A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nekem is fájnak a petefészkeim, a méhem nagyon-csak tudnám mi a fenének!

Kép
muzsuzska

Hát dolgozik a szervezeted. Zsuzsi,sose lehet tudni...

Kép
flóra 11

Megyek hajat mosni! Szétvakartom az agyamat!

Mit gondolsz Benóék bekukkantanak még?

Kéne fogadást kötnünk milyen neműek lesznek az ikrek!!!!!!!!!!

Benóék ketten vannak lányok, Gy. ék hárman fiuk!

1. egy fiú-egy lány

2. két lány- Gy.agyvérzést kapna :D

3. két fiú-akkor meg Benó

Királyfi két lányra tippel! Én egy fiú-egy lányra! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Én is fiú lány párosítást érzek az elsőpillanattól fogva. Vagyis erre gondoltam.Hogy fiú van ott az biztos.

Kép
flóra 11

Akkor mi egyre gondolunk!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Én holnap veszem be az utolsó Duphastont.Tehát kedd-szerda....

Kép
flóra 11

Igen. :lol: Mint mindig. :lol: :lol: És ugye,boszik vagyunk. :wink: Az ikreket is megjósoltad. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szerintem Benó biztos fog ma még jönni. Amint hazajön,bekukkant. Hová is mentek?

Kép
flóra 11

Szal akkor elmentél már hajat mosni. De még vissza jössz,ugye?

Kép
flóra 11

kész vagyok!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hurrá!!! :lol:

Kép
flóra 11

Holnap dolizol?

Kép
flóra 11

Én holnap kimegyek és megpróbálok valahol szerezni ovuteszteket. Nem tudom,egyáltalán van-e nálunk és ha van,hol keressem,mennyibe kerülhet. A DM-ben múltkor néztem,nem volt.

Kép
flóra 11

Hová tűntél? :(

Kép
flóra 11

Ovu teszt???????? Az nekem kéne most!

Kép
muzsuzska

Terhességi tesztet szeretnél nem?

Kép
muzsuzska

Patikában????????

Kép
muzsuzska

Vasárnap megyek reggel és csak este jövünk haza, Párom dolgozik hatig én meg megyek babanézőben! :roll:

Kép
muzsuzska

Nem terhességit, az van itthon.Ovu teszteket akarok venni a következő ciklusra. Mindenképp elakarom csípni a pé-t. Bár hiába fogom tudni,mikor van,ha a F.-nak ilyen marad a hozzáállása. :(

Kép
flóra 11

na én lelépek most!!!!!!!!!!!! Szép álmokat mindenkinek!!!!!!! Majd délután jövök ! :D Nagy élménybeszámolóval az uh-ról! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

Ja!!!! Ne mondogasd neki félídőben hogy pé.d van!

Kép
muzsuzska

A babanéző jó dolog. Nekünk az egész tortúránk egy babanézővel kezdődött. Tudod, babanézőbe mentünk,mikor balesetünk volt. :(

Kép
flóra 11

Sosem kérdeztem, hogy történt a baleset?

Kép
muzsuzska

Eddig sose mondtam neki, csak ebben a hónapban, de én is elhatároztam,hogy többé nem mondom meg neki. :wink:

Kép
flóra 11

Elég vacak volt. Január 6-án defektet kaptunk a úton, az autó kiperdült, a két hátsó kerék lekerült az úttestről. Mögöttünk nagyon meredek volt az árok, csúsztunk lefele. Mikor az autó megállt, elállt a lélegzetem, a folyó kellősközepén voltunk. Az autót elsodorta még vagy 60-80 m-re tovább,ott egy farönkben megakadt. Addigra az eleje teljesen elsüllyedt. A F. még ki tudott menni,de én bennragadtam, nagy nehezen kimentem a víz alól. De közben sokkot kaptam,azt hittem,az autó lesz a koporsóm...

Kép
flóra 11

Basszus ez nem semmi, akkor neked már megvolt a halálközeli élményed!

Kép
muzsuzska

A F. kiabált, hogy hol vagyok,mert a jeges, sáros zavaros vízben nem látott. Ő nem tud úszni,mégis ő húzott ki ,tuszkolt a faágakon át a parthoz. Onnan már kötéllel húztak ki engem,mert ott teljesen derékszögű volt a part, mindig visszacsúsztam, nem tudtam kapaszkodni,mert elfagytak a kezeim.

Kép
flóra 11

Erre mondhatni, hogy szerencsésen túléltétek!
Hú ez nem semmi!

Kép
muzsuzska

Az megvolt,Zsuzsi. Ezt nem lehet elfelejteni. :(

Aztán kórházba kerültünk, én nagyon lehültem, mire mérhetó volt a hőm,mert először olyan alacsony volt, hogy nem tudták megmérni,úgy 1 órával a baleset után, vagy másféllel mértek 34,2-t.

Kép
flóra 11

Szegénykém!!!

Kép
muzsuzska

Még jó hogy nem lett komolyabb és nagyobb bajotok!

Kép
muzsuzska

Na, nekem azóta vannak bajaim, Zsuzsi.Előtte rendesen működött a szervezetem...

Gondolom a nagy lehülés nem tett jót. Sőt valahogy mindig az volt az érzésem,hogy akkor babás voltam...

A baleset után nagyon fájt a hasam, egy és fél héten át állandóan,aztán megjött a menzim,soron kívül. Viszont a balesetkor már nagyon fájtak a melleim,de annyira,hogy nem lehetett hozzájuk érni.

Kép
flóra 11

Hát igen. Még jó, hogy így történt. Ez a baleset nagyon öszeforrasztott bennünket.A F. akkor nagyon odavolt, hogy mi lett volna,ha ottmaradok...

Kép
flóra 11

Elképzelhető, hogy akkor babás voltás és ezért szórakozik a szervezeted és még nem tudta kiheverni.

Kép
muzsuzska

Szerencsére itt vagy velünk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

megyek aludni!!!!!!!! Benó se jön már ma!

Kép
muzsuzska

Én is erre gondoltam, hogy ezért lettek a hormonzavaraim. Na,mindegy. Ez van, most már végig kell járnom nekem is ezt az utat. Kiváncsi vagyok, milyen véget szán nekem a sors. Mármint babaügyben.

Kép
flóra 11

Kép

Kép
muzsuzska

Jó éjt Zsuzsi!

Köszi,hogy itt voltál velem. :wink:

Kép
flóra 11

Sajnos a Flórián még mindig nincs itthon. Remélem nem éri semmi baj,hogy ilyen sötétben jön haza bicajjal... :?

Kép
flóra 11

Megjött a Flórián,hozott finom fekete szőlőt. Már eszem is. :lol:

Kép
flóra 11

Benó, hatalmas gratula az ikrekhez!!!!!!

hihetetlen és már a képen is jól látni öket.

én attól féltem, hogy ikreim lesznek, mert mind a kettönk családjábán voltak. nem tudnák egyszerre 2 csecsemövel mit kezdeni. :roll: /azért egy idö utánn bele lehet jönni :wink: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok, lányok! :D

Köszi, Timi a gratulát, most még egyáltalán nem félek, állok elébe! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem félek, tőled, sors, bármit akarsz! :D :D :D (Azért ez nem igaz. :roll: ) Na, jó, visszaolvasok.
Lement a lábadról a duzzanat?

KépKép
benó

Jó reggelt...:()

Sziasztok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sajna tegnap este már nem tudtam jönni,mire elment az utolsó vendég is,addigra a fiam igényelt engem...:)
Még a fürdetés is elmaradt sajna,mert túl késő volt már...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Van egy ikres anyuka ismerősöm és egyszer megkérdezték Tőle,hogy nehezebb két gyerekkel mint egyel??
Az volt a válasza,hogy nem tudom,mert nekem az a természetes hogy kettő van,sosem volt 1, igy nincs összehasonlitási alapom.... :wink: :wink: :wink:

Na kb Ti is igy fogtok majd gondolkozni szerintem... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Szia, Tancsu!
Az éjszaka milyen volt?

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Reméljük. :D