szijjasztok!
Gratulálok mindenkinek a jó cukoreredményhez! Mégsem döntitek meg az átlag százalékot.

Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy sokat mászkáltatok, vagy idegeskedtetek azalatt a 2 óra alatt? Úgy tudom az is felnyomja a cukrot.
Hanna:hú, ti aztán tényleg korán keltetek! Remélem délután hagy egy kicsit Zsebi pihenni! És minden jót az uh-hoz!!
Van itthon rendes gyümölcsös tea, az a darabos, zacskós, amit a teaházban vettem, nem a filteres. Már 2szer ittam is belőle, és tényleg jól hajtja a vizet, na meg az alma is.

2 nap után ráálltam a mérlegre, és már 1 kilóval kevesebbet mutatott.

Ez legalább ad egy kis erőt a továbbiakhoz. És ma reggel eléggé meglepett a pulzusom is, mert soha nem ment 90 alá, ma meg 86 volt! Mondtam én, hogy a víz a sok bennem, és nem a zsírt raktároztam el. Mert érzem is, hogy kicsit könnyebb vagyok, de ugye 2 nap után még ne várjunk csodát.

Ma megyek boltba, barátnőm kirángatott a kuckómból muszáj taliznom vele, így boltba is muszáj mennem. Felvásárolom a zöldség-gyümi pultot.

Almán és narancson kívül mit érdemes még venni?
Olyan jó olvasni, hogy babó hogy "játszik" veletek:kidugja valamilyét, találd ki mi az.

Sajna a mi babónk, továbbra sem valami aktív. Napi 2-3 szor bejelentkezik, rugizik 4-5-öt, aztán elnyugszik. Kezdek félni, hogy valami baja van.

DE végre 7végén apa is érezte a rugását, ami nagyon boldoggá tette.
Csajok:légyszi segítsetek!!!Fogalmam sincs holnap mit főzzek a páromnak! Valami egytálétel szerűség kell, mert valószínűleg majd csak éjjel, vagy szombat hajnalban ér haza, és nem szeret bíbelődni a kajával. Olyan kell, amit megmelegít, és már kész is. Na, és persze laktat.

Rakott krumpli nemrég volt, úgyhogy az kilőve.