Sziasztok!
Bocsi, eltűntem egy kicsit pár napra. Nem, nem szülni mentem...csak kicsit bedepiztem, és igaz olvastalak benneteket folyamatosan, de valahogy nem volt kedvem írni. Fura már a vége, félek is (szüléstől is, az utána következőktől is), elegem is van már, jó lenne túllenni rajta, és végre együtt lenni a kislányunkkal. Remélem akkor megszűnik ez a depi, és boldog leszek. De jelenleg, csak fura az egész, fel sem tudom még fogni, h ez történik majd velem, és anyuka leszek. Rossz, h nem egy várva várt dolognak érzem, csak felfoghatatlan, és kicsit ijesztő. Persze, hogy várom, és tudom mennyire örülni fogok a kislányunknak, de jelenleg most elnyomják ezt az előbbiek...vagy nem tudom.
Köszi annak, aki hiányolt, jól esett! És köszi a pocakdicséreteket is!
Csuri!
Örülök, hogy ha véletlen is, de ilyen jól sikerült Anna születése, akkor már összeszokott párosként (vagy triósként, ha a doki is ugyanaz lesz) működtök majd!
A hasam egyébként nekem mindig ennyire feszült, remélem mostmár tényleg kibírja ezt a kis időt.
Boldog 37. hetet!
Dalma!
Remélem most majd símán fog menni az Nst Pannával! Igen, van egy honlapunk, Nyugtonmalac aláírásában van a link, sztem mindenki nyugodtan megnézheti.

Ő egyébként valszín ma éppen Bori babázik, várjuk a híreket, mert nagyon eltűnt ma.
Judit!
Örülök, hogy minden ok, és tudtál egy kicsit pihizni. Túlvagytok már a víruson?
Kumpibogar!
Igen, a babyk általában elszívják a vasat, ezért vérszegény majdnem minden terhes nő. De nagyon fontos, h szülés idejére fel legyenek töltve a raktárak, a baby miatt is, és magad miatt is. Sztem kérdezd meg a dokidat az injekcióról. Van folyékony változatban is van (asszem humet-R), az nem okoz annyira szorulást, bár nekem a tabival sem volt különösebb bajom, pedig kettesével kellett szednem a 200mg-osat...nekem is későn derült ki, h nem szedtem eleget, így nem volt javulás. De mostmár sínen vagyunk.
Ohh, szegény! Tudom, hogy ez most többszörösen rosszul esik, h Márk apásabb, de nyugi, téged is ugyanúgy szeret, csak most ilyenje van, lesz ez még másképp is!
Klarissza!
Nekem tetszik a Mátyás.

Igen, jó, hogy itt tiszteletben tartják, h mit szeretnél. Én sem szeretnék fekve szülni, majd meglátjuk mi esik éppen jól...de sztem nekem is vm guggolás, vagy ágyon térdelés, közben ágyvégre borulás lesz. Meg szeretnék félhomályt (ezért remélem este, vagy hajnalban jön a kiscsaj, mert alapból nem szeretem a sok fényt, ilyenkor a napsütés sztem főleg nem esne jól), meg járkálni, labdán ücsörögni, amíg bírom epidurál nélkül, addig kádban lenni, meg ilyenek, viszünk zenét, meg gyertyákat. Meglátjuk, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Katica!
Azért rosszabbak a statisztikák, mert több beteg gyereket vállalnak az emberek, mint otthon...de amire te gondolsz, az a statisztika nem rosszabb. Az a jó, hogy ha baj van, azt viszont nagyon gyorsan észre veszik, és ugranak. Ezt mondják...hát én nem akarom ezt megtudni, remélem minden probléma mentes lesz mostmár végig, meg a szülés is.
Hát én lehet, h megvárnám, h elérje Léna a 2200g-ot, biztos, ami tuti...tudom, h sok az a 10nap, de ha a másik oldalát nézzük, az már annyira nem sok!
Beagle!
Igen, Nyugtonmalacnál van a honlap link, olvassátok nyugodtan!

Hátha egyszer mostmár mi is felkerülünk lassan...
Köszi a tudósítást, feljebb leírtam a storyt...és csak ilyen későn este jutottam ide.
Nati!
Köszi a homeos tippeket! Én eddig csak simán napi 5-5-öt szedtem caulophyllumból és arnicából, sztem mostmár maradok is ennél. A cimicifuga-t nekem csak szülés alatt kell, meg a pulsatillát is asszem.
Vera!
Vigyázz magadra, maradjatok még egyben egy kicsit!
Én azt hallottam, h a gyereknek sem túl jó, ha lábbal jön kifelé, úh én tutira nem szülném meg farosan.
Mesi!
Vicces a férjed!

Szülésfilmet végülis csak most vasárnap hoz majd a dúla. Viszont tnap a szülésfelkészítőn megnézettek velünk egyet....hát nem volt túl bíztató, de végülis semmi extra. És ők nem kértek epiduralt, én meg fogok, ha úgy érzem.
Örülök, h minden ok, de nagyon sajnálom, h visszaültek a babyk. Gondolom mostmár nem nagyon fognak mozogni.

Lili aranyos lehet. Én is kérdezgettem Aidan-t, hogy hol a baby, és ő is ráncigálta fel a pólómat, simizte a hasam, és mondta h baby.
Zsé!
Hűha, ezek már tényleg elég izgi dolgok! De azért szurkolok, h egy kicsit várjon még Bendegúz!
Reni!
Jobban vagy már? Ne aggódj a strepto miatt, sok mindenkinek van, rutin dolog kikezelni.
Gabi!
Hű, ez tényleg izé, hogy nincs epidural. Lehet, h nem kéri az ember, de azért jó tudni, h van, ha esetleg tényleg úgy érzed, h mostmár kérnél!
Jó, h említetted a kókuszmatracot, nekem fogalmam sincs mi a helyzet vele, azóta is úgy áll a sarokban becsomagolva, ahogy van...a miénk is novatex vagy mi.
Aranyos nagyon a hazahozós cucc! Én még nem döntöttem. Valszín kikészítek több szettet, méret és vastagság szerint, mert itt sosem lehet tudni milyen idő lesz, és azt sem tudjuk mekkora lesz a kiscsaj...aztán majd megbeszéljük telón, h melyiket hozza daddy.
Pipal!
Örülök, hogy megoldódni látszik a lakás ügy. Sztem azért nem kell annak 3hét, h megszáradjon...főleg ha benyomtok 1-2 hősugárzót pár napra.
Boldog évfordulót utólag! Hogy ünnepeltetek?
Szaszi!
Jó, h előkerültél! Próbálj kicsit lazítani, és ne idegeskedj!
Katinka!
Nekem lehet át kell csúsznom okt 20-ra, mert még várom a strepto tesztem eredményét, ha már kifizettem (jó drága volt, de azért valszín péntekre meglesz), meg egyébként is nagyon szeretném tudni az eredményt mielőtt szülök, ha már elküldtem, valamint hnap kapok fizut, és még meg kell rendelnem egy kamerát, meg az ipod-omhoz hangfalakat, amik nélkül szintén nem mehetünk szülni.

Szal a szombat kicsit necces. Jössz velem 20-án vagy mennél inkább már szombaton?
Szép nagy már a pocid, és sztem már lent is van.
Sonny!
Biztos szimpi lesz a dokid! Ne izgulj, a mozgások tényleg lelassulnak, mert nincs már annyi helye. Szám szerint ugyanannyit mozognak, csak már nem olyan határozottan...a legvégén meg már kevesebbet is.
Nálunk semmi speckó szerkó nem kell daddynek, abban jön, amiben akar.
Ditta!
Szép nagy pocak!
Honey!
A vizesedés és éjjeli zsibbadás miatt részvétem, én is ezektől szenvedek. Sőt, kb egy hete a jobb kezemen a 2-3. ujjpercemet nem érzem éjjel-nappal, totál le vannak zsibbadva...kellemes. Remélem szülés után minden helyre áll.
A tiéd is szép nagy pocak! Én már 19kg-nál tartok, ha ez megnyugtat.
Eszter!
Mi is mindig egy héttel kisebbek voltunk.

Kíváncsi vagyok a sárga-zöld szobára...az én otthoni szobámat is kifestik a szüleim mire megyünk haza, az sötét padlizsán és kiwi zöld lesz (nem az a nagyon rikító).
Melcsi!
Örülök, h jól vagytok! Ez aztán szép nagy pocak!
Sclara!
Örülök, h jól vagytok! Jó készülődést!
Hát akkor jóéjszakát, vigyázzatok magatokra!