A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:28-kor.
pironya

ja tényleg négy hónapja szültem :lol: :lol:
de ha az lenne ami NINCS!!! akkor már vagy 2 és fél hete lenne :lol:

na megyek fogorvoshoz..
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:28-kor.
pironya

bocsi de én a csipőtémához nem igen tudok szólni..annak ellenére,hogy én kajakra csípőficamos voltam..én meg ettől nem tartok semennyire..na látjátok azért van olyan is amin nem parázok :lol: :lol:

majd nov 16.-án megyünk..de akkor is vácra mert itt keszin dec közepén lesz időpont...köszi addigra állni fog..
Vendég

sziasztok!

Valaki adott már a babucinak paradicsom-burgonya összeállítást?Most vettem egyet,megkóstoltatom vele.

Kép
melike

Hallanátok a fiam mostanában hogy beszélget!Olyan aranyos,rendesen kiabál,hogy e-eh-e-e. :lol:

Kép
melike

melike én adtam dávidnak...hát nem volt oda érte :?

dávid is beszélget...hággi,güá,agü... :lol: :lol: és levegővel brümmög..na ezt csak mutatni lehetne!!

nem tudom,hogy menjek-e fogorvoshoz...férjem nincs itthon szindinek sok a lecke(állítólag) szilvi fosik..dávid kicsi..én meg egyedül nem akarok
Vendég

bettica az estire gondolok.
melike-a paradicsomot szabad már adni?valahol azt olvastam, h. később.

Mirám fél 11 kor evett utoljára, s most fél 4 kor kelt fel, de már megmozgattam a babakocsit, mert mondom nem igaz, h. nem éhes.fél 1 óta aludt..

csülökpörköltet csináltam meg krémest.

Kép
Kép
eyi

ja -bettica-nem iszik semmit

Kép
Kép
eyi

Eyi, akkor próba cseresznye. ;) Még akár be is jöhet :)

Kép

Kép
bettica

Melike: én adtam paradicsom+krumplit Kristófnak és nem tudtam elég gyorsan adni neki, úgy befalta :wink:
Én is úgy tudtam, hogy később kellene a paradicsomot, de akkor miért csináltak 4 hónapos konzervet???? :shock: Meg megkérdeztem doktornénit, hogy szabad-e, mondta hogy nagyon egészséges adjam csak neki :wink: Hát én adom :wink:

BOLDOGSÁGOSAT MINDEN KEDVES HÓFORDULÓS BABUCINAK ÉS AZ ANYUCIJÁNAK :P
bluebox

ÉN IS POCAKOS AKAROK LENNI!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:
DE MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
De most nem lehet, hisz császároztak :cry: :cry: Sebaj, majd gyorsan begyógyul, aztán hajrááááááááááááááááá :P
bluebox

Melike!!!!!
NAGYON VIGYÁZZ A PARADICSOMMAL!!!!!!Zoé gyomra sokmindent kipróbált!!!Na azzal másnap nagyon megszenvedett!!! :roll:
Vendég

Köszi a válaszokat!

Csiri fájt a pocija?

Kép
melike

Melike!
délután ette és már hajnalban nyöszizett,másnap délelött pedig nagyon nehezen kakilt....(de lehet,hogy Máté gyomra bírná...,én majd késöbb próbálom újra paradicsomos kajával...)
Vendég

na jó estét

Milán nem fekve eszik, csak így sikerült felvennem... a combomon volt a fényképező. :)

éjjel nemalvósok: próbáljátok nappal többet fárasztani, főleg este, lefekvés előtt torna, dögönyözés, hooosszúúú pancsi, utána kis kenegetés, masszázs, majd kaja. én éjjel/hajnalban ha felébred (mondjuk ien csak 2szer volt), csak visszateszem a cumit a szájába és kész.

mia_snow

csajok!
valaki mondta,hogy kiságyban fekve tudta megetetni (táppal) a gyerekét??ki volt?és mi lehetett az oka?
csak azért kérdem mert ma 3x is csak úgy ette meg dávid a tápot mert ha a kezemben volt tekerget kalimpált...
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:43-kor.
hékás

hékás köszi a gyors választ!
dávid dettó..az ölemben olyan mint aki föl van turbózva ..ülni akar feszeng jár keze lába nyög hisztizik..a kiságyba betettem (kínomban) kicsit lenyugodott és evett.bezzeg a gyümi meg a tejpép az megy.csak úgy tátja a száját mint a kishalacska
Vendég

gondolkodta!
hékás: ate fiad is igen hamar tanult meg forogni,neki is nagyon fejlett a mozgása csak úgy mint dávidnak.nem lehet,hogy ebből adodik a "probléma".vagy megint az én agyam kicsit kombinatív..
vagy nyugtatgatom magam?
Vendég

este fölmentem a lányom szobájába ,gondoltam dumcsizunk egy kicsit.a következő kép tárult elém..
erős idegzetűeknek ajánlom :lol:
Kép Kép

no komment
Vendég

Bari!Nincs ez a lány kicsit "elhanyagolva"??? :shock: :wink: :roll:
Nekem egy kikötésem van és rájöttek,jobb ha betartják,különben üvöltök!!!!feltett lábbal nézhetik a tv-t,a csillárról is lóghatnak lefelé,ha felébredés után beágyaztak és rendetraknak...A ruhájukat megha nem hajtják össze,széthagyják,akkor rögtön dobom a szennyesbe és nem érdekel,hogy másnap keresi......miért nem rakta el? :evil: :evil: :evil:

Gondolom akkor most rendetrakatsz vele...vagy a te mai progid lesz? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Húú Bari ez brutál!Mit csinált?

Csiri:hol van Cintia?

Kép
melike

Jó reggelt!
Melike!Kutna Horába cserediákként!
Vendég

sziasztok :wink:
bluebox

Hú Csiri az nem itt van.És a suli ilyenkor?

Megszült az egyik barátnőm tegnap!Mára volt kiírva,de így pont 4 hónap és 4 nap van a fiaink között. :lol:

Kép
melike

[quote]H írta:ú Csiri az nem itt van.És a suli ilyenkor?

A suliból ment,4 nap...szombaton jön is!
Vendég

Jó reggelt!
bszilvi25

Jó reggelt!

Bariiii, te jó ég... Nem semmi a lányod :lol:

Kép

Kép
bettica

Szép idő van!

Ja!A fiam végig aludta az éjszakát!7kor kelt! :lol:

Kép
melike

jó reggelt.

tyűűű Bari, ez durva.
na most egy kis szösszenet: nálunk az én szobámat mindig magamnak kellett rendben tartanom és takarítanom, az öcsémét pedig megcsinálta anyu. na hát a kisöcsém úgy megszokta hogy mostmár hiába 24 éves, még mindig hajlamos ilyen kupit csinálni a szobájában, és nem tudom hogy volt-e valaha porszívó, netán portörlő rongy a kezében... húzta-e át a saját ágyneműjét, stb. férfias pasi lett belőle de olyannyira hogy ami csak távolról is házimunka-szagú, azt nem hajlandó. kivéve a főzés, és hát be is kell vallani, egész jól csinálja. csak anyámat sajnálom aki a még mindig a 24 éves kicsifia után takarít...

mia_snow

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:29-kor.
pironya

én is ettől félek :cry: Az én fiam után anyum rendszerint rendetrak, amit én nem nézek jószemmel és ennek finomat hangot adtam már egyszer, kétszer, de anyum menthetetlen :cry: De Tamás szokott takarítani is :wink: Pláne, ha akar valamit, akkor még hozzánk is átjön porszívózni :wink: Sőt, képzeljétek, múlt hétvégén, fát vágott egész nap :shock: :shock: :shock: :shock: Ugyanis van cserépkályhánk és szoktuk használni, amikor már nagyon hideg van, mert nagyon jó, kellemes hangulat lesz tőle a lakásban :wink:
Végűl is, képzeljétek teljesen őnzetlenűl csinálta mindezt, semmit nem akart :wink: Meglepődtem, de nagyon jól esett :wink:
bluebox

Pironya: én babakocsival mentem
bluebox

És mutizok egy képet, ezt a héten csináltam :wink:

Kép

kicsi szívemnek, még a nyála is folyik :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:29-kor.
pironya

Márti: nálunk a rántotthusit akarta kivenni az apja kezéből.
amúgy tegnap nálunk is palacsinta volt. nugátkrémes. nyamm. :D

Pironya: itt helyben babakocsival, ha apával megyünk vásárolni akkor hordozó a kocsiba, majd a nagy bevásárló kosárba. ma lehet hogy kipróbálom a kengurus megoldást... mondjuk napok óta erre készülök. :oops:

mia_snow

Mi Tescoba csak Apával megyünk,hordozóval.Amúgy ahol csak nagy kosár van,oda nem megyek egyedül.

Kép
melike

De édes Kristóf!
Máté is nyálcsorgatva figyeli ha eszünk. :lol:

Kép
melike

....
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:30-kor.
pironya

Igen,Piri.Vagyis rá.

Kép
melike

Cseh Köztársaság.

Kép
melike

köszi Piri :wink: (mármint a terítődícséretet :wink: ) :P :P :P :P
bluebox

Pironya: mi hordozóval voltunk, belepattintottam a nagy bevásárlókocsiba. Most eladom, mert kinőttük, úgy hogy változik a felállás és ezentúl kenguruban fog csücsülni a vásárlás ideje alatt, ha autóval megyünk vásárolni. Cora közel van, oda babakocsival megyünk :)

Blue: Meg tudom érteni. Az a palapicsa... Nyammiiii :)
Nálunk is nyálcsurgatás és árgus szemmel figyelés van, ha éppen eszünk, pedig mindig az Uraság az első és csak utána ehetünk mi :)
De tényleg olyan szemekkel tud nézni, mint aki éppen pont arra a falatra vágyik már ezer éve :lol:

Kép

Kép
bettica

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:30-kor.
pironya

....
pironya

[quote]C írta:siri: és kaptál a lányod helyett cserediákot????
Hol van az a kutna hora???

Igen,júniusban jön...de a lányom tegnapi üzenete szerint nem lesz egy leányálom.... :roll:

A hordozót keresztbe rá lehet tenni a nagy bevásárlókocsira...pont oda"kattan"...mi eleinte beleraktuk magába a kosárba a hordozót,csak úgy meg nem fért az a "töménytelen" mennyiségű árú amit megvettünk... :wink:
Vendég

sziasztok!
áááá nem csinálok rendet..1-2 éve maga "takarít",nem is engedné,hogy én pakoljak el :lol:
még jót röhögött rajta amikor mondtam,hogy megmutatom nektek...kicsit sem szégyelli,szerintem még vendégeket is hívna simán :lol:

márti:jó a kép..megkostólta?

hihetetlen ,hogy ezek a csöpp emberek,hogy tudnak vágyakozni a kajákra..pedig fogalmuk sincs mi az :lol:

na megyek csinálok hús levest..mert szilvi még mindíg 30 percenként látogatja a mellékhelységet..talán levest ehetne :?

3 napja tart ...nagyon remélem dávid megússza.egyik barinőm mondta,hogy lehet kapni levegő fertőtlenitő szert.lehet,hogy már eső után köpönyeg de én megpróbálok venni..azért csak próbálok mert nem tudom,hol lehet venni és aki ajánlotta sem tudja mert ő kapta
Vendég

dávid még nem volt bevásárlóközpontba :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: