Sziasztok,
Itt aztán továbbra is van forgalom... Most kb 3 oldalt olvastam végig, mióta nem voltam, és ugye nem hetekkel ezelőtt jelentkeztem...
és mi lesz itt, amikor jönnek a babók sorban és tele leszünk kérdésekkel?
Moncsi, gratulálok a kiscsajhoz! Tök jó!
Én anyukámnak Samut 8 hetes koromban mondtam el, és tök rosszul esett neki, hogy csak akkor szóltam... Mondjuk ebben biztos benne volt az is, hogy első-várva várt unoka. De ezt majd úgyis megbeszélitek. 4D-re elhívni nagyon jó ötlet.
Nekem is van Kíra ismerösöm, kb 6 éves bűbájos kiscsaj.
Adryn, Wicca, tényleg jó sokat jön-megy a párotok. Sajnos enyim is ilyen, februártól nyár végéig volt hogy hetekig nem volt itthon, de szinte minden héten 2-3 napot külföldön töltött. Most ősszel kicsit csendesebb időszak van, havonta 4-5 nap átlagosan, amit nem itthon tölt... remélem, lesz ez még jobb is...
Adryn, végül mire jutottatok az önkormányzati esküvő ügyében? Találtál jobb önkorit?
Kukli, hú, sajnálom a rossz afp eredményt, remélem, hogy tényleg csak rémhír... Nagyon gyakran az... Sok ismerősömet megijesztették ezzel és egyszer sem történt rossz dolog... Én még nem hívtam a dokimat az afp eredmény emiatt, de holnap arra is sort kerítek (ma voltam 2 hete)
Te voltál kombinált teszten? Nem emlékszem...
Rszg, kettős névnap

Kényeztetitek a kiscsávót...

Szerintem is azt ünnepeljétek, amit használtok, különben nem is nagyon fogja érteni a dolgot. Samunak is két neve van, de a másodikat még sosem mondtuk neki és nem is köszöntjük akkor.
No, kb ennyire emlékszem... Ennyi agyam van és még dolgoznom is kellene (határidős meló)
Jó éjt!
Éva