Sziasztok,
Rilla,
Örülök, hogy jól sikerült a műtét, és nagyon jó, hogy nem kell semmilyen hormonkezelést kapnod
Gil drága,
Örülök, hogy végre jelentkeztél!

Hiányoztál ám…
Veletek mi a helyzet? Meg volt a költözés? Mesélj!!!
Akire drága,
Megértem a gondolataidat… sajnos nekünk hosszabb az út, de hidd el meglesz a gyümölcse. Én hiszem, hogy előbb-utóbb mindenkiből anyuci lesz

Örülök, hogy rendben volt a dokinál minden.
Vic,
Sajnálom, hogy te is ennyire megzuhantál, remélem, most már jobban vagy, és előre tudsz nézni. Hátra nem szabad, hidd el nekem (legalábbis csak néha, és csak kicsit

)
Rony,
Köszi, hát nem tudom, hogy elmegyek-e még iriszdiagnosztikára is, mert ugye amikor elmentem hőtérképes vizsgálatra, akkor e kettő között vacilláltam, de végül a hőtérkép mellett döntöttem, és látod… semmi értelme nem volt.
Mennek a petikenövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vicky,
Sajnálom a barátnőd anyukáját… ez borzalmas
Gratulálok a sarokülő-garnitúrátokhoz, igazán szép!
Jaj, nagyon sajnálom szegény kutyusotokat

Nem csodálom, hogy magad alatt vagy…
A tesztre meg még nem reagálnék, ebből még bármi lehet, láttunk már ilyet

Szerintem még nagyon korai volt.
Swanny,
Érdemes már szedni a stimu előtt/alatt is az Elevitet, méhpempőt enni, sok fehérje… ezek amúgy is hasznos dolgok, úgyhogy csak jót tehetnek

Illetve én még annak idején, a stimu után, meg a beülti után napi 0,5 dl vörösbort ittam (amúgy utálom a bort

), mert állítólag az is jó. Sajnálom, a nega tesztet
Bikmakk,
Szuper hírek!

Hajrááá!
Babszika,
Na, képzeld… ma végre lett volna úgy időm, hogy megcsináljam… Erre belefagyott az egész

és persze a párom dolgozik, és éjjel jön majd csak haza

De egyszer már csak sikerül… Ha ezt a hsz-t elküldöm, utána megpróbálom megint, csak nem akarom, hogy az egész elszálljon…
Süni,

Hurrá!

Mennek tovább a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elnézést, ha most nem írtam mindenkinek, de vár a házimunka, igyekszem jelentkezni néha, de folyamatosan olvaslak Benneteket, na meg persze drukkolok is mindig, akinek kell
További szép vasárnapot!