A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

kata a csücsörítés mellé még azt látnád hogy minél jobban koncentrál annál jobban buborékol és jön a nyál a szájából 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Szavaztam megint! Meddig kell szavazni?

Ugye nem akarsz máris hozzátápizni? :shock:

Bence nagyon kis tornász csávó!

Patti!
Zsoltit 2 arcán nagyon jót kacagtunk!

Kike!
A kis Profesz nagyon ügyi!

Kata!
Mi már 3szor kaptunk csp-ot, pedig később született Dunci.

AKata!

Gratula a szép evéshez! ;)

Dédike oda van Adélért?

Mi délután sétáltunk 2,5 órát, abból 2 órát aludt Dundus. Evett, mi néztünk 2 sorozat részt, hát ami reklamációt levágott, hogy nem vele foglalkozunk. Pedig ott volt közöttünk, fogtuk ak ezét, felváltva beszéltünk hozzá, de ő mindkettőnket akarta. Fürdés előtt jól evett, fürcsi után már nagyon be volt állva, kicsit evett és már horpaszt is.
20150601134430

Mérlegeltünk!

ŐHencisége Első Dunci ma 12 hetes, 6530 gramm (sikerült 26 dkg-t híznia :roll: 1 hét alatt).
20150601134430

viki!
3 hónapot betölt és szeretném hozzátáplálni... mi már napi 1-szer, max kétszer eszünk tejcsit. a 3. tejcsizés az inkább már csak nyugtató cicizés néha...
jah és ma kérdeztem a drnőt is hogy 3 hónaposan kezdhetem-e a hozzátáplálást. azt mondta igen nyugodtan, de várjam meg a 3 hónapot!
én se terveztem előbb...

nagyon szép sulyt értetek már el viki!! nem semmi hizás... ;)

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 07:57-kor.
Vendég

Timi, erre szokta mondani a férjem, hogy habosítasz kislányom? :)
Én 4 hónap körül beszéltem meg a hozzátáplálást. Főleg ha kitart addig a cicizés, le tudom verni a lázadást...Igyekszem nagyon.

Lackó majdnem 1 kg-mal több, mint Adél :shock:
Szépen gyarapszik!
Dédszülők odavannak Adélért és most tényleg kitett magáért, olyan jól viselkedett.

Hát ez az Katus, nagyon sok kifolyik. A lefejt tejcsit meg úgy sajnálom...Adél egyébként ilyenkor olyan cuki, teliszájjal vigyorog és csurgatja ki a tejet a szája szélén...

Kép
andkata

Kép

Kép
timi1982

bocsi lányok, csak próbálgatok :D :D :oops: 8)

nézzetek szét van még sok fajta :D egyenlőre a mentés gombot nem találom :D hogy a képet ne csak igy lehessen megnézni

Kép

Kép
timi1982

hopáhopá, én kezdem a napot! Jó reggelt!

Mi jól aludtunk, kisasszony 5kor evett és még egy órácskára visszaszunnyadt. Én még utána is tudtam volna aludni, de számára már reggel volt...
És este is szépen evett!

Mindenkinek klassz napot!!!

Kép
andkata

Jó reggelt!

AKata!

Dunci is 5kor kelt (8tól aludt addig :D ), utána meg negyed 8kor.

Ügyi volt Adél,hogy jól evett. Én is úgy taktikázom,hogy fördés előtt kajáljon be jól, és akkor fürcsi után már ha kicsit reklamál akkor sem marad éhen.

Be is aludt a kölyök.... Az apjával pörögtek, röhécselt, aztán mint akit elvágtak bealudt.
20150601134430

Gyerünk szavazni Mav Apura,mert 8 szavazattal le van maradva.
20150601134430

Patti nénitől szerzett bodyjában:

Kép
20150601134430

jó reggelt! Jaj ezt el kell mesélnem!!!!!!!!! Tegnap venni akart a férjem egy doboz cigit.... és erre azt mondta a boltos csaj, hogy 18 éven aluliakat nem szolgálunk ki!!! :shock: :D Szegény Gyula sokkot kapott.

Jaj de jól aluszkáltak a gyerkőcök! Az enyémet tegnap úgy fürcsiztettük, hogy apa becsüccsent a kádba és uttána ment Liza és úsztattuk. Olyan édesen úszott!!!!! Aztán 9kor beájult és 7:40kor kelt, de csak pislogott
magdolnam

Milyen édes Lackó!

Vikim, akkor Neked jobb éjszakád volt, mint nekem, mert én egykor fejtem is, plussz mi már 6.45-kor kukorékoltunk az 5 órás kajcsi után.
Ez már éjszaka átalvásnak számít Lackó részéről! Úgyhogy pezsgőbontás! 8)

Kép
andkata

Jó reggelt!
Szavaztam :wink:

Lackó nagyon édes :D És az a katica bogár! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Én is szavaztam! Jelentem Mav apa 8-cal van lemaradva, úgyhogy hajrá lányok!!!

Kép
andkata

Jaj, Magdi ez tök jó ötlet, szerintem mi is megúsztatjuk Adélt lassan, tuti élvezné...

Kép
andkata

Kata!
Igne, ő átaludta, én meg keltem 1 órától 30-40 percenként. A jobb mellem olyan volt mint a kő, én még ennyire nem vártam hogy felébredjen. 5kor az első nyikknál kikaptam az ágyból. :lol:

Most már tényleg nem sumákolhatom el a fejést.
20150601134430

Jó reggelt!
Én is szavaztam már hajnalban!

Viki, nagyon csinos Lackó! És az a body! :lol: :lol: :lol:
Apa horgászik, és mindkét gyerek alszik!!!!

Kép
Kép
patr

Mi még nem nagykádaztunk. Bár a nagy kád fogalma egy panellakásban..... :lol:
20150601134430

Magdi, akkor nektek már tök jó éjszakáitok vannak! Irigykedem...

Kép
Kép
patr

én is szavaztam!
magdolnam

Andkata, sajnos nem 8-cal van lemaradva, mert én láttam olyan fiút, akinek 569 szavazata van
magdolnam

:cry:
magdolnam

Kata, hidd el, nagy élmény a picinek! Láttad volna Lizust, úgy örvendezett és úgy csapkodta a kis virgácsait!!! Na igen... panelban nagy kád :shock:
magdolnam

Magdi!
A 4. hetiek között kell nézni, nem összességében.

Ki mit főz? Gyűjteném holnapra az infókat.
20150601134430

jaaaaaaaaaaaaa :idea:
magdolnam

(tegnap borsófőzeléket csináltam) Ma eperkrémleves lesz, görögös csirkecommbbal (sütőzacsiban sütve, mert ettől nagyon porhanyós lesz) sültkrumplival. Meg pacalt csinálok.
magdolnam

a kis drágámat evés után beraktuk a járókába, ahol telis tele van mindenféle álatkákkal. A drágaság meg egy ccsomót beszélt hozzájuk meg ráncigálta ééés most bealudt megint :lol:
magdolnam

Magdi!
Köszi! Főzi már volt a héten, pacal nálunk nem gyere be. A comb jól hangzik.
20150601134430

Viki, rokfortos csirke?

Kép
Kép
patr

Patr, milyen az a rokfortos csirke??????????
magdolnam

Patti!
Jöhet! Tedd fel a receptesbe! ;)

Megyek, felébredt a ded és egy csacsinak gajdol.
20150601134430

Hú, én és a receptírás!!!
De megpróbálom. A világ legegyszerűbb kajája!

Na felébredt mindkettő, természetesen egyszerre. Az egyiknek cici kell, a másiknak kakaó!
Amikor a Zsuzsi kisebb volt, mindig azt mondta, hogy az egyik cicimből tejecskét ivott, a másikból kakaót! :D

Kép
Kép
patr

:shock: :D várjuk a receptet
magdolnam

Jó reggelt! Szavaztam 4-et Apura! :lol:

sz.andi

Bencére is! :D

sz.andi

nagyon nyúzza a játékokat!!! :shock: szegények :shock:
magdolnam

Andi!
Hogy tudsz 4-et?

Kép
Kép
patr

jó reggelt!

mi is jól aludtunk. este 9-kor már szundi volt. hulla fáradt volt. 6 körül kajcsizott és utána nem altattuk el, vagyis mi szerettük volna, de ő nem akart. igy 8-kor pancsira már fáradt volt. utána még kajált és utána mikor tettem a kiságyba hasra, már csukta is a szemét. még a pelust befurta az arcába és a kezét a pelus alá és már durmolt is reggel 5-ig. aztán kaja és megint durmi.

igy hogy ráfűtök a hősugárzóval és a vastagabb takaróval altatom átalussza az éjszakát :D

jah és utána csak 8 után kelt. játszottunk egy kicsit a kacsával meg a békával (most ez a gyerebe nála) és megint durmizik :D

nagyon jó ez a gyerek!!! (alvással nincs gond a családban-szülők, nagyszülők-dédik-mindenki tud horpasztani 28 órán keresztül)

Kép

Kép
timi1982

PRÓBÁLKOZIK A MEGFORDULÁSSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

lányok! nagy gond ha tv-zik? mert nézzük a celebet és ugyebár ő nem akar már 6-tól aludni estig és hát nézi velünk :oops: :oops: jah és imádja! ugy tud gagyarászni nekik!!!

Kép

Kép
timi1982

Szavaztam 4-et apura, egyet bencére (eddig)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, te is hogy tudsz 4-et szavazni??

Viki, Magdi feltettem a receptet.

Kép
Kép
patr

Patr: nekem van 2 emilcímem, de csak az egyikre kaptam visszajelzést és Olivért is regisztráltam meg a Tamást 2x (neki is 2 emil címe van)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt! :)
Szavaztam! Gyerünk lányok, aki még nem szavazott. Megyek Bencére is szavazok.

Kép
dittke

De a végén ellenőrzik, hogy ne legyen egy IP címről több szavazat egy nap, és érvénytelenítik! Több gépetek van?

Kép
Kép
patr

az hogy hány gép van, nem lényeg, de az már igen, hogy hány féle kpcsolat
magdolnam

Ma reggeli idill!
Kiváncsi vagyok meddig tart?! Kép

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 07:58-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: