Jó reggelt Csajok!
Egy átaludt, de forgolódos éjszakán vagyok túl. Ez sem túl jó!
Tegnap letudtuk a szüretet. Én persze nagyrészt napoztam és pihentem, meg Zsófival beszélgettem, de egy kicsit beálltam a szüretben is. Leszedtem kb. 20 fürtöt, mikor is belevágtam a tenyerembe a metszóollóval. Na akkor újból leültem a helyemre.
Ma viszont láblógatás van!!! Ma van Apával megismerkedésünk 2. évfordulója!!!

És úgy örülök, hogy ezt a napot kettesben (hármasban) bírjuk tölteni!!! Megyünk is kirándulni Dobogókőre, nyomunk valami brutál teljesítménytúrát.

Este meg fincsi vacsit kreálok.
Zöldi!
Jól látom, hogy akkor a 27.-i tali kérdése eldőlt?
Apa horkolás: Tegnap hajnali virrasztásom alatt pont azon tűnődtem, hogy Zsófi hogy értékeli apja horkolását? Lehet megszületése után a külön szobában direkt hiányozni fognak neki ezek a zajok. Jó volt: Zsoff kirúgta a ház oldalát, Apa közben 100 dB-lel horkolt az oldalán fekve én meg bámultam a plafont.
Aida!
Szép a babasarok!!! Hogy bírtad görcsök nélkül a tegnapi hosszú menetelést???
Sarmi!
Nagyon helyes rucikat turiztál!!! És örülök, hogy jól van Írisz! A nagyoknak (Apának is) meg jobbulást!
Mush!
Te szerzeményeid is szuperok! Pocakod szépen gömbölyödik. Az én köldököm is így tűnt el. Remélem nem fog kifordulni. Elvira névről nekem is a MÁV-os menetrend kereső jut eszembe. De ez „csak” itthon gond!
Zsiráf!
Codálatosz a babakocsitok!!!
Vera!
Azért irigyellek, hogy te legalább már tudsz különbséget tenni fájás és jósló fájás között!!! Pihenj és ne stresszelj! Kisasszonynak még kell az albérlete pár hétig!!!
Manna!
Fűnyírás??? Te sem bírsz elülni a hátsódon, mi? Én pont tegnap kaptam meg a lecseszést Apától, hogy jó lenne, ha visszavennék a tempóból. Én is próbálok mindent úgy csinálni, mint régen, de be kell látnom, már marhára nem megy. Azt hiszem a hétvégén már a keményedést is megismerhettem. Délutánra, estére mindig furán feszül a hasam, de nálam ez olyan konstans dolog és ha lefekszek, akkor nem érzem. Lehet, csak a gravitáció.
Susy!
Én nem vettem sterilizátort, mert nem voltam hajlandó kiadni érte egy halom pénzt. De egy kedves volt kolléganőm felajánlotta a nagyon profi elektromos (és nem mikrós) Aventes sterilizátorát kölcsönbe. Szerintem azért baromira jól fog jönni.
Bella!
Lom kérdés: Én amióta felköltöztem Pestre (7 év leforgása alatt) 7-szer költöztem. Mindig kicsi lakásból kicsi lakásba. Minden egyes költözés felért egy lomtalanítással is. No és persze megtanultam, hogy nem rakok el semmi feleslegest. Pedig rák a horoszkópom és állítólag szentimentális gyűjtögetőnek kéne lennem. Na de Apa!!! Nálunk ő rak el minden sz*rt. Főleg, most hogy családi házba költöztünk, ahol még a garázs felett is van padlás… szóval durván sok helyünk van a lomokat dugdosni.