A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Bocsánat, sokáig szüttyögtem az írással.
Viszont tényleg baromi hányingerem van. :shock: A Gy. meg fürdik. :x

KépKép
benó

Nos,itt vagy már?

Kép
flóra 11

Elég alacsony a vérnyomásod! Egy- egy laza kávé akkor beleférhet.

Kép
muzsuzska

Menj, Zsuzsi, neked most dolgod van! :D :D :D :D

KépKép
benó

Szóval akkor sokat elintéztél. :wink:

Kép
flóra 11

A Gy. nem hiszem, hogy felfogta a kispapaságot, de még én se a kismamaságot. :D

KépKép
benó

na akkor minden szép és jó én pedig lelépek, küldjük a kiskatonákat!
Kértem Királyfit, hogy amikor elindulnak a kiskatonák tátsa ki a száját és csodálkozzon! Az öregek szerint így csinálják a kislányokat! :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Igen, azt hiszem, ennél többet most nem is lehetett volna. :D Holnap elmegyek a laborba reggel (nincs úgyse első két órám), aztán kérek időpontot majd az EKG-re (a belgyógyászaton van az).

Azt beszéltük meg a suliban a többiekkel, hogy az első félév végéig megyek suliba, ha tudok. Aztán viszlát.

KépKép
benó

Ez marha jó Zsuzsi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Akkor csodálkozzatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Gy.-tól nem fogok tudni hányni :x , úgyhogy beveszek inkább egy B6-ot.

KépKép
benó

Miért,a Gy.előtt restellkedsz?

Kép
flóra 11

Nem, csak fürdött, és nem akartam, hogy fürdés közben engem bámuljon. Egyébként nem. Szerintem ez nem égő.

KépKép
benó

Örülök a jó matekdogáidnak, Flóra! :D

KépKép
benó

Bocsánat, szerintem lelépek, Flóra. Majd holnap jövök. Hátha a vízszintesség jót tesz, vagy ha nem, akkor max. hányok. Puszi Jó éjszakát nektek! :D Zsuzsi, nektek sok sikert! :D

KépKép
benó

Hát még szép, hogy legalább ezt nem szégyelled előtte. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok

Úgy néz ki, a mozzilank müxik valamelyest,csak az explorer carakodik nagyon...:(

Zsuzska:jó hir,én nagyon örülök ám neki...még helyetted is!!!!!!

Timi:holnap szoritok!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Nehogy nekem szégyenlősködj Gy előtt!!!
Amninek ki kell jönnie,az jöjjön ki!!!... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Hát csajok...

Tegnap nálunk is bekapcsolt a rádió.......már azt hittem sosem fog.... :wink:

Viszont igy megszegtük a 6hét tilalmat... :oops:
Eléggé fáj is a sebem most... :oops:

De azért nem bánom... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek gyorsan fürdeni....
Inaska most aludt el,viszont 9 után kaja lesz neki...

Jah és ma voltunk egy nagyot sáétálni...
Egy barinőmmel,Ő is hozta a kisfiát,neki 2 hónapos..
Kimentünk egy parkba , ott a napsütéses padon szopiztattunk,sehol senki nem járt a környéken....
És tök jót beszélgettünk!

Reggel 9-kor mentünk és fél1-re voltam itthon...:D

Na téleg menek...

Jóéjt mindenkie...

Sziasztok..
Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu!!! Ez az igazi!!! :wink: Rádiózás, hű a betyár mindenit! Tudod, az a pár nap szerintem már nem számít. Ha a mamajól van,akkor miért ne. :wink: És tudod mit? Én nagyon örülök. Tudod,én már a múltkor is javasoltam. :wink: És a lényeg, hogy túl vagy a szülésután az elsőn. Ez ám nagy lépés! Tehát gratula!!!! :D
Leküzdötted a félelmeidet,mert ilyenkor az elsőtől azért fél minden nő. Én így voltam. De én sem tartottam be a harmadikkal a hat hetet. A másodiknál bezzeg! Akkor nagyon féltem. :oops: Még hónapokig.
De meglátod Roli is hogy meg fog változni irányodban. :D Persze pozitívan. :wink:

Kép
flóra 11

És Tancsu! Végre kicsit kinyíltál! Ez az igazi mamaság, sétálni,szopiztatni, dumálgatni! Én is így csináltam és úgy élveztem!!! :D Ezek a legszebbek ebben az időszakban.

Kép
flóra 11

Jó reggelt!!

Cupp..:)

Szép napot mindenkinek!!!!!

Gergő ismét jól aludt...:)
Evett este 9-kor,fél12-kor és akkor elaludtunk a franciaágyon,keltünk hajnali 3-kor,újra kaja,meg most felkeltettem megint enni,mert nemsokára jönnek a munkások fúrni a teraszomra és akkor nem tudok szopiztatni...
Most meg megint alszik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Azért kicsit én is féltem és azért annyira jó sem volt mint szokott lenni,de hát ez nem is csoda.
Lelkileg kell majd még kicsit elengedni magam...
Most még túl sokat gondomol a sebemre,arra hogy vigyázzak,stb....

Jah....biztonság.....na hát mi nem védekeztünk...jó vagyok mi?????
Azért remélem nem hozom össze már most a kistesót.... :lol:

Unokatesóméknak sikerült,8 hét múlva újra terhes lett.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Na most menek is,pakolok,stb...
Napközben mennem kell otp-be,vettem megint a tesz-veszen egy olyan kengurut,ami tartja Gergő fejét,igy már most lehet benne hordani....
Azt hiszem tezs-vesz-függő leszek...:P

Pá nektem,majd remélem még jövök....bár egyre szarabb már a mozzillank is...:(

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Örülök a rádiónak meg a barátkozásnak, Tancsu! :D
Én nagyon szarul vagyok, fáj a fejem, reggel hányingerem is volt nagyon, de azért voltam a laborban vérvételen.
Még egy órám van és húzok haza.
Puszi nektek

KépKép
benó

Helló lányok!

Hazajöttem! :D Voltam egy iskolázáson is,ilyen ökörségen ,drogellenesen. Késve értem oda, 10 percet késtem és az egész fél órát sem tartott. :lol: :lol: :lol: :lol: Megúsztam ilyen rövid idővel. Jó nem? :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu,persze, az első általában sosem az igazi. De ez javulni fog és egyre jobb lesz. :wink: Kitartás! :wink: :wink:

Örülök, hogy egyre gyakrabban hagy aludni a kisherceged. :D Na és ma akkor szépül a lakás. :D

Kép
flóra 11

Benó, sajnálom,hogy nem vagy jól, de kitartás! Valamit valamiért.
Neked a hcg szinted is magasabb, ezért vagy rosszabbul az átlagnál. De a 12- hét után átveszi az irányítást a placenta és jobban leszel.Addig pedig már nincs is sok idő. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok, eddig feküdtem, aludtam.
Jól megúsztad a drogellenességet, Flóra. :D
Hánytam is du., és kegyetlenül fájt a fejem, aztán sikerült szerencsére aludni, most meg folyamatosan éhes vagyok. Hát, ez van. Anyu szegény, akinek egész de. ment a hasa, főzött nekem krumplistésztát. :oops: Nagyon rendes. :D :D

Ti merre jártok? Megint nem leszek sajnos sokáig, mert húz az ágy. :wink: Viszont el szeretnék mosogatni legalább. :roll: Meg hajat is kéne mosni.

Pénteken lesz a gólyabál, megkérdezte az értekezleten az Andi, hogy ki vállalná helyettem a felügyelést, mire egy ember tette fel a kezét, jó, még egy, de ő nem tudna bejönni, messze lakik.

Kiszámoltam, képzeljétek, és csak 30 tételünk van a gyerekekkel, amit át kell vennünk! Nagyon jó, nem? Kiszámoltam mindent, és ha minden héten 3 tételt átveszünk, akkor végzünk január végéig. A gépelést is ugyanígy számoltam, ott heti 2 betűt kell tanulni, az elég sok, de hát ez van.

KépKép
benó

Jön valaki? Jövök ide enni.

KépKép
benó

Baromi éhes vagyok, de nem megy le sok a torkomon. Miért van ez?

Megyek mosogatni.

KépKép
benó

Sziasztok, üdv újra Pestről!

Kép
szilzi

Helló Benó! Most jöttem. Kicsit pihiztem, aztán kimostam egy adagot, leszedtem a tegnapit,kiteregettem amai adagot.
Most jöttem ide vacsizni. :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi, ne haragudj, hogy nem hívtalak tegnap, de olyan sűrű nap volt és későn már nem akartalak, de látom jobban is tettem! :wink: :lol: Nagyon örülök az "eredményednek" és most összedrukkoljuk Neked, hogy vándoroljon oda a pete, ahová kell, jó? :wink: :wink: :wink:

Benó, örülök, hogy jól vagy, a hányástól eltekintve :? Gratulálok a kiskönyvedhez! Azért vigyázz nagyon magadra, a január nincs egy kicsit még messze, hogy kiirasd magad? Neked kell tudnod, úgyis érzed majd, csak vigyázz magadra, jó? :wink:

Kép
szilzi

Helló Szilzi! :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D

Várjuk azért ki, hogy megjön e?! :wink: Minden hónapbvan van esély, nem? Én még úgyis próbálok reménykedni, hogy nem tudom az A-val mi van :shock: :lol:

Kép
szilzi

Benó, szerintem az hülyeség, hogy januárig dolgozni akarsz.Bocs,de komolyan. Addig szerintem a dokid sem fog engedni.

Kép
flóra 11

Tancsu, örülök, hogy vannak babás barátnőid, annak meg főleg, hogy nem adta meg magát a gépetek teljesen! És hogy már a rádió is szólt! :shock: :D :D

Kép
szilzi

Flóra, egyre gondoltunk! :wink:

Timi, drukkolok, hogy ne kelljen befeküdni! :wink: Ha mégis, akkor vidd magaddal a géped, jó? :lol:

Kép
szilzi

Helló, itt vagyok, csak beleolvastam egy ikres topic 2007-es részébe, onnan indultak. :D Üdv itthon, Szilzi! :D Nem kötelező nekem január végéig dolgozni, Flóra, ha nem bírom, ne félj, nem fogom gyötörni magam. :wink: Sokkal fontosabbak a babák. Mindennél. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Hát persze Szilzi! A reménx hal meg utoljára. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Benó! :D :D Na azért! Mindent a babákért! :D :D :D

Kép
szilzi

Hát reméltem is Benó. :D

Kép
flóra 11

Nekem szerintetek mikor lesz pé-m? :shock: :shock:

Flóra mérem a hőmet, majd kérem az értékelést hónap vége fele! :wink: :lol:

Kép
szilzi

Szilzi, mi ma nagyon egyformák vagyunk. :D

Kép
flóra 11

Rendicsek,Szilzi! :D

Kép
flóra 11

Igen, teljesen Rád hangolódtam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szerintem a 7. naptól próbálkozhatnátok (az már megvolt, tudom) kb. a 20-ig vagy még tovább, nem tudom. Kb. :wink:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: