A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Écike!
Most csak neked írnék. Kézzel fejsz? Az nagyon rosszul hat a hátadra. Észrevehetetlen, de pl.egy telefon sms nyomkodás jobb ujjakkal is olyan izomra is hat, ami a jobb lapocka és gerinc között van. Nekem az a terület kb.4 éve van úgy begyulladva, h.néha nem érhet hozzá senki. Nekem elsősorban szpépes egér hosszas használatakor durran be. A masszázs nekem sem vált be, habár lehet kevés volt a 10 alkalom. Más megoldásra még nem jutottam, mert terhesség és szoptatás alatt nem tudnék-tudtam nagy lépéseket tenni, mivel ugye gyógyszert sem szedhetünk.
Nagyon sokszor kiakadok én is, h.így milyen anya vagyok - gerincsérvem is van -, hogy nem tudok ugrándozni, rohangálni a fiammal, mint más egészséges anya! Csak annyit cipelem, ami elengedhetetlen még ha utána alig bírok mozogni, de a családom és főként a férjem mindig megnyugtat! Mondván a fiam engem így szokott meg, neki ez természetes, h.velem mást játszhat, a testmozgásos dolgokra meg ott van apa! Ettől még jó anya vagyok, csak máshogy! Szerintem Zolika is úgy szokja meg, h.anya nem cipeli folyton, stb.. Nem lesz gond! Az én fiam, ha velem van, csodásan eljátszik egyedül, türelmesen megvárja, h.időbe telik felállnom, és sorolhatnám! :)
Egyébként örülök, h.már ilyen jó a tüdeje is, és foghattátok! A képek alapján nem is látszik már korababának, annyira husis már a pofija is! Nagyon szép kisfiú! :)

KépKép
KépKép
hangolka

écike: gyönyörű Zolika :lol:

000kata

Sziasztok!

Csak gyorsan írok pár sort mert mindjárt jön haza apa,és megyünk a nődokihoz.most jöttem haza a körzetitől.és megvan a vizelettenyésztésem."streptococcus agalactiae" bacit találtak benne :cry: 10'4 csíraszámmal,ez állítólag nem olyan sok,akkor lenne gáz,ha 10'5 csíraszám lenne.írt fel zinnatot,de még nem váltom ki,csak ha nődokinál is voltam,hozzá már valószínű megérkezett a hüvelyből vett minta,szintén strepto-ra,azért bízom benne ,hogy abban nem lesz.majd ő ennek függvényében megmondja mit szedjek.
Most kétségbe vagyok esve.olvastam egy csomó dolgot erről,és hogy mi lehet a babával,megfertőzheti-e stb.sok jót nem írnak :(
ennyi röviden.szorítsatok,h ne legyen gáz,amint tudok,jövök,és jelentem mi van!

Szép napot mindenkinek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: szoritunk ezerrel!!!!!és várjuk a hireket.Vigyázz magadra

000kata

Honey!
Megy a drukk nagyon!

KépKép
KépKép
hangolka

Honey!
Vigyázz magatokra! Szorítok!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok lányok!

Picit eltüntem, elutaztunk még egy kis szülés előtti pihenésre a férjemmel.Aztán itthon is volt munka bőven,már bepakoltam szépen a kisszekrényt, olyan jó volt vasalgatni a pici ruhákat!!!Még hálóköntöst kell vennem, de nem találtam még olyat ami nem lenne óriási megalkúvás :(

Écike, Katica örülök, hogy ilyen gyönyörűek a kisbabák!!!

Honey, bővebben neked írok!Nekem is találtak streptot/ugyanaz mint neked/ a váladékból és segíteni szeretnék, hogy ne aggódj!Tudom, mindig ezzel jövök, de hát mindannyiunknak megvan a mentőöv, nálam ez Isten és most sem csalódtam.Mikor megtudtam én is elolvastam az internetről -itt a babanetről is-a rosszabbnál rosszabb dolgokat és rám is nyomta a bélyegét.Aztán Istenhez fordultam és erőből azt mondtam, nekem ebből nem kell.Én hiszem, hogy egészséges, szép kisbabám lesz és nem akarom agodalommal tölteni a következő időszakot.Egy 6 napos Maripen-es kúrát csináltam,és hittem hogy annak ellenére, hogy ezt a bacit nagyon nehéz kiírtani, nem lesz gond.A 6 nap után, megint vettünk egy váladékot és nincs benne már semmi, köszönet Istennek!Mindig lesznek szörnyű történetek,de ne ezkre figyelj.Szakmai példa:sok ezer repülőgép száll fel percenként gond és baj nélkül, de mégiscsak azokról hallani, amelyekkel gond van.A jó hír, nem hír.Nekem ez használt, kívánom, hogy te se aggódj!

Ja és nem minden orvos végzi ezt a tenyésztést, ezrek nem tudnak róla és egészséges babák születnek!!

Ne haragudjatok, hogy csak ennyit írok, majd jelentkezem még!
sclara

Sziasztok!

Écike, Katica,
gyerekek csodásan fejlődnek, hamarosan otthon lehettek mindannyian! Csak így tovább, sokat gondolok Rátok!

Honey,
NYUGI!!!
Nekem + volt a Streptóm a fiammal (most is ezt várom), szülés előtt kaptam egy penicilin szurit, majd 4 óra múlva kaptam volna a következőt (4 óránként adnak ilyenkor), de kicsit több, mint 2 óra alatt kibújt, így nem is kellett már több. Előtte semmilyen kúrám nem volt, egyáltalán senki nem csinált belőle nagy ügyet.

Lányok! Olvasgatlak Benneteket, az írásig sosem jutok el, bocsi érte. :oops:
Én hétfőn kezdem a CTG-ket, teljesen jól vagyok, mától kezdtem a homeós dolgokat.

Mindenkinek minden jót!

KépKép
dreika

Sziasztok!

Sensi
Nem igazán nézett még tom és jerrít csak apukája mobilján...egyszerűen csak tetszik neki és egész nap azt mnodja, hogy Tom, ha mondom, hogy Gergő akkor rám kiált, hogy Tom:)

Écike
Gratulálok, hogy Zolikának:)

Ma voltam diabetológián már csak egyszer kell visszamennem:)
Laborom nem lett vmi fényes már alig van vasam /4,5/ és vérszegény is lettem, már megint nem tudok majd felkelni segítség nélkül az ágyból császár után...Labor ismért produkált egy nem létező éhgyomros cukorértéket:)

Olyan fáradékony vagyok mostanában már, alog várom, hogy megszülessen a baba:)

Bea
kumpibogar

Sziasztok.

Háát elegem van ebből a hétből. Mi jöhet még?? ugye hétfőn leszedték a 6 évesem lábáról a szemölcsöt. Ő most itthon van vele. Ma meg az ünnepeltem eltörte a csuklóját. kemény 3 és fél órát voltunk a sebészeten.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Először is köszönöm a bíztató,nyugtató szavakat! :D

A nődokihoz is megjött a tenyésztés,ami negatív lett :D ,tényleg hála istennek!
A vizeletemben van csak ,de ő is azt mondta,mint a körzeti,hogy alacsony a csíraszáma,ne aggódjak!be kell szednem 1 doboz zinnatot.

Csinált nst-t,az is rendbe volt,uh szerint pedig már kb.3065 gramm.
24-én kell menni hozzá legközelebb,de be a kórházba,nem a magánrendelésre, 27-én pedig 8-ra kell mennem,és akkor de. meg is császároz :D :D :D
Úgyhogy már nincs sok!!
Jaaaaaaaa! és képzeljétek HARÁNT-ba fordult! :shock:
de hát tök mindegy ,mert úgyse szülök simán!

Vera!
Sajnálom a kisfiadat,biztos nagyon fájt neki!hogy sikerült eltörnie a csuklóját?
Nyugi!már csüt.van ,mindjárt itt a hétvége!aztán jön egy nyugisabb hét! :D

Most ennyi röviden!még valami vacsit kell adnom a családnak,meg fürdeni,időben lefeküdni,mert holnap iskolakirándulás lesz!

Jó éjszakát,szép álmokat!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Katica,Écike: örülök hogy minden rendben van veletek. Édesek a babák nagyon,és olyan sokat nőttek. Léna híres kéznyomát apának is megmutattam, ő is elérzékenyült, mikor a történetet is elmeséltem hozzá.

Sensi: Jó hogy megfogadtad a dúlát. Elszántam magam én is, és fogadtam szülésznőt. Vasárnap találkozunk hármasban a kórházban átbeszélni mindent.

Honey: Belegndoltam, milyen lehet pontosan tudni, hogy melyik nap lesz a nagy nap. Rájöttem hogy ha lehetne én tudni szeretném. Nem érhet semmi váratlanul, biztos minden rendben lesz mire a baba jön.Szóval hajrá mindjárt itt a céldátumod.

Mi jól vagyunk, kezdek kilábalni a náthából. vérnyomásom is rendben van. de a pulzusom nyugalmi helyzetben sokszor 100 felett van, egyszer meg fogom mérni lépcsőzés után,lehet akkor 130at is eléri :shock: megemlítem majd a dokinak.

Kérdés. Vettem kókuszpólyát. Ki kell azt is mosni használat előtt?

Vera: sajnálom hogy így alakultak a dolgok nálatok. te hogy vagy????

Sclara: jó hogy jöttél, többször eszemben jártál mostanában,de bíztam benne hogy csak az elfoglaltság miatt nem írsz.

Éjjeli bagoly vagyok mostanában, de hátha ma 1előtt sikerül aludnom.

Jó éjt.
Vendég

Jó reggel!

És íme eljőtt az utolsó munkanapom!!! Éljen éljen :D
Ami a legjobb, hogy úgy döntöttem később is megyek, és 2-kor már le is lépek :D :D

Katica, Écike: további gyors és szép gyarapodást, és szerintem mindannyiunk nevében írhatom, hogy már nagyon várjuk hogy otthon lehessehetek a babáitokkal együtt!!!

Vera, sajnálom a fiadat, remélem hamar meggyógyul! (4hét gipsz?)

Beagle, éjjeli bagoly? hát én nem is tudom mi lettem: este 10-kor elalszom, hajnali 2-3 körül felébredek és ha épp szerencsém van visszaalszom, ha nincs reggelig fennvagyok, aztán persze kómás vagyok egész nap :? :?

Honey, örülök, hogy rendben találtak mindent, és valóban már nagyon kevés van hátra!!!

Sensi és a többi náthások: meggyógyultatok? Én kb igen, bár még picit köhögök, meg fújom az orrom (egészen tipikus náthatünetek :D:D) de hát ez már semmi... Nagyon örülök hogy megúsztam láz és egyebek nélkül...

Na lassan azért készülödnöm kell meloba, mert csak fél óra késést ütemeztem be :D

Pipal

Kép
pipal

Vera: szegény fiad,mit csinált a kezével?

Pipal: végre az utolsó munkanap ,ez tök jó :lol:

000kata

Sziasztok Lányok!

Katica-Écike: Nagyon szépen fejlődnek a babáitok! :D :D :D

Alvás: Nem tudom,mi van velem,de álomkórban szenvedek!Este 10-ig alig bírok fenn lenni,hajnalban meg felkelek én is 3 körül és csak vagyok 4-ig,fél 5-ig!Közben Szonja bulizik a hasamban :D :shock:

Jövő héten megyek dokihoz,hogy megbeszéljük a császár időpontját+ a 36. heti uh-ot!Már nagyon várom!

Olyan jó nektek,akik már NST-re járnak! :D :D :D

[b]Sensi:[/b] Nem irigyellek,hogy egy idegen országban kell megszülnöd első gyermeked!Én biztos készen lennék,de azért jó,hogy lesz segítséged :D

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Katica, nagyon szép Léna! :) A sógornőm koraszülött babái is pont ilyen cumit használtak. :wink: A lenyomatos kép pedig fantasztikus. Most már tényleg nemsokára otthon lehettek.

Écike, Zolika is nagyon édes, már tök nagynak tűnik. Csodás érzés lehetett végre a kezedben tartani. :) Igazi életrevaló kissrác, nagyon szépen és gyorsan fejlődik idekint is. Remélem, a hátadat is sikerül rendbehozni minél hamarabb.

Sensi, nagyon jól hangzik ez a dúla-fogadás. Itt Fehérváron nem nagyon dívik a szülésznő-fogadás, meg én lassan kezdem felkészíteni magam, hogy megint császár lesz, így szinte feleslegesnek tartom. Hát, lehet, hogy beelőzlek, én most már teljesen bizonytalan vagyok :? , remélem, jövő szerdán tudok majd beszélni a saját dokimmal is.

Nati, szerintem (sajnos) teljesen normális a hangulatingadozás. :( Én a múltkor azon bőgtem el magam, hogy csak harmadszorra sikerült rendesen leparkolnom a padka mellé. :lol:

Honey, örülök, hogy azért rendeződött a dolog a streptoval. :) És tök izgi ez a kitűzött dátum.

Vera, nagyon sajnálom a kisfiadat, biztosan nagyon fájhat neki. :cry:

Sclara, jó volt azért hallani rólad, gyere majd!

Pipal, gratula az utolsó munkanaphoz, jól teszed, hogy nem viszed ma már túlzásba! :wink:

Én viszonylag jól vagyok, de azért nem tudok teljesen nyugodt lenni a méhlepény miatt, folyamatosan figyelem, hogy rendesen mozog-e a Pici. Tegnap az átlaghoz képest sokat keményedtem meg kicsit fájdogált is a pocim, remélem, ez azt jelenti, hogy magától be fog indulni a szülés, ha itt az idő...

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Écike:Örülök,hogy Zolika ilyen szépen fejlődik és,hogy kikerűl az intenzívről :D Így tovább!!!Remélem,hogy a hátad hamar rendbe jön.Egyébként már a múltkor is akartam kérdezni,hogy kipróbáltad már a Freedomot?Mert az anyummal is csodát tett.

Sensi:Vetettem kenetet,hogy időben tudjuk kezelni,ha van valami,mert hát azért közeleg az idő szép lassan :D Méhszájam zárt :D Babó jól van hál istennek!!!És jövőhéten kell majd vissza mennem dokihoz az eredményért.És az azutáni héttől meg elkezdjük a CTG-t.Így már hetente járok dokihoz.A cukor eredményem is jó lett :D Bár a vizeletben fehérjét mutattak ki ami nem tudom mit jelent,de csak nem lehet rossz,ha a doki nem szólt érte.Nagyon jó ötlet volt,hogy dúlát fogadtál így lessz segítséged.Én is gondolkodok,hogy szülésznőt kéne fogadni,mert lehet :D Na majd meglátom :D A lényeg,hogy párom bent lessz velem :D Ha esik,ha fúj :D

Honey:Örülök,hogy minden ok!!!

Harivera:Sajnálom a fiadat :( Jobbulást neki!!!Te,hogy vagy?

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Écike!
Zolika nagyon aranyos, látszik rajta, hogy milyen szépen fejlődik! Örülök, hogy ennyire jól haladnak a dolgok! Lassan már mehettek haza! :)

Nati!
Én most caulophhyllum 5ch-t és arnica 9ch-t szedek szülésig, kb 2hete kezdtem. Te mit fogsz szedni előtte?

Csuri!
Hogy-hogy ő volt veled? :) Én rokont vagy barátot nem szeretnék magam mellett szülés közben, az zavarna. (persze kivéve daddyt, mert őt kifejezetten igen, és be is akar jönni szerencsére). De egy ismeretlen ismerős arc viszont úgy érzem, h segíteni fog....hát majd meglátjuk. Őszintén kicsit attól is parázok, h senkit nem akarok majd magam körül daddyn kívül, csak idegesíteni fog, de hátha nem. :) Fura tudok lenni ilyen helyzetekben. :)

Honey!
Ne félj a streptotól, kapsz majd antibigyót, lehet, hogy a baby is, és ennyi. Csak akkor van baj, ha nem veszik észre szülés előtt, hogy van. Én tegnap kaptam meg a privát teszt csomagomat, ma le kell vennem magamnak a mintát, és dobom is be délután a postaládába....3 munkanapon belül lesz eredmény. Csak még ma délután meg kell kérdeznem a midwife-ot, amikor megyek hozzá, h kinek küldjék az eredményt, vagy neki, vagy a házidokimnak kell. Nekem pedig elküldik sms-ben az eredményt, ha kérem. :) Na de most látom, h a nődoki nem talált semmit, akkor semmi gáz, örülök! :)

Sclara!
Tökjó, h előkerültél, örülök, h még el tudtatok menni egy uccsó pihire, biztos jó volt! Merre jártatok?

Dreika!
Örülök, h jól vagy! Te milyen homeos bogyókat szedsz majd és miből mennyit?

Kumpibogar!
Haláli lehet a bátyus! :) Miért nincs vasad? Nem szedtél tabit vagy nem küldött a dokid injekcióra? Talán még nem késő...

Harivera!
Sajnálom a fiad! Veled mi újság?

Beagle!
Tökjó, h fogadtál szülésznőt, otthon tutira jó is, mert a doki ugye csak az uccsó 5percre ugrik be szinte. :P Itt talán majd többet rámnéznek a midwife-ok is.
Örülök, h már jól vagy, én is jobban. A pulzusod sztem azért ilyen durva néha, mert kicsit legyengültél a náthában, meg ugye a végén már csak mint az elefántok, vagy fókák...nevezzük akárminek magunkat. :)

Pipal!
Nagy nagy gratula az uccsó munkanaphoz! Látod, csak eljött a pillanat!!! :) Tökjó lesz majd otthon végre pihizni...Köszi a kérdésed, már jobban vagyok, bár még nem az igazi...azért már nem olyan gáz.

Melcsi!
Hát ez van, remélem minden okés lesz....aztán majd jön anyukám is 1 héttel a nagy nap után. Amit ugye még nem tudunk, h mikor lesz. :)

Katinka!
Én azért még szurkolok a sima szüléshez, remélem nem lesz semmi baj!!!

Reni!
Örülök, hogy jól vagytok, és minden ok a dokinál. Valamennyi fehérje normális a vizeletben, biztos nem lépte még át a határt a mennyiség. Én támogatom a szülésznő fogadást! :)

Itt semmi különös, jobban vagyok már. Tegnap este lefekvés előtt hányingerem lett, és egész este égett a gyomrom...nemtom mitől lehetett, de elmúlt szerencsére. Tegnap kicsit kevesebbet mozgott a kiscsaj, és elkezdtem izélni ezen, de ma már hajnalban és reggel is bulizott jó hosszan, úh asszem nem aggódom. Csak pl most is olvastam egy horror sztorit, h egy csaj már 3 napja járt be a kórházba, mert elindult vm, de nem akart teljesen beindulni, érezte, h vm nem ok, de mindig hazaküldték. És mire a kb 3. napon bedurvult a helyzet, a kiscsajnak már alig volt magzatvize, az is tele mekóniummal, köldökzsinór rátekeredve...pár órát volt csak életben. :( Szal inkább hamarabb megszülnék, mint figyelgessem a mozgásokat, meg parázzak, h na most nem olyan aktív, meg stb. Itt nincs Ctg vagy Nst sem, azt sem nézik már, h milyen a placenta ellátása....szal nem megnyugtató a helyzet... Jövőhéten asszem csalogatunk, ahogy csak lehet. :)
Itt vannak a pociképeim is, tegnap készültek...olyan csalóka a kép, élőben valahogy nagyobbnak látszik...hmm...nemtom. :)

Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Túlvagyok az utolsó vérvételen is, tehát tűt (ha minden rendben), már csak a szülésnél látok. Ez mondjuk nem baj, mert most elég rosszul lettem, pedig nem szoktam... :shock:
Honey!
Jó, hogy nincs baj, szurkoltam!!
Katinka!
Szerintem azon túl, hogy figyelgeted a mozgását, nem nagyon tudsz semmit tenni, de ne aggódj!!! Még minimum egy hét (neked már csak két nap), és betöltöd a 37. hetet. Innentől már a finishben vagytok!!
Sensi!
Nálunk azért volt a férjem a huga benn, mert egyrészt a férjem nem nagyon bírja az "ilyen" (véres, szenvedős...) helyzeteket, másrészt a vajúdásom alatt összehaverkodott a nődokimmal, aki szinte teljesen természetesnek vette, hogy Ő is ott marad. Így utólag nagyon jó volt, hogy velem maradt. Az eseményeket csak rajta keresztül tudtam felidézni újra, mert szinte minden dolog kiesett.... (Bár a szülés után azt mondta, hogy tuti nem fog szülni a következő pár évben, de amikor kiderült, hogy jön nálunk a második, azonnal mondta, hogy jön újra, mert nagyon jó élmény!)
Egy barátnőm férje azt mondta, hogy Ő a szülés közben szinte csak ismételgette azt, amit a szülésznő, vagy doki mondott, mert elsőre szinte semmire nem reagált a barátnőm... :)

Mindenki vigyázzon magára!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sensi!
A hasadon nagyon feszül már a bőr, csoda, hogy nem repedezett ki. Ügyes vagy!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!
Sclara, jó hogy jelentkeztél!
Sensi, helyes a pocakod nagyon, és irigyellek, hogy ilyen szép a bőröd. Nálam sincs még új repedés, és nem is feszült még ki teljesen, a vágás fölött még van egy kis "hely" belenőni, ahol a múltkor repedt. Talán nem fog jobban szétrepedni.
Honey, nekem is kéne egy időpont, kértem a dokit, hogy hozzuk előre, de szerinte szó sem lehet róla, csak ha van valami gáz az nst-n vagy UH-n.
Nekem Kornélnál kész szenvedés volt az NST, mert sosem mozgott, és mindig rángatta a hasam egy szülésznő, hogy keljen már fel. Akkor még nem tudtuk, hogy bajban van a baba. Remélem most azért minden rendben lesz. Bár hála az égnek a sok probléma ellenére egészséges baba született.
Olvasgattam az októberiek topicját, már sok baba megszületett, és valaki csinált egy fantörpikus honlapot is, ahol összegyűjtötte a születéstörténeteket és a képeket. Érdemes megnézni. Sensi, talán te tudod a címet.

Kép
Kép
dalminha

focizott, kapus volt és megrúgták labdával.

háát hogy nyugisabb lesz a köv. hét azt kötve hiszem. Én már nagyon lesem a testemet hiába vagyok a 34-ik hétbe mert ma pl egész nap keményeden és lég durván. fekve, állva ülve, menve.
kedden megyek dokihoz ha addig nem rendszeresedik vagy elkezd folyni belőlem valami akkor azonnal. De nagyon nem tetszik a doki hanyag hozzá állása a dolgokhoz. Pl a 32 hetesi kötelező uhu nekem még nem volt meg mert nem hívott vissza.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Most nem tudok visszaolvasni... :(
Kérlek szorítsatok nekem, h ne szüljek keddig!!!
Vasárnap este óta horror ami nálunk megy, elkaptunk kompletten valami überbrutál hányóshasmenéses vírust, de én ilyet még nem láttam...a 10 éves Péterem hajszálhíján (nem engedtem) a Szt. László fertőző osztályán kötött ki.
Szerencsére nálam eddig csak enyhén jelentkezett (nyomom magamba az 1000-es c vitamint), de tegnap este óta nagyon erősen és egyre sűrűbben keményedek......nagyon félek!!Még nem készülem fel lelkileg és a gyerekeket sem akarom betegen itthagyni!Nem beszélve arról h kedden töltöm a 37-et, addig ugye koraszülöttnek számít, ez a cécó sem hiányozna!
Kérlek gondoljatok rám!!!
Este még jelentkezem, s ha jobban leszek, visszaolvasok...

(nem kéne elkezdenünk telszámokat cserélni-már aki benne van-?Lassan elkezdünk szülni, csak hogy tudhassunk egymásról...)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Vera
Jobbulást a fiadnak. Sajnálom, hogy ilyen dokid van, elég bosszantó, hogy még a kötelező uh-t sem nézi meg....

Sensi

Nem tudom egyszerűen elfogyott a vasam:))) egy hónap alatt is vészesen csökkent kb 3-mal. SZerintem kiszívja belőlem a baba+én a 13. héttől diétázok (tudom, hogy mások alapból ennyit esznek, de én ennek a többszörösét szoktam megenni:)). Gyógyszert írtak fel, de attól szorulásom van:(((injekciót nem, de a Márknál szülés után kaptam egy adag vasat infúzióban. SZerdán megyek az első ctg-re /35. hetes leszek:)) akkor majd rákérdezek a vas+vörösvérsejt+hemaglobin dologra.

Alvás
Nekem is volt ilyen korszakom nem rég hajnalokat fenn voltam és reggel meg már tehettem meg, hogy alszom (inzulin, reggeli+Márk), de most már olyan fáradékony vagyok pisilésre alig ébredek fel:(

Honey

Tényleg milyen érzés tudni, hogy már csak pár nap van hátra+tudod, hogy pontosan mi történik majd veled?

SZép napot mindenkinek.
Bea
kumpibogar

Sziasztok!

Sajna nem sikerült visszaolvasnom csak két oldalt a múltkor, de arra reagálok!

Ja meg Juditnak kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó!
Elmondanám, hogy nálunk annyira nem vált be a Mátyás, hogy az Apukám kijelentette, hogy Ő akkor inkább tökösnek fogja hívni! A bátyuskám pedig nem akarta elvállalni a keresztapaságot a neve miatt! Nekem sem volt a zsánerem ez a név, de apuka választotta és mivel én mondtam, hogy ha fiú lesz Ő választhatja a nevet nem fogom megmásítani elhatározásomat. Még az is lehet, hogy apuka nyomdokaiba lép és azért szerintem nagyon jól fog hangzani: Dr. Labuda Mátyás nem???
Ja és szerintem pont tökéletes méretű a pocid!

Sensi azért szuper lehet kint szülni előre gyártott tervek alapján, én akkor biztos a guggolva szülést választanám!

Beszteri
Én a srácaimat annak idején fél év múlva tettem össze, de ha lett volna hely még a szobában (számomra) akkor már hamarabb is összetehettem volna. A nagyobbik soha nem ébredt fel amikor a kicsi felsírt (biztos hozzászokott gyorsan).

Kornéliusz te babáid aztán jól bírják ám! Szerintem szép nagyok lesznek és majd sokat fekszel akkor nem kell cipelned!

Kata nálunk a kórházban mindegy mibe szülsz én azért a kórházi hálóinget ajánlanám azt nem neked kell kimosni és ha fordítva veszed fel (elől kötve) akkor szülés után egyből meg is szopiztathatod a babucit mert csak szét kell nyitni.

Szobatisztaság én mindig azt mondtam a nagyfiamnak, hogy most már kell a pelus a kistesónak szinte azonnal oda is adta (jó szivű gyerek) Mire a kistesó megérkezett Ő mint nagy testvér már szobatiszta volt, pedig a szülés előtt 1 hónappal kezdtük el a szobatisztaságot.

Nati nem semmi védőnőd van most minek ijesztget? Nekem is járkál a hasam le-föl még egyszer sem jelenti azt, hogy hamarabb fogsz szülni!!!!!! Ja és lesz expo Kecskeméten is vasárnap 9-16.-ig a Lánchíd iskolába. Mi megyünk mert egy-két dolog még hiányzik.
Szerintem 10 körül jó lenne találkozni!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Judit
szurkolok nagyon! Jobbulást a családnak. Tudsz pihenni?- jelentkezz be gyakrabban.
Sensi
hihewtetlen milyen "lazán" veszik ott kint a terhegondozást...de gondolom a statisztikáik nem rosszabbak mint a mieink? Szééép nagy a pocakod.
Pipal
gratulálok az utosó munkanaphoz!! -rádfér már a pihenés gondolom. :wink:
Jó hogy így a finish-re visszatért szinte mindenki! Milyen jó lesz ha beindul a babaéső, teli leszünk cuki babaképekkel!!! Kíváncsi vagyok ki kezdi/folytatja a sort Honey az esélyes?! :wink:

Jelentem pólyásbabám lett! És tud szopizni! Ügyes, bár még hamar elfárad.Elhagyta az inkubátort, édes pici ágya lett.Naponta 4x tudom szoptatni.

Kép
katica_75

Sziasztok.

Nem akarom az ördögöt a falra festeni de ma egész nap keményedtem és elmentem nemrég az sztkba de sajna nem volt jó a ctg. Pont nálam romlott el szóval ha holnap is folytatódik akkor khba kell menjek

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera
Jobbulást, Te biztosan jól érzed, hogy mi a helyzet, hisz tapasztalt anyuka vagy már.

Katica
Gratulálok Lénához, gyors hízást és növekedést kívánok. Már akartam kérdezni, hogy kinél szültél?

Szép estét.
Bea
kumpibogar

Vera
drukkolok h. minden rendben legyen. Holnap jelentkezel majd?
Kumpibogar
igen én is akartam kérdezni tőled?!-,láttam h. Te is ott fogsz szülni. Dr.Feketénél szültem, ő volt az ügyeletes,de asszem jó munkát végzett :) .(tudod nekem máshol volt a fogadott dokim,)

Kép
katica_75

Sziasztok!

Az októberi topicot én is ajánlom figyelmetekbe, mert nagyon szép szüléstörténeteket írtak. Bevallom én a szeptemberieket is végig követtem, úgy érzem jobb volt mint bármelyik szakirodalmat olvasni. A netcím meg azt hiszem nyugtonmalac hozzászólásai alatt automatikusan feljön. Biztos nem bánják, ha mi is elolvassuk.

Judit,és Vera: Nagyon drukkolok hogy a 37.hétig tényleg ne történjen még semmi. Kicsit várhatnak még a babák. Telszámcsere szerintem is jó ötlet, azt hiszem az októberieknek volt egy táblájuk, hogy ki kit értesít, de ezt sensi jobban tudja :)

Katica: Örülök hogy Léna pólyás lett. :D Mikor hozhetod haza?
Vendég

Sziasztok!

Sensi!
Nekem ugyanolyan a pierceing helye mint neked!és előlről is tök egyforma.és igen,kaptam antibogyót,azt 5 napig szedem,utána megint el kell küldeni tenyészteni a vizeletet,de mire az megjön(kb.10 nap),lehet már nem leszek 2in1.a hüvelykenet is min.1 hét,mire megjön.jó hogy nálatok elég gyorsan megy ez a dolog.remélem minden rendben lesz!azért figyelgesd a magzatmozgásokat,már csak azért is ,mert kint nincs nst.de azt tudod,hogy a vége felé már nem olyan aktívak,mint középtájban!

Dalma!

Sajnálom a dokid hozzáállását a dolgokhoz,ha úgyis császár lesz.neki se jó,mondjuk ha éjjel 1kor csörgeted,hogy elment a magzatvized,és akkor kell felállnia a stábnak.de hát ő tudja.

Judit!
Sajnálom hogy elkaptátok ezt a vírust.de ne aggódj,nem lesz semmi baj!és már a 37et is majdnem betöltötted,1-2 napon nem hiszem hogy lovagolnának.de azért tényleg szedd a c vitamint,meg a magzatvédőt is,ha már nem szednéd.este nem írtál,majd jelentkezz mi van veletek.Gyerekeket meg itasd sok-sok teával!

Katica!

Gratula a pólyás babádhoz!!gondolom,milyen jó érzés lehet már végre a karodba és szoptatni.tényleg! könnyen megy neki a szopizás?mikor mehettek haza?

Vera!

Drukkolunk!majd írj,hogy mi van veletek!

Pipal!
Végre eljött a nagy nap,és már csak a babára kell koncentrálnod!és gratulálok,hogy idáig bírtad melóval.most már csak pihizz sokat,és készülj a nagy napra!

Bea!
Nekem megnyugtató érzés,hogy tudom,mikor fogok szülni,mert lelkiekben is fel tudok készülni,meg itthon is mindent el tudok rendezni addig.amúgy attól,hogy tudom,még izgulok,és tudom,hogy úgy fogok remegni mint a kocsonya,ráadásul idáig úgy volt,hogy apa is bejöhet majd a fejemhez,de nem, csak 1 üvegfalon keresztül láthatja,ahogy engem műtenek :(

Megnéztem az októberi topikban a nyugtonmalac honlapját,és tök jó! szerintem nekünk is kéne csinálni egy ilyet.és a telcsiszámokat is le lehetne egyeztetni már!

Bocsi ha valakit kihagytam,megyek mert a gyerekeim bundáskenyérért könyörögnek!
Jó hétvégét mindenkinek!

Üdv
Honey

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

judit: sajnálom a kisfiad remélem hamar meggyogyultok,és te probáld ne nagyon elkapni.

Katica: de jó már szopizhat és van kis ágya :lol:

Vera: vigyázz magadra,pihizz sokat és jelentkezz ha van valami

000kata

Sziasztok!

Klarissza
Én is megyek ki az börzére, valahogy 9 körül, majd kereslek, de sajna a számodta még mindig nem tudom, így csak te tudsz keresni engem. ha észreveszel szólj rám, mert lehet bebambulok!!!

Sensi
Én hétfőn kezdem a homeos bogyók szedését, leírom milyen sorrendben:

35. héttől

Pulsatilla C30 1x az első napon (hétfő)
Caulophyllum C12 1x naponta (kedd-szombat)
vasárna semmi
Pulsatilla C30 1x hétfőn
Cimicifuga C12 1x naponta (kedd-szombat)
vasárnap semmi

Ezt kell folytatni szülésig.
Ha elfolyik a magzatvíz, de nincsenek fájások akkor 1x Caulophylum
Kitolási szakasz elején Arnica C30 1x
Gátmetszés, császár után 12 óránként 3x Staphysagria C30
Tejserkentésre napi 4x Urtica Urens D6-9 15 nem jó, mert az már apasztásra van!!!

Kép
Kép
nati80

Itt vagyok.

Hála semmi gond nincs ma. de tegnap tényleg fájások voltak és nem jóslóak hanem félóránkénti fájás keményedés. Jól éreztem én. De tudom mért történt ez. ugye csütörtökön ami az Andrissal történt és hogy 3 és fél órát ültünk az sztk-ba ez tett be nekem. Tegnap jött ki az izgalom rajtam. keményedések vannak de nem folyamatos hála hanem ez tényleg csak jóslóak. kedden megyek a dokihoz és megmondom neki mi törént.

harivera
Budapest XXI. kerület

Na itt vagyok!

Nem jelentkeztem este, mert miután a férjem "beköpött" anyukámnak, h görcsölök, eljöttek a gyerekekért h elvigyék éjszakára, legalább a héten egyszer tudjak aludni...így igyekeztem kihasználni. A keményedések egyébként még éjjel is jöttek folyamatosan, úgyhogy nem voltam benne biztos, hogy megúszom...
Reggel aztán mentem a kh-ba, de csak uh volt, ctg elmaradt. A doki rohant, így meg sem vizsgált. A baba szerinte nem lesz túl nagy, a gép szerint 2800 g körül van. Na majd kiderül...a lepény is csak I-II. fokozatban érett, áramlás rendben. Mindenesetre ma már nem voltak görcsök, valószínűleg nálam is mint Veránál, tegnap jött ki a feszkó...
Köszönöm a drukkokat!!

Sensi, örülök, h jobban vagy!!A pocakod tényleg szép nagy, csíkmentes! :)
Écike, sajnállak a hátad miatt, nagyon!És Zolika tényleg nagyon babakinézetű már!
Nati, hogy van a hangulatod???A csoki tényleg kedvezően hat rá!! :wink: Katica, szívből örülök Léna pólyás mivoltjának!! :) Dejó, h ilyen sűrűn szopizhat!Most már lassan hazamehettek, nem?
Akíra, nem ér, feltűnsz, aztán meg eltűnsz megint... :roll:

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Helló Lányok!

Jól le vagyok maradva.Bocsika hogy eltűntem de annyira fáradt vagyok már hogy kihasználok minden percet a pihenésre.Mikor alszik Lili én is lefekszem este meg már alig várom hogy megint aludjak.

Harivera:kérdezted az NST-t.22.-én kell mennem a nagy vérvételre,nst re+ Uh ra is.Hétfőn jelentkezem be mindenhova.Azt tudod hogy időpontot kell egyeztetni NST re?Ha nem akkor tudok teló számot adni.De képzeld el nekem is szerintem josló fájásaim voltak tegnap este.Elég rendszertelenül jöttek és előbb a derekamba éreztem a fájásokat.Nem nagyon emlékszem hogy ilyen volt e a Lilinél.Szerinted az lehetett?Végül annyira akartam nézni az eltelt perceket hogy jól bealudtam és gondolom így abba is maradtak.Sajnálom a kisfiad kezét.

Nati:biztos lemaradtam de ezek a homeós bogyók mire is jók?Segítik a vajúdást?

Écike,Katica:gratula a babákhoz hogy ilyen jól fejlődnek.

Honey:köszi az infót az ágyneműről tudom hogy hol van az üzlet.Palotán laktunk idáig.Akkor már csak 2 hét és meglátod a babát.

Sensi:tényleg lazán veszik kinn a szüléseket.Volt egy ismerősöm aki Hollandiába szült.Ott se csinálnak belőle nagy dolgot.Itt is lehet dúlát fogadni de pl ahol én szülök(Uzsokiba)egy ember lehet csak mellettem.Így persze a férjem jött be de neki meg néha voltak hülye kérdései pl fáj? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni egy vajudó nőtől?Ez kb olyan mint amikor már jól látható hogy babát vár egy nő és megkérdezik tőle hogy babát vársz?Nem dinnyét nyeltem. :lol:
Mondjuk én lehet hogy kihagynám a szülés filmet mert élőben teljesen más és nem biztos hogy látni szeretném egy idegen nő szülését.Főleg ha telibe mutatják az egészet.Én ezt teljesen intim és szent dolognak tartom és csak megijesztene az egész film.De remélem titeket nem fog.Majd írd meg hogy mit szóltatok hozzá.Egyébként tényleg szép a pocakod és tényleg nem tűnik nagynak.Tök jó hogy egyáltalán nem repedt meg a bőröd.

Kornéliusz,Zsemlyécske mi van veletek?

Hangolka:így olvasva poénosnak tűnt a magzatvizes story de gondolom akkor nem volt az.Remélem nekem nem az utcán folyik majd el ha elfolyik.Bár nekem azt mondta a dokim aszisztense aki szülésznő is hogy az jobb ha fájásokkal indul a szülés mint magzatvíz elfolyással mert akkor vmiért gyorsabban halad a szülés.Mondjuk nálam tényleg bejött mert 4 óra alatt megvolt a Lili a mellettem vajúdó lánynak aki korábban benn volt már mint én du 16.30ra lett meg a babája.De gondolom ez se törvényszerű.

Akkor most rólunk annyit hogy a babák jól vannak.Voltam csütörtökön a dokinál zárt a méhszájam és ÜLNEK A BABÁK A HASAMBA!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem hittünk a szemünknek mert már múltkor fejjel lefelé voltak.Így most megint császárra áll a zászló.Mondta a dokim hogy még akár megint megfordulhatnak bár egyre kevesebb a helyük.Majd 22 én megyek UH ra meglátjuk mi lesz.Azt mondta a doki hogy még kéne 3 hét!!!!!!!!!!Remélem addig tényleg benn maradnak.Végre megvettük a babakocsit.Olyan furcsa ez az ikerkocsi.Olyan nagy.Lilinek is tetszett bele is ült.Kérdezem tőle hogy hol vannak a babák és felhúzza a hasamról a ruhámat és megsimogatja a hasamat.Kb ennyire érdekli hogy tesói lesznek de elvégre még csak 17 hónapos.Virsli ujjaim vannak már 1 hete arról nem megy le a víz egyáltalán és csíkos a hasam is.De ahoz képest hogy ikrek nem vészes.Na ennyit mára!!!!

Mindenki vigyázzon magára(és a babákra)

Nemsokára babadömping lesz!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mesi01

Mesi
Ezek a 35. héttől szedendő bogyók segítik a méh felkészülését, puhítják a méhszájat ezzel könnyítik, gyorsítják a szülést, vajudást.
A többinél leírtam, hogy mire valók.

Klarissza
Voltál a börzén? Hát szörnyű volt, többet tutira nem megyek.

Kép
Kép
nati80

Judit
Hangulatom továbbra is ingadozó, de kitartok és párom segít lelkileg.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok! Mesi, köszi az érdeklődést, továbbra is olvaslak ám Benneteket. Úgy volt, hogy a héten már itthon leszek, de aztán csak szaladgálósra sikeredtek a napok... Hm, vannak Nálunk is események.
A héten belekóstoltam, hogy milyen a jóslófájás, és úgy tűnik a nyákdugó (egyrésze?) is elment... Ma pedig elég erőteljes hüvelytájéki fájdalmaim vannak. Nővérem két gyermekes anyuka, ő mondta, hogy a tágulástól lehet. De "igazi" fájásaim szerencsére nincsenek, nem rendszeres egyik sem. A görcsölgetés csak olykori, inkább ezek a nyillalásos fájdalmak lepnek meg, elég sűrűn jelentkeznek. Elvileg november 5-re vagyok kiírva, de ezekből a jelekből következtetve, lehet, hogy előbb érkezik a Kisfiúnk. :)

Szurkoltam azon, hogy ha lehet inkább minél később érezze szükségét, hogy világra jöjjön, érezze jól magát minél tovább a pocimban. A héten viszont fordulatot vettem... folyamatosan tuningolom magamat, készítgetem a lelkem, hogy bizony Bendegúz lehet, hogy októberi gyerkőc lesz... :)
Bíztatnak, hogy feküdjek, pihenjek, maradjak nyugton, de nem megy. Ha fekszek majd széttörik a derekam, és tehetnékem van, pakolászok stb. :wink:

Izgalmas nagyon... kiváncsi vagyok, hogy meddig "húzzuk" így 2in1.

Vigyázzatok nagyon magatokra és kitartást mindenkinek!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Harivera:Én a Dél-Pestiben fogok szűlni.Hogy vagy?Keményedések vannak?

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem reagálok most.De eléggé gázul vagyok :cry: Tegnap eléggé keményedtem meg nagyon-nagyon fájt a pocakom mostanában sajna sokat mentem és tegnap jött ki.Ma reggel meg majd leszakadt a hasam alja és a drekam is fájt.Meg görcsölgetek is sajna így párom pihenésre intett.Amit be is tartok most már.Nem szeretném,ha kora babó lenne a picurom.Remélem mindenki jól van.Még egy jó ideig szép időnk lessz.Aztán megint jön a hideg.Megyek,mert át kell ugranom anyuékhoz,mert varratok anyummal lepedőt a matracra.

Vigyázzatok magatokra és a babókra!!!!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak ilyen ritkán jövök, de mostanában vagy pihenek, vagy mosok takarítok.

Nálam semmi jósló, semmi görcs. Viszont állandósult a fáradság. Meg a hátfájás estére.
Voltam pénteken CTG-n. És találkoztam a szülésznőmmel. Nagyon szimpi. Mondott sok dolgot, ami megmaradt, hogy málnalevél tea 2* egy nap. Meg, hogy nincs EDA. Na ez egy kicsit aggaszt. Lehet keresnem kell egy anesztest magánba. Így is rettegek, nem még, hogy megmondták, hogy nem bizti, hogy lesz EDA. Túl vagyok a vérvételen, meg vettek kenetet. Csütörtökön megint megyek CTG-re. Gondolom akkor lesz eredmény.

Egy kérdés. Mi a különbség a ctg és az nst között?

Sensi, és a többi kókuszmatracos. Mikor én egy hete kicsomiztam a matracot rettenetes szaga volt. (Kimostam ezért a huzatot, de nem használt). Most szellőztetem. Vajon enyhül a szaga? Tudom eza kókusz, de nektek nem volt először durva?

Kókuszpólya: én kimostam a huzatot. Annyi kézen átmehetett....
Egyre csúnyább a hasam. Folyamatosan kenem mégis néha érzem, hogy fáj, húzódik.

Vera, drukk, hogy babó bírja még benn!!!!

Többieknek is!!!!

Betegeknek jobbulást!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok. Vera én is dél-pestiben fogok. Ma voltam benn a párommal. Mindent megnéztünk,találkoztunk a szülésznőmmel is, nagyon megnyugtató volt vele beszélni.

Később reagálok bővebben is.
Jó éjt.
Vendég

Köszönjük a gratukat, drukkokat! :)

Kókuszpólyának én is csak a huzatát mostam ki. A matracrészt nem mertem, mert félek hogy "megtörik".
Gabi
nem tudod megkérdezni a gyártót? Az enyémnek nincs szaga (novatex). ctg nst ezen már én is tűnődtem?!

Lányok tessék pihenni!!!!!! Ki kellene húzni min.37-38. hétig...

Vera
tudom megvan a véleményed a dp.-ről. Én ugyan nem itt szültem, de amit megismerttem a koraszülött oszt. arról csak jót tudok mondani. !A 36. héttől már itt tudják fogadni a babákat, és ide kerülnek a besárgult, magzatvizrtnyelt, megfigyelt stb..normál időre született gyerekek is.Nagy a fegyelem, tiszta, maximálisan odafigyelnek lelkiismeretesek az ottani nővérek és dokik.

Van esetleg valakinek a lakásban cica, kutya? Nekünk kutyánk van és asszem féltékenységi harcoknak nézünk elébe. :) Tapasztalatok, ötletek esetleg??

Kép
katica_75

Gabi!
Ez, talán segít:
http://www.peterfyszuleszet.hu/rendelesek_nst

Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Jajj de jó hogy végre nem kell mennem dolgozni. A mai napot nagyjából a pihenésre szánom, és holnap elkezdem teendőim elvégzését (vásárlás, pakolás stb....), amikre idági nem volt időm a melo miatt!!!

Zsemlyécske, ilyen nyilalgatások nekem is viszonylag folyamatosan vannak, sőt már elég régóta, mostanában annyi különbséggel, hogy eddig inkább esténként volt, most meg már reggelente is van (pl most is). Én mondjuk jóval mögötted vagyok (nov. 20), de nem aggódom, úgy tudom, hogy ilyenkor elsősorban a medencecsontok, ízületek lazulnak, tágulnak, hogy majdan kiférjen a babó, ezért is esik szét a kecses járásunk így végére, és lesz belőle pingvinhez hasonló...

Mindenki, aki fájogat, jósólgat, náthás, beteg vagy csak úgy: tessék szépen pihenni, nem idegeskedni, remélem mindannyian kihúzzuk egyben a 37. hétig!!!

És képzeljétek, lehet, hogy mégse leszünk hajléktalanok :D
Úgy tűnik maradunk a 18. kerben a házban, csak a sok huzavona miatt valszeg 1 szobát fogunk tudni lakni, mert a második felújítása nem lesz kész. Igazából kb 2-3 hét múlva lehetne festeni, de én szerintem nem fogom engedni november elején kifesteni, mert kellene még kb 3 hét hogy rendesen kiszellőzzön, és ha picit hamarabb jönne a picikénk, akkor a festékszagba nem vinném. Vagy ez sztetek hülyeség?

Ja és ma van az 1. házassági évfordulónk!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Pipal

Kép
pipal

Gabi
Nincs különbség a kettő között, csak valahol így valahol úgy hívják. 3. helyen meg magzati szívhangvizsgálat a neve. De mind3 ugyanaz.

Pipal
Én is nov 20-ra vagyok kiírva, de én arra számítok, hogy november 6-10 körül megérkezik egészségesen a kislányunk. Nem akarnék 2 hetet kórházban tölteni elötte.

Fanni tegnap végre beindult. Ebéd alatt kezdte el és végig fészkelődte, mocorogta az egész délutánt szinte. Még éjszaka is volt kis mocorgás. Egyszóval megnyugodtam végre. Viszont ma éjjel pontosan 1,5 óránként ébredtem pisilni. De tök pontosan!!! Nem volt valami pihentető az éjszakán 4-ig. Utána már nem keltem.

És ma elkezdtem a hopmeopátiás szerek szedését!!!!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok.

Egy kicsit eltüntem minden napra volt valami kis programom , ugyhogy nagyon elvagyok fáradva, folyamatosan aludnék és elég sokat keményedik a hasam mert sokat fáj. Valószinüleg kicsit idegesebb is vagyok a kelleténél minden apró kis dolgon elbögöm magam.
A héten belekezdek a nagy mosásba a gyereknek és elindulok megvenni a maradék dolgokat ami még kell.

Babuci mostanában elég sokat mocorog késő este vagy hajnalban amikor éppen aludnék ugyhogy alig alszok valamit ez mellett most Fanni is felkel éjszaka oda kell feküdnöm mellé amig vissza alszik.
Van olyan éjszaka amikor folyamatosan járkálok a két szoba között és mindenhol alszok egy kicsit.

Délután még jövök és megpróbállak titeket vissza olvasni.

Pihenjen mindeki sokat!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: