A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni, megkérdezhetem, hogy mi a hobbid és milyen irányba akarsz majd mozdulni a gyes után??

Most csak pár képet teszek fel, ha elalszik napközben, majd jövök :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ja, és Maggie, gratulálok a járáshoz.

Amúgy nem tömöm én Rugót, ha nem kér kaját, egyszerűen elfordítja a fejét. Csak gondolkodom magamban :wink:

Amúgy mind a saját, mind pedig a Gábor családja masszívan törekszik a hizlalásomra, de eddig nem jött nekik össze :lol: Pedig igyekeznek - Gábor nagymamája sátras lakodalmakban főz évtizedek óta, gondolhatod :lol: Nem egészséges, de finom kaják tömkelegével vagyunk ellátva...

Akkora nem EU-konform libáik vannak, hogy szinte kétszer akkorák, mint én. És mekkora májuk van... Azt nagyon szeretem, zsírban kisütve gancával :shock: A disznók meg olyan 200-250 kilósak :shock:

Kép
vindolanda

Halihó!

Apa elaltatta Bercót. :lol: Innen úgy tűnik, jól sikerült, csukva a szeme mindkettő Albertnek. :lol:

Anitja! Micsoda kisugárzása van ennek a legénynek, még a képeken keresztül is érzem. Ti is átmentek néha egy másik idősíkba? Olyan nagyfiú már! :lol: Nagyon helyes paca lett belőle. :lol:

Gremese! Testvéri kommunikáció :lol: :lol:
Albert meg Dávidot szokta simizni, nagymacska (már nem cica) egyébként (mármint Dávid), nagyon szereti, ha kényeztetik. Bercó, ha meglátja Dávidot, már nem is a nevét mondja, hanem azt, hogy: hejte. :lol:

Juba! Ó, de sajnálom ezt a sok betegséget. Bárcsak tudnánk Neked segíteni! Jobbulást a gyönyörűségnek.
Egyébként meg nem vagytok lemaradva semmiről. Bercó is alig pár napja csinálja. Ez még nem tökéletes járás, de az lesz. :lol: Egyelőre csak az első önálló lépéseknél tartunk és mi is erősen rajta tartjuk ám a szemünket, kezünket. :lol:

Móni! No, ez igen, csak így tovább! Hamarosan ismét teljesen egészséges lesz Cicusod. Nagyon jó jel, hogy már eszik. :lol: Engem is érdekel!!!!!! :wink: Ha publikus, oszd meg velünk!

Vindolanda! Istenem, azokk a gyönyörű, meleg barna szemek! Itt olvadozok. Egyébként meg olyan huncutnak néz ki, hogy inkább azt akartam írni, a szeme sem áll jól. :wink: :lol: Meg azt is figyeltem, hogy nagyon formás :oops: . Nem úgy néz ki, mintha nagyon soványka lenne. :wink: :lol:
Jó lehet ez a mizéria. :lol: Én cserélnék Veled, Te ledobnád a feleslegemet, aztán visszakaphatnád Magadat. :wink: :lol: Libamáj... csöpp, csöpp.

Át kell adnom a helyem a Kedvesnek, már ha ébren van. :lol:
dmaggie

sziasztok!
csak gyors életjel:
megjártuk a dokit pénteken. állítólag botondovának mégiscsak öccse lesz... pedig már megvolt a lánynév. most lehet fiúneveken gondolkodni.

vki kérdezte (talán ágica, bocsi :oops: ): az ágy 32e ft volt.

megyünk kirándulunk egy kicsit,a míg szép idő van.
puszi mindenkinek.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Juba - jobbulást akkor Nektek!!!

Sense
- ő egy gazdaságos baba lesz, alacsonyabb költségvetéssel :lol:

Maggie - hát, a szeme színe beazonosíthatatlan :wink: Én már figyelem több mint egy éve, de hol ilyen, hol olyan. Barna, kék, zöld, szürke - ki milyennek látja. :lol: Remélem, így is marad :wink:

Rólunk: sajnos ma reggel hétkor keltünk, Rugó pisisen ébredt. Aztán hiába próbáltam visszaaltatni, már nem sikerült. Gábor még aludt (ötkor feküdt le szegény), most meg az egyik munkája után jár Db-ben. Így olyan az egész vasárnap, mint egy hétköznap. Bár Rugó 11-kor kidőlt, mint egy zsák, én így tudtam ebédelni is. Most beleártom magamat a dolgaimba, aztán kettőtől megnézem a Forma 1-et 8)
Aztán angolra megyek, szóval este fogok majd érkezni szerintem.

Éjszakára egy Ironman-t terveztem, meglátjuk, összejön-e.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Anitja, nagyon aranyos Nolka! És ügyes, ha csak némán nézi, hogy telefonálnak körülötte... Mi már lassan kimegyünk az udvarra, ha csörög a telefonunk :lol: Nem bírja a látványt feldolgozni :lol:

Ha Gábor beszél, akkor az én telefonom nem elég jó neki, ha én beszélek, akkor a Gáboré nem megfelelő. Ja, és nálam a naptárba új eseményeket rögzít vele, valamint sms-is küldött már. A másikkal meg állandóan fényképezni szokott.

Kép
vindolanda

Sajnos nagyon szomoru hirrel jovok: elveztettem a kisbabamat! mar masodszor tortenik ez velunk es az uresseg a lelkelmben egyre nagyobb. nyilvan sokkal jobban tulelheto igy, h van nekunk a mi kislinikenk, de igy is nagyon durva.

Kép

Kép
mmarica

Marica, rettenetesen sajnálom, mást nem is tudok mondani. Azt hiszem, nem is lehet ilyenkor.

:cry: :cry: :cry:

Sok erőt kívánok ahhoz, hogy sikerüljön feldolgoznotok.

Kép
vindolanda

Mmarica!

Jajj, nem is tudom, hogy ilyenkor mit lehet mondani.
Remélem sikerül túl lenned ezen a nehéz és fájdalmas veszteségen és lesz erőtök később várni a kistesót.

Öleld át a kis Linikét és szeresd nagyon!

Nagyon együtt érzek veletek és őszintén sajnálom!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Marica :cry:
Én is kívánok Nektek sok erőt és kitartást! Linikéből meríts sok szeretet!
Vendég

Mmarica! :cry:
Tudod! Amit priviben írtam!

Kép
Kép
Kép
gremese

Marica!
Borzasztóan sajnálom, ami történt. Szívből kívánok sok erőt, hogy fel tudd dolgozni a pici elveszését.
:cry: :cry:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Marica!

Jaj nagyon sajnálom még a torkom is össze szorult :cry:
Sok erőt kívánok nektek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Marica!

Nagyon sok erőt kívánok én is... Nem is tudom mit írhatnék még... Inkább csak nyelem a könnyeimet.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Marica: sajnos ismerem az érzést. Niki elött 3 babám ment el!Sok erőt kívánok!

KépKép
anikoh

Drága Marica!

Egyszerűen üresnek érzek minden egyes szót. Kívánom, hogy minél előbb csituljon a fájdalmad és testileg, lelkileg "megerősödve" folytatódhasson az életetek! :cry: :cry: :cry:
dmaggie

Kedves Marica,
végtelenül sajnálom, ami történt, őszinte részvétem a babóca miatt. Csak alig-alig tudom sejteni, milyen nagy a fájdalmatok. Sok erőt kívánok Nektek a gyászhoz és az újrakezdéshez, mindannyian gondolunk Rátok!

Kép
Kép
irina

Marica sok erőt kivánok Nektek!

Heni
KépKép
heni81

Drága Marica:
nem tudom mit írhatnék, nagyon megdöbbentem és iszonyatosan sajnállak Benneteket. Nagyon sok erőt, kitartást kívánok Nektek.
Annyira, nagyon rettentően....:cry:
hogy történhet ilyen?!

Kép
Kép
h@jni

drága lányok,
ne haragidjatok, de egyszerűen nincs időm olvasni/írni. át-átfutom este, de ennyire futja..
nagyon sok (főleg rossz) dolog történt/történik velünk az elmúlt hónapokban, remélem most már csak jó következik és nekem is több időm lesz.
persze, mindez semmiség Marica tragédiájához. :( így nem is panaszkodom....

Kép
Kép
h@jni

Mmarica, átérzem a fájdalmatokat :cry: :cry: . Nagyon sok erőt kívánok Nektek!! Próbálj csak Linikére koncentrálni, kicsit tényleg könnyebb így :cry: ...
dettyk

Marica drága nagyon sajnálom ami veletek történt.
Tudom mit érzel. Ölellek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Marica!
:( :( :( :evil: :evil: ez szörnyű
sok+++++++++

KépKép
viranka

Drága Marica! Most olvastam... :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom, sok erőt kívánok nektek+++++++++++++++

KépKépKépKép
meryke

Hajni! Gyere, panaszkodj nyugodtan. Így megkönnyebbülsz! Itt mindenki megoszthatja örömét-bánatát, segítünk, örülünk, lelket öntünk ha kell! :wink:

Mászunk ki a taknyiból (kop-kop-kop). :D
Kis betegek hogylétéről kérünk folyamatos beszámolót, egyrészt, hogy hogy vannak, másrészt, ha mindenki jól van, akkor szervezhetnénk egy talit mááá. :D

Sense! Újabb tökös? Ez tök jó! Gratulálok! :D :D :D
Én annyira nem tudok fiú nevet... Most is bajban voltunk, de aránylag hamar megegyeztünk, hogy az apja nevét kapja. :D
Tényleg! Nem lesz Balázs? Bár akkor túl közel lesz a szüli- és névnapja. Talán egy napon... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

A születés- és a névnapom nekem is elég közel van egymáshoz, bár a 11 nap annyira nem számít rossznak. Mindez Karácsony környékén... Abban a bő két hétben mindig egy csomó ajándékot kaptam. Nekem tetszett, bár mindent letudtam az év elején közvetlenül. Aztán tizenegy és fél hónapig semmi. :lol:

Reggel Gábor itt hagyta a telefonját, mindeközben pedig a munkahelyén a riasztót reggel nem kapcsolták ki. Persze Gábort értesíti, ha gond van (ment már be éjszaka közepén hamis riasztás miatt). Úgyhogy nyolctól tíz percenként csengett, fel is keltünk. A harmadiknál jutott eszembe, hogy ez valami automata lehet, és beszóltam, hogy kapcsolják ki.

Az éjszakánk elég ramaty volt. Tegnap elkiabáltam, mégis jön a 11. fog, már teljesen kitapintható dentinox-ozás közben :?

Szép napot, bőg :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak besűrűsödtek a programok! :)
Szombaton munkahelyi családi nap volt egy vadászháznál, nagyon jól éreztük magunkat. Majd jövök képekkel! Szeli simogatott őzikét (láttunk szarvast is), labdázott, játszott a gyerekekkel, falta a babgulyást és a túrós rétest, kézzel persze! :) Szerencsére tudott aludni a is a babakocsiban, igaz csak 1 órát, de tegnap bepótolta a Maminál! :)
A mi csapatunk meg 2. lett a bankos Activity-ben! Nyertem egy törölközőt! :D

Igyekszem visszaolvasni, ha Szelikém végre elalszik, az előbb még nagyon kűzdött, hogy ki akar jönni, pedig látom rajta, hogy álmos... :roll:

Remélem, mindenki jól van!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Marica!

Szívemből kívánom, hogy a Linikéből merített szeretet erejével mielőbb leküzdjétek a fájdalmatokat.+++++++++
kispocc

Képek szuperek!
Panndi! Zsófi tündéri! (Mutattam Apának, milyen jó színek vannak az előszobátokban! ;))
Bercó nagyon vagány kispasi! :)
Lilla is édes! Az utolsó képen rá se ismertem hirtelen! :lol:

Heni! Nekünk át lesz majd pakolva a konyha, ezért is előnyös most ez elemes szekrény. Remélem, jó minőségű!!!
(Hétvégén frankfurti levest főztem meg grízes tésztát!)

Kiskolbi! Szorítok, hogy találj valami jó melót!!!

Az ügyvédünk meg beintett. Mi anno megegyeztünk az eladókkal, hogy előbb kapunk kulcsot, ezért is ajánlottunk nekik egy olyan lakást (kolléganőmékét), hogy akár már költözhetnének is. De neeeem! Bakker az ügyvéd kitalálta, hogy csak akkor legyen pakolás, ha már tuti a hitel, meg minden. Amit valahol értek is, de nem így lett megbeszélve. Így a karácsonyt nem hiszem, hogy ott töltjük még... :evil:

Hát nem alszik az én Kislányom... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Marica, közhely, de hidd el, az idő segít, még akkor is, ha ez most hihetetlennek tűnik! (Sajnos személyes tapasztalat!) Sok erőt kívánok, merítsd Linikéből, ha elszomorodsz, nézz rá mindig és segíteni fog!

KépKépKép
bongyi

Vindolanda! :D Igen, apa is folyton minden gyerektől azt várta és várja, hogy bongyiságban engem követnek, és tényleg, a két fiú is kicsit göndörke, bár levi már csak inkább hullámos. De hát nekik ugye nem lesz valószínűleg hosszú hajuk, hogy látszódjon, no de egy lány...az ugye más tészta!

Ágica, akkor majdnem ugyanott tartunk fog témában, nekünk négy van, és a negyedik csak iszonyú kínlódások árán!

Emese, a szamba gatya haláli! Hogy én mennyire imádom a csajos rucikat! Vajon miért?

Maggie! Hatalmas puszika Bercónak, nagyon ügyi fiú!
A kenyeret én évek óta magam sütöm, először mindenféle-fajta liszttel, töltelékkel próbálkoztam, aztán maradt a finomlisztből a létező legegyszerűbb....

Heni, jó ez a zöld, majd mutass képet száradás után is! Nálunk Zita szobája zöld, festéskor már sejtettük, hogy kislány lesz, de nem volt teljesen biztos. De a miénk halvány almazöld.

Babapuszi: részünkről hívjuk inkább nyalogatásnak.

Juba, hajrá gyógyuljatok meg gyorsan, aztán gyere, végre én is újra jövök, szeretnélek téged is sűrűbben olvasni!

Sense! Két fiú, jó is az, én már csak tudom! Meg Maggie is, ugye?
Aztán van még lehetőség a későbbiekben kislányra is.....
Anyósom mindig azt mondta nekem (neki is két fia van), hogy milyen jó, minden ruhát örökölhetnek egymástól és igazi barátok lehetnek!

KépKépKép
bongyi

Nem akar valaki autót venni?Aukám kocsija eladó!
Toyota Corolla, 10 éves, 55 ezer van benne,garázsban tartott, nem cigiztek benne,jan. végéig van rajta matrica, 2 hete volt vizsgázni,apukám használja 6 éve nem karambolozott vele csak parkolóban valaki nem jól parkolt és kicsit lehúzta a festékét de az le van polírozva. Apu arra használta, hogy nyáron a telekre lejárt vele és 2 hetente eljött hozzánk ez látszik a kilométerekből is.

KépKép
anikoh

Regina - :evil:

Bongyi: a hajhosszakat előre nem lehet ám kiszámolni :lol: Nekem két bátyám van, és velünk megesett a szerencsétlen helyzet, hogy a tesóimnak vastagszálú, loknis gyönyörű barna haja van, az enyémet inkább meg ne ecseteljük. Olyan 17-18 éves korukban meg is növesztették, egyiküknek majdnem a derekáig ért. Imádtam :lol:

Amúgy a két fiú - egy lány felállás nagyon tuti :lol: Mindig megvédtek, ha kellett, a mai napig nagyon jól megértem magamat fiúkkal-férfiakkal, bár a nőkkel néha bajban vagyok :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Amikor kiderült hogy (ismét :wink: ) terhes vagyok, egyszerűen el sem tudtam volna képzelni, hogy lányom legyen. Mert én alapvetően fiús vagyok (na nem feltétlenül kívülről, inkább belülről). Nekem kevés barátnőm volt, inkább fiúk között voltam elememben. (Egyszerúűen nem bírom elviselni a nagyon "csajos" témákat! )
Aztán, amikor a múltkor a doki mondta, hogy kiscsaj növekszik a pocimban, akkor teljesen beleéltem magam. Így most őszintén szólva csalódott vagyok egy kicsit. Persze mindegy, hogy fiú v lány, de azért mégis...

Emese!
Nem lesz Balázs, az tuti. Balázs nem is szeretné! (És én sem.)
Ha lány lett volna (lenne), akkor Lottinak neveznénk.

Regi!
Ügyvéd: :evil:

Puszi: Nálunk nem ad puszi Botond. Még hasonlót sem csinál. Viszon megsimiz, ha kérem, és amikor mondom neki, hogy szeresse meg anyát/apát, akkor odajön, és tiszta erőből átöleli a nyakunkat. annyira jó érzés. Ilyenkor mindig kicsordul a könnyem. :oops:

Megyek, mert még pizsiben vagyok. :oops: Nemsokára megyunk a gyerekdokihoz. Botond ma megkapja az első pneumo oltást.

Szép napot!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt csajok!

Épp tegnap beszéltük anyuval, hogy velem is csak az alvással volt gond, nem nagyon akartam este aludni menni, valószinű Péterke is igy van vele. Én emlékszem is, hogy pl. szilveszterkor már annyira fáradt voltam, hogy csukódtak a szemeim maguktól, erre én mentem és megmostam őket :shock: igy még birtam vagy fél órát. De amúgy engem a tv bizgatott, mindig azt akartam nézni.

Sense már akkor tuti fiú? Én még bizakodom a kislányban :oops: Az egyneműségnek is megvannak az előnyei.
Nagyanyám már izgul, nehogy fiú legyen, mert honnan veszünk két házat, mert ugye a fiúnak ház kell :shock: ( régen épitettek a fiúknak, kár hogy manapság nem :roll: ) de mi megörököltük a házat anyóséktól szerencsére.

Emese édi lehetett Zsozsó amikor haza jött és megszeretgetett téged :D jó a gyerkőcöknek nélkülünk is, de egy idő után hiányzunk nekik. Már előre izgulok a szüléstől, vagyis az időszaktól, hogy mi lesz Péterekével, mert magától a szüléstől nem tartok.

Bogyi hát még lehet almazöld lesz, mert nagyon foltos maradt, muszáj ma még átkenni, aztán nem tudni milyen festéket kap apa itt, mert ez SK volt és oda most nem megy ki.

Regi a csináltatott bútor is elemes, csak nekem nem nagyon teccettek annó a boltban kaphatóak, meg igy olcsóbb is lett. Kivi vagyok a képekre:-)

Heni
KépKép
heni81

Lányok!

Apa alkotott végre. :D

Ezen a videón Zsozsi 1 éves. Eléggé sz.r a minősége, mert még kísérletezünk a tömörítő programokkal, de első körben egy kis délelőtti vidító:

http://www.youtube.com/watch?v=qZgvqpwW5SU

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese nagyon édi Zsozsó, hogy mekkorákat kacag és hogy szalad :shock: irigyellek ám érte, de majd nálunk is csak eljön az idő.

Heni
KépKép
heni81

Heni! Édes vagy! Bizony, eljön az idő, mikor szedheteda lábad Péterke után. Nekem ez már egyre nehezebb, mert én már pingvinesen totyogok utána, miközben már a lépcső tetején van, vagy ki tudja hol. Múltkor a Cundában tűnt el a szemem elől egy pillanat alatt... :lol:

Holnap megyünk 4D-re! :D

Ja, és Zsozsinak 10 foga van. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

gyorsan vissza akartam olvasni (persze hátulról kezdtem) és az előző lapon görcsbe rándult a gyomrom. :cry:

Marica,
ugyan csak sejteni tudom, h min mentek keresztül, nagyon együttérzek Veletek. Borzasztó nehéz lehet, mikor az élet ilyen helyzetet teremt az embernek. Nagyon sok kitartást kívánok az egész feldolgozásához és minden nehéz pillanatban öleld meg Kislinikédet és meríts belőle erőt. Most talán ő tud leginkább segíteni, az idő pedig előbb-utóbb be fogja gyógyítani a fájó sebeket. Ha úgy érzed, h segít, ha kiírod magadból a történteket, ragadj billentyűzetet és vár a gmail. Remélem mielőbb jelentkezel, hiszen itt mindenki sok szeretettel gondol Rátok.

silka
silka

Silka! Milyen szépen szóltál! :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, hát én is most olvastam vissza nagyjából.

Marica, annyira nagyon sajnálom, sok erőt kívánok Nektek!
Telejsen egyetértek Sikával, minden leírt.....
Tényleg nagyon nagy szeretettel gondulunk Rátok!

Most megyek, majd valamikor jövök, kicsit sűrű lett

Emeseeeeee,mi lett a lepapírozással??????

Kép
Kép
nektarin

Hahó Mindenki!

Mindenekelőtt: Marica, szívből sajnálom, ami Veletek történt :cry: , és kívánom, hogy hamar talpraálljatok. Ne felejtsd el, hogy végül Linike is ügyesen megkapaszkodott (és gyönyörű Kis Hölgy született), biztos egy következő csöppségnek is sikerül majd! A lehető legjobbakat kívánom Nektek! :wink:

Visszaolvastam, de ennyi mindenre nem is tudok reagálni. :oops: A képek csodásak, most már én is tehetnék fel párat, de még bevárom a héten a Bajáról érkezőket.

A hétvégén egyébként gondoltunk egy merészet, és lementünk Apával Bajára. Busszal. :shock: 3.5 óra volt (plusz a Bkeszi-Népliget távolság bkv-val), és Máté egy igazi hőőőőős volt! Nem is gondoltam, hogy ennyire bírni fogja a hosszú buszozást. Persze nem fogom egyhamar újra bevállalni, de legalább kiderült, hogy működik a dolog. :D

Voltunk mázsáláson, 10.2 kg és 80 cm. Azt hittem ránézésre, hogy többet nyúlott, de nem. Sebaj, étvágya van, jókedve van, egészséges, mint a makk (KOPP-KOPP-KOPP). Ja, és pénteken volt egy hete, hogy magkapta a Pneumot. Egész jól viselte, még hőemelkedése se volt.

Járásról még mindig nem beszélhetünk. Max 2-3 lépés, amit hébehóba bevállal. Már nagyon nehéz a popója (én nem vagyok valami izompacsirta sajna), de nem türelmetlenkedek!!! :lol:

Álláskeresés: eddig egy helyről se méltóztattak válaszolni, még annyit se, hogy bocs, most nincs szabad helyünk. Nekem meg reményem nincs sok, de nem adom fel. Sajnos Bp-en sem sok helyen dolgoznak molekuláris biológusok, hamar ki lehet lőni a lehetőségeket. :( Legfeljebb elmegyek diplomás wc-s néninek (bocsánat: higiénés szakreferens vagy mi a szösz :lol: ).

Reagálni sajnos most sem tudok, Férfiember felébredt és az anyját akarja. :? :lol: Repülök!!!
Puszi, maj gyüvök!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Zsozsós videó nagyon aranyos, Zsófimnak is tetszett :lol:

Zsófinak 11 foga van, tegnap vettük észre :lol:
Vendég

Kolbi nem semmi, hogy ekkora utat bevállaltatok, le a kalappal Máté előtt, hogy jól viselte! Aludt is közben?
Diplomás WC-s néni ez jó :D na az biztosan nem leszel! valami csak összejön, drukkolok+++++

Panndi gratula az újabb fogacskákhoz, nekünk is 11 van, azzal lehet ám rágni ezerrel.

Heni
KépKép
heni81

Kolbi, az úttal tényleg ügyesek voltatok.

Az önéletrajzzal kapcsolatban - bár ezt biztosan Te is tudod. Általában elspajzolják őket, ha nem volt meghirdetett állás, majd szükség esetén előkapják a fiókból. És akkor hívnak, mikor már vagy van másik állásod, vagy nem is számítasz rá :wink:

Ne add fel!!!!!

Kép
vindolanda

Sziasztok

Marica sok erőt kívánok a tovább lépéshez ez borzasztó érzés lehet nagyon sajnálom :oops:

Sajna mi ismét tök taknyosan múlt hét hétfő óta egy cseppet nem folyt az orra de tegnap éjszaka óta......mintha a niagara ömlene belőle :oops: Elvittem a dokihoz mire mondtam neki úgynéz ki visszaestünk erre nem estek vissza ez egy újabb vírus....... :roll: Szegény nem bír aludni úgy bevn dugulva az orra Mesi köszi a tippet megemeltem a fejecskéjét de semmi javaulás :oops: Már olyan boldog voltam hogy 1 hét alatt lezavartuk korai öröm volt :cry: És nem sokáig leszünk két fogúak :lol: Jönnek gőzerővel lefelé a felsők még nem értek le de napok kérdése :lol: itt örülök neki közben ő meg még attól is szenved :oops: szegénykém.

Majd jövök még :arrow:

Kép

Kép
agica1126

Ágica - :cry:

Kolbi, még annyit akartam írni, hogy nézz körbe a kutatói pályázatoknál, mert vannak olyanok, amiket gyes vagy gyed mellett is meg lehet nyerni. Bár lehet, a TTK-s vonalon ez máshogyan működik :roll: De hátha.

Kép
vindolanda

Nektarin! Jaj, ne haragudj - hiszen én kértem segítséget :oops: , de még én is várok - szóval továbbítottam mindent, és kérdezem, hogy megoldható-e így, de még nem kaptam választ. Én is várok, úgyhogy holnap rácsörgök a könyvelőnkre.
És még egyszer millió köszönet a segítségedért.
Remélem sikerül, amint megtudok valamit, megírom.

Ágica! Vegyél Petrusnak Nasivint 1-6 éves babák részére. Az a nyálkahártya duzzanatát is csökkenti. Mi most átmentünk egy másik fázisba, mert a fej megemelés most nem nagyon használ, ugyanis jó nagyok az orrmandulái. Be vannak dagadva. Most már nem taknyos, egyáltalán nem kell szívni, csak szegény nem kap levegőt, horkol, és szinte csak a száján lélegzik. (De nincs rosszul, csak ez a javulás felé vezető út).
Szóval használd szerintem a Nasivin-t, egy nap 3x nyugodtan befújhatod, az utolsót lefekvés előtt.
Ha jól emlékszem, Dmaggie-éknek is segített.

"MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A NASIVIN SANFT 0,025% ADAGOLÓ ORRSPRAY ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Az orrspray helyi hatású készítmény, az orrnyálkahártya duzzadtságának csökkentésére és a váladékürülés megkönnyítésére szolgáló gyógyszer.
A készítmény hatóanyaga, az oximetazolin érösszehúzó hatású, az orr nyálkahártya vérbőségét, így duzzanatát csökkenti.
Nyálkahártya-duzzanat csökkentésére heveny orrnyálkahártya-gyulladásban, valamint ér- és
allergiás eredetű nátha jelentkezésekor. A váladékürülés megkönnyítésére orrmelléküreg gyulladásban, fülkürt-hurutban. Orr- és melléküregek nyálkahártya duzzanatának csökkentése orvosi vizsgálatok során."

Kiskolbi! Bizony, ez egy elég szűk kör, de kitartás, hátha egy ilyen helyre kell egy WC-s néni. :twisted: :wink:
Drukkolok, hogy összejöjjön valami jó. Szerencsére ez egy boszitopik... :wink:
Amúgy meg tényleg hős volt Máté, hogy ennyit kibírt. Zsozsi megf.szolt volna a buszon, az tuti. :lol:

A járás miatt meg ne aggódj, mutasd meg Máténak a Zsozsi-videót, vagy várjunk egy kicsit, és szerintem jövő héten ha összeütjük a minitalit, akkor utána már kímélheted a muszklijaidat. Remélhetően Máté tanulékony. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hozattam apával csipkebogyó teát, hát Péterke egyszerre lehúzott egy nagy üveggel :shock: ha egy literes lett volna annyit is megiszik szerintem. Nagyon izlett neki:-) jaj de örülök.
A csipkebogyó amúgy immunerősitő, megfázás ellen nagyon jó, ajánlom mindenkinek őszi időben. Hv állitólag megint lehülés, csapadék várható, de addig is ki kell élveznünk a nyári meleget:-)

A nasivin nálunk is használt!

Heni
KépKép
heni81

Mesi: Köszönöm a tippet.Megnéztem nekünk most 0-1 éves korig van itthon a nasivin.De holnap veszek akkor 1-6 éves korig hátha nekünk is beválik.Köszönöm!

Petra megpróbált már kétszer is kapaszkodás nélkül felállni a csokipapír kedvéért de még sikertelen :lol: Tényleg arra vajon hogy jönnek rá? Tök érdekes

Sense: Igen,én kérdeztem és köszi nagyon jó ár szerintem!!

Heni: Nekem Petra nem iszik meg semmilyen teát sem pedig vettem ezt a Hippes narancs és alma citromfű félét.De elutasítja.Te natúr adod neki vagy ízesíted egy kicsit??

Regi: Ezek nem jó hírek az ügyvéddel kapcsolatba. :? De a jövő karácsonyt már tuti ott töltitek :wink: :lol:

:arrow: jövök még oda kapott a lasagne :lol: :arrow:

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: