Bébic: megnyugtatásként:voltam ma a családorvosnál, rákérdeztem, és azt modta, csak akkor tudnám elkapni, ha közös kanalat nyalnánk be, vagy közös pohárból ittunk volna, levegőn keresztül nem ragályos. Most már amúgy sem aktuális, mert nem dolgozok
Amúgy egyéb is minden rendben van még mindig 7 kiló plussznál tartok, a vérnyomim is ok. Ezeken kivűl megvettem a popsitörlőt, és nagyon úgy néz ki, h meglesz a babakocsi is, ki van nézve. Úgyhogy nap végére összesitésként elmondhatom, hogy szuper jó napom volt

Engem ilyen apróságok is boldoggá tesznek...
Más téma: voltam ma szülésfelkészitőn,a szülést részletezték, szakaszokra osztva, nagyon jó volt, de számomra egy kis furiság: azt mondták, hogy ha már fájások vannak, ránk bizzák, hogy hány percenkénti fájásnál megyünk be a kórházba

Szóval akkor most menjek be tizperces fájásoknál, vagy várjak a hárompercesekig???????Honnan találjam ki? Mit szóltok? Figyelembe véve, h a kórházig az út tőlünk 10, legrosszabb esetben 15 perc...
Cili: jó kis pociméret. A pingvint ne add fel, ha csak feleolyan jó lesz, mint a párna, akkor szerintem sikered lesz vele
Bébic: kár, h a te pocid nem látszik olyan jól, arucik viszont nagyon aranyosak, a nadrágok nagyobb méretek ugye?
Boci: nagyon jó a kocsi
Vera: sok boldogságot a házassági évfordulóra, a szülinaposaidnak pedig NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Ma én is későn fekszem, mert teleettem magam fincsi tojásos gombával, és ilyen telerakott pocival nem tudok lefeküdni