A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kép Kép Kép

Kép
melike

sziasztok,

olyan jól telt a hétvége hogy csuda. :) leszámítva azt persze, hogy kicsifiam az elmúlt éjjel pl 2szer felébredt... egyszer beszorult a keze a rácsok közé a kiságyban, egyszer meg nemtommér... meg hogy újabban délelőttönként nem hajlandó aludni, és a reggel és este kivételével elutasítja a cicit...

amúgy volt szombat este barátoknál szalonnasütés, tegnap unokatesóméknál voltunk ebédre ami estig húzódott... és Milán végig csudajól viselkedett, mi is jól éreztük magunkat, szóval összességében jó hétvégénk volt. ja, és egy ismerősünk felajánlotta, hogy nekünk adja a CONCORD TRIMAX autósülését (9-18 kg-ig jó), ez az egyik amit kinéztünk!!! igaz hogy használt, de ingyen van. mondtam is a zuramnak hogy ekkora mázlisták nem lehetünk, pelenkán kívül még nem kellett túl sok mindent vennünk a gyerkőcnek. :lol:

Melike: nekem a body tetszik a legjobban. az mennyi volt?

Bari veled meg mi van? :D

mia_snow

Jó reggelt!

Kicsit megkésve:

Andi Kép Kitti Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Anya már megint bolondot csinál belőlem: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mia:az is a C&Aból van és 590 ft.

Andóca:de cuki kitti nagy hajjal (is)!

Kép
melike

húha na ilyenkor még szebb kitti!!mennyit dob az emberen a háré :lol:
andóca te nagyon fiatal lehetsz,ha ilyen menő ülésed volt :lol:
megyek meg is nézem a honlapon :lol:

melike tetszenek a cuccok amiket vettél!!!mellény menyi volt?
Vendég

mia köszönöm kérdésedet megvagyogatunk...
ha csak délelött és este eszik anyatejet a fiad,akkor közte hányszor mit eszik???
Vendég

Sziasztok!

Melike, igazán jó kis rucikat vettél. :) Én is készülök már a CundA-ba, legalább 2 hete :lol:

Kép

Andi, Kittinek jól fog állni a szőkeség :D :D
csipisz

Mellény 2000ft. :oops: :wink:

Kép
melike

júúúúúj andóca a hosszúhajas kép jóó nagyon. :D a többi is, de az a legjobb. :D

Bari azért kérdeztem hogy veled mi van, mert büszke és optimista hozzászólást küldtél. nem ismerek rád. :D

reggel anyatej,
tízórai: kis kínlódás a cicivel, aztán gyümölcs.
ebéd: kínlódás a cicivel, majd cumisüvegből felolvasztott fagyitej,
uzsonna: kis kínlódás a cicivel majd főzelék,
vacsi: anyatej.

mia_snow

na akkor a kínlódás szó már belopta magát nálatok is az étlapba!!

büszke mindíg vagyok...csak hozzá nem optimista henem az esetek nagy százalékában pesszimista..így születtem :lol:
Vendég

melike nagyon megérte a mellény tetszik!!csak én a szőrmét mindennek leveszem a kapucnijáról..
Vendég

A fiam éjszaka 2szer kelt fel (csak egyszer evett)!Most is olyan nyűgös,ha nem vele foglalkozok 10 percig. :evil:

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 18:18-kor.
hékás

Lemegyünk lassan sétálni,mert nem bírok a gyerekkel.

Kép
melike

[quote="lia0415"]h írta:lia0415úha na ilyenkor még szebb kitti!!mennyit dob az emberen a háré :lol:
andóca te nagyon fiatal lehetsz,ha ilyen menő ülésed volt :lol:
megyek meg is nézem a honlapon :lol:

Bari: 30 éves vagyok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

akkor nem tudom,honnan volt ilyen fasza ülésed :lol: :lol: :lol:
pedig öreg vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(csak vicceltem)
Vendég

[quote="lia0415"]a írta:lia0415kkor nem tudom,honnan volt ilyen fasza ülésed :lol: :lol: :lol:
pedig öreg vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(csak vicceltem)

:lol: :D :lol: :shock: :lol: :D :lol: :shock: :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

képzeld Bari tudtam hogy viccelsz, ha nem írtad volna, akkor is tudtam volna!!!! :lol: :D :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="andóca"]k írta:andócaépzeld Bari tudtam hogy viccelsz, ha nem írtad volna, akkor is tudtam volna!!!! :lol: :D :lol: :D

na ha hangsúllyal mondtam volna akkor eggyértelműbb lett volna ,de így inkább odaírtam nehogy megsértődj :oops:
Vendég

de azért pár év múlva jöhetsz velünk a nyugdíjasklubba bulizni :lol:
Vendég

Megjöttünk a sétából.Nagyon király idő van!

Jól elvagytok az andóca korával.

Kép
melike

Kinéztünk egy video kamerát.A héten megrendeljük. :lol:
Apa azt mondta kell,mert ezek a pillanatok soha nem jönnek vissza!De ari. :wink:

Kép
melike

csaj majd hasonló pillanatok lesznek neked egy két év múlva :lol:
NEKEM NEM!!! :lol:
Vendég

digitális fényképező, videofelvevős funkcióval szerintem elegendő - nekünk is ilyen van. pár percnél hosszabb videót úgysem csinál az ember. amiket én szoktam felrakni, azok is fényképzeővel vannak csinálva, és szerintem jó minőségűek, pedig nem egy csúcsgép a masinám. 8)

anyós itt volt vagy 1 órát... :roll:

mia_snow

apát fűzöm hogy menjünk el a héten a CundA-ba... jövő héten úgyis megint extra melója lesz és alig látjuk majd.

a fiam meg kint dumál a teraszon. de hogy kivel??? :lol:

mia_snow

Mia:olyanunk van,de nem jó minőségűt csinál.Viszont a képek jók.Már több éves a gép.Jó lesz az,mikor jönnek a szülinapok,nyaralás stb.

Kép
melike

Hol vagytok?
Hol van pl. Kriszta?

Kép
melike

Sziasztok!

Hékás köszi!!!

Bari: hasonlít? :lol:

Andóca: Nagyon ott van az a kép :lol: Édi bédi Helló Kitti :lol:

Bence ma a következőket adta elő:
10 körül le akartam vinni sétálni, de előtte betettem az ágyába, hogy apával meg tudjuk skype-on beszélni az új babakocsi követelményeit. Hallom hogy dumál, mondom jó, akkor még elvan ;) Egyszer csak csönd lett, no mondom mi a szösz? Bemegyek megnézni, hogy mégis mivel foglalta el magát. Hát a szentem teljesen megfordult az ágyban, úgy hogy a feje az ablaknál volt (tehát 180fokot fordult hason)... készülhetek teljesen kipárnázni a rácsokat, mert mikor felébredt a keze kint volt a rácsokon és ezért nyöszörgött :lol:
2 körül ismét lerakom a nagyfiút... Végre bealszik, kijövök, majd 20 perc múlva hallom, hogy nyöszörög. Ááá, akkor cumit vissza kell dugni. Na nem, a gyerek megint az ablaknál nézelődött, immár az egyik lábfeje volt kint a rácsokon... Gyerek visszafordít, cumit bedug, gyereket magárahagy. 2 perc múlva ismét nyöszi... gyerek megint átfordult az ablak felé :lol: Na jó, ha ringlispír, akkor legyen én ugyan vissza nem fordítom :lol: (most kivételesen semmije sem volt kint :) )
Mi lesz itt 1 hónap múlva, ha már így tolat, meg mászik??? :lol:

Kép

Kép
bettica

Melike: Tök jó cuccokat vettél! Mellény nekem is bejön! :)

Kép

Kép
bettica

Bettica:nálunk is hasonlók történnek,azzal a különbséggel,hogy már a rácsvédőn kívül szinte minden ki van szedve,mert mindent magára húz!

Kép
melike

Melike: Szerencsére nálunk semmi sincs az ágy közelében, amit meg tudna fogni... Eddig Bence csak oldalt fordult, tehát keresztbe feküdt az ágyon... Most már figyelni kell a kisravaszt, mert tényleg bejárja az egész ágyikót :) Sőt, már egy pillanatra sem hagyhatjuk magára a nagy ágy közepén sem. Nem mintha eddig olyan sok időt töltött volna az ágyunkban egyedül, de most már nagyon figyelni kell rá, ha hason van :lol: Érdekes, de háton még nem mászik el, leteszem valahova és ott marad :lol: ...még...

Kép

Kép
bettica

Kép

áááá bocsi a nosztalgiázásért ..csak olyan fájó emlék, 4 éve amikor (3 gyerek szülés után) még emberi testben éltem :lol: :lol: :lol:
Vendég

bettica, Milán is csinál ilyeneket. hogy reggel bemegyek és máshogy találom mint ahogy leraktam. meg új szokása hogy felkúszik az egyik sarokba, de úgy beszorítja magát fejjel előre hogy azért nyöszörög hogy onnan már nem tud hová menni. :D

képzeljétek, csokis kekszet sütök. ha fincsi lesz, leírom a receptet. most csinálok először. :D

ja, amúgy kaja-ügyben beszéltem a védőnővel. szerinte 2 lehetőség van. iaz egyik, hogy lyenkor eltűnik náluk az ún. reflexes szopás, és meg kell tanulnia újból szopizni. reggel és este azért megy neki, mert akkor még/már félkómás, és úgy még működik neki a reflexes szopi de mivel cumisüvegből elfogadja a tejet, érdemes megpróbálni azt, hogy cicire teszem majdnem, de cumisüveget odateszem a szájához, elkezdi szopizni azt, majd gyorsan kicserélem cicire. ez 1 max 2 hét alatt be szokott válni. fejni azért nem tudok (tényleg nem, durva!) mert ilyenkor már akkor és csak annyi tej termelődik amikor és amennyit ő kiszív. tehát addig van a tejtermelődés amíg ő szív, aztán nuku tovább. a második lehetőség hogy őurasága úgy döntött, hogy szívesebben fogyaszt kanalas/szilárd kaját tehát ha nem jön be a cumisüveges trükközés sem, akkor érdemes reggel szopi, tízórai gyümi, ebéd főzelék, uzsonna tejpép, este szopi témára ráálni aszondja hogy hát ilyenkor van az hogy nem jön be a nagykönyv.

mia_snow

Bari most nemazé' de nem úgy nézel ki a képen mint egy paramami :lol:

mia_snow

Bari:ne csináld már!Ott majdnem gebe vagy!Bocsi!Jól nézel ki most!Én láttam!

Nos,Mia milyen lett?

Kép
melike

egész jó. mondjuk még langyos, lehet hogy azért nem keksz-állagú... de ízre nagyon tuti. :)
szóval a hozzávalók (szerintem): 25 dkg margarin, csipetnyi só, kevés sütőpor (kevesebb mint fél cs.), 25 dkg cukor, vanília aroma, 2 tojás, 3-4 evőkanál cukrozatlan kakaópor, 20 dkg liszt, 1 tábla felkockázott étcsoki. (az eredeti recept több cukorral /fele barna fele fehér/ és kakaópor nélkül írja).

ezt így, ilyen sorrendben összekeverni, egy sűrű massza lesz, amit két kiskanál segítségével egy tepsibe kis kupacokat raktam. illetve első körben kb 4 centi átmérőjű halmokat csináltam, amiből az lett, hogy szétfolytak a kupacok és összeértek, hiába raktam távol, szóval egy tepsiméretű süteményt kaptam szinte. na jó, azért szét lehetett szedni. szóval kb 2 centis, lapos pacákat kell csinálni, és jó lesz. 10 percig írja 200 fokon az eredeti recept, de így nekem nem igazán lett keksz-állagú. legközelebb alacsonyabb hőmérsékleten csinálom és tovább sütöm, vagy több lisztet rakok bele, hátha jobban kiszárad. amúgy ízre nagyon finom. ;)

mia_snow

Brigi: mikor küldhetjük a 4 hónapos anyagokat a gyerkőcökről?
bluebox

SZIA Márti!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Andóca! :P
bluebox

És mi már 1 hét múlva 5 hósak leszünk.....HIHETETLEN!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Mia!
hétvégén kipróbálom a csajokkal...csak ét csoki helyett tejcsokival....köszi :wink:
Vendég

[quote="csiri-biri"]M írta:csiri-biriia!
hétvégén kipróbálom a csajokkal...csak ét csoki helyett tejcsokival....köszi :wink:

amúgy beindult a fantáziám azóta... mehetne bele reszelt narancshéj, a tetejéte szórni tört mandulát vagy diót, karácsonyra kakaó és csoki nélkül, de kandírozott gyümikkel és fahéjjal... vagy kakaópor nélkül és a végén a felét tortabevonóba mártani... szóval van itt ötlet. :)

mia_snow

írtam egy hosszút és elszállt. nencs kedvem újra. jóccakát. :(

mia_snow

Sziasztok!

Újra itthon, már vasárnap hazajöttünk Dombóvárról.
Visszaolvastam, de nem mindenre emlékszem.
Mindenesetre, Pironya, Csiri, Bari, gyönyörű nagylányaitok vannak!
Andóca, tényleg kis husi a lányod, és nagyon hasonlít az anyukájára :) Arcra! Ja, és illik neki a hosszú haj :D
Hékás, nagyon vagány a kis focista :)
Melike, tök jók a rucik, ilyen bodyt Boni is kapott, csütörtökön, sőt az unokatesónak is vettem :) :) :) Az overallt én is nézegettem, tetszik! A mellényben meg én hurka lennék :(
Mia, Jól jártok a Concord Trimax üléssel, nekünk is Concord van csak Ultimax.
Bettica, kis ügyes a fiad a forgolódással :)
Boni is forgolódik, de csak úgy, hogy háton van és a tengelye körül, vagy hason és úgy, de átfordulni nem tud még :( Ja, és háton közlekedik, úgy, hogy löki magát a lábával és hátrafelé "pattog" :) :)
Nagyszülőknél jó volt, Boni végig produkálta magát, vigyorgott, bohóckodott, hangosan nevetett ezerrel :) :) :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:20-kor.
pironya

jó reggelt!!!!

Pironya!
Látszik a videón,hgy neked is mennyire imádják egymást a gyerekeid!!!! :wink: 8)
Vendég

Andóca!
El is elejtettem írni,hogy Kitti valami zabálnivaló kiscsaj...és a "nagylányos" hajjal vagány!!!!.... :wink: :lol:
Vendég

jó reggelt!
piri nagyon arik a videón de sajnos nekem nincs hang...még nem gyűlt össze 3E forint mióta elromlott a fülcsi :lol:

na megyek mert minnyá dolog van :?
Vendég

jóóó reggelt...
Milán fél6kor nyögdécselt. bemegyek hozzá,vlátom keresztbe beszorult az ágyon. visszatettem menetirányba, azóta békésen alszik. émmeg nézem a plafont. :(

a videót majd a rendes gépről meglesem én is.

csiri te mit kukorékolsz ien korán? :D

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: