A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Csöre! Nem.... nem az baj... Szerintük az emberre nem kell gyűjteni, csak a kutyát kell megmenteni. Nem is bánom, hogy ilyen ember törölt.

Na, elhúztam kaját csinálni, mert az Uram megöl. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

hanna: hát jobb is, ha az ilyenek törlik az embert. :evil:
Megnéztem a videót! :D Olyan mázlista vagy, hogy pont el tudtad kapni! :) Totál odáig vagyok érte. :lol:
Vendég

A babanet meg csak engem utál akkor. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csöre!
Igen, óvodai nagycsoportos program. :)
Marciék is mentek anno (más ovi, más csoport), ált. a legközelebbi/legkönnyebben megközelíthető piacra mentek/mennek.
Bár most teljesen kivagyunk, mert a Haller utcai piac szerintem meghalóban van, pedig ott árusít egy Erzsike néni, asszem Hévizgyörkről jön fel, s ott van a kedvenc mézes bácsink. Apa nemrég lépesmézet hozott!!!

Az ovival tavaly Julcsival elmentünk vonatozni a következő útvonalon:
Pöttyös utcától metróval Kőbánya-Kispest állomás, kék vonattal Nyugati pályaudvar, ott átszálltunk egy zónázó piros vonatra, elmentünk Újpestig, onnan kék metróval vissza a Pöttyös utcai megállóig. :) Ebédre az oviban voltunk. :)

Most kedden a kisvasútnál voltak, a múlt héten hajókáztak a Dunán, voltak bábszínházban, előtte igazi színházban (Csöre: FMK, ha mond valamit :) ), és mindezeket viszonylag olcsón kihozták...
A következő ötletet még nem tudom... Valószínűleg sokan elmegyünk megnézni a Dzsungel könyvét szülőstől, testvérestől, persze ez fakultatív, az óvónéni (báb)színházjegyeket is árusít...

Mesinek nagyon boldog szülinapot, Isten éltesse sokáig!!!

Szülőszobai zene: én Marcinál bevittem valami kazit/CD-t, talán valami dögös blues volt rajta, már nem tudom, de déltől estig rá se néztem, pedig volt időm tágulni, meg várakozni, vajúdni... Úgy hozták utánam a kórterembe, észre se vettem, hogy ottmaradt.
Ilyenkor tényleg más dimenzióba kerül az ember.

Az idejét sem tudtuk kiszámítani, mikor jön, háromszor látszott a buksija, aztán mégis császár lett... Másfél órát toltam szegény gyereket, a végén már nem voltak fájásaim...

poszani:
- nálunk apának barna a haja és vörös a hatalmas bajsza és a szakálla (már amikor van neki)...
Felteszek egy képet róla, bár itt "csak" bajsza van, a szakálla élénkebb szokott lenni... Remélem, nem fogja észrevenni. :oops:
Kép Apa tavaly a Szigligeten

- anyósom vöröshajú volt, most hófehér
- a férjecském nagyfia szőkén született, barna lett, kb. harmadikos korától vörösödött (de foltokban !), most meg teljesen vörös...
- Julcsi nyáron inkább vörösbe hajló hajjal futkározik, lehet, hogy ő is bevörösödik - az jó lesz, mert szép kék a szeme :)

Nem is írtam, hogy szépek a pocakfotók, én is közelítek a hóekéhez, Karácsonykor majd hasznát veszem, remélem... :)

Recept mindjárt érkezik a másik topikba! :)
batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kisbogács! Valójában azért kell figyelni a hízásra, főleg a hirtelen nagy súlygyarapodásra mert megterhelheti a szervezetet, a szívet. Sok esetben egyéb probléma is állhat a hízás hátterében, de azok már extrém hízások szoktak lenni. A szülés után megfelelő életmóddal hamar le lehet adni ezeket a kilókat, csak nem kell sürgetni.

Kata! jövő télre már valószínű sár, hó és esés álló overallt kell venni. Minél "kosz színűbbet" :lol:

Mágnes! még szerencse, hogy a cd játszót be lehet állítani, hogy folyamatosan újra kezdje a lemezt:)

Csöre! igen hajrá a gyors vajúdásra! Szerintem aki már egy napnál tovább kínlódik, mint én is, az akkor már a háta közepére kíván mindent....Az első nap még én is megnéztem a barátok köztöt, meg a Fábry show-t, második nap már a háttérben emlékszem ment a Lost....meg még két fájás közt msn-eztem is, csak közben időnként négykézlábra vágott a fájás. De legalább ezektől telt az idő:)
katuska79

Csöre: nagyon boldog szülinapot Mesikének!!!

Hanna: köszi, megnézem, hátha merítek egy-két ötletet. De szerintem nem gáz, csak ez az egész napos ülés nem tesz már jót. :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Picuranyu! milyen böngésződ van? Mert explorerrel ne is próbálkozz belépni. De még az Operát sem szereti.... én firefox-al böngészek mindig és nincs vele gondom. De ha véletlen explorer....akkor semmi sem működik és tök lassú.
katuska79

katuska79: akkor már tudom mi a baj. :(
Vendég

Böngésző:
én Linux alól is próbálkozom, mert az otthoni gépen csak az van.
Mindig kiírja, hogy valami felugró ablakot ablakot nem tud megnyitni, és minden frissítésnél és szorgalmasan kattintgatok a piros x-re az ablak jobb felső sarkában vagy OK-t nyomok...
S van, amikor elszáll...

Jaj Katuska, nem felejtettem el a Linux iránti érdeklődésedet, igyekszem kisajtolni az uramból, mi az első lépés ilyen ügyben, s mileyen adatok kellenének neki, hogy tudjon segíteni (pl. mire szeretnéd használni, mekkora a gépetek kapacitása, stb...).

Képzeljétek, sikerült elérni a doktornénit, aki otthon van hányás-hasmenéssel... :oops:, de volt egy előnye a telefonos zargatásnak, sikerült megtudnom a rendelő mellékét, ugyanis ezt eddig nem sikerült kicsikarni belőlük...
A cukorvizsgálat 6,1, azt mondta az asszisztens, hogy kicsit magas, de a határértékeken belül van... :?
Akkor azt hiszem "kicsit magas" ide vagy oda, én azért odafigyelek erre, s igyekszem ehhez alkalmazkodva enni...

Ja, egyébként a recept a másik topikban van... :)

Sok puszi nektek, legyetek jók!
Batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Aha, én is firefoxolok, akkor azért lehetek rendben?

Köszi mindenkinek Mesi szülinapi köszöntését, megmutattam neki :) nagyon örült :)

Batkata: hát, nálunk is igyekeznek színesíteni a programot az óvónénik, csak itt "vidéki" programok vannak: biciklivel a csatornapartra a vízi állatvilágot tanulmányozni, erdei séta az erdei állatokat nézegetni :) sportnapok, tanyalátogatás (hiába vagyunk falusiak, nincsenek állataink)
igazi színházba is járnak, nálunk is a művházba :D na ez persze nem olyan, mint az FMK :wink: meg Bp-re a bábszínházba
most meg Természettudományi Múzeum lesz valamikor a jövő héten... nem is tudom, mikor :)
De a vasutas programra biztos beindult volna Zaza is :)
lépes méz, ne is mondd... :oops: :oops: :oops:
Cukor: éhgyomorra 6,1?

Katuska: teljesen hasonlók a tapasztalataim, engem sem érdekelt semmi, de nem vagyunk egyformák :wink:

Csöre
csöre74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:47-kor.
kisbogacs

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:47-kor.
kisbogacs

Csöre: A zsemle-kifli után.
Mivel nem láttam a papírt, nem tudom, mi volt az első érték. :?
Rákérdeztem, hogy akkor rendben van-e minden, azt mondta igen. :roll:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: 6.1 kicsit magas??? :shock: :shock: Nekem ugyanennyi lett 4.3 éhgyomri után, nekem azt mondta a dokim,hogy tökéletes! :roll:

Hanna: írok pü-t!

KépKép

KépKép
kata8110

sziasztok,

bocs az eltűnésért, állandó lótás-futásban vagyunk, napokig be sem kapcsolom a gépet...még rengeteg dolgot szeretnénk a házban befejezni, mire Manó érkezik (festés, tetőtér, szoba be- és átrendezések, hogy csak a fontosabbakat említsem)...apa mindent maga szeret csinálni, nem hív munkásokat, és mi Leventével vagyunk az inasai :lol:

Képzeljétek, vettünk egy szoptatós hintaszéket, olyat, aminek a lábtartója is hintázik! Ebben szoktam ringatni Manót :lol: Hagy szokja, itt fogunk majd szopizni. :D

Kiváltottam a várandós csomagot, alig akarták ideadni, mert más színű volt a kuponom. Végül 15 perc hezitálás után ideadták mégis :? 1 db Nuk cumi és egy Avent pohár van benne, meg 1 pampers pelus és néhány szóróanyag.

Gizella, Kata! A macis hálózsák nekünk is "megvan" :lol: :wink:

Hanna, nem semmik Zsebi méretei :shock: Levente hétfőn volt kb 900 g, és erre azt mondták, pont megfelel a korának :roll: Lehet a végén mindenkit beelőztök? :wink: :lol: Megnéztem a videót, én is próbáltam már hasonlót készíteni, de Manó olyankor mindig hatalmas lapításba kezd :lol:

Picuranyu, sajnálom a vérnyomit...bár a 130 azért nem tűnik annyira vészesnek szerintem...azért pihenjetek sokat!

Moffli, örülök, hogy előkerültél és hogy minden okés nálatok is!

Liuska, tegnap én is gesztenyepüréztem :wink: :lol: de ma erős voltam és ellenálltam a kísértésnek! Pedig maradt, mert apa nem szereti... Jobb-bal oldali rugások: jobb és bal tappancs :wink: Levus is így csinálja :wink:

Édik a cicák! Nálunk semmi háziállat, apa nem nagyon csípi őket...bár cicába talán beleegyezne, szigorúan kintre a kertbe, viszont oda én nem akarok, félteném, hogy elszökik...

Tali: hétköznapi időpontra szavazok, azon belül nagyjából rugalmas vagyok. Hétvégén jobban előfordulhat, hogy nem tudok menni, mert segítek Apának :lol:

puszi mindenkinek

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Ma korán bejelentkeztem mert apa ment dolgozni és kaját csomagoltam neki,de legalább utána volt pár percem rátok is!

Batkata: mókás mert apa amikor megnöveszti a szakállát egy kicsit akkor neki is vörös,viszont lehet anikó haja idővel bebarnul.Már most is sokat változott,viszont nyáron egy kicsit megszívja a nap és olyankor olyan arany színű.

katuska79: nem lehetett semmi az a 3 nap vajúdás!! :roll: Le a kalappal,viszont most hajrá a gyors szülésért!!! :D

Az oviban nálunk is csinálnak programokat de nem ilyen sokszor és ilyen sokfajtát.Azt sajnálom hogy a legtöbb program délután van amit már Anikó nem tud megvárni mert busszal jön haza.Nálatok is délután vannak a programok?

Kép

Kép
poszani

Hanna, hogy érted, hogy az 1. házikója is megvan nektek? Biztos velem van a baj, de nem értem :oops:
Mindjárt megkuksizom a videot én is.

Kata, nekem a diétán túl az jön be (sokkal inkább, mint a diéta), hogy fel van polcolva a lábam. Ezen a héten itthon dolgoztam (naponta 12-13 órákat), és nem asztalnál ültem, hanem ágyban kicsit hátradőlve. Teljesen lement a duzzanat a bokámról, és érezhetően sokkal többet is járok pisilni. Ha teheted, próbáld ki, szerintem az is sokat számít, ha egy másik székre felpolcolod a lábad, és néha sétálsz egyet.

Én is rövid vajúdásra, és csodaszép szülésre hajtok. Ami a szülés-zenét illeti, arra nem nekünk van szükségünk, hanem a kicsinek. Mert ha sokszor hallja még odabent, akkor születése közben, után megnyugtatja, ha ismerős zenét, hangokat hall.

Kép
petne

Hát, most berezeltem s felhívtam a védőnőt, elmondtam mi van.
Képzeljétek, azt mondta, lehet, h. attól ilyen magas az érték, mert az előtte való napokban sok szőlőt ettem!

Úgyhogy nem eszem több szőlőt (pedig úúgy kívánom!!!), meg a kenyér-zsemle-kalács témát is szüneteltetem (pedig de jó a frissen sült kenyér!!!), s én is diétázom egy kicsit.

Ha a doktornénim ismét lesz, remélem, a jövő hétre kigyógyul a fosós-hányós nyavalyából, akkor megkérem, hogy csináljunk már egy kontrollt úgy, hogy előtte ne eszem szőlőt, meg egyáltalán...

Na mostmár tényleg megyek, hétvégén igyekszem benézni, de csak este, ha kilátok a buksimból... 8)

Legyetek jók!
batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: terhelésre a 6,1 az tök jó... 7,8 a határérték :roll:

Viki: örülök, hogy megvagy, gratula a hintaszékhez, minél többet ringasd Leventét :wink:

Poszani: nálunk délután alvás van az oviban, utána olyan 4-kor bezárnak. Úgyhogy a programok délelőtt vannak. Kivéve az egész napos kirándulások.

Kisbogács, az szuper terheléses érték, ezzel akkor tuti nincs gond. Ne aggódj szerintem, főleg, ha egyenletesen hízol. (még diagrammot is vezetsz? :shock: beájulok....)

Csöre
csöre74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:48-kor.
kisbogacs

Kisbogács: én fel sem írom :oops: lehet, hogy kéne? :roll: eddig két lejegyzett súlyértékem van, azt is a védőnő írta be a könyvembe... de biztos, hogy hasznos, ne érts félre :)

Hanna: ez a gernyó gép nem játssza le a videódat :evil: (most jól beárultam)

Csöre
csöre74

Vagyok, csak közben készülök a holnapra. :)

Kata! Válaszoltam!

Vickybabe! Örülök, hogy jól vagytok. Gratula a fotelhez. Leventének tuti jó dolga lesz.

Petne! Most offolom a topicot:
Kép
Ez a híres lombikbaba"ház". :)

Gratula a jó cukrokhoz.

Csöre! http://www.indavideo.hu/video/Lebuktam

Kép
hanna30

Hanna: annyira édes :) (hideg jön?)
persze most is csak úgy játszotta le, hogy húztam a kis izét az idővonalzón, vagy min :evil: biztos a gép, vagy a gyenge internet hibája
Kispocok ma nem pörög :(

Csöre
csöre74

Csöre! Nem tudom. De egész nap ez megy.
Tegnap dokinéninek is bemutatta.
Alig tudott szívhangot hallgatni.
Kispocok bizti ma lustizik. Zsebi is szokott, bár nagyon ritkán. :oops:

Kép
hanna30

Vickybabe! Majd dobsz egy táblát?
Mert szerintem nagyon sok hiányzó van!

Kép
hanna30

Vickybabe! Majd dobsz egy táblát?
Mert szerintem nagyon sok hiányzó van!

Kép
hanna30

Hanna: ha nagyobb lesz, többet pihen :wink: de nem hiszem, hogy Kispocok ezt a 3 hét különbséget hozza :( szerintem tegnap kimerült nap közben, akkor bezzeg ő sem nyugodott egy percre sem :)

Most én is holnapra készülök, pakolom, amit a gyerekeknek hosszas könyörgésre sem sikerült :evil: ha vendégek jönnek, nem lehet szanaszét a ház :( főleg a babák miatt, akik mindent a szájukba vesznek (lesz talán 3 baba is, vagy 4)

Csöre
csöre74

Csöre! :)
Holnap hozzám is babák is jönnek. Úgy várom már.
Isteni répakrémet csináltam. Mozdulni sem tudok.

Kép
hanna30

Batkata,a szőlőt én is imádom,még mindig nem untam meg,pedig kb. 3 hónapja eszem majdnem mindennap.

A gesztenyepürét nem adtam fel,flakonos habot vettem hozzá,csak az olyan gyorsan összeesik.

Ma voltam szülésfelkészítőn,a védőnők tartották abban a rendelőben,ahová járok a lakhelyem szerint.9-től 12-ig tartott,bemutatták hogyan kell a babát szoptatni,a baba fürdetését,a köldökcsonk kezelését.

liuska

Sziasztok!

Bocsi hogy nem jelentkeztem de nagyon nagy a hajtás, a nap végére kicsit elfáradok. Jó hír hogy novemberben még dolgozok de már csak annyit amennyit én szeretnék :)

terheléses cukrom 4,5 lett :D

A gesztenyepüré nagyon finom én is imádom de mostanában olyan lusta vagyok főzöcskézni meg sütögetni. Hétvégén kipróbáltam egy újfajta túrós sütit- nagyon ronda lett de isteni finom :D

sahli

Hanna: írd le légyszi hogy kell csinálni a répakrémet! kenyérre teszed vagy köret?

Viki: gratula a fotelhoz

sahli

Hanna: válaszoltam :wink:

Sahli: az a kevésbé jó, hogy dolgozol, de legalább te határozod meg, hogy mennyit. Talán ez kis könnyebbség :wink:

Vickybabe: gratu a hintaszékhez, milyen jó lesz Leventének!! Az én fotelom is olyan lesz, ami hintáztatható, vagy ha úgy akarom, rögzíthető...de még soká jön meg.

Csöre,Hanna: de jó lesz nektek, babák mennek látogatóba?? Irigy-irigy :wink: :oops:
Mi még mindig autót hajkurászunk! Kinéztünk egy tökéleteset, hívom a kereskedőt Szegeden, mert miért is ne ott vegyünk autót, erre kiderül, épp 5 perce vették meg... :twisted: Úgyhogy nézünk még itt-ott :roll: Meg majd szerelünk.

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: jó, hogy mondod, a babáknak külön kaja kell :roll:

Liuska: látom, megoldassz mindent :wink:

Sahli: örülök, hogy minden rendben :) csak nehogy túl rugalmasan kezeld a munkaidő kedvezményt a másik irányba :wink: (amelyikbe nem kéne)
Gratula a cukorhoz, tök jó :)

Kata: hozzám azért nagy babák :wink: két egy éves, egy két éves, és egy majdnem 3 éves :)
Kocsi: sajnálom :( remélem, sikerül hamarosan valamit találni

Jó éjszakát!

Csöre

Ui: Kispocok felébredt :lol:

Csöre
csöre74

Eddig még senkit nem jelöltem be az iwiwen,de most pótoltam.Szőke hajjal,zöld ruhában én volnék az.

Csöre,nálad este ébredezik kispocok?Tomika egész nap megállás nélkül izeg-mozog,de este együtt nyugovóra térünk és még az is lehet hogy végig aludná az éjszakát ha hagynám és nem forgolódnék egész álló éjszaka.

liuska

Itt van még egy kép a kis szőrcsomóról Kép
liuska

Helló lányok !

Úgy látom ma én kezdtem a sort és én is zárok!

Liuska voltam az iwiw-en visszajelöltelek! :wink:
A kutyus nagyon édes!!!

Az én kis pocaklakóm csak délelött pihen,utána egész nap pörög amíg este meg nem találjuk a helyünket.
Amúgy hallottatok már olyat hogy egy kismamának nem szabad a pocakját sokat simogatni? Ezzel hülyített a védőnő a múltkor!! :evil:

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Majd holnap megnézem a reagálásokat!!
A rossz hír hogy szerintem megfáztam :?

Kép

Kép
poszani

Sziasztok!

Hanna, megkaptátok a "házikót"? :roll: Kár, hogy nem tudtam, hogy ezt el lehet kérni. Szívesen eltettem volna én is emlékbe, milyen klassz lenne megmutatni Julcsinak pár év múlva. Na majd legközelebb.

Poszani, igen, én is hallottam, hogy nem szabad sokat simizni a pocit. A sógornőmnek nagyon korán kinyílt a méhszája (18 hetesen :!: ), és komoly keményedései is voltak. Akkor mondták neki, hogy fogja vissza a simizést, mert serkenti a méhösszehúzódásokat.

Kép
petne

Kösz Petne!

Erre nem is gondoltam,én csak a jót láttam ebben a simizésben!

Kép

Kép
poszani

Poszani! én is ezt hallottam, hogy összehúzódásokat vált ki. Én nem simogatni szoktam csak ráteszem a kezem. De tényleg szokott tőle keményedni...

BAtkata! ezt én sme értem, hogy a 6,1 miért magas? Még éhgyomorra sem oylan vészes....

Liuska! így már be tudtalak azonosítani :)

Sahli! mi úgy hívjuk az elrontott szépséghibás de finom sütiket, hogy "lüttek szelet" (nagymamám mondta mindig, hogy : na ennek lüttek...csak így fonetikusan:)

éN is elküldeném valakihez a csemetémet....lassan idegbajt kapok tőle:) Délután elviszem valami játszótérre tombolni, hogy este jó hamar elaludjon mert a sarki kocsmában retro buli lesz és én is át akarok nézni egy kicsit. Dehogy miylne zenét fognak játszani azt nem tudom mert nekem kellene összeválogatni lemezekre a táskányi cd-t...de ha nem hozzák....

Töltöttem le egy csomó gyerekzenét Máténak a youtube-ról. Odáig van érte:)

Picuranyu! töltsd le a firefoxot és nem lesz gondod a belépéssel.
katuska79

Simogatás:
A klinikán rászólt az uh-s asszisztens egy kismamira, hogy ne simogassa a hasát, de igazság szerint én Annával is folyton simogattam. Úgy tudom, a körkörös simizés nem a legjobb. Ennek ellenére szerintem napi pár perc simi nem árthat. Az tény, hakeményedik az ember, akkor nincs simi!

katuska: lüttek szelet :lol:

Én bevásároltam ma, voltam a piacon, vettem szopis melltartót, bugyit, zoknit, melegítő alsót, ez mind megy a kórházi csomagba. Jövő héten össze is pakolom. Aztán haza, főzés mosogatás felmosás, a végére úgy bekeményedtem, hogy ihaj!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hű Mágnes miylen ügyi voltál....én még ma semmit nem csináltam:) ma nem volt ebédfőzés sem és még el sincs mosogatva.
katuska79

Teljesen el vagyok havazva :cry:

Dolgozom, közben vásárolgatok Alexnek.
Lassan haladunk :cry:
Vendég

Azért kaptok egy képet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Kép
Vendég

Vicky helyesek vagytok így a cicával!! :D

Vettem az adást lányok ,poci simi kilőve! :wink:

Mágnes azért elég sűrűre sikerült ez a nap,de most már tessék pihizni!
Amúgy csatlakozom katuskához én se sokmindent csináltam itthon,de azért kaja van csak a mosogatás várat magára.
Nem akar jönni ez a bejárónő!! :lol:

Kép

Kép
poszani

Vicky, nagyon helyesek vagytok, bár ebben a pózban és ruciban nem látszik jól a pocid. De a béke és nyugalom csak úgy süt a képről.

Én ma is dolgoztam, de most már abbahagyom. Ebédet én sem főztem, de mindjárt nekiállok a vacsinak. Tengeri hal lesz kukoricaágyon. Még soha nem csináltam, férjem találta a receptet. Remélem, isteni lesz, kezdek éhes lenni.

Kép
petne

Hmm Petne jól hangzik:)

Vicky! nagyon helyes ez a kép! Az a cicc gyönyörű!

POszani!szerintem ugyanaz a bejárónőnk.....én kirúgom most már:)
katuska79

katuska79 szerintem is kirúgjuk,mert mostanában nagyon lusta! :lol:

Kép

Kép
poszani

Sziasztok, én is jöttem. :)

Ma kókuszkockát csináltam, valami isteni lett. :wink:

vickybabe: látom nem vitták túlzásba a kismama csomagot. :roll: Kíváncsi leszek, én milyet fogok kifogni.

hanna: na, milyen volt a mai napotok? :wink:

sahli: gratula a jó cukorhoz!

liuska: pont azon agyaltam ki jelölt be az iwiw-en. :D De akkor mindjárt visszajelölök.

mágnes: miért nem szabad simizni a pocakot? :shock: Valamiről már megint lemaradtam? :oops: :roll:

vcrane: jó a kép, nagyon csini vagy. :D

Most épp a Megasztárt hallgatom. Kristóf totál odáig van, ennek a 13 éves kislánynak a hangjáért. :) Megfigyeltem, eddig akárhányszor ő énekelt, a kincsem ezerrel beindult! :lol:
Vendég

Sziasztok Kismamik!
Akit érdekel kismama jóga a Jászai Mari térnél szeretettel várom!
Kép
Szép Napot!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Picuranyu! vagy épp ellenkezőleg:) lehet idegesíti. Amúgy üyges a kiscsaj de nekem kicsit mesterkélt, utánozós a hangja. Egy pár év múlva lennék rá kíváncsi amikor megváltozik a hangja.....eddig még mindig ugyanazon a hangszínen énekelt....egyébként bájos teremtés, de nem hiszem, hogy jót tesz neki ez az egész showbiznisz. Britney is így kezdte és lám mi lett belőle :?
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: