Szly
Véres kakija Bugrinak is volt, amikor Wera sok narancslevet ivott. Nálunk 1X volt, de csak egy csepp, és nem tudom, mitől. Én akkoriban sok mézes sütit ettem, talán az... Te nem ettél mostanában valamiből sokat?
Kriszti
Fel a fejjel! Néha nagyon nehéz anyának lenni. Nekem mondjuk kötélidegeim vannak a babasíráshoz. (A lányom annak idején megedzette őket

) De tény, hogy amokor tehetetlennek érezzük magunkat, nehéz dönteni, mi a jobb, hallgatni ahogy sírnak, vagy magukra hagyni őket. Én azt mondom, persze nem okoskodni akarok, csak ezt tapasztaltam, hogy jobb velük maradni, hiszen, ha kimegyünk, nem tudunk olyan távolra menni, hogy ne halljuk őket, és akkor meg úgyis ökölbeszorul a kezünk, összerándul a gyomrunk, és ugyanazt érezzük, mintha velük lennénk. Akkor meg inkább jobb velük lenni

De ha még sem bírjuk, és kimegyünk, nem jelenti azt, hogy rossz anyák vagyunk. Az azért nem itt kezdődik.
Puszi Levi baba pocijára! Mit hányt ki? Bukott v. ez valami más volt? Nem lázas? Neked meg békés, nyugodt, szép napfényes napot kívánok
Muffin
Hát, igen... Van valami a mondásban, hogy anya csak egy van. Nálunk ez úgy működik, hogy Csabit még valahogy elhordozgatja Apa, és tényleg nagy a szerelem, meg a sírást is elég jól abbahagyja nála, de Lilu - ugye ő már nagylány - ha beteg, csak és kizárólag Anya kell. volt, hogy a munkám közben hívott Anyu, hogy elhozta az oviból, mert beteg lett, de nem enged senkit magához közel, csak sír, hogy Anya jöjöjjön, Anya jöjjön! Én meg persze téptem haza... Otthon összebújás, lázcsillapító, és fél óra múlva úgy nézett ki, mintha nem is lenne beteg - pedig az volt. Ekkor találtuk ki, ami nem csak ránk igaz: Anya gyógyszer
Puszi Eliot gyönyörű kis arcocskájára! Nektek kitartás. Apa szolgáljon ki téged, hozzon neked kedvenc hamit, kávét, sütit, kényeztessen, ha már Eliotnál te veszed ki az oroszlánrészt a feladatokból. Kérünk mai képet a Kishercegről!!!
Véda