A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica én nem granulátumosat, de filteres teákat adok már Péternek, mert a grnulátumosat már nem issza meg. Egy kis cukorral szoktam neki izesiteni.

Heni
KépKép
heni81

Ágica!
Nem tőlem kérdezted, de azért leírom. :wink:
Én is filteres teát adok Botondnak. Citronfüvet, csipkebogyót, hársfát (ezek herbáriák) vagy pickwick gyerekteát (vöröstea+csipkebogyó). Nagyon kevés cukrot teszek bele, kb 2 deka/liter. Egyébként a teákat is hígra készítem. Botond nagyon szereti mindegyiket. Egyébként pár napja elkezdtem használni a gyümölcscentrifugánkat, így natúr gyümilevet is kap, naponta 1 üveggel.
A granulátumos tes szerintem drága, és én undorodom a szagától. :evil:

Ma Botond megkapta a pneumo-t. Egyelőre tünetmentes!! :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Normálisan azért nem használom ennyiszer az "egyébként" kifejezést, és helyes írni is tudok... :oops: :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Köszönöm a vanalzós válaszokat!

Jövök néhány képpel :

Kép dédinél :) Kép járok...
Kép hihi. ennyi fogam van :) :) Kép 22 hetes terhesen

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Jaj, de jók ezek a képek!!!!! És milyen csinos vagy! A Dédi és Botond között pedig szemmel látható a hasonlóság. :)
Nagyon klassz a vonalzód is, édes a kis Bogyód! :D

Tea: Én is adok Zsozsinak, Herbária filterest össze-vissza variálva. Citromfű, hársfa, csipkebogyó, kamilla, meg most van valami Lipton piros gyümölcsös. Picike citromot (1 l-be kb. 1/2 ek-nyit teszek), és barna nádcukrot teszek bele.
Szereti nagyon. Néha vezsek neki Hipp üvegeset is, az is megy. A granulátumos nekem túl mű, ezért olyat nem adok. Egyszer anyu vett csipkebogyó-málnásat, de azt én iszogattam meg.

Ágica! A narancs teát én sem innám meg. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Most jutottam ide... :roll: Szelikém egy az egyben kihagyta a délelőtti alvást. Én meg úgy kiidegeltem magam (volt egy kis fennakadás a hitellel), hogy inkább ebéd után én is pihentem egyet. Nem tudom, meddig bírom, korán fekvős vagyok... :?

Panndi! Szeli is inkább nem eszi az ebédet, ha etetni próbálom. Egyedül, kézzel! :)

Heni! Szeli is eleinte csak lefelé tudott mászni az ágyról, nemrégóta (ezt most hogy kell írni???) sikerül neki felfelé is! :)

áááá, feladom, nagyon le vagyok maradva... :(

Tök rossz, hogy napközben Szeli nem enged ide, este meg Apa veszi zokon, hogy nem vele beszélgetek... de vele tudok akkor is, ha Szeli ébren van.... na, mindegy... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Még itt! ;)

Zita nem semmi, kis dundi! :lol: És mekkora nyelve van! :shock:
Petrus cuki, meg a harisnyája is!!! :)
Panka is édes!!! :)

Viranka! Azt tudtad, hogy az Akela dunaújvárosi? És képzeld, a bandából 2 feleség (az egyik már ex) a kolléganőm, meg van egy volt anyós is! :lol:
Asszem mi egyforma zenét hallgattunk! Pantera? ;)
DM-et is imádtam, de azt az előtte lévő életszakaszomban! :)

Maggie! Sajnos még a szaküzleteknél nem tartunk... :(

Huhh, még 2 oldal... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja! Már mi is rájöttünk, hogy Nolka egy zseni! :) Cukor a képeken! :)

LMóni! Remélem, azóta már Gréti sokkal jobban van!
Mesi! Neked és Zsozsinak is jobbulást!!! Cuki popó! :)
Olyan meghatóak tudnak lenni ilyenkor. Szeli is, mikor megyek Anyuhoz, meglát, és szalad felél, és csimpaszkodik a nyakamba!!! Olyan édes!!! :)

Heni! Izgalmasan indul az a gyerekszoba!!! :)

Bercónak gratula a járáshoz!!! :)

Juba! Jobbulást az kis Bertusnak!!! Mi a baja??? Nátha?

Na, most már tényleg fáj a hátam... kidőltem.
Puszi Mindenkinek!
Holnap remélem, Szelikém alszik délelőtt, és nem szabadultok! :twisted:

Jó éjt!!!

Kép

Kép
regcsiken14

7végén anyósnál voltunk, ma meg nem volt net egész délelőtt.

Most csak Maricának
Én nem is tudom mit írjak. Hihetetlen, hogy ismét ilyen fájdalommal kell szembenéznetek. Szívből kívánon és remélem, hogy nem céltalanul estek át ezen.
Remélem, hogy amint szeretnétek ismét ad a sors nektek hamar egy újabb kisbabát, aki veletek marad.

KépKép
KépKép
fleur

Tegnap utolsó, ma első
Köszönjük mindenki dicséreteit :)

Vidolanda
Sajna Lilla ezzel a funkcióval már nem él :( persze ilyenkor könnyebb :)
Micsoda zenei ízlése van Rugónak :lol:

Heni
És hol az anyai ösztön kikapcsológombja??!! :lol: néha nem bánnám, ha nem ébrednék fel minden nyösszenésre.

Panndi
Nagyon édes, kis huncut Zsófi
Hogy ment a vizsga?

Kispocc
Nem akarom kiiktatni. Csak kialakítani, hogy 1x aludjon hosszabban napközben.

Maggie
Bercus nagyon vagány nagypasi lett
Gratula a járáshoz

Kolbi
Szorítok, hogy munka alakuljon és minden rendben lesz. Az a 4 ember nem is olyan sok a bölcsiben sem előttetek. Hátha mégis...sztem vannak csodák.

Bongyi
Aha, kb 1,7 l volt. Szóval kicsit átlag felett, de azért nem olyan vészes. Nem fogok már ezen aggódni. Ha meg nem inna az lenne a baj.
Zitus mennyit nőtt és a többiek is nagyon édesek

Kaqk
Hát ez az első kép tényleg nagyon csajos.

Ágica
Petrus milyen kis komoly a képeken :)

Viranka
És milyen király volt!! Mármint a DM 2 koncert. Jól eláztunk :) de még jól is esett.
Fiad zöld feje :lol: :lol: és nem segített a jegelés???!!! :lol: bocsi de hülyére röhögtem magam

Dettyk
Panka cukii

Mesi
Remélem már kifelé a betegségből
Tömörítő programot velem is megoszthatnád. Nagyon cuki szaladós, röhögős Zsozsi :)

Anitja
Jó, hogy előkerültél. Nolka hatalmasat nőtt és nyúlt.

Móni
Hurrá :) várunk várunk titeket!! :)

Sense
Gratula a kispasihoz!
Botond nagyon huncut :) és véégre pocis kép :) nagyon csini

Telefonálás :roll: ááá lehetetlen :evil: tiszta nyűglődés van, ha észreveszi.

Anyósnál jó volt. Most minden jól sikerült. Lilla édesen kergette a galambokat Kecskemét főterén és szombat reggelre egy nagyon nyűgös péntek után kinövesztette a 7.fogát.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Éjszaka észrevettem, hogy melegebb Péterke feje, reggel 37.7, tudom még ez nem láz, nem láccik betegnek, eszik is bőven. Hát lehet csak fog lesz a dologban, mert tegnap óránként öltöztetni kellett,annyira nyáladzott, de látom hol jön!

Fleur- nálam a terhességgel sikerült kikapcsolni :wink:

Regi hát nem valami jól alakul a szoba, tegnap még apával is jól összevesztünk :evil:

Tea: herbária van nálunk is.

Sense már te pocid is jó nagy:-) nagyon édes kismama vagy:-)Boti nagyon kis huncut.

Heni
KépKép
heni81

A teával kapcsolatban még az jutott az eszembe, hogy lehet a hőmérséklet is fontos, Péter szivesebben iszik meleg( nem langyos) teát. Ha belegondolok ebben az évszakban nekünk jobban esik a meleg :oops: Mikor csecsemő volt is csak melegen itta, mindig a randiátoron tartottam emlékszem, hogy nehogy kihűljön.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mmarica! :cry:
Kitartás a további próbálkozásokhoz!!!

Reggel nekiálltam szekrényt pakolni, ahelyett, hogy ideültem volna... Néha rámjön a roham! :lol: Remélem, azért tudok visszaolvasni, Szelikém alszik! :)

Rugó nagyon aranyos a képeken! :)

Ja, én is ígértem képeket a szombati családi napról!

Itt voltunk:
Kép

Láttunk szép szarvasokat:
Kép

Néztünk őzikét:
Kép

Ami aztán túl közel jött:
Kép

Szeli inkább elszaladt :lol:
Kép

Játszott a kavicsokkal:
Kép

a pléden:
Kép

a rollerrel:
Kép

Aztán felbátorodott, és megsimogatta az őzikét! :)
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regi nagyon szuper helyen voltatok, irigyellek érte, mi sajna mostanában sehol nem voltunk :cry:
Szelike nagyon édes:-) mekkora haja van már!Most ő szalad még az őzike elől, de legközelebb, az őzike fog előle meglásd :wink: Hol van ez a hely? Nagyon jónak tűnik! és hogy ilyen szelidek az állatok!

Heni
KépKép
heni81

Sense! Na, kíváncsi vagyok, hogy végül lány lesz-e vagy fiú. Végülis most is tévedhetett a doki... :roll:
Igaza van Vindolandának, legalább nem kell annyir ruhát vennetek! ;)

Vindolanda! Te alszol egyáltalán??? :shock: Ennyi mindent csinálni... :roll: :)
11. fog??? Mi még mindig csak 6-nál tartunk. :) Jelét se látom a többinek! :lol:

Mesi! Ez a tesókommunikáció fantasztikus lehet!!! Remélem, egyszer nekem is lesz részem benne.

Bár azt mondják, hogy a pajzsmirigyproblémások nehezen esnek teherbe. De Irina, Te ezt megcáfoltad! Mit tudsz erről egyébként?

Heni! Igazad lehet, de nálunk aki konyhabútort készít, mind drágábban csinálja (mármint akiket ismerünk, hogy szépen dolgozik). És ez sem lapraszerelt, így azért bízom benne, hogy minőségi, de azért többet tudunk, ha megnézzük élőben.
Kár, hogy senki nem ismeri ezeket... jó lett volna egy kis infó. :?

Kiskolbi! Hát azért a 80 cm elég széééép! :) Gratula!
Álláskereséshez +++++++++++++++

Jaj, szegény Petrus!!! :( Jobbulást neki!!!
Nekünk úgy tűnik, beválik a Lenkei vitamin (kopp-kopp-kopp)! :) Szelinek kutya baja! (De ha most emiatt holnapra beteg lesz... :evil:)

Ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Hétvégén lehülés??? :( Pedig úgy élvezem ezt az enyhe őszt!

Szeli se hajlandó a vízen kívül semmit meginni... :roll: Bár annyira nem bánom, de mikor picit taknyos volt, jó lett volna, ha lehúz egy kis csipkebogyó teát...
Én is inkább a filteresre szavazok egyébként!

Ágica! Igen, a jövő karácsonyt talán vehetjük tutinak! :lol:

Boti hogy eljátszik! :) Sense! Csini vagy! :) Szép pocak!

Fleur! Szeli, ha egyszer alszik napközben a 2 helyett, akkor is másfél órát... Úgyhogy én nem várom a napi 1 alvást! ;)

Heni! :( Miért vesztetek össze a szobán? (Mi is veszekedtünk már a ház miatt, pedig még el se kezdtük... mi lesz itt később???)
Ahol voltunk, egy vadászház, magánterület Pálhalma közelében (Dunaújvároshoz közel). Asszem ügyfelünk a tulaj, de most nem folytam bele a szervezésbe...
Az őzike simán ott mászkált köztünk. :) Szerencsére azért a szarvasok nem jöttek közelebb, de voltak kacsák, libák is! :) Meg az erdőben vaddisznó, na, azt se néztük meg! ;)

El se hiszem, hogy a végére értem!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hurrá Péterke egy órát aludt! És teljesen kipihenve ébredt:-)

Hihetetlen vonzalma van a labdák iránt, rögtön ha meglátja teljesen extázisba kerül és el sem engedi. Százezerszer elmondom egy nap, hogy LABDA, de neki az csak BA.

Regi majd meglátod, egy ház felújitása nagyon sok gonddal, egyet nem értéssel jár, aztán meg majd türelmetlenség is szit feszültséget, szóval sok alapja lehet ilyen esetben a feszültségnek:-( Nálunk speciell tiszta hülyeség volt a gond, amin ma már nevetek( magyarán sz@r lett a festés, de ma átkeni és ok, de tegnap én ezen totál kiborultam).

Heni
KépKép
heni81

Heni
Akkor nekem is gyorsan pocakosnak kell lennem :)
Hát azért figyeld meg Péterkét a láz általában esetfelére szokott feljebb kúszni. De az jó, ha nem látszik betegnek. Bízok benne csak a foga

Regi
És te győztél vagy a szekrény???
Én hétvégére tervezem a nagy rendrakást, mert a lányom nem lesz itthon.
Aranyosak a képek :)

Nem is nagyon meséltem még a 7végéről. Megint jó sűrű volt a program :) nem unatkoztunk szokás szerint. Szombaton utaztunk anyóshoz, ebéd nála, aztán délután elmentünk közös barátainkhoz. Azaz az ő barátai, de mi is csípjük őket és bemutattuk nekik a csajszinkat. Hát be is mutatkozott :)
Pakolt rendesen :) meg 2 kézzel ette a kekszet és sós sütit :)
Aztán mivel fáradt volt én meg anyósom visszagyalogoltunk, hogy Lilla tudjon aludni egy jót friss levegőn. Este anyósomnál randalírozott a csaj. Aztán úgy tűnt, hogy fáradt, de ne m bírtuk elaltatni.
Jól megkavartuk és végül olyan üvöltést lecsapott, hogy mikor végül újra hozzám került még vagy fél óráig hüppögött. Aztán végül mellettem aludt el az ágyunkon és úgy csempésztük át a kiságyba.
Ha nem a kiságyában alszik el mindig nehezebb :? pedig sokat utazunk kicsi kora óta..
Másnap nagymama (azaz dédi) látogatások voltak soron. Az egyik mama nem volt túl jó bőrben...elég beteg. Mondjuk ő folyamatosan. Évek óta nem nagyon tud mozogni.
Valahogy olyan negatív a légkör nála :( Lilla mindig nyűgös, ha nála vagyunk és soha nem akar hozzá odamenni.....:( a gyerekek olyan érzékenyek még ezekre a dolgokra. Utána együtt elmentünk sétálni Kecskemét főterére és Lilla lelkesen csatlakozott a különböző korú kisdedekhez a galambok kergetésében és minden erejével azon munkálkodott, hogy fejest ugorjon a szökőkútba :) gyönyörű idő volt :)
A másik mamánál jó volt nagyon. Szokás szerint isteni ebéddel készült, pukkra ettük magunkat nála nem lehet a pót gyomrot otthon hagyni :lol:
Lilla meg jól megkergette a macskáit, aztán jól bekajált levest, zöldségeket, meg leves husit, majd egy kicsit egy pulyka csontot rágogatott, aztán meg bealudt a teraszon a babakocsijában.
Sajna elég rossz kedvűen ébredt, én a fogát tettem felelőssé, mivel neki párban szokott jönni így valószínű a 8. is jön.
Ebéd után elmentünk a kecskeméti állatkertbe...eddig nem is tudtam, hogy van ott is. Mondjuk szegény tigrincs jó kis helyre volt bezárva kicsit sajnáltam. Lilla meg persze mindenhol nyúlkált volna be a ketrecen :) ha hagyjuk.
De szerencsére el sem jutott legtöbbször odáig, mert azért körbe volt kordonozva, meg a kerítés előtt áramos kerítés is volt és azt sem lett volna jó, ha fogdossa.
Kora délután pedig jöttünk haza.
Kicsit megkavarodott a gyerkőc napirendje, mint az ilyenkor szokásos. Szegény nem igazán úgy és ott tudott aludni, ahogy megszokta. Persze lehet, hogy csak mi szülők gondoljuk úgy, hogy ez probléma :)

KépKép
KépKép
fleur

Szép napot Evriván!

Köszönjük a biztatásokat munka meg járás terén is, csak alakulunk majd, mint az a bizonyos pupos gyerek. :roll: Vindolanda, a spájzolásban nagyon igazad van. Kár, hogy azt nem tudhatja az ember, mikor kapják ismét elő a fiókból. Akkor legalább lehetne úgy kalkulálni.

Ma reggel nagy dolog történt: Mátém ült reggeli végeztével az etetőszékben, és nyomott, erőlködött ezerrel, aztán közölte, hogy KAKA!!!! 8) 8) 8) Jaaaj, olyan büszke vagyok Rá! :oops: :D Aztán kiszedtük a kakit, és elvittük, beledobtuk a wc-be (a moshatósból mindig egy mozdulattal csak bele szoktam pottyantani), és pápáztunk is neki. Lehúztuk, wc-t lecsuktuk. Aztán még volt egy kis dolgom a fürdőben, Máté meg nagy elgondolkodva csak állt tovább a wc mellett, csikorogtak a fejében a kis fogaskerekek, aztán elkezdett sírni. Azt hiszem, megsiratta egy kicsit a kakit. :lol: Főleg, hogy üres volt a wc már.

Nasivin: nekünk nagyon bevált, nem is tudom, mihez kezdenénk nélküle. Petra, mennek a gyógypuszernyákok!!! +++++++++++

Tea: na, hát ilyen nálunk még nem volt. A kamilla-tea mondjuk nagyon ízlett Neki, amit simán virágból főztem, de abból nem ihat sokat a fosi miatt, ugye. Ez a csipkebogyó viszont, amit írtok, elgondolkoztatott, lehet, hogy veszek és kipróbáljuk. :roll: Ha nem jön be, majd Apa megissza. Amit még kóstoltattam Vele (mármint Mátéval) az a zöld tea. Nem tudom, nagy mennyiségben is szeretné-e. A dokinéni szerint bármilyen tea mehet, ami nem fekete tea.

Heni: ne aggódj a szoba miatt, tényleg alakul még a színe, és persze napos és felhős időben is mást mutat! Sok sikert a szépítkezéshez! És persze Nektek is Regi, sőt jó erős idegeket! :lol: :wink:

Regi, tényleg szép helyen voltatok, biztos nagy élmény volt Szelinek!

Fleur: köszi, elmentem a számot. Egyetessünk akkor a hét végefelé, jó? Lillának is jót tett az utazás, hidd el. Én is mindig azon parázok, hogy a kicsik biztos megsínylik a sok macerát, de rá kell jöjjek, hogy az unatkozást-itthonlevést jobban utálják. Legalábbis az én Fiam.

Sense: Neked gratuláltam már a Második Fiúcskához (vagy Kitudjaténylegnemkislány-e-hez)? Akkor most pótolom!!! :oops: :D És nagyon tetszik a pocid! Botond meg! Hmmm! :oops: :wink:

Na, sietek, mert mocorgást hallok odaátról, közben pedig még meg kéne csinálnom a császármorzsát a meggymártáshoz (jó, csak bóti, de hirtelen ez jutott... :oops: )

Detti
KépKép
kiskolbi

És akkor 2 múlt csütörtöki és 2 mai kép Egyik Szívem Csücskéről csak így elöljáróban:
Kép
Kép
Kép
Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Hello Lányok,

ha kedd, akkor táblázat :lol:

Sajnos csak hébe-hóba tudok olvasni, de a képek persze kihagyhatatlanok. Annyira szépek lettek a "babáink"! Már mindenki egy külön egyéniség. Bongyi, de jó, h végre jelentkeztetek! Ikertesó is szépen megnőtt, nagyon cuki a mosolya.
Látom, téma volt az ivás. Na Fleur, Lizi meg pont a másik véglet. Nem (alig) iszik. És alig vmit. Se vizet, se teát (instant és filteres variációt sem), csak gyümilevet. Azt szerencsére higítva is elfogadja így felesben kubut adok neki. (Ja, és belekortyolt a light colánkba, na az persze tetszett neki :twisted: ) És mióta nincs kánikula 1-1,5 decit :shock: hajlandó csak meginni. Nem értek hozzá, de szerintem nincs olyan, h túl sok folyadék, mert ugye a folyadék az mindenképpen hasznos, tisztító, felnőttnek, gyereknek egyaránt. Aggódom is Lizi miatt, de hát mit várjak tőle, mikor én sem vagyok egy nagy kacsa, alig iszom meg napi 1 litert :oops: (talán ezért sem megy a fogyókúra??? :roll: )
Kiskolbi, sajnálom, h egyenlőre sikertelen az álláskeresésed. Én is előre aggódom a dolog miatt. Ez a jelenlegi f.sza gazdasági helyzet meg ugye nem fog lendíteni a dolgon. Mindenesetre megy a ++++++
Sense, Lizi is fiú volt a 20. hétig :lol: Szegénykémet kezdettől fogva "Berciztük" és úgy beleéltük magunkat, h a férjem dobott egy hátast a 24. heti 4D-n a csalódottságtól. Ja, és szegény kislányt ennek ellenére megszületéséig Berciztük. Szóval még akármi is lehet. Ha meg 2 krapekotok lesz, akkor is lehet még egy kishúguk :lol: Vagy háromnak, vagy négynek... :D

Na, akkor végül a tábla:
Kép

Lányok, ha van vmi aktuális, írjátok meg és akkor berakom a táblába. Semmi cukorterhelés vagy egyéb?

silka
silka

Silka!
De! Cukorterhelés lesz. Azt hiszem 23-án.
Vicc: Meg kell venni a glükózt, mert a kórházban már nem adnak!!!! :shock: :evil:

Kolbi!
Máté eszméletlenül sokat változott. Tiszta nagyfiú.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ja, igen, és rendbejött a cici. Nem derült ki, h mi okozta (bogárcsípés v megütöte), de kaptunk rá egy krémet, ami helyrehozta. Mindenesetre elég ijesztően nézett ki.

Na, megyek, furi illatok jönnek a sütőből...

silka
silka

Még 1 kérdés eszembe jutott:
Meddig érvényesek a receptek? Tényleg 90 napig? Én még a régi 30 napot tudtam.

silka
silka

Lányok, én is itt vagyok....

Csak gyors reagálás, aztán megyek dolgomra, Rugó fenn van (és már estig nem is fog aludni valószínűleg), én meg egyedül egész nap :?

Regina: hát, tényleg sok dolgom van, de mikor szülés után pár hónapig "semmit" nem csináltam, az nagyon rossz volt. Úgyhogy inkább ez :wink:
Aludni igyekszek azért, napi 6-7 óra mindig megvan.
A szabadidőmet nyirbálom - néha teljesen minimumra - áprilistól szeptemberig pl. egyetlen filmet sem néztem meg. Most jobb egy kicsit a helyzet :wink:
Szelina nagyon aranyos!!!

Kolbi - :lol:. Látod, van amiben Ti vagytok a legjobbak!!!

A költözés-lakberendezés tényleg kiváló alkalom a házastársi konfliktusokra :lol:

MOst megyek, de leszek ám még.

Mindenkinek bocs, aki kimaradt. V.

Kép
vindolanda

Heni! Ez sajnos így van. Mi tulajdonképpen azon vesztünk össze a múltkor, hogy Zsolti szerint jó úgy egy konyha, hogy nincs ablaka... :shock: A ház közepén akarta hagyni (mert hogy a hozzáépétés miatt ott lett volna). De nem hagytam magam! :) Aztán pár nap múlva végre megértett! :) De én annyira meg voltam ijedve... gondolhatod!

Fleur! :lol: Én győztem! ;) Végülis csak a szétesett legókat kellett egy nagy dobozba betenni, meg a két akasztósban kicserélni a nyári ruhákat a téli pulcsikra, nem volt annyira nagy falat! :)

Kiskolbi! Gratula! :)
Hát Szelinek én hiába mondok akármit, mindig ismételgeti, de csak a saját nyelvén (magyarul totál mást mond... :lol:). Ja! És bármilyen állatra, ha megkérdezzük, mit mond, ugat (olyan magas rövid Á)... :shock: :lol: És ha meghall egy kutyust ugatni, akkor is így csinál! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Rugó mentális képességeinek a csúcsa az, mikor mondom neki, hogy integessen Tarzan kutyának (a szomszéd portán van), akkor megkeresi és integet neki. Szisztematikusan nem Neo-nak integet ilyenkor.

És ha fürdök, akkor az ajtó előtt leül, és mondogatja: "anja, anja"... és abba sem hagyja. Apából meg mostanában "ede" lett
:lol:

De majd eljön mindennek az ideje :roll:

Kép
vindolanda

MOndjuk ilyen alapvető dolgokat tud, hogy jelzi, ha inni akar (a flaskáját a földön tartjuk), meg ha ki akar menni (a sapkáját húzogatja a fejére).

Most kimegyünk az udvarra, elég nyűgös. A fogát tapogatja állandóan, gondolom, fáj neki :?

Kép
vindolanda

Most "pár :oops: :oops: " kép mert már rég tettem fel.

Kép csacsigol a kis zsiráf

Kép csacsigol a kis zsiráf2

Kép

Kép útra készen

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

a nagyik még itt vannak. Minden szupi, Emma pörög.

Marica: sok sok erőt kívánok!

És akkor egy pár ..lehet sok..bocsi...de KERESZTELŐS képek végre! Alig vártam..1 hónap után végre itt vannak.

Kisangyalkám
Kép
Együtt
Kép
Kiscsaládunk
Kép
Itt kicsit megilletődötthogy elvitte a pap..de folyamatosan figyelt minket..nem volt sírás!
Kép
Keresztanyukával
Kép
Keresztszülőkkel ( barátnőm, sógorom)
Kép
végül de nem utolsó sorban apuka és az öcsse a kisangyalkával
Kép

Sorry ha sok lett!( 200 kép van)

KépKép
kaqk
Debrecen

Gréta cica valami tünemény. imádom az apával alvós képet, meg a csajos ruciban telefonnala nyakamban képet! kiscsillag!!!Jaj és a jelmezben is nagyon édike!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk dehogy sok. Még, még.
Nagyon szépek :lol: :lol:
A családi képetek csúcsszuper :lol: :lol:

Most el. este jövök.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak a képeket futottam át... De hát nem találok szavakat... Gyönyörű babáink vannak!!!!! :D :D :D

Most gyorsan pár kép a 4D-ről! :D
Gergőci majdnem 1300 g, hajasbaba lesz Ő is, mint Zsozsó. Egyelőre farfekvéses, de majd csak befordul a szentem.
És hát a képek alapján olyan, mint a Nővére.

Íme:

Kép 5,72 cm-es férfi talp
Kép Morci pasi
Kép Ez a lökött szonográfus lemérte a fütyijét...
Kép Szemdörzsi. Aludni szeretett volna.

És képzeljétek, már most látszik (de lehet, ha megszületik nem így lesz), hogy a bal lábán a nagyujja szintén kicsit befelé hajlik, mint Zsozsinak. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese jaj de édes UH fotók ezek a kis Gergőről:-)

Kaqk hát ti mint mindig nagyon szépek vagytok:-) és azok a ruhaköltemények, mintha valami filmből léptetek volna ki :D

Gréta cica elbűvölő mint mindig :D és az a jelmez!

Mi megjártuk a doktornénit is, semmi extra a láz oka, csak egyszerre jön mind a 4 szemfoga, igaz egy picit piros a torka, de nem vészes. Csak Nurofent kap, meg sok teát kell igyon.

Heni
KépKép
heni81

Jajj de szépek ezek a lányok! Teljesen el vagyok olvadva! Gréta igaz vagány csaj, Emma pedig egy hölgy!

Emese!
Nagyon jól sikerültek a 4d képek. Mi is szeretnénk menni a közeljövőben (főleg Balázs, mert már nagyon akarja tudni, hogy fiú vagy lány). De szerintem én még várnék a 27-28. hétig, mert akkor már olyan jól látszik a kis pofijuk is, mint Gergő babának.

Ildikó
KépKépKép
sense4

kiskolbi: nem semmi ez a kakis dolog, Máté nagyon ügyes! :D

[b]silka[/b]: én 28-án megyek 12. heti UH-ra :)

sense: Zsófi is fiú volt a 18. hétig :wink:

Móni: Gréti tündéri! :lol:

kaqk: Emma is nagyon tetszik! :lol:

Mesi: hűűűű, Gergő már most igazi pasi, tök jó :lol:

Én úgy bírom, hogy ezek a gyerekek nagpról napra okosabbak. Egyik nap úgy szedtük le a ruhákat, hogy én ültem a fotelben, Zsófi odament a ruhaszárítóhoz, és egyesével odahozta nekem a ruhákat, nekem meg csak össze kellett hajtanom :lol: Meg kapott egy kis seprűt és lapátot, azóta állandóan takarít :D

Ma meg sétáltunk, porszívoztunk, olvastunk, rajzoltunk, tiszta jó programok :lol:

Zsófi továbbra is csak azt a pár szót mondja, amit eddig, de mindent megért. És már picit sem kell fognom a bögréjét ivás közben, visszateszi a helyére magától :)
Vendég

LÁnyok, megint rövid leszek. Rugó még fenn, Gábort még egész nap nem láttam :wink:

A képek nagyon aranyosak...

Kaqk - szépek vagytok, és ezt a templomot ismerem :wink:

Sense - a pocakképedre nem reagáltam, meg a takarítósra sem. Csinos kismama vagy, a takarítókommandó pedig megint újabb eszköz-használattal bővült. Rugó fantáziáját a wc-kefe is felkeltette, de azzal nem hagyom gyakorlatozni :lol:
Most hogy ezt leírtam, már nem is vagyok benne biztos, hogy a takarítós-nagyis kép a tiéd, de már nem tudok visszalapozni...

Kiskolbi - hú, Máté nagyon sokat változott, igazi kispasi :oops:

Mesi - férfi volt a szonográfus??? :lol: :lol: :lol:

Móni - Gréta cicának gyönyörű szeme van :lol: Persze nem csak a szeme szép.
A jövőre vonatkozó terveid között szerepelhetne az alvó-jelmez sorozatgyártása is :lol:

Amíg fürödtem, Rugó bedobálta a vízbe nekem az ottani játékait. Kis kacsa, cápa stb. :lol:

Kép
vindolanda

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Elegem van.
Egyszerűen nem tudom lerövidíteni a vonalzómat, hogy oké legyen.

Bemásolom ide a 2 vonalzót.
Valaki, lerövidítené?????????????? Köszi előre is.
Kép
Kép

ÉS

Kép
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ez nem igaz. Itt meg hozza rendesen!
Regi!
Elküldöm neked priviben.... Köszi. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, ehhez én sajnos nem értek :D :?

De látom, most odakerült pár dolog a hozzászólás alá :lol:

Kép
vindolanda

vindolanda!
ezt én is meg akartam kérdezni emesétől!!! :lol: :lol: :lol:
egyébként az én dokim is mindig a pocaklakók nemiszervéről készít fotót. :lol: a mostani uh-nál már kértem egy portrét is. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kolbi
Oké, bár lehet jövő hét lesz, de még egyeztetünk. Neked mikor jó jöv héten?
Aztaa, de kis ügyes Máté, hogy így beszél. Semmi gond gyorsan összeeresztjük őket Lillával és ő megtanul járni, Lilla meg beszélni :lol:
És igen Lilla is szörnyen unatkozik itthon. Nem is tudom mi lesz télen velünk.
Olyan szép lett Máté, olyan nagyfiús :)

Regi :lol:
Én is pakolhatok nemsokára :) férjem most csinálja a nappaliba a beépített szekrényt. És nemsokára lesz cipősszekrényem és polcom is :) hurrá, végre rend lesz :)

Móni
Annyira jók ezek a képek. És Gréti is nagyon kis gazember :) még a szeme sem áll jól :lol: a mosolya meg tiszta tiéd, pedig az apjára is nagyon nagyon hasonlít.
Az útra készen meg az alvós csúcs :)és Lillának is van ilyen harisnyája mint neki az utolsó képen :)
Télleg lakás ügyben van valami, vagy most pihentek.

Kaqk
De szép volt Emma a keresztelő ruhácskában :) És hihetetlen, hogy bepózolt az első képen :) nagy komoly arccal bele a kamerába :) aranyos

Mesi
Édes Gergő :) fütykös :lol: de dinka ez az orvos :) és már most több, mint 1 cm :lol: ez igen :lol:

Heni
4 szemfog :shock: akkor nem csodálom, hogy lázas

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Csak gyors életjel. :oops:
De a képek mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Regi! Csodálatos helyen voltatok. Szerintem is ezek az ideálisak a gyerekeknek. Szabadság, jó levegő, állatok. Kell ennél több? Jól megbarátkozott Szelike az őzikével. :lol: Annyira tündér minden egyes képen! :lol:

Móni! Grétit le sem tagadhatnád. :lol: Gondolom, nem is akarod. :wink: Ekkora szemeket.... A hajszerkezetről meg nem is beszélve. Alvós kép csúúúúúcs.

Kaqk! Angyalka? Mondtam én. :lol: :lol: Angyalképzős. Kész hölgy már. Nekem is kedvencem a közös kép.

Nem akartam minden leányzónak azt írni, hogy milyen szép. Meg kell mondanom, fiús anyukaként én nem is tudnék választani, szerencsére ez majd a fiaim dolga lesz. :lol:

No, akkor a férfi-szakasz.

Sense! Botond szokott durcás is lenni? Én mindig olyan örökvidámnak látom. Minden huncutság ott van a kis arcocskáján. Nagy bandita lehet. :lol: A szépséges leányzók meg majd érte fognak verekedni??? Nagyon jó pasi.

Emese! Na, ezt vártam már a múltkor is. Tényleg már most látszik, hogy igazi férfi növekszik a szíved alatt. Azért az 1300 g. 27 hetesen nagyon jó ám! Nem lesz kicsi. Tényleg nagyon hasonlít már most Zsozsihoz.

Kolbi! Máté engem mindig levesz a lábamról. Olyan okos tekintete van. Nagyon jóképű nagyfiú lett. Most mondjam, hogy én megmondtam? :wink: :lol:

Most ennyit, mert rendesen megtépázták az idegeimet, majd hamarosan rendbe jövök. :twisted:
dmaggie

Kép

No én vagyok az első. Persze akinek a lánya 6kor kel...már megint :evil:
De legalább végigaludta az éjszakát, szóval szavam sem lehet.
Jó nyűgös is volt reggel, így most letettem aludni, nagyon nem tiltakozik ellene, lehet, hogy még a végén el is alszik.
Tegnap apja megcsinálta a nappaliban a beépített szekrényt, már csak fogantyúkat kell rá szerelni. Szóval mi ma feküdtünk le és tudtam volna még aludni.
Délután nagyon cuki volt Lilla. Mentünk volna a Baumaxba és vártuk Petit a kocsinál. Ugye ő meg húzott, hogy sétáljunk. És egyszer csak meglátta a játszóteret a házak közt, meg a sok gyereket. Elkezdett felé húzni, de ugye mivel mi mentünk volna nem nagyon akartam odamenni. Főleg, hogy az autóban az összes cuccunk benne volt. Erre elengedte a kezem és elindult, hogy ő akkor is megy :lol:
A végén felkaptam és menetem vissza a kocsihoz, hát volt nagy sivalkodás ...végül is abban maradtunk, hogy Baumaxot mi most kihagyjuk és inkább megyünk játszóra. Ingen élvezte a csúszdázást. Felmászott, aztán lecsúszott :)
Szerencsére ez kicsiknek való, mert korláttal körülvett rámpa szerű valamin tudnak felsétálni. Igen praktikus. Kár, hogy ez a játszó annyira nem tiszta, mert a fiatalok itt szoktak butulni cigi és alkoholos italok társaságában.

Megyek mégsem alszik :(

KépKép
KépKép
fleur

Hú, Fleur, hogy én mennyit butultam alkoholos italok társaságában a játszótereken :lol: :oops:

Az éjszakánk szuper volt, elég, ha annyit mondok, hogy egész éjjel nem voltam wc-n :lol:

Rugó egyszer kelt, rögtön visszaaludt. :lol:

MOst ennyi telt tőlem, majd jövök ám. V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kis csajok és a kis pasik mind nagyon aranyosak és milyen sokat
változtak.
Nagyon tetszenek. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sajnos nem tudtam kártyaolvasót venni talán most hétvégén
és akkor majd teszek képeket.

Mesinek!
Hát szép súlya van Gergőnek már most igazi vasgyúró. :D :D
Anno amikor én mentem 4d-re nekem is csináltak punci képet.

Kolbi!
Nagyon ügyes Máté.

Még el nem felejtem nálunk a rokonságban is lesz babaigaz majd csak március vége felé.

Mi voltunk tegnap mérésen a két kicsivel.
Ildike 7700g és 73 centi Karcsika meg majdnem 14kiló majd 94 centi.
Ildikém kapott tegnap szurit is de szerencsére nem viselte meg semmi baja nem volt még hőemelkedés sem.
És szépen halad már kapaszkodva szalad is csak úgy pakolja a kezeit és a lábait.Viszont ha nagyon akar lemászik az ágyról.
És mondja,hogy mama.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Szelikém hálózsákjáról éjjel valahogy lejött a cumilánc csatja, így 3 körül nem találta, utána még másfél órát forgolódott mellettem, mert ugye a kiságyba már nem tudtam visszatenni, aztán 7 előtt keltünk. Kissé álmos vagyok... :roll:

Most se akar aludni, úgyhogy csak gyorsan!

Gréti hajasbaba gyönyörű a hatalmas szemeivel! :)
Kaqk! Minti mindig, nagyon csinik voltatok! (A barátnőd kicsit hasonlít Rád!) :)
Mesi! Nagyon helyes Kiskrapekod! :) A szonográfus nem semmi! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Igaz tegnap volt de:
Granda Boldog Születésnapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Sense még egy kisfiú? Gratulálok. De azért érhetnek még meglepetések :wink: :lol: :lol:
Boti nagyon huncut, imádnivaló :lol:
Nagyon csini pocakod van :lol:
nekem már Grétivel is meg kellett vennem a glükozt.,

Regi gratulálok a nyereményhez.
Most bosszantó az ügyvéd, de hidd el nem akar rosszat.
Nővéremék hamarabb kaptak kulcsot, mint ahogy kifizették a kérót. Aztán az ő vevőjük visszalépett mert nem kapott hitelt. Hatalmas kavarodás. Ugye visszacsinálni már nem tudták mert szétbombázták Brigusék a lakást. Egy évig!!! húzodott a dolog és bizony kamatot kellett fizetniük az eladónak!
Gyönyörű helyen voltatok.
Szelike nagyon cuki. a szaladós kép a kedvencem :lol:

Mesi video nagyon szuper :lol: :lol:

Kolbi bátrak vagytok ilyen hosszú utat buszon Mátéval bevállalni.
Álláskereséshez++++++++++++
Máté nagyon ügyes :lol: Kaki siratás :lol: :lol:
Nagyon helyes kispasi. Szuperek a fotók.

Tea Gréti a granulátomot itta, most pedig gyümölcsteét iszik.
Amit teatojásban kell készíteni. Egy pici mézet teszek hozzá és imádja.

Panndi gratulálok az ujabb fogacskához.
Te hogy vagy? Röntgen kell?

Ágica :( :( jobbulást Petrusnak.
Jöjjenek csak azok a fogacskák :lol:

Fleur örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek. :lol:
A héten sok elfoglaltságunk van, nem jutok el hozzátok. Pedig arra járunk felétek :wink:
Igyekszem jövőhéten egy szabad napot csinálni és menni Lillázni :lol: :lol:
Akkor majd mesélek is :wink: :lol: (reméljük lesz mit)

Heni Petikének jobbulást. Mennek a gyógypuszik

Silka örülök, hogy rendbe jött a kicsi lány cicije.
Én 30 napot tudok :roll:

Most ennyi, nincs az utolsó oldalra időm.
Folyt. köv még ma.

Puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

csak gyors mert B. is beteg lett :evil:

Silka s mindenki!
3 hónapig érvényes a recept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Granda bOldog szülinapot :)

Sense!
nagyon csinos vagy :) nem is vagy Te sem bálna :) Boti nagyon édi :)

Mesi! :lol: :lol: :lol:

tegnap elfutottunk doki után 1 éves státuszvizsgálatra :oops: 9,5 kg és 78 cm :) ha meggyógyul megkapja a szurit :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: