Nagyon falat a kis boxoló csajszi, meg Andris is!
Bende! Édesek a kis törpéd mosolyai. Nekem főleg az utolsó tetszik! Úgy néz ki, mint aki egy kicsit felöntött a garatra
Ági!
Én is elmentettem a számodat, vmikor érkezünk majd a talira. Kocsival hol tudok ott parkolni? Rég nem jártam arra, parkolni kb sose parkoltam, babakocsival meg méginkább nem közlekedtem arra.
Dia! Hát őszintén szólva nem tudom megmondani, mióta tartja magát. Már egy pár hete biztos. Fürcsizés előtti olajozásnál mindig hasra is fordítom, és ott tök elvan (pedig nem szeret hason lenni). RÉgebben csak könyökölt, most is persze az van, hogy ha így rakom le, hogy nyújtva van a keze, akkor tartja, persze kinyomni azért nem bírná magát. A fekvőtámaszokkal még várunk egy kicsit...
RÉkának kb 2-3 naponta törlöm ki a fülét, de nincs sok fülzsír. Nem tudom mi lehet az Virágnál. Talán kérdezz rá a dokinál...
A füle mögött nekünk is volt, hogy fehér,kicsit hámló csík volt. De rájöttem, hogy attól, hogy a vattával nem tudok teljesen a hajlat mélyére jutni. Azt szoktam, hogy fültisztító pálcával olajozom meg azt a hajlatot, és fürcsi után azzal törlöm szárazra. Az elég vékony, hogy teljesen kitörölje a hajlat legbelsejét is.
Már nem hiszem, hogy be tudok nézni (azért hátha). Nemsokára ébred RÉka, addig még pakolok, utána megyünk anyummal a kocsiért a szervízbe, aztán tovább pakolok, megint kaja, és indulunk Bp-re. Remélem jól bírja majd a kiscsaj az utat, mert kettesben még sose mentünk ilyen sokat. Ha alszik nincs gond, úgyhogy drukkoljatok!