A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk!
Nagyon jó a video! Az elején mennyit gagyorászik Anna. GBeszélget a pillangóval.

d.dodó

Anyjuk!!!!!!!!
Nagyon kircsi!!!

Kata!
Lesz kép, már elő is készítettem a rugit. feltéve ugye ha még jó a csávómra, mert elég sukár mostanában :lol:
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:07-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:08-kor.
Vendég

SZIASZTOK!!!

Jupijéééééééééééé!
Újra van net!!!
Nem ígérem,hogy visszaolvasok,de igyekszem visszarázódni!
Remélem mindenkinél minden rendben!
Holnap jövök!

Jó éjt!

Hiányoztatok! :wink:

Kép

Kép
ibm

Huuuu, Kata! :shock: Azert az nem semmi! Nem tudom elkepzelni, hogy Lea 2 honap mulva mar negykezlabaljon!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

nézelődtem az iwiwen...

tita és andkata ti egy napon születtetek :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

villany: én nem tudom hogy csináljuk, de mi csak 5 ezer körül fizetünk, pedig mi is kertes házban lakunk...(Van hűtő, tv, számgép, sütő, mikró, mosogatógép, mosógép, főzőlap, fűnyíró, meg mindenféle apró kütyü) Bár hozzá kell tennem, hogy szinte minden gépünk új és mindenből energiatakarékost vettünk, meg az izzók is mind azok. A tűzhely meg ugyan elektromos, de indukciós, és töredékét fogyasztja (és szuperjó!!!) úgyhogy levontam a következtetést, hogy tényleg spórolunk az energiatakarékos cuccokkal. :)

sz.andi: http://www.youtube.com/watch?v=wZbpT-0kbp0 az első videó

dodó, és érdemes svédországot megismerni? :)

hene, köszi :)

bébiétel: én valószínű nem fogok itthon ételt készíteni neki még ha drágább is a bébiétel. Egyik ismerősöm mondta, (aki ért is hozzá) hogy annál jobbat nem tudok neki adni. Először én sem értettem, de aztán ahogy elmagyarázta, tök logikus. Azokba a konzervekbe amik bekerülnek olyan minőségi elvárásoknak kell hogy megfeleljenek, hogy a piacon nem kap az ember olyat. Meg egyáltalán az egész olyan szintű odafigyelés mellett készül... És be kellett látnom hogy igaza van. (amellett, hogy sokkal egyszerűbb is. :)

most viszont húzok, mert reggel 4-kor indulunk varratszedésre. És csak most este ehet utoljára mert megint altatni fogják... Tiszta szívás lesz szerintem az odaút... Fel vagyok rá készülve, hogy megint 3 órát fog üvölteni... :(

KépKép
muffin

anyjuk tényleg nagyon cuki az a videó. :) na jóéjt

KépKép
muffin

Muffin
Jo ejt es jo utat Nektek!Remelem nem lesz igazad es nem kell Eliotnak annyit sirnia az uton, hanem tud aludni!Es kivanom!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Muffin! Erre a linkre ez jön be: This video is not available in your country.

Szóval nem tudom! Ez van belinkelve az oldalunkról is.

Ami! Mi is most raktuk újra a gépet. Még közel sem tökéletes... :lol: :lol:

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:12-kor.
Vendég

Jó reggelt!

VKata!

Én egyet értek veled!
Élelmiszeripari mérnökként elég sok feldolgozó gyárat láttam belülről, hát......

Egy nagyrabecsült kollégám azt mondta, hogy MO-n az a bio, amit éjjel permeteznek.

Én is fogok itthon babakajcsival kísérletezni, bár mivel én sokat főzök egyel több v kevesebb már nem fog számítani.

Íme az én Bio Lacim!
Kép Kép
20150601134430

Jó reggelt!

tegnap este Emma jobb híján a békakirályfit puszilgatta... :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

Drukkolok Eliotnak ismét a mai napra!
És jöhettek is ismét haza? Vagy az altatás miatt bennt kell maradni mára?

Mi ma megyünk egy-két apróságot vásárolni... már várom!!! :wink:
Vendég

Emma! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lacusom fél 5kor kelt. Evett, beszélgettünk kicsit, rotyizott egy nagyot és feél 6kor leraktam az ágyába. Negyed 7kor arra keltem, hogy már az apja ölében van: " Mosolygott és felvettem" Kép
20150601134430

Mi még csak a rotyinál tartunk... :wink: (szagokból ítélve... :P ) Még alszik.
Vendég

Marcsi!
Lacusom akkorát robban hajnalban, hogy még az apja is felébredt rá :lol:
20150601134430

Jó reggelt!

Bébiétel, házi főzi: én mindkettőt fogom adni neki. Azt én sem győzném pénztárcával, hogy csak bébiételt egyen. Viszont annyi féle dolgot nem tudok és nem is akarok megfőzni, ami bébiételben van. Na meg ugye saját ízlése lesz a kisasszonynak és nem fog mindent megenni, amit elé rakok. Szóval kitapasztaljuk mit szeret és azokat próbáljuk majd minél változatosabban variálni. Roli mindkettőt megette, a konzervet is meg azt is amit főztem.

Lacus és Emma nagyon cukik!

Marcsi! A babakocsival kapcsolatban én megmondtam. De csak halkan jegyzem meg. Egyébként ahogy nő a baba, csak rosszabb lesz! Szerintem tavasszal már esernyőkocsival fogsz rohangálni! :lol:

Egész jól aludtunk, 3-kor ketl enni és aludt is vissza, most is alszik. Roli hála az égnek nem ébredt, úgy tűnik rendbe jön! Kop Kop Kop

Muffin! REmélem Eliot megint ügyes lesz és alszik az úton!

Vidokata! Nagyon cuki lehet a kissrác. Úgy birom, amikor még ilyen picik és már másznak!

Kép
szly27

Jó reggelt

Lacus, Emma csodaszép!
Muffin drukkolok nektek!

Kép
dittke

Jó reggelt!

ÚÚÚÚGy fáj a derekam! És az összes krémre rá van írva, hogy szoptatás alatt nem lehet használni!

Lackó és Emma nagyon helyesek!

Evelin, gondolok rátok!!!

Ma megyünk Andival (Bogolya) ringatóra!

Kép
Kép
patr

Pattikám!
Jobbulást!
20150601134430

Pati, nyugodtan használj valami krémet. MÉg mindig jobb mint a fájdalomcsillapító. Biztonság kedvéért ráírják, de hidd el nem tud az úgy felszívódni. Zsolti emelgetésétől fáj? Hogy alszik az uriember?

Evelin, hajrá!!! Kitartás Nektek, holnaptól könnyebb lesz!

Marcsi, ez a kép! Nagyon édes.

Lackóról már nem is beszéljek...

Én nagyon rosszul bírom már az éjszakai fejést, kb egy óra kiesik az alvásból ( habár 120 ml lejön, ami elég jó). A kisasszony 5 körül kel és utána már csak kb 1 órát alszik. Pedig ma 7-től még apával volt Adél és legalább vízszintesben voltam. Tudom hogy sok embernek sokkal rosszabb, de zombi vagyok. Jó lenne hat órát egyben aludni.

Timi, mi ezt már konstatáltuk Titivel. Csak én fiatalabb vagyopk :wink: ( egy évvel)

Én biztos fogok néha bébiételt adni. főleg olyat, amit otthon nehéz összekutyulni.

Szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Ja Pati és nekem remek a jövő hét kedd...

Ági???

Wera???

Kép
andkata

Andi! Kryss küldte a képeket, így javítottam a táblit és küldtem neked!

Kép
szly27

Kata, Viki, köszönöm!
Igen, gondolom Zsolti emelgetésétől fáj! Olyankor fáj nagyon, amikor pl a játszószőnyegről, vagy a hintából veszem fel! Mostanában úgy szoktam, hogy letérdelek, úgy veszem, fel, és már vele állok fel. Igy se jó, de jobb.
Dehát 7590 volt, vasárnap este, tehát van mitől fájni! Sokat cipelem hordozóban is, na akkor még nehezebb!
Köszi Kata, akkor bekenem valamivel!

Jövő kedd, akkor idáig jó Akatának, Anyjuknak, nekem.
Többiek: Titi, Bencuri, Bondi, Vkata, Ági (!!!), jönne még valaki?
Ja, az persze még mindig nem tudom, hogy Potykának egyáltalán jó-e??? De egyszer csak felveszi a telefont! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Zsolti már ilyen nagy!!! A hordozót mi is hanyagoljuk már.
20150601134430

Jo reggelt!

Viki
Ti ugye sütötökkel kezditek a hozzataplalast? :lol:

MArcsi
es atvaltozott a beka kiralyfiva??? :)

Szly
Mentek a kepek!
En egyeteretek veled, en is keverni fogom a hazit es a vettet!

Jobban mondva, pl. az elejen,a mikor a repabol meg csak 2 kanallal eszik, azt nem pepecselem itthon, de mar kaptam is a hipp-töl egy kicsi üveggel ajandekba.
Ami viszonylag jo, hogy nagyobb adagot megcsinalni es jegkockatartoban befagyasztani, igy kisebb adagokat is könnyen elölehet venni. Na, azt meg a repanal is meggondolom....

Patti
Jobbulast!

Lea
Szegenykem nagyon fogzik, annyit ragja az öklet. Letezik otthon az Osanit homeopathias globuli? Azt adom neki, egesz jol segit ...
Es mennyi nyal csurog a szajabol :shock:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

[quote="kryss"]
írta:
kryssViki
Ti ugye sütötökkel kezditek a hozzataplalast? :lol:

Igen! Sőt apósék kertjében 25 db tök várja, hogy Duncu megegye.
20150601134430

Sziasztok!

Hát asszem én továbbra sem sokat leszek,állandóan lefagy a gép! :twisted:
De. megyünk dr-hez ,ez a havi egyszeri rendelés,du. oltás.lehet,hogy kettő is ha megjött a pneumo!
Ritka szar éjszakánk volt,22-kor evett és kelt 1-4-6,de csak 6-kor evett,4-kor sírt,alig tudtam visszaaltatni!
Apával eddig jó a helyzet,dehát nem volt gépünk egy hétig ugye!
Majd most kiderül!
Azért annyi jó volt a dologban,hogy volt időm olvasni,konyhaszekrényt súrolni!
Megyek mert lassan ébred a főnők!

Szép napot mindenkinek!ű

Ha tudok még jövök!

Titi? Wera?

Kép

Kép
ibm

Viki, én surányi almát fogok először adni, úgy 3 hét múlva...( apósék telke)
A te cicid bírja a hosszú éjszakát?

Kép
andkata

sziasztok.....

Léna megint felkelt fél 3 kor enni tegnap is nem értem eddig átaludta az éjszakát :shock: :shock: :shock: :shock:

kata köszönöm megkaptam..

pati:utaltam és köszi mégegyszer ja basszus a rugi pont jo ugyhogy nem soká fogjuk tudni hordani

Képimg][/url]
Kép
ronix

azt hiszem ha léna is ugy akarja ma sütök husos palit.........

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:13-kor.
Vendég

na nincs valami nagy forgalom ma..............

babakaja:én is ugy gondolom fözök meg kap boltit is majd meglátjuk
egyenlöre megy a gyümi

muffin megy a ++++++++++++++++++++++

Képimg][/url]
Kép
ronix

sehol senki?????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

na jo akkor ledarálom a maradék pörit :lol: :lol:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jo reggelt!
Hat nekunk pocsek estenk volt. 5tol 11oras alvasig vegig orditottak a sracaim. Aztan Csaba hajnalban kitalalta hogy o bizony nem akar enni. felkelt szajaba dugtam de nem szivta.
Aztan ezt a reggeli evesnel is eljatszotta. Total kiborit!!!!!

Muffin!
Megy a drukk! ugye aztan hazajohettek?

Anyosjeloltjeink!(Katák)
Kerek kepet a fiaim menyasszonyairol :D

Ronix!
Eddig mi is fel6kor keltunk de mostanaban kozbecsuszik ez a 3oras eves nalunk is.
Sutsz nekem is???? :D :roll:
Vendég

persze maverick sütök ledaáltam a hust
bekevertem a tésztát
az gáz még sosem csináltam és félek hogy a kicsik nem eszik meg ezért kevertem egy sima tésztát elfeleztem egyikbe cukor a másik felébe so :shock:

furának találom ezt a hajnali evést na majd meglátjuk

a másik amit nem értek MINDEN FÜRDÉS UTÁN ORDIT NEM IS ORDIT VISIT
tegnap is fél7 kor kellett ennie 6 kor neki álltunk a fürdésnek ahogy kiveszük a vizböl és elkedzjük törölgetni onnantol kezdve megy a balhé és annyira nehezen nyugszik meg hogy csak
probáltuk nem kaja elött fürdetni hogy talán azért van mert éhes
de nem meert akkor is visit mint egy kismalac de olyan szinten ment tegnap hogy a lányom vele együtt bögöt mert sajnálta

nincs ötletetek miért?vagy mit csináljak vele?

Képimg][/url]
Kép
ronix

jó reggelt!

ma asszem nem nagyon cuppogtatom Törpémet... annyira elkapott a nátha... hogy fogom kibirni??? aztán elég ha kajcsi-büfi-játéknál "fertőzöm" egy kicsit. a puszilgatás, cuppogtatás ma kimarad amennyire meg tudom állni... cseppfertőzéssel azért jobban terjed :( tüsszögni nem nagyon tüsszögök, inkább csak folyik az orrom.

annyira durva... ahhoz elég sűrűn folyik hogy mindegyik után mossam a kezem :(

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Hát Lizy megint 3-szor kelt éjjel. Most meg csak ugy van el, hogy az autósülésben hintáztatom, és NOX-ot éneklek neki. :lol:

Muffin!
Naná hogy érdemes megismerni Svédországot! ;)
Kitartást a mai napra is!

Ma főznöm nem kell, mert Ati este főzött még egy borsostokányt, csak tésztát kell hozzá főznöm.

d.dodó

sziasztok!
Velem való történések:
hétfőn vérvételen voltam, mivel még mindig nem jött meg, annak ellenére, hogy nem szoptattam.... Nőgyógyászatilag teljesen rendben vagyok, de endokrinológiailag.... hát nagyon nem. Mondtam neki, mondja meg hogy mik lettek a pontos értékek, erre azt mondja, hogy inkább kiküldi és lerakta a telót. Na és akkor most mi lesz??? Várom a mikit és majd csak eljön vajon??? Nemtom :roll: :shock:
magdolnam

ja és nem vagyok terhes se
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:14-kor.
Vendég

Szép napot :P

Drága Csabim alszik. Ez a babakocsiban alvás nálunk annyira nyerő... Hallottátok, hogy a pici babák a szűkebb terket szeretik, mert az biztonságosabb nekik, hogy az anyaméhhez vannak szokva? Fokozatosan pedig majd átállnak a nagyobb terkre is, de amég ilyen picik, ilyen helyen jobban alszanak. Hallod, Akata, teljesen normális, hogy Adél is szeret a babakocsiban aludni! Bár, ahogy olvasom, már kezdi megszokni a kiságyat is...

Viki :P
Zabálnivaló a Fickód!!! A sütőtökös rugi az nagggggyon király 8) Hú, de szívesen adnék egy ilyet Csabeszkámra. ÉÉÉÉÉÉdes!!! Túl vagytok a szurin?

Marcsi :P
Gyönyörű lányod van! Tényleg a nagyokról már tettél fel képet? Ha nem bánják, rakhatnál fel róluk is...
És többiek! Ti is tegyetek fel a nagyokról is! Őket is jó nézegetni!

Bébiétel: én a pro és kontra érvek sűrűjében azt mondom, fogok adni neki azt is, és sajátot is. Pl. ami olyan, hogy nem tudom mennyit permetezték, és mivel, azt inkább nem adom, abból bébiételt adok, de ami a mi kertünkben is megterem, és tudom, hogy megbízható, abból majd én pürésítek. Azt azért nem gondolom, hogy a bébiételek károsítanák a babák egészségét. Lehet, hogy nem bio, v. nem minden igaz, amit ráírnak, de azért csak nem olyan, mint a hipermarketekben vásárolható kényszerérett paradicsomok.
Ja, az Auchanban okt.17-től van az akció a Hipp bébiételekre.
Én először almát, majd burgonyát, és sütőtököt fogok adni. Ezek elég semmleges ízűek, és jól lehet őket majd kombinálni, meg anyatejjel higítva adni. Szerencsére ezeket én is szeretem, így ha nem eszi meg, lesz aki benyalja a maradékot :lol: :lol: :lol:

Muffin :P
Drukk drága Eliotnak!!! Szerintem, talán már túl is vagytok rajta... Várjuk a beszámolót a kis hősünkről. (Reméljük, most nem háborús hős lesz, szegény!)

Ági!!!??? WEra!!!???

Véda
Vendég

hat nekem szuperul kezdodott a napom :twisted: arra ebredtem, valami kiseik a szamon :shock: ejjel csak ugy, magatol letort fel fogam! meg jo hogy nem nyeltem le. Pozitivum az egeszbe hogy a hatso fele tort le, igy legalabb nem lettem fogatlan latvanyosan ugyanis ez a 3 fogam elol :oops:
Vercsi: beallok melled a foghullatok soraba...

Igen durva. Ok, hogy rossz minoseguek a fogaim, de eleg koran kezdem elveszteni oket:(
es ami a durva ferjemnek is hasonloan szornyen rossz fogai vannka, mi var szegeny Annankra?

Amugy jo ejjelunk volt, ami mar ott kezdodott, hogy ilyen csaendes estenk meg nem volt. 6kor ugye bealudt, aludt 30 percet, utana szopizott kicsit, aztan 7 utan furdes, csendben, es torolkozesnel is csend volt.
mert amugy RONIX nalunk is iszonyat nagy suvoltes szokott lenni, igaz nalunk mar a vizben is, de ha meg ott le is nyuigszik, amikor emelem ki ujjra es egesz addig mig nem veszi fel az eves megfelelo ritmusat:(
Nalunk az ok: utal mesztelen lenni, fel es remeg ha csupaszon felemelem a pelenkazorol, fel a viztol....me gki tudja

Most a legujabb nala, hogy apa kesobb jon, mert kesobb meg ymunkaba. Mire hazaer sotet van, amugy is nyugi esti idoszak, de ha epp nem nyugi- mint tegnap- akkor is meglatja az apjat es bog. Legorbul a szaja es sir, eleg nehez megvigasztalni, es ugy kb fel ora mire felolvad es mar nem sir az apjat latva, ujjabb fel ora utan meg mosolyt is kaphat a papa.
Valyon ez miert van? elfelejti napkozben ki is ez a zember? nem szimpatikus neki a papaja?
Vagy mi ez?

timi: jobbulast!
Vendég

Kata!
Nekem nem ordit,vigyorog mint a vadalma. Arra is gondoltam h a torka faj,de nem latok rajta semmit. Lehet h gyomorpihit tart :D vagy nem ehes!
Eddig mindig zabaltak,egymas hegyen hatan is ha egyszerre ettek(neha mar apa is nevette a helyzeteket).Meg nincs meg nalunk az se h melyik kinek a cicije,ahogy jon.
Vendég

Mav :P
Az én Csabim is sztrájkolt :? Ráadásul ő több hétig szenvedett :evil: De elmúlt :D Iszonyú nehéz lehet 2 babával, főleg ilyen helyzetben, de ne add fel, nem neked szól az ellenkezés, hanem valamiért neki akkor, úgy valami nem jó. Helyrejön, meglátod!
Itt sok a sztrájkoló baba, ejnye!!!

Véda
Vendég

Nálunk is többször volt már sztrájk......és ilyenkor jól kiborultam, hogy itt a sok tej, neki meg nem kell......tegnap is ráraktam az egyik cicire, nem kellett (este fürdés után - pedig az jött volna) de neki az "üres" kellett.....aztán kéreckedett a másikra (azt ki se ette teljesen) majd megint vissza az üresre! :shock:

d.dodó

hat a fene se tudja az en lanyomilyen igenytelen e vag en vagyok vak, de nalunk ilyennincs, hogy teli, ures, kerdzkedik, kieszi....tan megis van elonye a keves tejnek? :oops: egyszeruen mindig mindketore rarakom, este tapi utan a balra, mert ugy fogva tudom berakni az agyba. Ennyi. ha me gnyuzog cicin hat nem szopik tovabb. o pl utalja ha nagyon jon es meginkabb ha mar nem jon, hat nyuzog, de ezt mindketton nem csinalja minidg igy egyik utan jon a masik es ennyi, tobb fortely es szabaly nincs.
Vendég

es ne abbol sem szoktam gondot csinalni ha nem eszik. hat majd eszik kesobb. mivel nala az eves sosem gond, igy ha nincs kedve vag nem ehes hat nem eszik. tudom vannak itt igen keveset es problemasan evok, gondolom ok ezt nem tehetik meg, hogy csak legyintenek,de en ugy vagyok vele, ha ehes majd eszik.
tul felelotlen vagyok? :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: