Hihihihi csajok, bizony a kisasszony már 7,5 hónapos

Nem is volt olyan rég, hogy drukkoltatok nekünk (amire azóta is meghatódva gondolok). És most meg már miféle „produkciókat” tud: mindegyik irányba (balra, jobbra, hasról hátra, hátról hasra) forog, négykézláb áll, négykézláb mászik, kúszik, a hasamon feláll, van 3 foga (amiből az első kettő felül nőtt ki), folyamatosan vigyorog, élvezi, ha viccelünk vele. Épp ma voltunk mérésen, úgyhogy: 73 cm, és 8400 gr. Éééééés hízott 600 gr-ot! Mérhető hízást utoljára 5 hónapos korában produkált! Úgyhogy úgy látszik, hogy az egy hónapja megkezdett hozzátáplálás megtette hatását! Ja, és ha már ott voltunk a tanácsadáson, pikk-pakk kapott egy prevenár oltást a lány.
Aprooka: sok-sok energiát Nektek! És gyógyulást a babótoknak!
Brigik! Utólag Boldog Névnapot!!!
Veronikusz: folyamatosan csodálva olvaslak, hogy nulla segítséggel hogyan oldasz meg minden helyzetet, olyanokat, amik akár egy gyerekkel is sok lenne! Nemhogy hárommal!!!
(a bcg Fruzskának nem pirosodott be, úgyhogy megkapta most 6 hónaposan, most rendesen be van pirosodva, úgyhogy várom, hogy kifakadjon) Szépek a fürtöskék, és a kis „fürtöske” is
Borsika: de szépek a képek!!! Most péntek, vagy szombat jó lenne találkozni! Pénteken csak délután, mert délelőtt várom a UPC-eseket.
Vbea: minden rendben lesz!!!! +++++++ A beülős sztori: hát, igen, fura, hogy most már az ember százszor meggondolja, hogy beüljön-e mellé egy idegen. Visszaemlékszem rá, hogy egyetemista koromban minden gondolkodás nélkül stoppoltam a barátnémmal Miskolc-Szombathely-Miskolc viszonylatban majd minden hazautazáskor két éven keresztül...
Snowwhite: úgy kerülünk az Almafába, hogy az egyik lány a márciusiaktól járt oda, nagyon dicsérte, aztán az egyik lány volt ringatón, azt meg nagyon nem dicsérte, úgyhogy kipróbáltuk az Almafát. Mondjuk tőlünk kb. 30 perc alatt odaértünk. Szóval nem volt olyan vészes. És tényleg nagyon élveztük! Tényleg jöttök most csütörtökön? Akkor találkozunk! (csak arra kérlek, ha felismersz, akkor szóljál, mert én nagyon-nagyon-nagyon rossz vagyok arcmemóriában

)
Cancan: hogy sikerült a fodrászkodás?
Phadri: még jó a szemem

+++++++++
Mtunde: de jó, hogy végre kiderült a dolog, és lesz megoldás! Nagyon jók a képek!!!
Ugye, milyen jó a Kopaszi gát??? Mi is most hétvégén voltunk a Kedvessel, aztán annyira tetszett, hogy hétfőn voltunk egy barátnémmal. Itt egy kép:
Paklincs: hűha! Ikrek! Gratulálok nekik! (tegnap éjjel azt álmodtam, hogy újra szültem, és ikrek voltak

)
De jó a macis kép!!!!
Manóka: ezek a fürdős képek! Nagyon jók!!!! És a mentősös kééééééép! Szuper!
Steffi: gratulálok a bilihez!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.10.14 20:53-kor.