Helló lányok!
Ma ismét kivetett az ágy fél háromkor, pedig tegnap lehúztam a 10 órát... De most nagyon szupi volt! Olyan kollégák jöttek, akikkel élmény volt együtt dolgozni. Nyugi volt, béke volt... Csináltunk melegszendvicset, teát-kávét, zenét hallgattunk, sokat nevettünk...
S ráadásul bejött hozzám a kicsi családom is! Úgy örültem nekik!!!
Képzeljétek, volt hivatalos IQ-teszt, meg egy csomó logikai játék, s erre beindultak (titkon direkt azért szerveztem, hogy bejöjjenek

), még a párom nagyfia is eljött, habár ő még nem is írhatott tesztet, de játszott ezerrel. (Nem tudom, de engem ez az IQ-tesztírás nem hoz lázba. Láttam és már bunkó parasztot 120-as IQ-val...)
Szóval hallgattuk a zenét, közben pedig jöttek a látogatók.
Emellett még Megbocsátás Napját is tartottunk, vissza lehetett hozni a késedelmi díjas könyveket. Volt, aki 45.000 Ft-os tartozástól menekült meg, s volt, aki 7 év után dugta be az orrát hozzánk.
Olyan édesek voltak, jöttek, pirultak, leadták a könyveket, mi meg elnéző mosollyal "feloldoztuk" őket...
Ha szőrősszívűek lettünk volna, akkor több százezer Ft-ot hajthattunk volna be. De csak VOLNA. Úgyhogy így visszajöttek a könyvek, az olvasók meg széles mosollyal távoztak...
Szóval a vasárnap bulis volt.
De a szombat! Az még jobb.
Julcsink meghívta az ovis nagycsoportos barátait 2 óra játékra a Kalandpark játszóházba a Lurdy Házba.
Először szívtam a fogam, kicsit tartottam tőle, hogy "mekis vagy "börgerkinges" hangulatú lesz. De hát most nem lett volna energiám sem otthon, sem más, kibérelt teremben szülinapot csinálni nekik. A "meki" és a "börgerking" meg eleve ki volt zárva a listából, maradt tehát ez a lehetőség...
(Tavalyelőtt Marcinak olyan volt a szülinapja, hogy a Vízöntő Klubban béreltünk egy termet, vittünk kaját, innit, megkértük a lurkókat, hogy hozzák el kedvenc játékukat, s rendeztünk nekik egy lovagi tornát kézműveskedéssel, táncházzal. Nagyon élvezték, de így sem volt olcsó mulatság, hogy egy csomó mindent mi csináltunk, a zene ingyen volt, s feléltük a garázst is betöltő kézműves cuccaim egy részét (hála Istennek!) Ráadásul a végére olyan hullák voltunk...)
Na erről a játszóházról teljesen pozitív lett a véleményem a végére.
Olyan kis husik voltak! Julcsám meg teljesen meg volt illetődve a tigrisnek kimaszkírozott orcájával (a fél csoport tigris volt, a másik fele pillangó...). Volt torta tüzijátékkal, meg pizza, s eszméletlen jó játékok! A gyerekek is jól érezték magukat, s nagyon jó volt, hogy a szülők sem mentek el, maximum fél órára. Szóval mi is tudtunk beszélgetni, meg nézni a kis drágáinkat - ahogy lövöldözik egymást a szivacslabdákkal és a nagy "automata fegyverekkel".
Ja, és a családom egész héten éhezhetett, mert a több kilónyi kaja, amit pénteken és szombat délután csináltam, az mind elfogyott tegnap estére! Hurrá!
Húúúú! A pohár víz helyett most vízesést kaptatok!
Azaz hosszú és sok voltam!!!
Bocsáááánat!
batka