A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Csinálok egy levest. Jókor, mi? :wink:

KépKép
benó

Jaj, már megint laptetű. :oops: :oops:

KépKép
benó

Itt vagyok.

Kép
flóra 11

Ennek az embernek megint baja van. Megint a munkahelyével idegeskedik,vagyis búslakodik, túlgondolkodik mindent. :evil: Elveszi az ember kedvét.

Kép
flóra 11

Szegény Flórián, felemészti magát. :cry: :cry:

KépKép
benó

Menj nyugodtan, foglalkozz vele, Flóra.
Majd holnap találkozunk.

KépKép
benó

Vettem be folsavat meg E vitamint. Azért a szervezetem legyen felkészülve.

Kép
flóra 11

Helló Benó!

Holnap hat órám van zsinórban,plusz ügyeletem egész nap.Mire hazaérek,hulla leszek. :(

Kép
flóra 11

Jó éjt Benó!! :wink:

Kép
flóra 11

Jó éjt, lányok! :D

KépKép
benó

Jó reggelt...:)

Benó:ez annyira jó hir!!!
És tök jó a kép is amúgy,rendesen látszik a két kicsike...:D

Nekünk kicsit vacak volt a hajnal,4 órától nyügösködött a drágám...
Most éppen alváshoz készül...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Hova tünt az optimizmusod?????
Mindig is Te voltál köztünk,aki a leglazább volt!!!
Most sem feladni és nem befordulni!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Menek gyorsan reggelizek,meg pakolok,amig a fiam meg nem gondolja magát....:)

Majd még jövök vissza..:)

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Szia, Tancsu! :D

Sajnálom az éjszakátokat... :wink: Viszont örülök, hogy örülsz. :D
Elpofáztam mindenkinek a suliban. :oops: :oops: :oops:
Viszont az orvoshoz még nem jutottam el, százan ültek kb. a rendelőben, gondoltam, majd hétfőn is jó lesz. :D
Most tojáslevest csináltam, azt eszem.

KépKép
benó

Na,megjöttem munkából.

Remélem valaki benéz délután.

Kép
flóra 11

Benó,tojáslevest a szoptatós anyukák szoktak enni. Ennyire előrelátó vagy? :lol:

Kép
flóra 11

Én tegnap csináltam kelkáposzta főzeléket, ezt kanalazom most. vagyis én csak felraktam főni, a F. befejezte, mert én elmentem szülőire. :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra!
A kelkáposztafőzelék is fini. :D
Jó volt a szülői?

KépKép
benó

Próbálok figyelni arra, hogy meglegyen a tejtermék, a szénhidrát és a gyümölcs/zöldség egyensúlya. Jó ötlet volt tőlem a babánturmix reggelire. Marhára laktató, majd egyszer próbáljátok ki.

KépKép
benó

Zsuzsi, azért benézel majd Te is, ugye? Tudom, most dolgozol. De este,vagy holnap.

Kép
flóra 11

Bocs, az előbb persze hülyeséget írtam. A tojás nem tejtermék. :lol: De majdnem. :lol: Mindegy, értitek így is szerintem. :lol:

Igen, Zsuzsi, gyere majd, légy szí'. Flóra Fórumvezető majd önt beléd lelket.

KépKép
benó

Szia Benó!

Ismerem a banánturmixot, szoktam néha csinálni a két fiamnak. Péter nem eszi meg a banánt.

Kép
flóra 11

Kiolvasztottam spenótot, gondoltam, majd du. kenyérrel eszem azt is. Elég sokat eszem. :wink:

KépKép
benó

Flóra Fórumvezető. :lol: :lol: :lol: :lol:
Micsoda funkcióm lett. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nem csoda,három helyett... :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jól alliterál. :D

KépKép
benó

Hogy vagy ma? Hányás?
Az új nacidban voltál suliban?

Kép
flóra 11

Hú, Flóra, nagyon durva! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen alliterál.

Mi a durva, hogy alliterál?

Kép
flóra 11

Ma, tudod, nincsen sulim, pénteken nincsen a drámapedagógia miatt, ami nem indult. De azért bementem, pofázni. :oops: De nem az új naciban, mert kimostuk és nem száradt még meg. Pedig nagyon jól néz ki. Hanem egy szoknyában, ami még rámjön.

Ma nem hánytam. :roll:

KépKép
benó

Aha, az. :lol: :lol: Dehogy. A babák a durvák. :lol:

KépKép
benó

Benó,nem maradsz otthon? Ha én ikreket várnék biztos nem járnék munkába,bár én naponta ingázom, 22kmoda, 22km visszaés a buszozást nehezen viselem így is,nem még terhesen.

Kép
flóra 11

Most mesélj te. :D
Flórián kedve megváltozott még az este?

KépKép
benó

Mit szóltak a kollégák? Volt öröm? És most a diri,erre mit lépett? Nem pukkadt ki az agya,hogy helyettesíteni kell majd téged?

Kép
flóra 11

Azt találtam ki, hogy megvannak végre a szóbeli tételek az év végi vizsgára, összeülünk a többi kollégával, akik tanítjuk az osztályt, és kiválogatjuk, melyik kié, ki tanítja. És kidolgozzuk a tételeket gyorsan, meg még gépelni megtanítom őket (az sok, mondjuk, kb. félévre lenne meg), és utána már csak ki kell tőlük kérdezni a tételeket, amiket kidolgozunk.
Van még azt hiszem, kettő gyakorlati vizsgafeladat is, amit nekem kell a vizsgára megcsinálnom, azt is megcsinálom hamar, hogy ne az engem helyettesítőnek vagy esetleg a munkaközösségvezetőnek kelljen.

A kislányoknak már csak néhány betűjük van az összesből, tehát az már csak néhány hónap, utána pedig tudja a kolléganőm sebességfokozni őket, de azt akár egyedül is csinálgathatják onnan már.

Természetesen a drámapedagógiára már nem járnék, ha indulna se. :wink:

Mit szólsz a terveimhez?

KépKép
benó

A F. kedve este már nem változott. Mentünk aztán aludni. De reggel kedves volt hozzám. Idebújt indulás előtt, aztán masszírozta a lábamat,a talpamat,nagyon jó volt. Meg összepuszilgatott. Aranyos volt. :D
Azóta, hogy megkértem őt,ha rossz a kedve mondja meg miért, és ettől még velem ne legyen mufurc,azóta igyekszik. :D

Kép
flóra 11

Hát, a diri már a múltkor is sejtette, amikor mondtam neki a tesztet, hogy helyettesíteni kell majd, de főleg szerintem az év végétől van betojva, az érettségi és a szakmai vizsga jegyzőségétől, de hát jött egy csomó okos új kolléga, és mindenki pótolható. Persze, azért nem baj, ha nehezen válik meg tőlem. :lol:

De most nincs itt, az Andiék után ment Spanyolországba (egy projektet csinálnak), úgyhogy ő a többes számot még nem hallotta. :lol:

A többiek kb. lehidalták, ez volt a reakció. Van egy ikres anyuka a tantestületben, ők ott voltak velünk az IDB-táborban most, és a gyerekei folyamatosan rajtam csüngtek, talán írtam nektek. És ez pont akkor volt, az utolsó pirikor. Az ikres anyuka szerint a gyerekei bűvöltek meg engem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondta, hogy majd mindenben segít. :D

KépKép
benó

Ez tök jó, hogy a Flórián így fejlődik, hogy úgy mondjam. :D :D :D Lehet, hogy ő is olvassa a fórumot, mint a Roland? :lol: :lol:

KépKép
benó

Hát meglátod.Néhány hónapot,mondjuk karácsonyig, vagy félévi biziig talán kibírod,de sose lehet előre tudni. Mondjuk helyben dolgozol,nincs messze a suli. Nekem macerás lenne. Meg a kicsik mindig rohannak a folyosókon, még valamelyik nekem jönne...

Kép
flóra 11

A dirink egyébként nem egy szokványos emberke. Őt egyáltalán nem izgatja szerintem, hogy ki fogja az én gyerekeimet tanítani. :lol:

Azért kellett egyébként megmondanom, mert én ide jártam, a fele tantestületet ismerem kb. 15 éve, és nem akartam, hogy majd csak úgy "észrevegyék", mert az olyan furi nekem, és ők meg elvárják tőlem mint bennszülöttől, hogy elmeséljem.

KépKép
benó

Nem,ő tuti nem olvassa. Egyáltalán nem ért a géphez. Ezt az enyémet az életben nem kapcsolta be,nem is használta, csak én szoktam neki mutogatni rajta ezt-azt. Van saját gépe,egy asztali, de ahhoz sem ül oda sose. Azelőtt néha, megírt egy-egy kérvényt, ilyesmi.De mióta itt van mindent megírok neki én... :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Persze, az szerintem is teljesen más. Majd meglátjuk, mi lesz, de most ez a tervem.

KépKép
benó

A Gy. is csak az íjászoldalt szokta nézni, de ő ért a géphez azért, csak marhára nem izgatja. :lol:
Jól van, akkor a Flórián csak úgy, magától javult meg. Nagyon ügyes. :D :D

KépKép
benó

Benó,bocsika. Hirtelen megjött a F. Kicsit beszégetek vele,aztán megy el és visszajövök.

Kép
flóra 11

Eltűntél?

KépKép
benó

Oké, menj csak beszélgetni. :D

KépKép
benó

Sziasztok

Most akartam jönni,erre telefonált a párom anyukájának a sógornője,hogy 5 körül jönnek családóstól, plusz sógornőék,plusz apósom....

Azt hiszem most nincs időm..

Bocsika,menek összepakolni,meg Rolinak gyorsan vacsit késziteni...

Sziasztok...

Kép

Kép[/
tancsu

Pussz, Tancsu! Menj csak! :D

KépKép
benó

Eszem valamit, aztán lassan lemegyek anyuékhoz, mert jönnek a gyerekek. Meg viszek én is kettőt. :lol:

KépKép
benó

Itt vagyok még, ha valaki jönne.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: