Hú, tanulnom kellene, csak ezt még gyorsan megírom...
Csics, Forti, Gumicukor!
Szépek a fiúk!
Forti!
Biztos, hogy a költözés miatt lett Levi anyás. Peti is ugyanezt csinálta mikor átköltöztünk, folyton a sarkamban volt, csak akkor érezte magát biztonságban, ha velem volt. Légy türelmes, megszokja majd.
Egyébként most megint nagyon anyás, de nem úgy, hogy folyton rajtam lóg, eljátszik egyedül is, meg elvan mással is, de ha ott vagyok, akkor ölelget, puszilgat, simogatja az arcom, meg kell ilyenkor zabálni, annyira aranyos. Ugyanezt csinálja az apjával is. És persze az az élvezetek netovábbja, ha mindketten ott vagyunk, olyankor vagy megpróbál mindkettőnket egyszerre megölelni, vagy közénk ül, és borzasztó elégedett képet vág.
Nyuszi!
Már előre benne vagyok a minitaliban.
Tényleg jó sokan jöttünk össze a környéken. Szerintem nem kell Emit bölcsibe adnod, nem hiszem, hogy a kis lelkének használna, ha jönne az új baba, őneki meg bölcsibe kéne mennie. Azt mondjuk már én is hallottam más kismamáktól, hogy kvázi az óvodára való felkészítés céljából adják be néhány hónapra bölcsibe a gyereket. Nem tudom mit gondoljak róla. Én magamtól - bár ezzel a férjem nem ért egyet - arra is hajlok, hogy ha én itthon leszek a második babával, akkor Peti - ha akar - csak fél napot legyen oviban, a többit otthon velünk. Ahogy a gyereknek a legjobb. Tényleg vannak, akik társaságkedvelőbbek és vannak, akik félénkebbek. Szerintem erőltetni nem szabad, mert csak visszafelé sül el. Beszti!
Szeretném megkérdezni, hogy honnan szerzed a tudásodat a gyermeki lélek rejtelmeiről.
Most komolyan, úgy látom, hogy elég sokat tudsz a gyerekek lelkivilágáról, mikor anyásabbak, ragaszkodóbbak stb. Ez csak tapasztalat, vagy szakirodalom? Én is szeretnék ilyesmiről olvasni, de nem tudom, mihez nyúljak. Na, megyek tanulni. Gazdasági jog. Annyira izgalmas!
Dió

azért remélem mégiscsak eszik