lol:

nadina: üdv közöttünk, majd irj egy picit bövebben magadról és nyugodtan kérdezz, hogy meg tudj minket ismerni :wink: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de késön értem haza, legyalogoltam a lábaimat és amikor egy kis pihi utánn este akartam jönni, beállitottak hozzánk a vendégek. :evil:

szivhangon minden rendbe volt :lol: , fájásom most csak max.75-ös volt :roll: , bokám gyönyörüen leapadt, kórházat megúsztam. :lol: :lol:

1 hét múlva megint CTG, és a doki is akkor vizsgál.

jóslóim mostanában nem nagyon vannak, szóval szerintem simán kihúzzuk egyben végig.
:lol: :? :roll: :D :wink: :cry:
tegnap minden hiányzó cuccot begyüjtöttem a kórházi csomagomba, úgyhogy ma már össze is pakolok :oops: :oops: . már éppen itt az ideje :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok...

Timi:gratula a jó nst-hez!!
Kisértetiesen hasonlitol rám amúgy...
A vége fele nekem sem voltak már jóslóim,egyre kisebb fájások és a végén túlhordtam... :wink:

Nadina:üdv a csapatban!!!!
Várjuk majd a Te történetedet is....:)
Benó már hireszteli egy ideje hogy majd jelentkezel málunk... :lol:

Most menek gyorsan,festők végeztek a teraszomon,apa pedig 1 óráig van otthon,még addig bővel felérek hozzájuk...:)
Majd jövök..

Sziasztok

Kép

Kép[/
tancsu

Helló lányok!

A suliból jelentkezem, mára befejeztem, csak míg hazaérek az még eltart.

Reggel otthonról akartam írni csak sajna nem volt net. Valami miatt nem mukodott.

Kép
flóra 11

Reggelre ahogy sejtetem bekoszontott piri néne. Egyelore csak gyengén, nem mint eddig, de van.
De ezt elore sejtettem, tehát nem is lamentálok felete sokat.
Holnap megyek dokihoz és jon a második Clostis hónap.

Kép
flóra 11

Na, visszaolvasok. Jó sokat írtatok.

Még leszek egy darabig.

Kép
flóra 11

Vissza is olvastam.

Zsuzsi: Hajrá, jókor voltatok egyut! :wink: Ma a biztonság kedvéért még kuldjetek egy sereget! :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Timi: Orulok, hogy minden rendben van veletek még a bokád is leapadt. Ez nagyon jó. Én nem emlékszem hogy lettek volna jóslóim. Szerintem nem lesz problémád a szuléssel. :D

Kép
flóra 11

Tancsu: Gargo egyszeruen csodálatos baba! Olyan szép! Szívesen megcuppantgatnám. :D

Kép
flóra 11

Benó: Nagyon helyes, ha nem mész pénteken a gólyára. Miért, gondolkodtál rajta? Mert szerintem ez nem kérdés. Nincs mit ot keresned. :lol:

Kép
flóra 11

Nadina: Udv a csapatban! Orulok, hogy jottél. Kell egy-egy új tag, mert két tagunk elég ritkán látogat minket sajna. :(

Szerintem lassan megismersz minket. Én 41 éves vagyok, a csapat rangidose. :lol: Negyedik babát szeretnék a második párommal, csak valahogy nem akar jonni. :(

Kép
flóra 11

Na, csináltam új vonalzót is.

Kép
flóra 11

Kozben kicsengetek. Most megyek kicsit, mert nem tudom ki lesz itt a tanáriban. Inkább ne lássák, mit irogatok. :wink:

Kép
flóra 11

Puszi, a suliból jövök.
Mindenkinek nagyon örülök, de most főleg (bocsi, családom) az Edinának! Helló! Üdv köztünk! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Előre mondom, hogy állandóan marhára be vagyok öltözve és mamusz is van rajtam otthon, de felfázásérzésem van. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsánat. :oops: :oops: :oops: Iszom zsurlófüvet rá. Ugye, nem lesz bajuk a babáknak tőle? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Örülök, hogy még nem szültél meg, Timi! :D És kösz a heti gratulát, majd talán megírom a tudnivalókat is egyszer.

Tancsu, nagyon szép a baba! Jók a képek, még nézegettem volna őket. :D

Megyek, mert a gyerekekkel azt hiszem, végeztünk.
Puszi, majd jövök.
Ha el tudtam mulasztani a felfázásérzetet, megírom.

KépKép
benó

Itthon vagyok.

Valaki ugye jön majd? :roll:

Görcsölget a hasam,fájnak a petefészkeim. :(

Kép
flóra 11

Itt vagyok, Flóra.
Sajnálom, hogy megjött. :cry:

KépKép
benó

halihó!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na, összejöttünk. :D Helló!

KépKép
benó

Timi, gratulálok a jó eredményekhez, ha még nem tettem volna meg. :D

Edina, remélem, tudsz majd jönni gyakran. Mi minden nap jövünk, ha tudunk.

KépKép
benó

Akkor Flóra irány a dupla closys hónap!!!!!!!!!!!

Boccs Benó, de aggódom értetek! Többet soha. :oops:

Üdvözlet a boszorkányok között EDINA !!!!!!!!!!!!!!!! Az elmúlt oldalakon az elmúlt életünk, nemi életünk, örömünk , bánatunk , fájdalmunk regénye található! :D

Tancsu, köszi a képeket! A legszebb kép ahol a húgival van Gergő!!!!!!!!!!! Ott látszik legjobban! De szép a sapkája is! :D

Timi, hajrá! Már csak két hét! :D Örülök, hogy leapadt a lábad, talán kicsit könnyebb!

Kép
muzsuzska

Halihó

De jó!!
Ennyien együtt egy időben!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ma a suliban is rám szólt a tesitanár, hogy mit keresek én odabent. Mondtam, hogy ha szarul vagyok, úgyis hazamegyek, nem mártírkodom. Ma se tartottam meg az utolsó órát. Nem tudtok egy gépírástanárt, akinek állás kellene?

KépKép
benó

Szió Tancsu!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Éppen sütit zabálok!!
És az előbb elbeszélgettem a kisfiammal,elég komoylra vettem a mondandómat.

Megfenyegettem,hogy ha nem alszik végre,akkor kivágom az ablakon...
Most édesen durmol... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, Tancsu! Gyűlünk! :D :D :D

KépKép
benó

Tyű, nem aprózod el a gyereknevelést. :lol: :lol: :lol:
De legalább megértette. :lol: :lol:

KépKép
benó

Benó

Gólyabál elfelejtve,és sztem se dolizz januárig...
1 babával is sok az,kettővel meg egyenesen hülyeség!!!

Kép

Kép[/
tancsu

nahát Tancsu! :shock: :D

Kép
muzsuzska

Rendben.
Gólyabál elfelejtve, és amint van helyettem gépírástanár, húzok haza. Jó lesz?

KépKép
benó

A múltkor közöltem inaskámmal,hogy visszaviszem a kórházba és kicserélem egy jobb gyerekre....
Azt is megértette.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

benó, magánügy! Vagyis dehogy mivel hárman vagytok közügy!!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Nagyon helyes Benó!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Értelmes gyerek ez a Gergő. :lol: :lol: :lol: