Sziasztok!
Heni:
üdv köztünk!
Mindenki nagyon ügyi a kreativkodással...
Szépek a pocik meg a babaruhák!!!!!!
Aida:
Nagyon bonyolult egy helyzetben vagy....Én tudod min gondolkoztam el??? Hogy az ilyen anya nem is a gyerekét szereti, hanem saját magát, mert sajnálja, hogy elrabolták tőle...Ez elég komplikált pszichológiai eset. Van ahol már oda fajul, hogy az anya akarattal tesz kárt magában, vagy GYEREKÉBEN, azért, hogy utána sajnálják őt az emberek!És Német-o. ban nem egy ilyen esetről hallottam,hogy megbetegitete a gyerekét, aztán meg orvoshoz járt vele és élvezte az emberek sajnálatát, hogy mennyit kell ő áldozzon a gyerekeiért...A vége persze börtön lett, meg pszichiátria....Na nem azt akarom mondani, hogy anyósod ebben a stádiumban van, de párodnak SZERINTEM érdemes elgondolkodnia, hogy ha tényleg ÚÚÚGGGGYYYY szereti a kedves anyukája, hogy szerinte ennyire érdemes ragaszkodjon hozzá, AKKOR miért nem fogadja el a kicsi fia DÖTÉSÉT, hogy veled akar élni, sőt azt, hogy GYEREKE lesz, a
SAJÁT véréből....Ezen szerintem érdemes elgondolkodni.....Meg még azon is, hogy ez az élet rendje, a gyerekeket nem MAGUNKNAK szüljük, hanem önálló életre nevelésre vannak reánk bizva...Még a Biblia is azt mondja, hogy elhagyja a férfi az ő atyját és anyját és ragaszkodik feleségéhez....Ha ezt a lépest párod nem tudja meghozni és kiállni melletted, akkor a te életed egy pokol lesz, mert mindig keresni fogja, hogy borsót törjön az orrod alá.Nyelni, tűrni, meg nem lehet szerintem a végtelenségig....
Az én anyósom sem egy földre szállt angyal...Leirtam, hogy multhéten lehordott mindennek, hogy rossz anya vagyok, meg hogy éheztetem a gyerekeit... Elmondtam páromnak, mert nem a szeme előtt merte ezt mondani,erre párom a helyére tette...ÉS..tudod mi lett az eredménye???? Tegnap feljött mintha semmi sem történt volna és kijelentette, hogy a párom bátyjára irja a rendelőt (fogorvosi magánrendelője van és már nem akar többet dolgozni). Erre párom megkérdezte, hogy és engem ki kérdezett meg???? Aztán azt mondta, hogy csináljon amit akar, de többet soha ezt a témát neki ne hozza fel, mert kiteszi a házból...Nálunk mindig a párom tesója volt a kicsiisten.De Párom azt mondta, nem éri meg a családi boldogságot felboritani, ott rothadjanak meg a vagyonukkal...
Ha kicsit sokk lettem!Bocsi, ha véletlenül megbántottalak, nem ez volt a szándékom....