A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kriszti, nyugi rossza napja van...nem az a baj, hogy keveset aludt? Nincs valami tuti, amitől mindig elalszik pl. babakocsis séta vagy csak tologatás? Kitartás, tudom miről beszélsz, Adélnak is vannak ilyen napjai, általában hétfők. Hogy miért azok? Viki már felvetette, hogy apafüggő és két nap után olyankor nem látja apát...

Kép
andkata

Anyjuk, segített a homeo?....

Kép
andkata

Sziasztok!

Muffin!
Kitartás! és persze türelem...
Már hamarosan otthon lesztek, és Eliotnak is könnyebb lesz!

Mi jól vagyunk, de most sírás van, úgyhogy rohanok...
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:17-kor.
20150601134430

[b].....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:16-kor.
20150601134430

Viki!

gulyásleves, vajas pogival :wink: :lol: 8)
Vendég

Muffin
Megertelek, hogy merges vagy a parodra. Es ugy nagyjabol el tudom kepzelni, hogy hogy erzed magad...(de csak nagyjabol, mert ennyire inteziven egyik gyerek sem igenyelt meg engem)
Nekem mindig ugy tünik, hogy ha uvölt Lea, akkor a Ferjem elkezdi mondani, hogy nala nincs cici..es ez nekem annyit jelent, hogy en vagyok megint soron, mert barmi baja van a cici kell neki. Ezt ö igy gondolja. DE nem egeszen teved. MI vagyunk azok, akik jobban ismerjük a babakat, es nalunk jobban es gyorsabban is nyugszanak meg, de hat mi hordtuk öket 9 honapig a szivünk alatt, es 3 honapja is mi vagyunk velük a legtöbbet. A ferfiak szerintem egyszerüen tehetetlennek erzik magukat. Persze mar az is könnyebbseg nekünk, ha picit naluk sir es legalabb el tudunk menni nyugodtan (gyerek nelkül) pisilni.
Tudom, ez most Eliotnak egyaltalan nem jo, es ne sirjon, lehetöleg semennyit se - pedig faj neki, nyügös, es azert valtozas is van a testeben, es meg a megszokott környezet sincs. De minden nap jobb lesz, kicsi türelem meg!!!
Es jo, hogy itt leirtad es kiadtad magadbol a dühödet, az is sokat tud segiteni! :)
Ügyes vagy!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Andkata! Tejcsi rendben van. Reggel fejek, meg este, csak már nem leadom, hanem este odaadom Jázminnak. Most 120-at cumisüvegezett és már nem akar szopizni. Mindegy, majd kifejem, csak 120 az nem olyan sok. Megvárom, elalszik-e, ha igen a BK után kifejem.

Muffin! A gyerekeket legjobban anya tudja megvígasztalni. Csak tudom nagyon fárasztó lehet, de egyszer vége lesz és visszatér a régi, jó kisfiú Eliot gyönyörű pofival.

Viki! Hirtelen nem tudtam melyik kép, de már megvan! Köszi! Ja és Dórika lefoglalva Rolinak, ideális korkülönbség stb stb.

Andkata! Véres kaki mitől lehet még tejallergián kívül? Jázminnak is volt két napja. Lehet esetleg olyasmitől, mint mosószer, vagy ilyesmi? Mert én a cumisüvegre fogom, mert eddig nem volt véres kaki és cumisüveg sem, a cuüveg után jelent meg. Persze lehet semmi köze hozzá.

Kép
szly27

kata: nem tudom mikorra varjak hatast. mindenesetre eszem, rosszabb csak nem lesz Igaz az esti eves megint szornyure sikerult. Kezdte cicin de azon igen hamar bealudt, igy feleszmelve az uveget nyomtam a szajaba, de aztan jott a hascsikaras, kaki, igy az mar nem kellett hat megkapta ujra a cicit, amibol viszont tul jott, felrenylet, oriasi uvoltes es nem volt hajlanado tobbet enni. igy kb 100at evett osszessen:( Kivancsi vagyok mikor ered ezek utan...
igy gyorsan agyba is bujok.

jo ejjszakat mindenkinek
Vendég

Levi ma is felülmúlta önmagát! :evil:
Akartam dicsekedni, hogy milyen szépen eszik kanállal, de mint mindent ezt sem csinálta túl sokáig. Nagyon bízom benn, hogy csak délután nem akart enni és holnaptól megint ügyesen eszik (kanalasat)!
6-kor evett 120-at :shock: :evil: :cry:
11-kor nem kellett neki táp, csináltam egy kis darabb krumplit, 1/3 banánt, negyed almát 60 ml. táppal hígítva. Mind megette (na jó 3-4 kanál maradt). Nagyon bűszke voltam rá és olyan szépen nyitotta a száját minden egyes kanálnál. Erre délután nem kellett neki. Mondjuk a tejgyűjtős anyatejjel kevertem neki aminek olyan hányásszaga van, hogy én sem ettem volna meg. Ettől ment el szerintem a kedve és már más sem kellett neki.
Én nem tudom miért ilyen büdi és más gyerek ezt hogy tudja meginni..... :x :x :x
Amúgy ma sógorom hozott sógornőm által frissen lefejt tejet (60ml) és azt megitta. Mondjuk ő nem úgy issza meg egyben, hanem víz helyett adom neki és mivel nagyon híg így csak lassan többszörre tudja meginni. De úgy vagyok vele, ha egész nap ezt issza víz helyett kiegészítésnek már nagyon jól jártunk.
Sajna nekem nem akar jönni a tejci, csak időnként megmutatkozik egy kis kolosztrum, amit, ha ébren van Levi egyből a szájába kenek, hátha hamarabb gyógyul. Nagyon csúnyán köhög, olyan torokfájósan és sok a váladék is. Most stodált adok neki, kíváncsi vagyok neki bejön e.Kap még időnként c vitamint és a sós orrspray mellé szívás után max 3x nasivin orrspray.
Szerencsére fehér az orrváladéka.
Na már megint szóf...om van. Megyek alszom, ki tudja mikor ébred.
Annyira hiányzik Olivér. Holnap este jön haza.
Vasárnap jön anyós és vigyáz Levire, mert elhatároztam, hogy Olivérrel és Tamással 3-ban töltünk egy napot, mert szerintem most jön ki Olivéren az, hogy nincs időm vele foglalkozni a Leventével való nyüglődés miatt. Képzeljétek a hétvége óta elkezdett dadogni, pedig ő nagyon szépen folyékonyan és választékosan beszél már 1 éve. Olyan lelkiismeretfúrdalásom van emiatt. Meg annyira hiányzik, hogy vele lehessek és együtt játszunk. Mindig mondom neki, hogy mennyire szeretem és hétfőn amikor telefononbeszéltünk megkérdezte, hogy " mami szeretsz?" :cry:

Na nem untatlak tobább titeket megyek aludni!!! Holnap sok dolgom lesz vásárolnom kell ajándékot mert főnöm kell szombatra. Jönnek a nevelőapámék a húgomék, mert most nálunk tartjuk a közös szülinapot most lesz 3. éve, hogy a húgom kislánya is csatlakozott hozzánk. Apámnak 14-én, nekem 17-én, a húgomnak 31-én és a lányának 30-án van a szülinapja. Húgom kislánya fél 11-körül született éjjel. Még várhatott volna másfél órát és egy napon lett volna a szülinapjuk. ( a húgomnak erről más volt a véleménye, pedig 1,5-2 óra alatt megszülte :lol: )

Na tényleg lelövöm magam. Már nem bírom az éjszakázást. Hiába így 3x-nél :shock: :cry: :roll: :P :lol: már fárad az ember. :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok lányok!

Muffin, örülünk nagyon, hogy jól sikerült a műtét és puszi a csini Eliotnak!

Véda, tök jó, h ilyen kitartó vagy! A szopi-szopi-szopi az mit jelent, hogy akár óránként is mellre tetted?
Mert én is elkezdtem ezzel próbálkozni, de féltem, h éhes meg hát sírt is és este végülis becsapott egy csomó tápot. Meg attól is féltem, h tökre borítom az eddigi rendet, nem attól félek, h éjszaka megint felkel, mert hát én úgyis felkelek fejni, csak nem tudom, jó-e, ha bezavarok, úgy, hogy azért nem tuti az eredmény.

Mav, még du. szavaztam, de úgy láttam, sajna újak nagyon elhúztak. :(

Timi, a te linkeddel mi a helyzet végül?

Sly, én pont múltkor olvastam, ha a baba véresre szopizza a cicit és benyel a vérből, attól lehet még.

Na, most ennyire futotta, lépek aludni.

Kép
teó

Jó reggelt!

A szuper éjszakákról annyit, hogy amióta írtam h Nonó már nem kel fel enni, azóta rendszeresen virrasztunk (kb 3 napja). Hol 2-től, hol 4-től... ma pl 3:40-től kukorékolunk... hurrá :roll:

Tegnap voltunk oltáson. Hogy jól vielte-e Nóri? Hát, soha ilyen hisztit még nem láttam :shock: Frankón összeszaladtak az emberek hogy mi ez a sikítás. :oops: Hát, ez van.

4 hónapos adataink: súly 7150 gramm, magasság :lol: 67 cm. Fotó is lesz ha egyszer végre emberi időben ide tudok ülni.

Katákhoz lenne egy kérdésem és előre is bocsi hogy már megint titeket zaklatlak!
Kaptunk vasat (Maltofer cseppek formájában). Mondta a dr h ehhez kell c vitamint szedni, csak azt nem tudom milyet és hogyan, mert Nóri annyira ordított hogy nem hallottam egy szót sem az egészből. 2x is visszakérdeztem de reménytelen volt a gyerekemet lecsillapítani. :?
Köszi a segítséget!

Visszaolvasni nem volt még időm de mindjárt megkísérlem.

Amival beszéltem telcsin, 2 napja nincs náluk net és már kezdenek előtörni az elvonási tünetei :twisted:

Teó - Ti is buliztatok éjszaka?? :twisted: :lol:
Vendég

Timi - nem látom a linket :!: :?: :shock:

Evelin - tudjátok már pontosan mikor engednek haza? Apa nálunk is ilyen. Csak addig van Nórival amíg kedve van, vagy nem sír. Utoljára pont az imént rágtam be rá, amikor Nóri felébredt (éjjel) és odavettem magam mellé, mert az hittem - én kis naív - hogy vissza tudom altatni. Erre apja elkezdett beszélni hozzá, erre mégjobban kipattant a szeme. Akkor át akartam vinni a nappaliba, de mondta h ne vigyem már, olyan jó h ott van mellette. Aztán 15 perc múlva mondja A GYEREKNEK, hogy "aludjál mert Apa holnap fejreáll a melóban". Ez ugye burkolt célzás volt... :twisted:

Kriszti - Jesszus!!! :shock: És most 4 gyerekük lesz az ismijeidnek vagy mi a szösz?????

Mav - nagyon édesek a törpéid!!! :D Szemszín: nekünk már barnul.

Linda - mi volt Apával a tárgyaláson? Remélem minden ok. Hát, nem egy hálás meló az övé (sem)... :roll:

Titi -sikerült valamennyire visszahoznod a tejcsit?

Andkata - ezt a nemevős-hisztis dolgot mi is átéltünk, de már rendeződött a helyzet! Biztos vagyok benne hogy nálatok is fog hamarosan! Csak kitartás és türelem! Áramoljon a csííííííííí! :wink: +++++

Most rohanok vissza aludni, mert Nóri is durmol már (VÉGREEE)! Ja! És egyedül aludt el a kiságyában! Ez hihetetlen! :shock: Megint amikor panaszkodtam! Asszem többször kellene... :twisted:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:16-kor.
20150601134430

Jó Reggelt!

Muffin! Eliot pofija nagyon szép lett! Apával ne foglalkozz inkább most minden erőddel Eliotra koncentrálj! Kitartás otthon tényleg minden sokkal jobb lesz! Küldök Nektek pozítiv ebűnergiát! +++++++++++++++

Viki! Apa vizsgája sikerült! Köszi a drukkot! :D

Ma jön a fönöknőm úgyhogy nem sokat leszek mert sütök sütikét! :D

Vasárnap megyünk étterembe mert Anyósom születésnapja lesz! (60) :D

A babák tündériek! :D :D :D

Nálunk szerencsére Apa sokat foglalkozik Szabival! Este fürdet, etet és altat! :D
Vendég

Jó reggelt!

Wera! Nem semmi adatok egy kislánytól! Szépen fejlődik Nóri! Szerintem Cebion cseppet kéne szednetek, de várd meg valamelyik Katát!

Viki! Ok! Majd készítem Rolkót!

Titi! Azért ne add fel a fejést! Szegény Olivér! Egyébként Rolin is most jön ki, hogy megérkezett a kistesó. Most kezd féltékeny lenni. Ha pl jön hozzánk valaki és nem vele foglalkozik, odacsap neki! Jázmint is egyre többször bántja, pedig szereti, csak szerintem dühből. Pedig sokkal többet játszok Rolival mint ezelőtt, de ezt gondolom át kell élnie.

Teó! Sajnos nálunk nem ez van. De remélem nem lesz többször. Nórinak is volt és azóta nem. Lehet én is valami olyat ettem ami nem tetszett a gyomrának!

Kép
szly27

Babu!
Szabi Apu nagyon ügyi volt!!!
20150601134430

Köszi! :D
Vendég

Jó reggelt!

Most ébredtem... :oops:

A mi apákunk is ilyen.... :evil: Nem igazán segít a babázásban...
Szívesen eljátszadozik vele, amig mosolyog Emma, de amint legörbül a szája, már adja is nekem.
Én is baromira be tudok pöcceni rajta...

Viki!
Várlak, gyere! Hozd Bubut is, legalább ismerkednek! :wink:

Eliot!
hogy vagy?
Remélem, ma hazamehettek!

Wera!
Nem semmi adatok! :shock:
boldog hóforduót!

Emma is ma 3 hónapos!
Kíváncsi vagyok, milyen változást hoz ez az idő... :roll:

Nekem fáj a torkom... :twisted:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:15-kor.
Vendég

Marcsi! Emmának Boldog Hófordulót!

Vidokata! Köszi! :D
Vendég

Jó reggelt!

Mi talán javulunk valamelyest evésileg, tegnap csak kis hiszti volt...kop-kop-kop :)
Ezegyszer nem keltem fel fejni, de 4 kor felébredtem, kőkemény cic, átázott melltartóbetéti...A kisasszony 4.30 körül evett, gyönyörűen visszaaludt és én attól kezdve szinte semmit nem aludtam...pörgött az agyam. Most persze tudnék. :shock:

Wera, én 10 csepp Cebiont adnék ( 2x5) Nórinak. Túladagolni nem tudod, az tuti.
Nem bír Nonó visszaaludni? Te se lehetsz túl kipihent.

Titi, azért akkor valamelyest javultok. Nekem is 17-én van a szülinapom :)

Babu, jó a forgókép- mi volt, mi lett :)

Kép
andkata

Kata! A Maltoferben folsav is van nem?
Vendég

Igen, én se Maltofert adnék, kórházban se azt adunk, a háziorvosok meg szinte mindig...

Kép
andkata

Nincs benne a folsav...

Kép
andkata

Andkata! Köszi! :D Akkor biztos csak abban volt amit Én szedtem! Maltofer Fol
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:16-kor.
Vendég

a 0 az ott egy a betű akart lenni
Vendég

SZIASZTOK!

HÁT ESTE ÖSSZETÖRTEM EGY FÉL ÓRÁRA!
BORZALMAS ANYA VAGYOK! EGYEDÜL HAGYTAM A TÖRPÉMET A NAGYÁGYON BŐGNI. BESOKALLTAM, NEM BÍRTAM TOVÁBB, KIMENTEM ÉS ELMOSOGATTAM AZT A TEPSIT, AMIT MÁR HÁROM NAPJA MOSOGATOK. HALLOTTAM, HOGY SÍR. KÉSZ LETTEM, VISSZAMENTEM. MIKOR MEGLÁTTAM A GYEREKET ÖSSZETÖRTEM ÉS HÁT RÉG BŐGTEM ÍGY! EGY TELJES BABA-MÉRETŰ HÁNYÁS-TÓCSÁBAN FEKÜDT!

LEVI UTÁNNA KÖSZÖNI SZÉPEN, NAGYON JÓL VOLT! KEZDTEM MEGNYUGODNI ÉS BOCSÁNATOT KÉRTEM TŐLE, AMIÉRT ILYEN ROSSZ ANYA VAGYOK, HOGY NEM FIGYELTEM RÁ ÉS EGYEDÜL HAGYTAM. MIRE Ő EGY HATALMASAT VIGYORGOT! NA, ÚJRAKEZDTEM A BÖMBÖLÉST!

GYORSAN LEVETKŐZTETTEM, MEGTÖRÖLGETTEM, BELECSAVARTAM TÖRÖLKÖZŐBE ÉS AGYONBABUSGATTAM! MAJD JÖTT A FÜRCSI JÓ ALAPOSAN. UTÁNNA IS VÁRTUNK KICSIT, HOGY NYUGODJON MEG KICSIT AZ A POCAK. AZTÁN KAPOTT CICIT, NÉHÁNYAT SLUKKOLT BELŐLE, MAJD BEÁJULT FÉL ÓRÁRA, NA AKKOR VISZONT LEZABÁLTA MINDKETTŐT!

FÉL TÍZKOR ELALUDT, ÉS MOST ELŐSZÖR CSAK EGYSZER KELT ÉJSZAKA, NÉGYKOR! aKKOR KAJA, NAGY ROTYI, HÁT JÖTT A PELUSCSERE, VISSZAALUDT ÉS MÉG NYOLCIG HÚZTUK A LÓBŐRT!

NAGYJÁBÓL MEGNYUGODOTT A LELKIVILÁGOM.
ÉN KIS EGYETLENEM PEDIG MOST A KISÁGYBAN MAGYARÁZ A ZENÉLŐFORGÓ ÁLLATKÁINAK ÉS KÖZBEN BIKÓZIK A CSICSÍNYUSZIVAL!

IMÁDOM!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata: csak nem egy napon születtünk? Te is most x-szelsz?

Levi ma éjszaka mintagyrek volt 5-kor kelt Kis szorakozás után evett 200-at (A KAROMBAN) és visszaaludt 8-ig. Dumálva szépen ébredt. Csak szegény még minmdig nagyon taknyos.

Na megyek TEJCIÉRT, és vásárolni.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nem én MÉG CSAK 29 leszek, Titi!!! :D

Kép
andkata

Kriszti, látod Levi baba nem haragszik... :)
Van ilyen, ne hibáztasd magad, mi is csak emberek vagyunk...

Kép
andkata

Kata, most is majdnem ugyanazt írtuk! :)
Én úgy tudom a felszívódás miatt jobb 2x5-t adni, de végülis mindegy.

Kép
andkata

Katák! Véres kakit mi okozhat még a tejallergián kívül?

Kép
szly27

Sziasztok!
Boldog hófordulót Bugri Nórinak-szépen nődögél :D
És persze Emma babának is! :D Marcsi neked meg jobbulást!

Babu:Nagyon jók a képek a vonalzód mellett :D Gratula Apának!

Titi:Levinek jobbulást,neked meg kitartást!

Kriszti:Nem vagy rossz Anya,másnál is bármikor elszakadhat a cérna :wink: Fel a fejjel! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:16-kor.
Vendég

gyors helyzetjelentés. Eliot édesen nézelődik az ágyában. :) A biztonság kedvéért csak holnap megyünk haza, de már sokkal jobban van, és a duzzanat is egyre lejjebb megy. :) Itt egy mai kép. :) Kép

KépKép
muffin

Szly :P
Véres kakija Bugrinak is volt, amikor Wera sok narancslevet ivott. Nálunk 1X volt, de csak egy csepp, és nem tudom, mitől. Én akkoriban sok mézes sütit ettem, talán az... Te nem ettél mostanában valamiből sokat?

Kriszti :P
Fel a fejjel! Néha nagyon nehéz anyának lenni. Nekem mondjuk kötélidegeim vannak a babasíráshoz. (A lányom annak idején megedzette őket :D ) De tény, hogy amokor tehetetlennek érezzük magunkat, nehéz dönteni, mi a jobb, hallgatni ahogy sírnak, vagy magukra hagyni őket. Én azt mondom, persze nem okoskodni akarok, csak ezt tapasztaltam, hogy jobb velük maradni, hiszen, ha kimegyünk, nem tudunk olyan távolra menni, hogy ne halljuk őket, és akkor meg úgyis ökölbeszorul a kezünk, összerándul a gyomrunk, és ugyanazt érezzük, mintha velük lennénk. Akkor meg inkább jobb velük lenni :wink: De ha még sem bírjuk, és kimegyünk, nem jelenti azt, hogy rossz anyák vagyunk. Az azért nem itt kezdődik.
Puszi Levi baba pocijára! Mit hányt ki? Bukott v. ez valami más volt? Nem lázas? Neked meg békés, nyugodt, szép napfényes napot kívánok :D

Muffin :P
Hát, igen... Van valami a mondásban, hogy anya csak egy van. Nálunk ez úgy működik, hogy Csabit még valahogy elhordozgatja Apa, és tényleg nagy a szerelem, meg a sírást is elég jól abbahagyja nála, de Lilu - ugye ő már nagylány - ha beteg, csak és kizárólag Anya kell. volt, hogy a munkám közben hívott Anyu, hogy elhozta az oviból, mert beteg lett, de nem enged senkit magához közel, csak sír, hogy Anya jöjöjjön, Anya jöjjön! Én meg persze téptem haza... Otthon összebújás, lázcsillapító, és fél óra múlva úgy nézett ki, mintha nem is lenne beteg - pedig az volt. Ekkor találtuk ki, ami nem csak ránk igaz: Anya gyógyszer :wink:
Puszi Eliot gyönyörű kis arcocskájára! Nektek kitartás. Apa szolgáljon ki téged, hozzon neked kedvenc hamit, kávét, sütit, kényeztessen, ha már Eliotnál te veszed ki az oroszlánrészt a feladatokból. Kérünk mai képet a Kishercegről!!!

Véda
Vendég

Kata! Nem harapta ki! Mondjuk határeset, hogy vér volt-e vagy nem, mert olyan pirosas volt, de nem élénk és kicsi nagyon. Viszont már legalább 3 hete (az utolsó oltás óta tuti) szinte csak zöldet vagy max sárgászöldet kakil és egyszer volt olyan véreskés is. Bocsi a részletezésért.

Kép
szly27

Kép

Kép
timi1982

Muffin :P
Ugyanakkor írtunk, és működik a telepátia, mert épp képet követeltem Eliotról!
Drágaságos, ahogy alszik!!! Szép napot neketek!
Holnap márotthon?! Jujjjjjjjjjjjj, de jóóóóóóóóóóóóóóó!!! 8) 8) 8)

Véda
Vendég

majd megszerkesztem aláírásként is de most szétdurran az agyam! és rohannom kell.

röviden... ma kell visszamenni a dr-hoz. mivel kaki rendben igy csak tápot kell iratni. délelőtt rendel.
persze nyusziapu már megint programot sezrvezett magának!!!! utálo m hogy itthon van és mégsincs... állandóan kitalál magának valamit és elhuzza a csikot. persze én meg szivjak itthon a gyerekkkel. ráadásul sétizni se tudunk elmenni mert jön anyósom és persze hogy vele is mindig egyedül hagy :twisted: (nem olyan a viszonyunk mint Vikinek meg az anyósának...)

aztán persze nem volt türelme kivárni a dr-nál a dolgot és nem iratott tápot.
most öltöztethetem a Törpét és mehetek vele én. nincs messze, nem az a gond, hanem az hogy most itt egerben nagyon sokan betegek. a multkor is tele volt a rendelő és várnom kellett 1 órát... akkor anyukám itt volt és sétált a jó levegőn a törpével... most bent fog dekkolni velem a rendelőben... fasza....

anyósom meg ugyebár nem ér ide időben hogy egyedül el tudjak menni a receptért :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

jah és 20 percenként lehet szavazni :D ip cimet ellenőriz, de 20 perc után engedélyezve van megint :D

jah és mire bejelentkeztem reggel (9 körül) már volt vagy 4 szavazatunk :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Muffin! Nagyon édes Eliot! Látod napról napra jobb a helyzet! Holnap meg már otthon lesztek.

Véda! Akkor nektek is volt ilyen véres széklet! Úgy látszik nem is olyan ritka. Remélem tényleg csak valami olyat ettem, mindenesetre most mindent sterilizálok, aztán majd meglátjuk.

Kép
szly27

Teó :P
Ne félj az óránkénti etetéstől. Liluval és Csabival is mindig így gyarapítottam a tejet, ha kellett, v. csak nyűgösek voltak. Semmi bajuk nem lesz tőle, és a rendszer sem borul ettől feltétlen, ha meg mégis, hát mi van? Megéri, hogy boruljon, ha ettől lesz több tejci, nem? :wink: Nyugodtan próbálkozz!
Potyka anyánk - bocsi Potyka - mindig azt mondta, hogy első 6 hónap hippi életmód. :lol:

Akata :(
Úgy sajnálom, hogy megint véres :evil: Mi a fenétől lehet?! Mikor tudsz valamit kideríteni erről?

Véda
Vendég

Timi! Szavaztam!

Kép
szly27

Köszi lányok a bíztatást!
Tejcsit hányt némi teával elegyítve. :(

Muffin! Mondtam, hogy Eliot napról napra egyre szebb lesz! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya