Lanyané,
Fogalmam sincs mikor növik ki, az 1-2 hónap reális lehet. Biztos lesz egy csomó őszi cuccunk eladó, majd szólok, de szerintem addigra kicsik lesznek nektek, nem olyan nagy a különbség a gyerekeink között. Mindegy, legfeljebb mérek, aztán kiderül.
Jaj de kis cukik a lányaid!
Tonti,
Ne viccelj már, hogy lennél kívülálló, kellenek a tapasztaltabb anyucik!
Én is teljesen rosszul vagyok a felfordulástól. Nem bírom elviselni. Most ott van a kanapén a vasalnivaló, el is kéne gyorsan tüntetnem.
Anna falhoz állós póza nagyon cuki!
Fanni,
Nálunk kb. 2-3 hete kezdtek el tudatosan fogni. De a nehezebb dolgokat, mint pl rágóka még csak pár pillanataig fogják. Ami nagyon bejött nekünk is, az a nyunyi, Banika szavaival élve.
Ja, és 3 napja, már naponta többször kommunikálnak egymással. Eddig csak esetenként, de most … Meg kell őket zabálni.

Blanka úgy nyüszög Zsaninak, mint egy kölyökkutya, Zsani meg kurjongat neki.
Örülök, hogy azért túlélted az éjszakát.

Tudod, én sokat vagyok egyedül az elejétől fogva, valószínűleg ezért sokkal könyebben is veszem a dolgot.
Szerintem is a mennyiség a víz+táp, én most 165 ml vizet keverek 5,5 kanál táppal, az lesz 180-190ml.
Sotske,
Én is mindig időhiánnyal küzdök, pedig az enyémek is még elég sokat alszanak.
Banika,
Hihetetlen ahogy fogják a cumisüveget!

Az enyémek nem ilyen ügyesek. Volt már hogy megtartották kis ideig, de nem jellemző.
És hogy fejlődnek. Csak nézek. Marci már mászik.

Nagyon ügyik!

Gratula a fogacskához!
Szamy,
Csini poci! Jaj én nem bírtam volna, ha előbb be kell feküdnöm. Meg is bolondultam volna.

Engem abszolút nem nyugtatott volna meg. Azok a kürülmények, pffúúúú, gáz. Sokkal jobb volt itthon pihizni. Szerencsére az én dokim nem erőltette. Kérdezte a 32. hét környékén, hogy akarok-e majd befeküdni. Mondtam nem, aztán csak mosolygott, és mondta hogy ő sem híve ennek.
Nikole,
Üdv köztünk, és gyere csak nyugodtan, mindenki segíteni fog! Gratula!
Na megyek vasalni, különben soha nem lesz meg.