A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote]c írta:siri te mit kukorékolsz ien korán?

Tegnap éjjel fél órát aludtam,ma már kettőt....túlpihentem magam... :lol:
Vendég

benéztem a 2009-esekhez,olyan fura még alig van egy kettő aki tutira tudja hogy terhes,nálunk ilyenkor már tele volt a topik...
és mégis,hogy elfogyogattunk :(
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:17-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:20-kor.
hékás

piri hát ezt mondom,hogy mi sokan voltunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hékás:nem semmi...jól belementetek...na az ilyenek miatt fosok én a téltől...
mielöbbi gyógyulást nektek...főleg a kicsinek
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:20-kor.
hékás

Jó reggelt!

Hékás: bocsi, akkor jó beletrafáltam, hogy mikor kell hülyeségeket kérdezni Tőled :cry: Ne haragúdj és sok erőt kívánok Neked, hogy el tudd látni Marci-t ilyen betegen is, és remélem nagyon gyorsan túllesztek ezen az egész szaron :cry: :cry: Már bocsánat a kifejezésért :oops: Nálunk csak kb 3 napos volt, és azt is csak én kaptam el, de nagyon szar volt, hogy nem tudtam úgy foglalkozni Kristóffal, ahogy szoktam :cry: Tehát, 100 szónak is 1 a vége, gyógyuljatok mihamarabb meg, a honlap úgyis megvár Benneteket :P
bluebox

[quote="bluebox"]
írta:
blueboxTehát, 100 szónak is 1 a vége, gyógyuljatok mihamarabb meg, a honlap úgyis megvár Benneteket :P

Ezzel én is egyetértek!!!

Mihamarabbi gyógyulást kívánok én is nektek Brigi+Marci!!!Remélem nem lázasodtok be! Jobbulást!

ancsika82

xxx
hékás

hékás nem kiviheted hanem ki KELL vinni..ha lázas akkor nem de egyébként beteg gyereknek kint a helye
Vendég

sziasztok!

Piri: nagyon édesek a gyerekeid, látszik, hogy Katica imádja az öccsét! :lol: :lol:

Csiri: én is itt kukorékoltam már hajnalban. 5:00-5:25-ig szopi, utána 5:25-5:40 (!!!) alávs, aztán kukorékolás!!! :( :( :( Ez van.

Brigi: gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!! Most ne foglalkozz a honlappal, az ráér, ti vagytok a fontosak!!!

Csipisz: azt hiszem te írtad, hogy valamivel ki tudtad venni a régi foltot is, leirod, hogy mi volt az, mert már nem tudom, hogy hol keressem...

Kitti köszöni a dicséreteket. Ja, és mérges vagyok, mert délelőtt nem tudtunk lemenni sétálni, mert festik a liftet és 9-14 óra között nem lehet használni, én meg 5 emeletet nem tudom lecipelni a babakocsit!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Délután meg megyek massziroztatni!

Én is kiváncsi lennék a többi tagunkra: Móni, Dana, Orsi, Buci, Manka, Henibaba, Szilva, Elan, Almaani.

Ja és Kriszta, Szilvi, Bogi, Csipisz, Monti merre vagytok? Ti már rég voltatok...

(remélem senkit nem hagytam ki......)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és Kata: boldog hófordulót Milán babának!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hello!

Köszi a hiányolást. Án itt vagyok, olvasok mindig, de nem mindig marad idm írni is.

Minden oké, Dorina 9 óra óta alszik. Tegnap voltunk vele a Pólusban, délután anyuáknál, de sok volt neki, mert 5-kor iszonyú hisztibe kezdett, szopizott, aztán belealudt az éjszakába.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:17-kor.
pironya

Andóca: ha jól emlékszem Csipisz, az ajándékba kapott mintáról beszélt, íme:

Kép
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:21-kor.
hékás

köszi Márti.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="hékás"]H írta:hékású, de nagy a pangás ma is... Jöttem egy kicsit pihenni, olvasgatni Titeket, és alig van mit :twisted: HOL VAGYTOK????

Biztos mindenki kihasználja a jó időt... (vagy tanulja az ötödikes anyagot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na megjöttem én is. képzeljétek, apa ma korábban végez, úgyhogy megyünk a c&a-ba. 8)

Hékás: jobbulást és kitartást nektek!

úgy jóllaktam... és mégis... FAGYIT AKAROK ENNI! :twisted:
valahonnan kell szereznem fagyit. :)

mia_snow

nálunk csak Milán használja ki a jó időt én vagy itt ülök, vagy pakolok, vasalok, takarítok, főzök.

mondtam apának hogy holnap nem eszünk, mert uszi lesz. :D

mia_snow

Sziasztok!

Naháát,benézek a babanetre (ismét jó sok idő után) és mit olvasok?:

HIÁNYOLTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez tök jó!!! Tényleg!

Először is puszilok mindenkit,mindenkinek csodaszép a babája.

Beleolvastam én is a 2009.júniusi topikba (egy kicsit nosztalgiázni) hiszen ilyenkor már én is tudtam,hogy terhes vagyok,és tök jó volt olvasgatni,hogy ki készül UH-ra ,kinek mekkora a petezsák stb.
(De nem akarok több gyereket,félre ne értsetek!) :)

Holda tünemény lány,továbbra is alszik éjszaka,(ma éppen nem :( )
eddig anyatejet kapott,és kb. 2 hete elkezdtük a tápszert is.
Pár napja pedig gyümölcsöt is kanalazunk igen nagy sikerrel.

Oda-vissza forog,a lába sokszor beszorul a rácsok közé,és olykor óbégat.
Súlya 7470 gr . (4 és fél hónaposan)
Hossza: 65 cm.
Iszonyatos hurkái vannak!De egészséges,és ez a legfontosabb.

Teszek képeket:

Amikor bejött a nagyonhideg!!!: BRRRRRRRRRRRRR

Kép

Munkában...

Kép

Kép
orsitigris

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:21-kor.
hékás

hello Orsi. egy kis cukorbogyó ez a lány... gyönyörűszép! :)

mia_snow

xxx
hékás

Ja,és ha a www - mre kattintotok,ott még több képet találtok!

Kép
orsitigris

SZIA ORSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOLDA NAGYON SZÉP KISLÁNY!!!!!!!!ÉS TÉNYLEG A LEGFONTOSABB AZ EGÉSZSÉG!És nagyon ügyes,hogy már oda vissza forog.... :wink:

[quote]v írta:agy tanulja az ötödikes anyagot

Így van!!! :lol: Most épp a matek van előtérben....ne tudjátok meg!!! az osztás kicsit idegölő.... :evil: :evil: :evil: és sehogy sem akarja megérteni!!!!!!MÁR EGY HETE!!!!!!!Ennél még a zöldségek és kiskertek kártevői is menőbb volt... :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:22-kor.
hékás

orsi én mindíg hiányollak csak tudom,hogy rengeteg a dolgod ezért nem akartam magamat ismételgetni...
de örülök ,hogy jöttél..azért legalább hetente benézhetnél naaaaaaa léccccci
holda továbbra is gyönyörűség
Vendég

Hékás!
Köszi! :wink: A matek és az osztás még nekem is megy...(bár már volt,hogy számológéppel ellenőríztem le a wc-be elbújva a feladatot :oops: )
De kitti sajnos nem érti meg,hogy a maradékot hova írjuk,meg mit hozunk le mellé....vagyis megértené,de elfelejti mindig és kezdheti előröl! :evil: :evil: :evil:
per-pill is azt csinálja,már kb fél órája az első feladatot...és most szólt,hogy anya nem tudom....úgyhogy....hív a kötelesség!!!! :roll:
Csak akkor nem értem,hogy a tanárok miért mennek tovább,miért nem addig gyakoroltatják,amig meg nem értik a gyerekek....mert nem hiszem,hogy csak az enyém nem értené.... :shock: :evil: :?
Vendég

csiri én még 8 éve jártam iskolába (igaz nem általánosba :D) de megvolt a tanmenet hogy mikor mit kell leadni és számonkérni. az hogy a fele banda nem érti, senkit sem érdekelt, majd elmagyarázzák otthon vagy az okosabbak vagy különórán vagy mindegy. ezvan sajnos. :(

mia_snow

én pl ilyen dolgok miatt gondolkozom egyébként azon hogy menjen-e nemzetiségi suliba a gyerkőc vagy ne. mert biztos hogy nagy előnnyel indulna az életben ha már a tantárgyak felét németül tanulná és tudná, de ha elakad, hogy segítek neki én, aki a nein és a ja szavakon kívül szinte egy mukkot sem tudok németül?

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:22-kor.
hékás

Pffffffff.....azt elfelejtette,hogy maradékos osztás és jó,hogy nem jött ki neki egész számra... :?
Egyetértek Mia!Ezzel csak az a gond,hogy tavaly még volt napközi,együtt megcsinálta az osztály a tanárnővel....de most ha nem lennék itthon,maga tanulna vagy este munka után kellene nekiülni...szerintetek???,Se türelmem,se idegzetem nem lenne hozzá ennyire...és mi van azokkal a gyerekekkel akikkel le se ülnek??? :shock: :shock: :shock: :?:
Azt kell,hogy mondjam..."bezzeg az én időmben..."(pedig annó megfogadtam,hogy én ezt a mondatot ki se fogom ejteni soha a számon!!!! :shock: :evil: :roll:
Vendég

mai kerti alvás :wink:

Kép

Orsi: Holda gyönyörű kislány :P :shock:
bluebox

Hát hali-hó!!!!
Sziasztok.
Mostanság ritkán jövök,mert sokat vagyunk Anyósék kertbe,ott kint tudunk aludni,és napozni. :lol: :lol: :lol: Jó is az. Utálom már a panelt,ki kell mozdulni. :twisted: :shock: :twisted: :shock:
Na majd nemsokára csak kijutunk innen egy kertesbe,minden vágyam.
Ma voltunk 4 hós oltáson,ja köszi andóca hogy gondoltál ránk,ari vagy. :D :D :D
Nagyon meg is vagyok csúszva ithon,mosás,takaritás,most főzök. (RAKOTT KARFIOLT) imádom. :lol:
Hajat is kéne mosni.
Még nincs kész a kaja,de Milán is lassan ébredezik,és aztán meg Apacika is jön,és űl le ide focizni,netezni,és kiturva vagyok. :evil: :evil: :evil: ááááááááááhhhhhhhhh
Mentem teregetni,sosem érem utol magam.

Ja 7005gramm,és 67cm, hát mit mondjak,fél évesnek nézik mindig. Majd rakok képet. Kép Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

megjöttem a fogorvostól..mitne mondjak nagyon bátor vagyok..érzéstelenítő nélkül tömés :lol: :lol: :lol:

milán egy igazi jócsávó :wink:

csiri én nem tudok osztani úgyhogy szindivel prf.papa foglalkozik :lol: a matektanárjuk csapnivaló! volt is rendkívüli szülői.éppen azért mert minden gyerek gyenge és a tanár meg szemét..hát én jól nekiálltam leugatni,erre a többi szülő(aki szintén utálja a háta mögött) neki állt keresztcsontig nyalni neki fúúúúj
Vendég

Sziasztok!

Hol van estére mindenki???

Holda tényleg gyönyörű,nagy baba!

Képzeljétek ma elmentünk 10re masszázsra (már nem voltak olyan csendben,csak a feléig jutottunk,utána sírás)azután pedig akkorát sétáltunk 2 barátnőmmel egymás után,hogy 3 után értünk haza! :shock:
Máté egyszer evett,amúgy szinte végig aludt.

Kép
melike

Blue!
Kristóf! :wink: 8)

Oszmi!
Milán nagyon vagesz kiscsávó :wink:

Bari!
[quote]p írta:rf.papa

Professzor papa vagy perfekt papa vagy ?????papa??? :shock: :shock: (nem értem :roll: :oops: )
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:18-kor.
pironya

Pironya!
Nekünk csütörtökön doga a térképből.... :shock:
És a Pál Utcai Fiuk eddig elolvasott fejezeteiből irodalom fogalmazás....tudod hol tartunk????Ott,hogy megvettük a könyvet... :shock: Így is sajnálom néha....mikor marad ideje a "gyerekkorára?"
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:18-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:19-kor.
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:19-kor.
pironya

durvák ezek a sulis dolgok. én azon döbbentem le amikor az öcsémnek valami természetismeret könyvében ott figyelt a periódusos rendszer. mi azt 2 évvel később vettük kémiából.

Ez a Milán tényleg helyes kispasi. az én Milánom töpörtyű hozzá képest. :D

voltunk a CundAban. Milán kapott 2 bodyt (590/db), 3 harisnyát (1990/3db) és egy baromi jó, bélelt kantáros gatyót (3600 helyett féláron, bababónusszal). a naci még picit nagy (68as) de télre remélem belenő. :)

mia_snow

ja és fagyit is ettem végül, csokit és karamellt. :D

mia_snow

csiri apámra gondoltam...csak mióta vannak unokák már nekem is papa :lol: a professzor jelzőt meg azért kapta mert nálunk iszonyatosan zsarnok elviselhetetlen természete ellenére ő az agy :lol:

márti,bocsi:nagyon jó a kép..figyelmetlen voltam :oops:

na megyek dögleni...igaz,hogy megöl az éhség de vettünk elemet a mérlegbe, és ráálltam :x ...úgy döntöttem vacsora storno
Vendég

holnap bejelentkezek tetováltatni..tuti lesz vagy 3 hét mire kapok időpontot de nem érdekel.
érzem,hogy jót fog tenni háborgó lelkivilágomnak :oops:
Vendég

Bari: hova, és mit?????
bluebox

Ja és köszönöm a dícséreteket:) nem tudom, hogy írtam -e már, de Kristóf a 4 hónapos oltásnál 68 cm volt :wink: Elővettem a 74-es cuccokat :shock: :shock:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: