A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Patr: el tudnád küldeni a babakocsis honlap linkjét? Apukám megy el érte és látni szeretné mit kell elhoznia.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép
Kép
patr

Patr: el tudnád küldeni a babakocsis honlap linkjét? Apukám megy el érte és látni szeretné mit kell elhoznia.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

találtam uj képszerkesztő progit :D még nem tökéletesen megy de egy másik progiba áttettem a képekből és ott már elég ügyi vagyok. aztán meg vissza a régi progiba is hogy legyen keret is :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

Megint szavaztam Bencére.

Kata: mindjárt ott vannak a Tamásék. Képzeld elfogyott az öszzes! :lol:

Hoztam képeket!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Ramóna
Kép Regina
Kép Tesom családja

A montázsokat a nevelőapukámnak csináltam szülinapjára.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jaj látom nagyon ráérünk :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Nagyon jók a képek! Milyen szépek! :)

Kép
dittke

Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

Titi, megtaláltad a linket?

Kép
Kép
patr

Nagyon szépek a gyerekek! Ügyesek vagytok!
Tita a Te műved meg...

Mi megyünk Surányba. Olyan szép az idő, remélem a kisasszony alszik ott majd jól, mert egyelőre nyűgös.

Mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 07:59-kor.
Vendég

Sziasztok!

Irigy vagyok a jó éjszakákért! Roli éjfélig szórakoztatott, mert még mindig nem gyógyult meg teljesen, fél óra alvás(én alvásom) után kelt Jázmin fél egykor. Aztán kelt Jázmin 4-kor és olyan jó kedve volt, esze ágában sem volt aludni. Gőgicsélt, nevetgélt, kb 6 kor aludt vissza. Fél nyolckor meg már megint kelt Roli, úgyhogy ébresztő volt!

Titi! Levi is szóba jöhet nálunk mint vőlegény!!!! Ő is idősebb! Nagyon sokat nőtt!

Timi! Jók a képek!

Zsuzska és Zsolti nagyon édi! Ilyen nekünk is van, hogy egyszerre kéne a kakaó és a cici!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:00-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:00-kor.
Vendég

Kata! Mostanában gyakrabban előfordul, hogy nem alszik vissza! :cry: Pedig eddig ilyen soha sem volt. Majdcsak alakul!

Kép
szly27

Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezek én is! Éjszaka aránylag jó volt, fél 2-kor kelt Lizy meg fél 6-kor. A fél 6-os kelés után elég nehezen aludt vissza, de sikerült neki.
Délelőtt piacon voltunk, végig fent volt, és nyűglődött..... :? Így én hazajöttem vele (bár azért körül tudtam nézni, és egy-két dolgot venni). Mire hazaértünk elaludt....ugyhogy most nyitott ablaknál alszik felöltöztetve.

Reggel alig akart enni....valószínű azért, mert megjött a mensim. Most már ez biztos hogy az. De szerencsére (lekopogom) nem volt semmi előjele, és egyáltalán nem is fáj a hasam. Remélem igy is marad. Pedig én első nap mindig nagyon görcsöltem.....

Nálunk ma grillcsireke lesz rizzsel....délután meg szülinapi buliba vagyunk hivatalosak.

Most bocs, hogy nem reagálok vissza mindenkinek, hanem inkább csak magunkról írok. Csak "kutyafuttában" olvastam végig mindent, mert még vendégeink vannak......keddtől ujra aktívabban leszek!

d.dodó

ti, hogy szoktátok kitakarítani a vízforralót :?: Aszem kezd bevízkövesedni :shock:
magdolnam

menszi... :roll: nekem még mindig semmi :shock: Hétfőn megyek hormonális kivizsgálásra, hátha okosabbak leszünk
magdolnam

Magdi!
Dobj bele vízkőoldót. Aztán több léből öblítsd ki.

Titi!
Baromi jó képek! A fiúk egyre jpbban hasonlítanak egymásra.

Kata!
A lasagnára mehetek?

Szly!
Sajnálom a kevés alvást.

Bubu megint showműsorozott, először dumált megállás nélkül, utána meg röhögött. Most pedig bealudt mindkét Laci.

Itt csodaszép idő van, ha felébredtek, és evett Mini megyünk fagyizni. Délelőtt már sétáltunk 2 órát, nagyon jól esett.
20150601134430

Sziasztok!

MÉG MINDIG NINCS NET!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nővéremtől írok gyorsan pár szót,nemnaGYON TUDTAM VISSZAOLVASNI,DE PÁR DOLOG AZÉRT MEGMARADT!

Muffin! Remélem azóta is minden okés veletek,nagyon szorítok értetek!

Mi jól vagyunk,de nem mondok semmit mert mindig elkiabálom!
Apából kicsit elegem van,vagyis nem kicsit!
Tök király idő van de ő megint hobbizni ment estig MERT JÓ IDŐ VAN!!!
Értitek?
Nem a gyerekkel kell menni sétálni mert tök jó idő van!
Nagyon kivagyok már tőle és még neki áll feljebb! :twisted:

Magdi! Ecetes vízzel forrald párszor,majd sima vízzel.
Ecet helyet lehet citrom is.

Pozitív tesz ugye nincs senkinek?

Képzeljétek tegnap megszült egy ismerősöm,egy másik meg felhívott,hogy TERHES,később született a babája mint Áron! :shock:
Nem így tervezte de nagyon örül neki!
Tök jó volt ahogy mondta,hogy már van szívhang!

Remélem holnap már lesz netünk és tudok jönni!

Holnap lesz egy éve,hogy pozitívat teszteltem.a világ legboldogabb embere voltam és azthittem azt lehet még fokozni,de sajnos úgy érzem nem!
Nem így képzeltem a jövőt! :cry:
Áront imádom és ő a mindenem,de Apa viselkedése nagyon elszomorít és nem vagyok boldog!
Tök gáz!

Na nem depizek tovább mert töpi mindjárt ébred!

Jók legyetek,használjátok ki a jó időt,amint tudok jövök!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Patti!
Nagyon szépek a szépszeműek!!!!

Ami!
Apa Kép

Hagyd rá a gyereket pár órára, és akkor megtudja milyen neked. Hogy mennyire szükséged van a társaságra, segítségre.
20150601134430

Nem lehet!Ő is csak addig bírja amíg mosolyog!
Ő annyira nem ilyen volt és ezért szomorít el nagyon a dolog,nem erre számítottam és félek nem lesz jó vége!
Mindig azt mondja,hogy ha panaszkodom,hogy igazam van,de csak 2 napig tart!

Úgy szeretnék boldog lenni! :cry:

Megyek megnézem a kisfiamat! :wink:

Mostmár tényleg lépek!

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

:shock: jaj istenkém!!! Ne legyél szomorú! Legalább itt vagyunk Neked Mi!!!!
magdolnam

Ami!
Olyan nincs, hogy nem lehet. Hagyd rá pár órára. Menj el, lazítani. Bakker! Értse meg!!!!

Igen, mi 24 órában anyák vagyünk (ami néha 30nak is tűnik), éppen ezért szükség támogatásra, szabad percekre.
20150601134430

Vikikém, egyetértek Veled teljes mértékben :!:
magdolnam

Muffin :?:
magdolnam

Sziasztok!

Végre vettünk franciaágyat :D Már nagyon kellett....

IBM:nagyon sajnálom Apa viselkedését,reméljük javulni fog a dolog!De szerintem igen,úgyhogy ne add fel!! :wink:

Menszi téma :nekem már volt mult hó-ban is meg most is-és csak pár napig tartott,igaz valamivel előbb jött meg mint annó,akkor 28 napos volt.De majd még be fog állni idővel. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Annyira szép idő van, egész nap csak sétáltunk, leültünk kávézni a belvárosban barátokkal, este meg megyünk bulizni, családostul egy 1 hónaposékhoz 8) . Itt voltak unokatesómék is, náluk 3 nappal idősebb a pici Boginál. Olyan cukik ezek a manók.

Szavaztam.

Ibm, szerintem ha más nem, akkor tuti jobb lesz, ha már jobban tud kommunikálni Áronnal a párod.

Nekem szerencsére még nem jött meg, de nem is hiányzik a menszesz :roll: .

Bogóca is ma már 4 hónapos, hihetetlenül repül az idő!

Mennem kell palacsintát sütni az esti bulira 8) .

Csilla

Kép

Kép
csillala

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:01-kor.
Vendég

mi oriasit setaltunk na ezert nem voltam ,de meg negyunk le ujra, vetek ilyen idoben benn lenni. igaz szinte lepni nem birok ugy kiszivta az erom a levego es a jarkalas. Turiba kezdtem addig apa Annaval setazott majd egyutt folytattuk, deaktol liget es onnan haza vegig gyalog. o menet. de Anna aludt 10tol fel2ig :shock: bezzeg ilyet itthon soha nem csinal....
tovabbi szep napot mindenkinek
Vendég

Kike! Gratula az ágyhoz, mi karácsonyra akarunk venni. Mert tuti az ágy miatt fáj a hátam.

CSilla! Boldog hófordulót Boginak! Jó szórakozást estére!

Ami! A férfiak legtöbbsége ilyen, csak addig babázik, míg nincs semmi baj. Nálunk is ez van. Ha sír Jázmin már kapom is vissza. Szerintem nem bíznak magukban, hogy ők is meg tudják vígasztalni.

Tényleg gyönyörű idő volt ma. Délelőtt mi is piacoztunk. Nyílt itt egy új üzlet, vettem magamnak egy nadrágot! Juhééj, van mit felvennem, ami nem akar szétszakadni rajtam. Igaz XXL, de kit izgat! :wink:

Délután anyuéknál voltam, mert levágta a nadrág szárát.

Kép
szly27

VKata!
Ablak nyitva ;)

Mi is nagyot sétáltunk és fagyiztunk délután. Dundusom ma nagyon kurjongatós kedvében volt.
20150601134430

Helló csajok! Gyors leszek, mert amíg alszik egy pár dolgot még meg akarok csinálni. tegnap nagyon szarul alakult a nap vége és nagyon kikészültem. Kicsi fiamból HÁBORÚS HŐS lett. :) Kellett neki este vénás fájdalomcsillapítót adni amivel nem is lett volna gond, mert egész végig volt a kezében kanül, csak amikor próbálkoztak, kiderült, hogy beszáradt, úgyhogy újat kellett szúrni. Próbálták a másik kezét, aztán egyik láb, másik láb... A végén szegénykémnek a fejében tudtak csak vénát találni. A végén már vele együtt bőgtem!!! Azt hiszem ezt senkinek nem kéne átélnie. De ma végre hazahozhattuk és nyugi van. És vagy egy órán keresztül mosolygott nekünk az új kis szájával úgyhogy teszek fel arról is képet. Majd ha kicsit visszarázódunk, akkor még mesélek. Most csak ennyi. :) Kép

Kép

Kép

KépKép
muffin

Muffin!
De eeeeeeeeeeeeedes Eliot, ahogy mosolyog :!:
Nagyon szep a szaja, ill. a seb tenyleg gyorsan gyogyul!
Jo, hogy otthon vagytok vegre!

Azt meg, meg tudom erteni, hogy vele kellett sirnod - asszem, en sem tudtam volna mashogy!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

De édes Eliot ahogy mosolyog! Örülök, hogy otthon vagytok, Evelin!
Kapott valami fájdalomcsillapítot otthonra is a fiatalember?

Vigyázzatok Magatokra, sokat gondoltunk Rátok!!!

Kép
andkata

megerte beneznemmielott agyba zuhanok...ez a mosoly! Eliot hosunk a Te mosolyod kiser el almomba! Bator es ugyes kislegeny vagy! Muffin: sok erot a vissza razodashoz! Ugyes es eros no vagy! Azt hiszem ez a mosoly es ami meg jon karpotol a sok fajdalomert, amit vele egyutt te is megelsz!

Jo ejjt mindenkinek!

Az en lanyom 8kor bealudt fel oras uvolts utan :twisted: Asszem jo koran ebredni fog....
En vegig alvos ejjelrol csak almodni tudok.... :cry:
Vendég

muffin!
nagyon szuperul megcsinálták Eliot pofikáját. már most milyen szép. nagyon szépen gyógyul. (én azt hittem jobban duzzadt lesz a seb és csunyább az elején a varratok miatt :oops: :oops: )
szerintem ha visszahuzódik teljesen a duzzanat és a varratok sem lesznek nagyon szépen rendbejön hamar. mindenesetre én ++++ drukkolok nagyon.
sokat szoktam rátok gondolni.

mi egy óriásit csavarogtunk. délelőtt kitaláltam hogy menjünk ki Szilvásváradra kirándulni. ebéd után (Törpe ebédje) el is indultunk. hamar kiértünk, és kiderült hogy Szarvasgomba fesztivál van. nah hát azon azért nem vettünk részt :D
de elsétáltunk és a Törpe nagyon sokat nézelődött. nem vittük a mózest, csak a sport részbe raktuk. igy mivel nem aludt felemeltük majdnem vízszintesbe és tudott kukucskálni. tátott szájjal sétált :D :D :D és sok mindenkire vigyorgott, gagyarászott. az emberek csak ámultak és bámultak.
aztán megnéztük a pisztrángokat, őzikéket, szarvasokat.
utána beültünk egy étterembe ahol a Törpe is és mi is megkajáltunk. és most először fordult elő hogy Törpe a kajája után nem reklamált hogy tologassuk, igy ugy tudtunk megebédelni (3 órakor) mi is, hogy ő közben eljátszott az ÁLLÓ BABAKOCSIban a kacsájával.
aztán indultunk haza. itt a lakótelepen még mentünk egy levezető kört és találkoztunk a szülésznőmmel (aki eredetileg lett volna, ha nem megy szabira). el volt ájulva hogy mekkora BEnce.
aztán hazajöttünk. apára biztam a törpét és én már 5 órakor aludtam. ;) :) és 9-kor keltem arra hogy a törpe sír... apa pancsiztatta, kajáltatta. most megyek és mindjárt altatom.
ugyhogy nagyon szuper napom volt :D :D :D

a legjobb az alvás volt ;) (nah de komolyan. csodaszép napunk volt együtt)

Kép

Kép
timi1982

Evelin: nagyon édes Eliot!!! Már most látszik milyen szépen megcsinálták neki. Nagyon sajnálom, hogy új vénát kellett szúrni. Levivel jártam így amikor 2,5 hetesen kórházban voltunk. Pedig ő napi 3x kapott vénásan antibiotikumot szerda reggeltől és pénteken napközben már nem sikerült és az a HÜLYE nővér csak nyomta csak nyomta szegénynek a lábába a cuccot. Jól fel is dagadt neki. Azt hittem kinyírom, már rászoltam, hogy hagyja abba nem látja, hogy nem megy?! :evil:
A párod segített azóta?

Patr: köszi megtaláltam!

V.Kata: Mind a kettő kislány!!! Csak Regina (kisebbik) nagyon fiúsan néz ki. Nagyon hasonlít Olivérre. (szerintünk, bár ezeken a képeken nem látszik.

Timi: nagyon szépek a képek!!! Küld el légyszi, hogy hol van a másik képszerkesztő!!!

A. Kata: Remélem szép napotok volt.

Kike: grat az ágyhoz. Nekünk is kéne már végre, de most nagyon ninsc pénzünk rá.

Ami: Annyira sajnálom,hogy gondok vannak apával. Nem hogy segítenének és támogatnának még cserben is hagynak. Ti azért, ha jól emlékszem nagyon jól megvoltatok, úgyhogy szerintem még nincs semmi sem veszve csak (sajnos) kitartónak és türelmesnek kell lenned. Tudom könnyű mondani, de én könnyen beszélek, mert nálunk már soha sem lesz a régi és sajnos már boldogok sem leszünk együtt. De mindegy most nem rólam van szó. Teljesen megértelek hogy boldog akasz lenni, nagyon megérdemled!

Anyós holnap nem jön vigyázni Levire, mert megbetegedett. Most olyan szomorú vagyok, mert tönkrement a holnapi közös napunk Olivérrel. Most azon gondolkodom, hogy hova tudnám elvinni én egyedül és Levit itthagyom a Tamásra. :twisted:
Levi annyra édes, egyre jobban szeretem csak enne már végre rendesen ne kéne küzdenem vele. Ma 150-170 anyatejcit evett meg. De már sajna különbbséget tud tenni a tea és az anyatej között. Nagyon bízom benne, hogy nem csak 2 napig tartott a csoda (MEGINT :evil: )

Szeretnék segítséget kérni tőletek!!! Olivér egy hete egyik napról a másikra nagyon dúrván elkezdett dadogni. (annyira ki vagyok miatta borulva, mert ezt én okoztam csak nem tudom pontosan hogyan és hogyan tudnám helyrehozni)
Gondolom pszichológushoz kéne elvinnem, de ennek mi a módja, menete? Aki hasonló cipőben jár az tudna esetleg segíteni? Olivér már egy éve olyan gyönyörűen, választékosan beszélt (bár ez megmaradt, csak 10-15x ismétel meg egy szót mielött a következőt kezdené és azt is ismétli.) :cry: :cry: :cry:
Teljesen kész vagyok.

Na megyek lefekszem, ki tudja mikor kell kelnem.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!!! Nem a gyerekemet akarom már megint fényezni, de ez egy hihetetlen kölyök. Nagyon tartottunk ettől a műtét dologtól már azért is, mert Eliot mindig hason aludt, és állandóan a kezét rágta. Na most ki van merevítve mindkét keze hogy ne tudjon a szájához nyúlni és ugye csak háton fekhet... Este próbáltam elaltatni de nem nagyon ment, mert ő mindig magát altatta el, hason, a kiságyában. Végre elszundított, erre olyan köhögés jött rám, hogy nem bírtam visszatartani és felébredt. Utána még egy órát szenvedtünk mire sikerült neki. Fel is voltam rá készülve, hogy jó szar éjszakánk lesz, mert a kórházban is mondták, hogy nem igazán aludt. Erre reggel 7-ig nyomta. Akkor is csak abból tudtuk hogy ébren van, hogy hallottuk, ahogy mocorog, de nem kezdett el sírni, hanem csak csöndben nézelődött. Azt hittem megzabálom!!! :) Tök egyértelmű, hogy ő csak arra vágyott hogy a megszokott kis környezetébe meg a nyugiba visszakerüljön és már a régi önmaga. Most is a kis hintájában nézelődik. :) Pedig mondták, hogy kb. 1 hónap lesz mire visszaáll, de az alvási szokásai lehet, hogy teljesen felborulnak. De nem. :) Imádom. :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!
Mindenki lustizik még?

Evelin. De jó hogy otthon vagytok. Eliot szája napról napra szebb! :) És az a mosoly. :wink:

Kép
dittke

Ez nagyon jó. Kis ügyes!

Kép
dittke

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:02-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Muffin! Örülök, hogy otthon vagytok és kezd helyreállni a rend. Így Eliot és te is sokat tudtok majd pihenni. Nagyon édes a mosoly, cukipofa.

Titi! Szegény Olivér! Sajnálom, hogy dadog. Talán kérdezd meg a háziorvosotokat, hogy mi a módja annak, hogy pszichológushoz vidd. Szerintem is kell neki. Leventét meg szerintem is hagyd egy kicsit Tamásra és menjetek Olivérrel többet kettesben valahova.

Timi! Tök jó, hogy jól szórakoztatok! Kell a kikapcsolódás.

Este másképp raktam le Jázmint. Kicsit később. És!! aludt 21:30-05:30. Persze aludni csak 3:30-ig tudtam rendesen, mert Rolinak megint összeragadt a szeme és sírt. 5 körül aludt vissza, utána kelt Jázmin, de szerencsére most ő hamar visszaaludt.

Szóval akik nagyon kis korkülönbséggel vállalják a tesót, készüljenek fel, hogy nem lesznek simák az éjszakák. Pedig nálunk 2 év van köztük egy hét híján és ha Roli nem beteg, akkor soha nem kel fel.

Kép
szly27

Vidokata! Roli nekem is evett már ennyiket ennyi idősen. De utána beállt olyan 140 körülre. Jázmin viszont 200-akat is evett. Rolinak olyan 180 volt a max.

Kép
szly27

Tita, van életkori dadogás ilyenkor, nem tudom ez nálatok mennyire kóros. Beszélj a háziorvossal vagy a védőnővel, esetleg el kell vinni nevelési tanácsadóba!

Kata, köszi jó volt. Kint aludt Adél kb 3.5 órát, két részletben. Reggel kicsit nyűgös volt, de délutánra jobb lett..
Nekem egyből az ugrott be, hogy de jó a sógornődnek, hogy ennyi teje van :oops: Jellemző, kinek mi jut eszébe. Minden gyerek más, úgy tűnik Barna nagyétkű. Ekkor még Adél se evett ennyit ( na nem is volt mit) De gondolj csak Tappancs Dávidjára, ő tuti.

Evelin, de jó! Látod mindenhol jó, de legjobb.

Ami, tuti minden rendben lesz apával. Áron is egyre kisimultabb lesz és jobban fogja élvezni apa is a vele töltött időt.

Timi, de jó is nap! Örülök, hogy tudtál pihenni! :)

Adél is aranyos volt éjjel, fél5-kor evett azonnal visszaaludt és csak 7.45 körül kelt...Olyan jót aludtam.

Kép
andkata

Evelin akartam írni, mindenhol jó, de legjobb otthon...

Kép
andkata

Jo reggelt Mindenkinek!

Maverick
Szavaztam, meg a Ferjem is, de azt hiszem, mar nagyon le vagyunk maradva :( . Sajnalom!
Egy csoda meg segithet...

Muffin
Nektek különösen JO reggelt!!!! :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Jó reggelt!

Mav apunak boldog szülinapot!!! (szavaztam :D )

Bencére is szavaztam!

Muffin! Örülök, hogy otthon vagytok! Eliot tényleg nagyon ügyes! Hihetetlen mennyi akarat ereje van! Erős legény, tényleg egy hős!

sz.andi

Sziasztok!

Muffin!
Hát már most gyönyörű Eliot! (Nem akar majd külföldön élni? - Szóval van még hely a listán?)
És nagyon rendes, hogy szépen aludt.

Hát nálunk meg mostanában többször kel éjjel, mint egész pici babaként! 8-kor volt fürdés, aztán szépen evett, elaludt. Kelt fél 2-kor, fél 5-kor, 6-kor. :shock: Aztán akkor már ottragadt a nagyágyban.

Ma nem főzünk, mert étterembe megyünk ebédelni! Remélem leányzó jól fogja bírni!

d.dodó

Maverick boldog születésnapot apának. Szavaztam rá.

Kép
dittke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: