A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

jaj képzeljétek el, szombat óta ma lett végre ujra sárgászöld a kakija a Törpének.
eddig mindig szürkészöld volt.

remélem már igy is marad, és teljesen kiürült az a hülye sz@r táp a pocijából és a mostani beválik majd.
mert ha marad ilyen a kakija akkor nem kell elküldeni tenyésztésre, mert nem fertőzés hanem csak a kaja volt nem jó neki... (milyen szép magyar mondat)

Kép

Kép
timi1982

A számla

Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a
konyhaajtóban kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát AZ anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:
- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam AZ iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
Összesen: 4800 Ft .

Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tört fel
Benne.
Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:
- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- AZ összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett
töltöttem: 0 Ft
- a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0Ft
- könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
- mindenért, amit nap mint nap tanítottam neked: 0Ft
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem
Neked: 0 Ft
- AZ életemért,amit minden nap neked adok: 0 Ft.
Összesen: 0 Ft

Amikor befejezte, anyja mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak..
A gyerek elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE.

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Ez nagyon jo.

Koszonom a szavikat!

Van mar vki kozuletek akinek a picijenek valtozott a szeme szine?
Vendég

Timi:ezt ismerem,és nagyon tetszik!

Nem jött semmi e-mail még,pedig nézegetem :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

kike!

A FREEMAILESRE küldtem...

Kép

Kép
timi1982

de lehet kicsit késik mert nem is én küldöm majd, hanem regeltem egy játékra és megkellett adni 2 másik címet hogy oda is küldjenek. aztán hirtelen ti voltatok az msn-emnél :D

Kép

Kép
timi1982

Maverik: mára kimeritettem a szavazást. A család összes emilcíméről küldtem. Sajna a citromailemre még nem jött válasz. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Timi:oda se jött meg.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:08-kor.
Vendég

ja,ok,hát majdcsak megjön :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

ááá ugy nincs kedvem semmit se csinálni...
pedig szalad a konyha, ugyhogy ott rendet kell tenni. meg vasalni is kellene, meg mosni, meg még főzni is...
ilyenkor olyan jo lenne egy bejárónő ;)

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:08-kor.
Vendég

Maverick! Én is szavaztam!

Kép
szly27

Muffin :P
Tegnap nem tudtam írni, de olvastam, és láttam a 2 gyönyörű képet, a ti és kicsit a mi Eliotunkról! Annyira elérzékenyültem... Olyan szép lett a kis pofija, a kis szája! Nagyon drága, tényleg. És jó, hogy ilyen nagyot tudott aludni. Az alvás gyógyít. Az izomgyűrű egyesítésének külön örülök. Jobban hall... Ez is szuper!!! Meglátjátok, szép lassacskán, de jóra fordulnak a dolgok nálatok!

Katák, és szopi-sztrájkos babák Anyukái :P
Van remény!!!
Csabi feladta a sztrájkot!!! Rettenetes elszánt vagyok/voltam ezen a téren, lehet ez is számított. Tul.képpen bő 2 hét volt ez az egész, amég szenvedtünk a szopival, de megérte kitartani :D :D :D
Napokig semmit nem hízott, most meg hirtelen 120-at :shock: És eszik, mint az álom. Nincs trükk, csak annyi, hogy szopi-szopi-szopi. Akár fekve, ha úgy fogadja el, de mindenképp szopiznia KELL. Ha nem fogadja el, nem kap mást. Persze nem is fogadna el. Kipróbáltam, de mindent kiköp - szerencsére. Ha elfogadná cumisüvegből, lehet, hogy hamar rászokna, hogy abból könnyebben jön, és akkor végképp lemindana a ciciről. A fejéssel meg úgy vagyok, mint Akata. Én azzal nem tudnám fenntartani. Az eddigi max. 40 ml volt :oops: Úgyhogy még örülök is, hogy nem fogadott el mást, mert így rá volt kényszerülve a szopira, és szépen vissza is szokott rá. Ugyanígy voltam Liluval is, és még sokáig szoptattam őt. Szóval NE ADJÁTOK FEL!!! Tudom, hogy nehéz, de kitartás!

Akata :P
Almáspite a receptesben!

Titi :P
Elismerésem a fejéshez! Ügyes vagy, csak csináld! Minden csepp aranyat ér!

Andi :P
Jól látom, hogy te is próbálkozol?

Szly :P
Már hiányoztál. És most megint eltűnsz? :(
3 hós adataink: 6330 gramm, 65 cm. Képet is dobok majd!

Babák gyönyörűek!

Véda
Vendég

Kép
Itt jött rá, hogy bekakilt a tiszta pelusba. Persze lapít :lol: :lol: :lol:

Szly :P
3 hós képünk:
Kép

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:09-kor.
Vendég

hat egnap vegul ma csak azert neztm be, hogy hirt halljak Muffinekrol. eliot igazan ugyes voltal, gratulalok ! Gyogyuljon meg a bibi gyorsan! Muffin kitartas a nyugos napokhoz! Az eredmeny mindenert karpotlas!

Patr: nekem a szerda pentek jo huvosvolgy. Igaz egy ora majdnem mire innen oda erek, de minden jarmuvel vegallomas, igy nem gond . Kendovel meg tudom oldani. ott laknak unokatesomek es mar voltunk naluk egyszer akkor vegig aludta az utat.

nalunk az ejszaka jo volt, mostanaban szinte mindig 9 korul alszik es fel 4kor kel, majd kb 8ig megint alszik. En mivel muszaly fejnem( legalabb hajnalban van tej) fel 7kor felkelek de mar nem fekszem vissza, inkabb nekiallok a teendoimnek. Jajj tenyleg meg mosnom kell, es hamarosan jon a vedono.
de azert vagyok/leszek, most alszik a kis holgy
Vendég

Véda! Nagyon aranyos vagy! Reményeim szerint nem tűnök el. Most még megy a net (igaz apa nem tudja egyedül elindítani, csak én 8) ). Majd egyszer újrarakjuk a gépet, ha már végképp megunom ezt a sz@r@kodást.

Csabi nagyon jóképű, cuki!

Titi! Hogy állsz a fejéssel? Van még remény visszahozni?

Tegnap vettem a Tescoban egy haláli sapit Jázminnak, igazi csajos, csak nem túl praktikus, mert nincs megkötője, de akkor is megvettem mert tetszik :lol:

Kép
szly27

mav: apa vezet eppen en adtam a 123ik szavazatot
Vendég

Kép Kép

Kép
szly27

Kata: ugyfelfogadasi ido: hetf, kedd:8-15.30
szerda: 8-17.30
csut, pent: 8-12ig

vaci ut 71.

levelezesi cim: magy Allamkincstar Kozep Magy Regionalis Igazgatosag Csalad tamogatasi osztaly pf 3., 1430

Tel: 349-9384,
Vendég

Véda: Csabi nagyon édes!
Vendég

Nem is meséltem:
Tegnap Apa a két kezénél fogva fekvő helyzetből felhúzta Levit ülő helyzetbe. Ez annyira tetszet a büdös kölöknek, hogy azóta ha csak megfogom mindkét kezét, már húzódzkodna fel. :shock: :D

Csabi baba édi vagy!

Timi! Hú ez nagyon jó! El is mentem!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

de jo ez a sapi! az itteni tescoban ilyen nincs:(
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:09-kor.
Vendég

igaz en mar vettem neki ket sapit telre, de azok annyira teliek hogy majd csak nagyon hidegben vesszuk fel, egyenlore nem hordunk tul vastag sapit, foleg mert a kendoben a kendo is melegiti a buksit
Vendég

Itt is most tették ki, lehet oda is kerül később, Pedig ez Karcag, nem Pest!

Kép
szly27

Jázmin is nagyon cukker! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tel: 349-9384,
ez a telefonszam a pest megyei lakosoknak a vaci utinak
Vendég

Szly:Nagyon édes Jázmin :D Csini a sapija :D
Küldtem pü-t,megkaptad?mert ha nem újból küldöm :wink:

Nagyon jó Csabi bekakkantós képe :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:10-kor.
Vendég

Én is vágyakozok egy bejárónő után,úgy nincs kedvem csinálni semmit-pedig mosogatni kéne,meg még mosni,de nincs kedvem :roll: És persze rendet rakni.....stb.

Kép
Kép
Kép
kike

De egy mosogatógép is megtenné :roll:

Sosincs makulátlan tisztaság,és rend :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

nalunk az van :P :lol: 8) :) :D :o
Vendég

nah eljutottam a konyhába. elmosogattam, eltirhitottam a szemetet és még a tűzhelyet is megtisztítottam.
leszedtem a szárítót, vasalni már nem tudtam mert közben felébredt a Törpicsek.

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:10-kor.
Vendég

Domikám amúgy így szokott aludni-mostani kép:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Ó,igen,és oldalt már megfodrászoltam,mert mindig belement a szemébe a haja :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata;van egy masik tel szam is, az igazolason amit kapta m a minap ez all : 488-9338
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:22-kor.
20150601134430

[quote="desviki"]V írta:desvikioltak anyósék én mindig beengedem őket :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki: te bator vagy!:)
Jo tudom nalatok nem gaz a szitu! En barmikor jonne talalnek kifagast miert nem jo :oops:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:21-kor.
20150601134430

Kike! Megkaptam, köszi! Domi nagyon cuki! Még mindig jó a haja! :lol:

Mindenkinek köszi Jázmin nevében! :lol:

Kép
szly27

Szly:akkor jó,szívesen! :wink:

Viki:akkor nem aggódok a zöld kaki miatt,köszi! :)

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin
Nagyon ügyes Eliot, hogy mar ezzel a szajacskaval is tud enni!!!!
De jo lesz, ha mar hazajöhettek!
Akkor ezek szerint megerte, hogy vettel kendöt :D !

Maverick
en is szavaztam, de mar harom oraval ezelött - most latom jobban all, de megint egyenlö az allas. Azert hajra tovabbra is :!:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:21-kor.
20150601134430

Viki:okés :wink:

Akkor KATÁK: :lol:
Kérdés:Mitől lehet hogy nagyon sötétzöldet kakil Domi?A baci ürül ki,vagy esetleg valami más gond van??Előre is köszi :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kérnék kölcsön egy mosogatógépet valakitől :lol:
ÚÚÚÚÚÚtálok mosogatni.

Kép
Kép
Kép
kike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:20-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: