Jó reggelt lányok!
Poszani! Korán kezdted!!!
Tegnap bealudtam, úgyhogy nem tettem fel a receptet, de ahogy bemegyek felteszem.
(Remélem, bejutok a dolgozóba a NATO-csúcs miatt - pont nálunk van az egyik csomópont...)
Tejszín: nekünk is ritkán sikerül, előtte érdemes 1 napig betenni a hűtőbe, s a habfixáló is szok' segíteni...
Találka: nekem a fekínált dátumokból csak a nov. 9 lenne jó
18-án munkanap
19-én színdarabot adunk elő a barátainkkal
8-án egész nap zsűrizek a Csiliben...
Szülés: hát már én is várom nagyon, az a baj, hogy nem nagyon tudom magam a sok meló és a tennivalók miatt beleélni magam...
Gondolok rá persze, de ez más, mint amikor Marcikámat vártam.
Az is befolyásolja a dolgot, hogy nekem tuti császár lesz. Nem azt akarom mondani, hogy nincs benne semmi izgi, hiszen úgyis kiveszik, mert pont ettől necces számomra - és azt hiszem Kispötyi számára is, hanem azt, hogy így jócskán csökkent a lehetőségek száma, az én szerepem ebben az esetben az, hogy hagyom, kivegyék és rendesen viselkedem... (Húúú, nem tudom, így érthető volt-e a dolog. Remélem, igen.)
Azt viszont nagyon várom, hogy a karomban tarthassam, s hogy megmutathassam a családnak Kispötyikénket!!! Nem tudom, hogy fogok-e tudni sírni, azt hiszem mardosni fogja a torkomat a sírás, de nem tudom, mennyire leszek érzékeny, mennyire fogom merni/akarni kimutatni mások felé is az érzéseimet stb, stb.
Sokszor azt érzem, anyukám halála nagyon keménnyé tett, mármint nem tudom könnyen kimutatni az érzéseimet - nem hagyta a mamám, hogy előttte sírjak, így muszáj volt megkeményíteni magam, hgy úgy csináljam az utolsó napokat vele végig, ahogy neki jó - persze ettől nem biztos, hogy úgy ápoltam, ahogy kell, de hát ezen már nem lehet segíteni... 
Bocsánat, ez most kibukott belőlem, ne haragudjatok, hogy ilyen témával jöttem - pont a szülés-születés kapcsán.
Hogy egy kissé vidámítsam a dolgot: tegnap Julink a Lehel piacon volt az nagycsoportos társaival.
Kapott pénzt, listát, hátizsákot...
4 kukoricát kértem tőle vagy 4 szép banánt.
Ehhez képes megajándékozta a család összes tagját valamivel:
* vacsorára mindenkinek vett kukoricát, majszolásra 4 banánt
* apának kicsi, de csodás minőségű sütőtököt (meg is sütöttük)
* Marcinak egy hatalmas fej fokhagymát a reggeli pirítósához
* nekem meg vett 20 dkg földimogyorót
Ja, és ő hoza haza az egész pakkot!
Olyan kis husi volt!!!
Na, megyek dolgozni - lehet, hogy gyalog fogok bejutni...
Bentről küldök nektek receptet!
Nagy ölelés: batkata