A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Na elkészült a következő videó Eliotról. Születéstől a műtétig. Bocsi, ez még az angol verzió, meg fogom csinálni magyarul is, csak most ez lett előbb... (Mondjuk olyan sok szöveg nincs benne...) :)
Remélem tetszik ez is. :)
http://www.youtube.com/watch?v=W8CColLEBRM

KépKép
muffin

Ja, és csak annyi, hogy a szöveg ami a dalban van, az is direkt ehhez lett kiválasztva. Majd leírom nektek hogy miről szól, de most rohanok fürdeni mert fél óra múlva itt vannak a vendégeink... A lényeg, hogy a dal címe 'Az én fiam' :)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:03-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:03-kor.
Vendég

Sziasztok!
Domika:
Kép

Kép

Tegnap sikerült autót bérelnünk,és most mászkálunk össze-vissza-de vettünk szőnyeget is úgyhogy ha akar,már mászhat is a prücsök :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin:annyira jó ez a videó,nagyon kicsi hiányzott csak hogy el ne sírjam magam-annyira örülök hogy szépen rendeződnek a dolgaitok:egy igazi hős család vagytok!!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok lányok!

Csak gyorsan beugrottam,már olvasni se volt időm pár napja, csavarogtunk, vendégek stb. és tejet szaporítunk, úgyh csomó idő elmegy a cicizéssel. Nem akarom elkiabálni, de mintha jobb is lenne a helyzet, úgyh VÉDA, köszi a tanácsot meg a biztatást!

MUFFIN, ez a videó, nagyon-nagyon megható, én el is sírtam magam, de még a férjem is megkönnyezte. Nagyon édes a kisfiatok és tényleg büszkék lehettek rá! De magatokra is!!!

Kép
teó

Sziasztok!
Előkerültem én is. Megfőztem délelőtt, nagy Laci volt a bébiszitter, aztán a hajamat is befestette. Lacusom nézett is nagyot, hogy anyája milyen mókásan néz ki. Most pedig bealudtak a fiúkáim.

Eliot Drága napról napra szebb!

AKata!
Adél manó milyen jól durmolt éjjel. Dundus már 8kor beájult, fél 5kor, majd fél 8kor keltünk családilag.

Maverick!
Isten éltesse apát! Szavaztam rá!

Teókám!
Boldogságos születésnapot!

Kép
20150601134430

Jaj Viki, de drága vagy!! Nagyon szépen köszönöm!

Kép
teó

Szivi! Kép
20150601134430

Isten éltesse Teót és Mav apát!!!

Domi nagyon édes...

Eliot videóját én is megkönnyeztem! Hajrá kiskrapek, Te tényleg egy hős vagy!!!

Viki, alvás szempontjából összebeszéltek a skacok! Nálunk ez ajándék, mert ha Adél vissza is alszik, sose szokott ennyi ideig...Úgyhogy jófej volt, tudta, hogy hétvége van!

Kép
andkata

AKata!
Nálunk holnap Laca tuti 6kor kel majd,mert apája is akkor ébred. Olyan jót nevetek mert játszunk a nappaliban az ágyon, ő meg időközönként elnéz oldalra, ahol az apja ül a szgépnél. nézi, hogy meg van-e.
20150601134430

Teó! Isten éltessen!

Viki! Honnan tudod, hogy kinek mikor van a szülinapja? :oops:

sz.andi

Andi, sztem a wiwről tudja... :wink:

Képzeljétek voltunk a Margitszigeten és találkoztunk Titivel és Olivérrel. Kicsi a világ...

Kép
andkata

Ja, az lehet! Én annyira ritkán megyek oda, csak ha kapok levelet, vagy bejelöl valaki. Tehát ritkán. Meg sem fordult a fejemben, hogy onnan tudhatja! Okos! :D

sz.andi

Igen, az iwiwről tudom :oops:

Kata!
Oli élőben is olyan jóképű, mint a képeken?
20150601134430

Igen :)

Bár sok időt nem tudtunk együttölteni, mert mi agy baráti házaspárral sétálgattunk.

Kép
andkata

Na mi van mindenki családi programozik???

Kép
andkata

Sziasztok!

Muffin! Nagyon szép a videótok!

Anyósoméknál voltunk ebédelni. Holnap sem kell főzni, mert kaptunk kaját!

Andi! Most látom, hogy működik a honlap, szuper.

Nagyon cuki Comi!

Kép
szly27

Szly! Működik, csak a zenét kellett leszedni sajnos. De nem baj, ami fent van az marad.
Figyu! Sztem rá lehetne rakni a fejlődést is, nem? Amit Te csinálsz. Azt a táblázatot!

Muffin! Nagyon szép a videótok! Megható! Feltehetem az oldalra ezt is?

sz.andi

Muffin: hat en konkretan vegigbogtem a videot, pedig nem ertek sokat a dal szovegebol, de annyit igen hogy egy olyan kulonos kisfiurol szol mint a te kicsi fiad . oriasi a szereteted es emiatt haladnak a dolghok ilyen szepen. Annanak tetszik a kispasi vegig gagogott mig neztuk.

mi ma lazultunk, baratnom volt itt setaltunk, delutan ikeaztunk ocsemmel.

tali hogy all?szerda? pentek?

szep estet mindenkinek
Vendég

Andi! Persze lehetne. Milyen formátumban küldjem neked? Excelben, vagy jpegben?

Kép
szly27

Hát sztem jpg-ben. Majd kiötlöm, hogy hova rakjam. De sztem a zene helyére teszek egy linket! Na mindegy, megoldom! Küld jpg-ben! :D

sz.andi

Andi:a linket beraknád ide az oldalra,-az oldalod linkjét?
na ezt jól megírtam,látszik hogy hulla fáradt vagyok :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:04-kor.
Vendég

születésnapot
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:04-kor.
Vendég

Kike!
A vonalzóm alatt a www-re kattintva bejön az oldal!

sz.andi

VKata!
Mostanra meg én felejtettem el az indiai kajcsit.... :lol:

Unokaöcsi nem pocifájós? Hányszor eszik 1 nap?

Mi megint jót sétáltunk délután, a legényem fürdés után be is aludt, még jó hogy evett előtte rendesen.

2 napja folyamatosan brümmög, mondja, hogy brrrrrrrrrrrrrrrr, brrrrrrrrrrrrr, mintha kocsit vezetne.

Fürdés előtt mondta is neki a férjem, hogy jó lenne, ha leállítaná a motort, mert pancsolni kell :D
20150601134430

Van egy SOS kerdesem!!!!!!

Vlalaki aki biztosan tudja: a cerazette hatasat befolyasolja a panadol?1ora kulonbseggel vettem be eloszor a panadolt.

Gyors valasz kene!!!!!!!!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:05-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:06-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:06-kor.
Vendég

Kata!
Koszi az infot! Nekunk eleg a 2skac egyelore :D

A www a profil pü mellett van a vonalzo alatt
Vendég

Evelin: annyira jó a videótok, már megint megbőgettél! :lol:
Csodálatos gyerek Eliot!!!

Andi: örülök, hogy megmaradt az OLDALUNK! :oops: :lol:

V.Kata: a pü mellett van www amire rá kell kattintani.

A.Kata: örülök, hogy összefutottunk macsak kár hogy nem volt időnk többet beszélgetni. Apák nagyon aranyosan sétáltak és beszélgettek. Olivér kicsit szégyenlős.

Képzeljétek tegnap Levente hagymás törtkrumplit kapott táppal higítva. Úgy tűnik nincs tőle baja.
Már sajna csak napi egyszer eszik tápot + kajába keverve megy egy keveset, viszont ma is evett 100-140 anyatejet. Iszik még 100-160 vizet. Az éjszakai táp 200 körül szokott lenni. Gondolom az anyatejnek köszönhetően minden nap kakil. és kb.: 3x cserélek pelust, mert annyiban van "cserélhető" mennyiség.

Sajna mennem kell, mert Tamásnak kell a gép, majd holnap folytatom!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Hát a visszaolvasás nem nagyon ment...15 oldal :shock: :?

A legfontosabb amit láttam, hogy ELIOT otthon van! Nagyon szépen gyógyul a sebe! Gratulálok!!!!

Mi végre befejeztük a lakás átrendezést. Hát nem volt kis meló! Majd rakok fel képet hogy milyen volt és milyen lett.

Mostanában elég keveset alszom, mert Luca 5x-10x felsír éjszaka. A védőnő szerint nem a foga, hanem álmodik. Átéli azt, ami nappal történt vele. De ilyen rosszak lennének a napjai?!!! :? :cry:
Voltunk a védőnőnél és Luca 6250 gramm és 64 centi.

Na mostmár elvonulok.

Jó éjszakát!

Kép
sziszka82

Ja!

Teó és Maverick apa BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Titikém!

Hagymás tört krumpli? Azta!!!! Tejcsit honnan szerzed be?

Nálunk Dunci fél 6kor kelt (este 8kor aludt be).

Sziszka!
Boldog hófordulót!

Lányok!

Nektek napközben mennyit alszik a kicsi?

Laci a reggeli ébredés után alszik még 1 órát, + kb. 1,5 séta közben, aztán du egyben 2,5-3 órát, és még fürcsi előtt felet. Este meg 8-fél 9 körül beájul.

Tudom,hogy para vagyok, de nem sok ez egy kicsit? Laci igényli,mert nagy durmoló, csak én aggódom túl:
20150601134430

Sziasztok.

Lányok Lilinek sötét spenótzöld a kakija.Azt olvastam ez lehet normális...De az is h büdös?? Ő már java részt tápszert kap.

Viki, Lili fiatalabb igaz, de Ő is rengeteg alszik,szinte beájul kaja után.Mondtam a dokinak azt mondta annyit aludjon amenyit akar.Hízzon és jókedvű legyen ez a fontos.<-Ezt mondta.

nicike

Nicike!
A fejés és a homeo nem jött be?
20150601134430

Viki,a homeot még mindig szedem.Eddig nem lett több tőle a tej.
Fejtem is minden szopi után dehát semmi nem jött sajnos.Üresre szívta mindig.És kb 60 at tudott most is kiszívni úgy h tegnap este óta nem evett.Szóval nem nagyon pótlódik a tej szerintem :(

nicike

Muffin!

Gyönyörű volt a video! És nagyon szép lett Eliot ! :D

nicike

Sajnálom :( , próbáld meg a horror fejést:

Ha szaporítani is akar az ember, akkor tovább kell fejni, akkor is, amikor már nem jön semmi. Legalább 5 percig. És ha gyorsan látványos eredményt akarunk elérni, akkor jöhet a "horrorfejés" néven elhíresült technika. Ez abból áll, hogy a két mellet fejjük (szoptatás után!) felváltva 7-7-5-5-3-3 percig, független attól, hogy mi történik közben. Akár jön, akár nem. Itt megtapasztalhatjuk, hogy szoptatás, akarom mondani fejés közben is termelődik a tej :)
20150601134430

Köszi Viki!
Akármit megteszek,csak anyatejet tudjak neki adni.Főleg most,influenza stb stb...Mától akkor horror fejés :D juppi :D Hátha segít :D

Tegnap vettem egy hordozót:

Prémaxx baby bag

Véleményt valaki mondana róla? Szerintetek tényleg tehermentesíti a gerincet?
Muszály voltam venni valamit,tök ciki de babával eggyüt nem bírom el a hordozót :D

nicike

Sziasztok!

Evelin!
Nagyon szép a videótok! Eliot a legjobb szülőket kapta a világon!
És nem utolsósorban csodaszép lett a pofija! Örülök, hogy otthon vagytok!

Emma a hétvégén végre oldalra fordult! olyan aranyos, egyfolytában most ezt csinálja.. :wink:
Szly!
Én is vettem a Tescoban olyan sapit. majd lefotózom benne Emmát, és megmutatom!
Nagyon helyes.. örülök, hogy mondtad!

Ma megyek most délelőtt egy kertészetbe az udvarra veszek virágokat, 1/2 1-re pedig gyerekorvoshoz viszem a kicsi lányomat. szurit kap. kettőt... :( :( :(
De most nem hallgatok a doktornőre, én egyből adom neki a lázcsillapítót, ha hazaértünk, mert nem szeretnék még egy olyan éjszakát, mint a múltkori...
Amikor említettem neki, mennyire belázasodott, csak annyit mondott, hogy szupi, működik az immunrendszere!!! :shock:
Na, jó, oké, igaza van, de akkor is!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek! Ma először végigaludta az éjszakát! :D 8) :P

Fél tízkor elaludt, egyszer megébredtem éjszaka, fura volt, hogy Ő meg alszik, aztán mikor felkelt és cicit követelt, akkor már fél 7 volt! :shock: 8)
Most tiszta büszke vagyok!

Viszont, Viki, neked is válaszolva, napközben szinte semmit nem alszik. :( Max. 1-2x olyan 15-30perceket.

Nicike! Babástul én is csak két kézzel tudom cipelni a hordozót, de csak rövidtávon.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Nicike! Sajnálom a tejcsit, hátha a horror fejés segít! Ez autóba való hordozó? Tennél róla képet?! Nekem is elég nehéz cipelni!

Andi! Akkor majd ma átküldöm a jpegeset. Csak még Natit bele kell vezetnem!

Viki! Nem semmi alvókája van a fiadnak! :shock: Roli is ilyen volt. Jázmin két nagyot és egy kicsit alszik nappal. Délelőtt egy nagyot, 2-3 órát, délután 1,5-2 órát és este kb fél órát fürcsi előtt.

Sziszka! Boldog hófordulót Lucának! Kérek három hónapos képet+adatot!

Titi! Úgy tűnik Leventének jobban bejön a kanalas kaja! A lényeg, hogy egyen valamit!

Kép
szly27

Szly!
Jázmin is szépen alszik ;)
20150601134430

Három hónapos kép akinél már esedékes jöhet, +adat!

Marcsi! Biztos jól áll Emmának is! Én már azon gondolkoztam, hogy veszek belőle egyel nagyobbat is, hogy majd tavasszal, ha ül a babakocsiban, tudjak ráadni ilyen sapit, mert fekve nem az igazi, állandóan leforogja. Hidegben nem adhatom rá.

Kriszti! Ugye milyen jó, amikor átaludja az éjszakát! Ügyes Levi!

Kép
szly27

Szly itt minden pozitúrájárol vannak képek:

http://www.argep.hu/product_794865.html

Én bizakodok benne.
Ha megnézted írnál véleményt?
Lehet csak nekem tűnik praktikusnak :oops:

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: