A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát pedig ma nem is főzök annyi félét,mint eddig szoktam. De nem is tehetnémmeg,mert tele ahűtőnk,nem tudnám hovárakni a kajákat. így is van,ami az erkélyre kerül éjjelre. És a zöldséget is kiraktam oda, mert annyira nincs helyem. Tegnap mondta a F. , hogy nagyobb hűtőt kellene venni? :lol: :lol: :lol: :lol: Miből? gondoltam. Bár elkelne egy új hűtő. Ez orosz gyártmány és 20 éves lassan. Biztos sokat fogyaszt.

Kép
flóra 11

Most anyaától kaptunk borsós-nokedlit,husilevest,meg pörköltöt...
Délután hoz anyós tojáslevest,rántotthalat,rántotthúst,meg még nem tom mit...
Szóval vagy 3 napig tuti ismét nem főzök...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Most anyaától kaptunk borsós-nokedlit,husilevest,meg pörköltöt...
Délután hoz anyós tojáslevest,rántotthalat,rántotthúst,meg még nem tom mit...
Szóval vagy 3 napig tuti ismét nem főzök...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na ez kétsze ment el...

Laptetőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem most fagyót kell vennem,mert ami nagyinál van az fagyóláda,ide nem fér be,viszont ott vannak a cuccaim...
De azt nagyi meg a hugomnak akarja adni...
Tehát nekem olyan fagyó kell,ami álló,mint egy hütő és van benne vagy 5-6 fiók....
Kb 100-120ezer lesz...

Kép

Kép[/
tancsu

Dupla kaja? :lol: :lol: :lol: :lol:
Tancsu, nem lustultál el,csak neked is bele kell jönnöd a napirendbe. Hiszen még csak épülgetsz a szülés után. Majd megszokod a hétköznapokat a babával,egyre rendszeresebb lesz neki is a napjaés jobban be fogod tudni osztani.Ne izgulj! Még így is Te viszed a prímet köztünk,légy nyugodt.

Kép
flóra 11

Nyüglődik megint inaskám...

Majd jövök még...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, gyertek el az enyémért!!! Komolyan mondom! 4 fiókja van, alig volt használva. Évek óta csak a helyet foglalja nálam,pont arra gondoltam,hogy el kéne adni. Csak nincs kedvem hirdetést sem feladni. Neked ajándékba adom, csak gyertek elérte. Szép megkímélt. Most az üres befőttes üvegeket tárolom benne. :lol:

Kép
flóra 11

Pá,Tancsu, remélem azért elolvasod majd a fagyót.

Kép
flóra 11

Köszönöm a laptető gratulát,sajnos bebizonyosodott, hogy csak a bigyóktól volt valami tünetem,mint a Zsuzsinak is. Ma már nem vettem be Duphastont és nincs émelygésem, a melleim is kevésbé fájnak,éhes egyáltalán nem vagyok. Hát ez van.

Kép
flóra 11

Puszi, csajok, megyünk anyuékhoz vagy valahová. Az ikreink remélem, jól vannak. :D

KépKép
benó

Végre ebédelek. Jöttem közben hozzátok. :D

Kép
flóra 11

Szerintem megyek a Katihoz. Jön velem a Péter is. Majd este benézek.Addig legyetek jók. :D

Kép
flóra 11

Helló, megjöttünk.
Voltunk Tárnokon íjászni a Gy.-val, a Vivikével és a Miluval (a Tündinek fájt a feje, nem jött), ott legeltek kecskék, azokat is megnéztük, a többiek megetették őket. Utána elmentünk megnézni a tárnoki búcsút, pont most volt (jó gagyi), ott vettünk mézet meg ilyeneket. Aztán akartunk nekem venni felsőt, ami még eltakarja a kislányok elől a hasamat, de nem kaptunk, és ezután megvettük azt a Terhesség napról napra c. könyvet, és még ezután elmentünk hamburgerezni meg melegszendvicsezni. Most marhára nincs étvágyam (ma), és picit megint fáj a gyomrom. Nem gáz ez szerintetek? A melegszenyának csak a felét tudtam megenni, előtte meg csak egy kis aszalt sárgabarackot és puffasztott búzát ettem. Most vittük csak haza a Vivikét anyuékhoz, jó mérgesek voltak, mert már indultak volna a kislányokkal vissza Besnyőre, ugyanis ma a szülők nem voltak itt, költözködnek. Azt hiszem, ma már az albérletben fognak aludni.

KépKép
benó

Kíváncsi vagyok, hogyan meditáltok, Flóra.
A Detti ajándéka egy meditációs párna volt tőlünk, gyönyörű. Lefényképeztettem a Gy.-val, majd felrakom.

KépKép
benó

Miért nem akarnak ma az ikrek enni? :shock: :cry: :roll:

KépKép
benó

Azért nem akarnak enni az ikrek mert a 9 hónapi kaját nem tudják felfalni pár hét alatt! :D :D Vegyél mérleget és néha állj rá!

Pusszancs mindenkinek! :D :D :D :D

Legközelebb holnap este jövök uh után!

Párom fáradt, fürcsi és szundi. :D Rádió nincs, sűrítünk! :D :D

Voltam babanézőben, nagyok klassz kissrác!
A 10gyerekorvosból egy vállalta el. A városban futótűzként terjedt az otthonszülés, azt hiték putriban élnek és fogyatékossak, azért szültek otthon!

Kép
muzsuzska

Szilvi, nem értem , mindenki beszéljen a saját anyukájával! Minek bájologj a mamával, beszéljen vele A.!

Kép
muzsuzska

Helló, Zsuzsi, jó pihenést! Holnap az uh-hoz megy a drukk!
Én meg most megyek alukálni (vagy tévézni).
Puszi, jó éjt mindenkinek!

KépKép
benó

Én is itthon vagyok már. Nem meditáltunk,nem volt rá alkalmunk. Beállított egy gyerekkori barátnőnk,aki Prágában él már évek óta.Most volt a szüleinél látogatóban,eljött a Katiékhoz is, aztán dumcsiztunk. De így is jó volt. Majd meditálunk máskor.

Kép
flóra 11

A F.olyan ügyi volt, hogy mire megjöttem, addigra elmosogatott, berakta a hűtőbe a kaját, amit én nem tettem még be,mert még meleg volt. És leszedte a száraz ruhát. Aztán felvarrta magának a leszakadt gombját. Na? Mit szóltok? :D

Kép
flóra 11

Nekem nagyon elkezdett fájni a pocóm,sajna érzem,hogy meg fog jönni. :( Na, de jön majd a nagyobb adag Closty, nagyobb esély. :wink:

Kép
flóra 11

Most még bevarrok pár zoknit,amit nem akarok kidobni, aztán megyek én is pihizni. Szörnyű ezekkel a fiúkkal! Múltkor vettem nekik egy rakás zoknit, de ugye állandóan papucs nélkül járnak és minden kilyukad! Pedig most jobb minőségű és drága zoknikat vettem nekik, gonoltam, hátha ezek kitartanak. De nem! Mert ez is Murphy törvénye, ami kilyukadhat,az ki is lyukad. :lol: A kérdés, hogy akkor az én tüszőm miért nem lyukad ki?

Kép
flóra 11

Megyek alukálni. Jó éjt!

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Mindenkinek szép reggelt és kellemes hetet kívánok!

Kép
flóra 11

zsuzsi: örülök a nyálkahártyádnak :lol:

szilvi: jó lett a vonalzód

tancsu: irigyellek a sok kaja miatt. nekem ilyen szerencsém nem lesz. :cry:

benó: nyugi, az ikrek kapnak elég kaját, /nem kell 3 helyett enned/ :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap voltunk Párkányban Simon Júda vásárba. vissza fele már alig birtam menni, annyira fájt a lábam. féltem attól, hogy reggelre még jobban be fog dagadni. de pont az ellenkezöje lett. egy kicsit leapadt. :lol: . úgy látszik nálam a sok séta rá a gyógyir.

most megyek bankba, postára, üzletbe, anyumékhoz, délután meg a barátnömhöz. ma már nem jövök.

holnap megyek orvoshoz, meg CTG-re, drukkoljatok, délután jövök a hirekkel. úgy érzem, hogy megúszom és nem kell befeküdnöm. :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok

Vacakol a géepünk,ma már hivtam Zsuzskát,hogy ha nem tudnék jönni,akkor ne ilyedjetek meg...

Percenként dobál fel hülye ablakokat... :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Beszedtünk valami hülye virus,de még a NOD32-m is eltünt tőle...
Amikor tudok majd jövök,de csak jövőhéten lesz megcsináltatva a gép..
Pusszi nektek...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok lányok! megjöttem munkából. :D

Kép
flóra 11

Hát Tancsu, sajnálom a gépeteket. Reméljük azért tudsz jönni közben is, hiányoznál nekünk.

Kép
flóra 11

Timi,persze,szorítunk neked holnap, gondolunk rád.Reméljük minden rendben lesz. :D

Kép
flóra 11

Na,majd később benézek. Remélem addigra a többiek is jelentkeznek.

Kép
flóra 11

Matekdogákat javítok, aztán a Flórián akar megint fűrészelni valamit.Megint kitalált valamit, vagyis még én régebben, hogy a konyhába csináljunk polcokat. Most kivitelezi. Lassacskán persze, nem kell elsietni. :lol: :D

Kép
flóra 11

Megjöttem!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

8,5 mm méhnyálkahártya és 23mm -es tüsző, ami ma éjjel kireped! Megúsztam a repesztő szurit, és a doki vagy öt percig csodálta a méhnyálkahártyám!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Most kéne a csoda, hogy a jobb oldali petefészekből átvándoroljon a bal vezetékbe! Legközelebb doki csak vérzéskor vagy pozítív tesztnél!

Kép
muzsuzska

Szerdán kezdem a dufastont!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!!!

De ez jó hír! Hiszen képes a szervezeted magától megrepeszteni a tüszőt!!! :D

Kép
flóra 11

Tancsu, ne haragudj de csak most kerültem gép elé!!!!!!!!

Tancsu hívott délelőtt,hogy szarakodik a gépük! Nem tud jönni! :oops:

Kép
muzsuzska

Na és a nyálkád!!! Hát az tényleg csodálatos!!! :wink:

Kép
flóra 11

Elfáradtam, végig kellett várnoim egy szülést és egy vetélés utáni küretet!

Kép
muzsuzska

De ha a doki azt mondja,hogy lehet pozitív teszt,akkor van rá valami esély,hogy megtermékenyüljön.

Kép
flóra 11

Ennyi történt velem, kicsit fárasztó! Először jön a reménytelenség, aztán megint egy csöpp remény!

Kép
muzsuzska

Ez a dufaston most hányadik naptól hányadikig lesz neked?

Kép
flóra 11

Majd kiderül!
Nálad mi a helyzet? Piri, előjel?

Kép
muzsuzska

Most akkor élvezzétek egymást! :D :wink:

Kép
flóra 11

15 naptól szedem majd. igen fel van adva a házi feladat! Rádiószó! Azt mondta most két napig állandóan! :D :D :D Kérjünk szabit? :D

Kép
muzsuzska

Hú de belassult az oldal!!! :evil:

Szurkál a jobb petefészkem,néha enyhén görcsölget,a melleim is szurkálnak, zsiborognak vagy mi. Ennyi. Meg folyásom is van,tehát szerintem meg fog jönni.

Kép
flóra 11

Nekem is a hófehér sárgás lett piri előtt.

Kép
muzsuzska

Hát akkor lát esélyt, hogy ez a pete megtermékenyüljön!!! Nem mondta, hogyan?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: