szly, annyuk

jol elvagytok
viki!
nem kell innia. eddig sem ivott

szerintem ezután se fogja megszeretni a vizet meg a teát.
a gyümilé meg jo lesz arra hogy hozzászokjon az izekhez, ha majd almát és barackot kap nasinak hamarosan.
egyébként tök fini a gyümilé

megkóstoltam mielőtt adtam, és mivel nem akarom tulzásba vinni nála még ezeket a maradékot is megiszom
szly!
én is igy gondoltam még anno. hogy ha csak cicizni fogunk akkor 4 hónaposan kezdem el ismertetni mással. de mivel mi már jó ideje tápizunk igy azon a véleményen voltam hogy 3 hónapos korától. ugyhogy még várunk pár hetet és jön a hozzátáplálás.
ugy mint ronix is irja. először nem váltok ki vele étkezést csak izlelgetjük majd a dolgokat.
látom most nagy hullámot indítottam el azzal hogy 2 hónapos 2 hetes korában adtam neki az anyatejen és a tápon kívül mást is.
egyébként meg majd ha hozzátápláltok 5-6 hónaposan vigyázzatok!!! sok gyerek már igényli előbb is!!! és nem biztos hogy a táp már elég lesz nekik. mivel sűrűbbre vágynak!!! nem az izzel lesz a gond, mert a gyerekek nem igénylik a változatos ízeket, de ugyanugy ahogy az anyatej nem elég tápláló egy idő után, a táp is ilyen.
jah és sokan azt mondják hogy nem ugy kell a hozzátáplálást elkezdeni hogy a tej és táp után egyből reszelt almát-barackot-banánt stb-t kapjanak mert hirtelen sűrűre váltani nem célszerű. ezek meg ha lereszelitek attól még sokkal sűrűbb!!!
először a gyümölcsök levét ajánlják!!! alma - barack lé!!! és nem a husa!!! az megterheli a gyomrot.
szóval én igenis próbálkozok még a bébiitalokkal!!