Hello!
Szanet: nagyon edesek a Leanyzok es tenyleg hasonlitanak. Uknagyi? Azta!!!

Az enyemek uknagyija 2 eve halt meg.
Rebe: Te lanykaid is gyonyoruek, elnezegetve szivesen bevallalnek en is egy lany ikerpart.

Most kezdem csak igazan elvezni hogy van egy lanyom is, olyan kis "lanyos" pille konnyu (Alex 10 kilo

) legies, finom kis tunderke. Ha jobban raszolok mar legorbul a szaja es csak folynak a konnyei hang nelkul (Alex oooordiiiiiiit).

Holnap megyunk eloszor fodraszhoz, levagja Anna fru-frujat.
Binyek: nagyon szerencses vagy hogy ilyen jol evo/alvo gyerekeid vannak!

Lehet hogy kicsit meg van zavarodva a hormonhaztartasod, valoszinu nemsokara meg fog jonni bar ki tudja ... nem vagy trehes?
Fanni: ne aggodj, eloszor az enyemek is fintorognak minden ujnak aztan hozzaszknak!
Anny: Gratula Lilinek, nemsokara elindul!

Meg jo hogy leirtad melyik kepen ki van mert nem lehet kiigazodni.
Szanet: nekem igy mondta a doki:
reggeli: tapi (most tej)
ebed: fozelek
uzsona: gyumolcs
vacsi: tapi
En mostanaban adok nekik tizoraira is valamit, joghurtot, kenyeret, kekszet stb.
Banika: Marcid nagyon beindult, nemsokara lemaszik majd a takarorol es keresheted!
Nekem mindegy ki mit es mikor ad a gyerekenek, en is azt csinalom amit jonak latok. Csak azert irtam hogy ne siessetek mert olyan gyorsan elmulik a babakor.

Es nem lehet visszahozni.
Epp tegnap este neztem egy babakrol szolo musort es annyi siro-rivo babat lattam hogy mondtam Apanak milyen jo hogy a mieinkek mar nem ilyenek.
Alexemnek az a legujjabb heppje hogy ordit mindenert, nem tudom hogy szoktassam le rola mert nagyon idegesito. Tegnap egy akkorat lekevert az Annanak hogy csak neztem, szegenyke nagyon sirt.

Tiszta ferfi, olyan eroszakos es akaratos!