Timi, hát igen, engem is ez lepett meg; a nő feneke feljebb volt a fejénél... az Isten szerelmére használjuk már egy kicsit a gravitációt is
Manga, drágám, hogy van a kisporonty?? Szopika, tejcsike? Ne haragudj, én németes vagyok, de igazándiból sosem gondolkoztam még el ezen. Igérem, utánanézek.
Egyébként az eddigi apátiámat és lustaságomat legyőzve ismét másoddiplomás képzések után kajtatok, de kell, hogy egyen egy hatmadik szeme is annak, aki kiigazodik ebben a képzslkinálatban. Nem tudom, hogy jó-e, vagy borzalmas...
Baba+én nagyon-nagyon jól vagyunk, egyszerűen annyi problémám sincs, mint egy hónapja. Amióta itthon vagyok és a lábamat lóbászom... soha nem voltam még ilyen egészséges, soha nem érezem magam még ilyen jól. Félelmeim utolsó morzsáit elfújta a szél, csütörtökön a CTG után úgy bennmaradtam volna szülni (ha nem tudnám, hogy még szüksége van a testemre malackámnak)... mindenki olyan kedves volt, barátságosan beszélgettek a szülésznők, a folyosóra besütött a nap, és szinte ragyogott a sárga tapéta, a mintha milliónyi napraforgó lett volna.. hallgattam malacom szivverését.... de hát be van még betonozódva a kis drága..
Hmmm...
Homeobogyókat szorgalmasan szedem+málnalevéltea, és ha lehet hinni, hogy Murphy mindig mindenhol ott van, majd jól megszivom.
Ha nem, minden utánam következőnek kötelező lesz szednie
Fiona! Ne aggódj, én +13-nál járok, de hogy hogyan, azt nem tudom, mert se nem látszik, senem eszem.. (179 cm vagyok, elterül??)
TORNA:
A Kriston Andrea féle egészségcentrumba, a Király utca 14-be jártunk.
Kedden és csütörtökön 18:15-től 19:40-ig tart. Ebből kb. 40 perc a torna, mert az elején beszélgetünk, ki hogy van, kérdéseket lehet
feltenni a gyógytornásznak, lazítunk, tényleg nagyon jó.
Ami kell: kényelmes melegítő, THERA-BAND tornaszalag zöld!!!! színű
(sportboltban kapható, én a 2M Margit körúti Sportboltban vettem).
Egy alkalom 1000 Ft, de lehet venni bérletet, akkor kedvezőbb. Cipő nem kell.
Zsófinak gratulálok, és NAGYON VÁROM ÁM A SZÜLETÉSTÖRTÉNETEKET!!!!!!!!!!!!!!
Ja, lányok, asszonyok, szüléshez szerintetek milyen sminket tegyek fel?? Nos, ha szebb az idő mindenképpen enyhe tavaszi árnyalatokat fogok már használni, egy lehelletnyi alapozóval.. ha szomorkás, hát akkor maradnak a pasztell szinek.. vélemény??
Na, jó..abbahagytam... Puszikálok mindenkit cipp-cupp!!!
Fruzsi
36+4 ÚRRRRJÉÉÉZUUUS!!!

Detti