A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szegény Gy. meg a telken van, kukoricát szed. Kíváncsi vagyok, mikor fog kibukni. Mostanában nagyon sok mindent csinál (segít apukájának, anyukájának mindenféle hivatalos dologban stb.). Csak az angol nyelvvizsgára nem tanul (nov. 7-én lesz, mondjuk, még van egy hónap).

KépKép
benó

Most mióta ettem, azóta teljesen jól vagyok. Bár most sokat ettem, tényleg. levesből csak egy fél tányérral, az igaz, aztán egy kis adag pürét spanyolmadárral. Majd pihentem,mert fáradt voltam. Mikor a F. vacsizott, akkor meg bekaptam néhány rózsa karfiolt.

Kép
flóra 11

Hát, jól van, pihenj csak, egyél csak spanyolmadarakat, én nem ültetem a füledbe a bogarat. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. :wink:
Mi az a bébipapi?
Látod, megint nem siettél eléggé, elvittem a tetűt. :wink:

KépKép
benó

Megjött a F. Picit dumálgatunk. :wink: De jövök,csak kicsit, pár percre megyek el.

Kép
flóra 11

Menjél nyugodtan. Nem tőlem lesz gyereked. :wink: Vagy tőlem nem lesz gyereked, vagy valami ilyesmi. :roll:

KépKép
benó

A baba feje eltakarja az 1-est. Nem semmi. :shock: Na, majd holnap minden kiderül, remélem, mindenki derül(ni is fog). :D :D :D

KépKép
benó

Vagyok! :D

Kép
flóra 11

Rendben.
Megírtam Sólyom Testvérnek, hogy miért nem megyünk holnap dobolásra és ha minden jól megy, az izzasztókunyhóba sem, és egy csomó ideig nem válaszolt (több napja írtam meg). Már épp berágtam, mire ma válaszolt, így: Nocsak, ez igazán jó hír!!! Férfias, nem? :lol:

KépKép
benó

Hát igazán szép tőle.

Kép
flóra 11

Ja, szerintem is.
Flóriánnak jó a kedve?

KépKép
benó

Hazajöttek a fiúk. Brünnben voltak,Csehországban kiállításon.

Kép
flóra 11

Gy. holnap nem megy dolgozni, mert elmegy reggel orvosi vizsgálatra, kell az íjászvizsgához, azt is le akarja tenni novemberben.

KépKép
benó

Az igen! Ti aztán nem aprózzátok el! :lol: Nem ám csak a szomszédban, hanem Csehországában! :lol:
Menj akkor fiúzni.

KépKép
benó

Igen. :D Itt fekszik mellettem. Pihengetünk. :D Nézzük a híradót,aműsort közben.

Kép
flóra 11

A suli szervezett egy kirándulást erre a kiállításra. Technikai kiállítás. Péter már harmadszor volt.Minden évben elmegy,nagyon érdekliőt. A Bálint tavaly is akart menni, de megbetegedett. Az idén megint, de már elég jól van,így elengedtem,hogy megint ne maradjon le róla.Nagyon tetszett nekik. Péter szerzett magának egy kockát, Rubikot, de nem színek vannak rajta,hanem valami fotók.Jól néz ki.

Kép
flóra 11

Nekem meg hazajön hamarosan a Gy.-kám, akkor majd lelépek, fürdés, döglés stb.
Ja, azóta, mióta kiderült, nem szexeltünk normálisan, csak manuálisan, vagy hogy kell ezt mondani. :lol: (Nem merek. Tudom, hülye vagyok.)
Na, még azt akartam volt mesélni, hogy már eddig 2 embernek mondtam (azóta, hogy csíkos lett a teszt) rákérdezésre, tehát, amikor rákérdeztek, hogy na, és nem jön a baba?, hihihi-hahaha, :twisted: :twisted: :twisted:, hogy még nem, majd szólok, ha igen. Ügyi vagyok, nem? Az egyik a kidobócsaj, aki a bulikra szokott jönni hozzánk a suliba, közel áll hozzám, de nem akarom elmondani, mert akkor egész bulin majd nem hagy békén, és ugye, még nem tudni semmit... A másik ma történt, az állomáson, egy volt iskolatársam kérdezte meg, aki egyidős velem, és képzeljétek, 11! éves fia van, beszarás, nem? Na, szóval, ő kérdezte, az ilyenek már okoskodósak, ezekkel nem jó kezdeni, úgyhogy azt mondtam, még nem, és kész. Erre mondta, hogy egy másik csaj, az én volt osztálytársam viszont terhes, 4 hónapos, és képzeljem el, hogy be van a csaj tojva, mert jaj, ezt azért mégse gondolta komolyan, ez felelősség, ez lemondással jár stb. Én ügyes vagyok, hogy nekem nincsenek ilyen félelmeim, vagy csak nem fogtam még fel? De szerintem nekem nem lesznek. Egy gyerek nem akadály semmiben (csak a takarításban, az igaz :lol:). Egyébként meg a hátadra csapod és mehetsz bárhová. :lol:

KépKép
benó

Arik, hogy ilyen lelkesek és érdeklődők. :D :D :D

KépKép
benó

A takarítás meg kutyát nem érdekel. Nem azért élünk, hogy takarítsunk. (ez még az előző előtti hsz-hoz egy plusz filozófia)

KépKép
benó

Viszont volt még egy élményem, ez ma történt (a 11 éves gyerekes is, a kidobócsaj nem), szóval, az történt, hogy ezen a fejtágításon ott volt az én volt nyíregyházi csoporttársam, és amint beléptem az ajtón, kabátban stb., egyből kérdezte, hogy mi van, jön már a baba, mi? Azt mondta, kikerekedett a fejem. Nem dagadt, csak kikerekedett. Hát, nagyon durva, erre nem tudtam tagadni. Bár, még azt se tudni, mi az igazság. Persze, biztos ez, amit mi tudunk. :D

KépKép
benó

Vagy te gyere, vagy a Gy., mert regényeket írok itt.

KépKép
benó

Hát nem is kellszétkürtölni. Ha valamikor majd sikerül esetleg én sem fogom. Benó, nem ültetsz bogarat a fülembe, mert tudom,hogy most nem jött össze. Ahhoz a hőmnek sokkal magasabbnak kéne lennie. Sajnos.

Kép
flóra 11

De azért már elég sok ember tudja :oops: , a tanártársak mondjuk nem sokan (3-4).

KépKép
benó

Jó, a bogárültetést hagyjuk.

KépKép
benó

Bocs, csak közben ugye kukkolom a celebet is, annyira hülyék, hogy tök röhej. Meg a fiam is mesél a másik fülembe, a harmadikkala F. -t hallgatom. :lol:

Kép
flóra 11

A bébipapit vagy mit, nem írtad még le.
Mi az a celeb?
Hú, mennyi füled van neked! :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, még gyorsan írjál ide is valamit az egyik füleddel, mert itt alszom el. Megyek fürdeni, aztán bedőlök az ágyba.

KépKép
benó

Sok fülem van. :lol: :lol: :lol: :lol:
A bébipapi az gyümölcs. Pépesített gyümölcs.

Kép
flóra 11

Plíz.

KépKép
benó

Na, szerencséd van, hogy jöttél. Most még a celebet mondd és megyek.

KépKép
benó

A celeb az egy músor. Celeb vagyok,ments ki innen, a dzungelben játszódik. Elvittek oda néhány sztártés különböző feladatokat kell elvégezniük. Most láttam először,de tök hülyeség. Azt hiszem nem fogom nagyon nézni. Csak most pont ez ment.

Kép
flóra 11

Oké, kösz. :D
Puszi, jó éjt! :D
Mindenkinek! :D

KépKép
benó

Hozzám még talán jönnek ma a volt kolléganőmék, pedig nem nagyon várom őket. Inkább otthon maradhatnának.

Kép
flóra 11

Ó, este 8-kor, hétköznap? :shock: Reméljük, majd máskor inkább. Megyek. Pussz

KépKép
benó

Hát a Gy. már az összes kukoricát leszedi. Benó, nyugodtan rádiózz, ne csak pettingeljetek! Végül a Gy. a kukoricásban másra is ráakad. :wink:

Kép
flóra 11

Hát bekrepált az oldal már megint. :evil:

Kép
flóra 11

Szia Benó! Kár hogy most mész el.Pont ráérnék már. A F. beszunyált, a fiúk elvonultak.

Kép
flóra 11

Na, most telefonált a kolléganőm,hogy fél kilenckor itt vannak. Valami program kell nekik a Petitől. Egy számítógépes program.

Kép
flóra 11

Látom,megint senki. Na, majd a látogatás után még benézek.

Kép
flóra 11

Elmentek a vendégek. Nézem a BK második részét legalább.

Kép
flóra 11

Nem csodálom,hogy nem jött senki. Ez az oldal ma szörnyű! :evil:

Kép
flóra 11

Jó reggelt

Ma én is koránkelő lettem..:)

Nagyfiam evett este fél10-kor , éjfélkor, hajnali 4-kor és most az előbb..:)
Megint jól viselkedett...:D
Viszont nem elég,hogy vagy 2 napja újra váladékozik a szeme,ma hajnalra még be is szutykosodott az orra..
Hajnalban apával takonyvadászat volt...:):):)

Ma megyünk életünk első tanácsadására a gyerekorvoshoz,igy ismét kimozdulok végre...
Bár kicsit izgulok...:D

Hazafelé meg beugrok a Lidl-be bevásárolni is...

Benó neked megy a drukk a dokihoz!!!
Zsuzska:ugye Te is ma mséz???
Neked is Drukk!!!
Szilzi:nektek jó utat ha már nem taliznánák addig...
Timi:mi van veled???
Lehet tényleg szülsz????
Flóra:neked milyen volt a vendégség???

Kép

Kép[/
tancsu

Na még annyit akartam,hogy a párom vagy gondolatolvasó,vagy Ő is olvassa ezt az oldalt,de akkor üzenem,hogy örülök hogy kukkol... :wink: :lol: :lol: :lol: , de tegnap kaptam 2 szál vörös rózsát,egyet Tőle,mert 8-án ismerkedtünk meg,egyet pedig Gergő nevében hozott,mert tegnap volt 1 hónapos és hogy köszöni hogy megszületett... :wink:

Meg hozott nekem cukrászdából fini sütiket és bocsánatot kért sok mindenért....és hogy nem fog igy viselkedni és tudja hogy mostanában mondott rossz dolgokat és ne haragudjak rá...

A lényeg,hogy nekem is eszemben volt a 8.-a és én is hoztam cukiból süteményt tegnap és jót röhögtünk,hogy ugyanazokat hoztuk mind a ketten... :D :D :D

Kép

Kép[/
tancsu

Na megyek,majd délután benézek...
10-re jön az anyósom,visz minket a dokihoz.
Addig még reggeli,készülődés,ágyazás,persze ha felkelt a gyerek,mert most éppen a mi ágyunk közepén durmol...:D

Szép napot mindenkinek!!!

Sziasztok..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok, lányok!

Tancsu, annyira örültem a R. pálfordulásának, hogy könnyes lett a szemem az örömtől! :D :D :D :D :D :D :D És még a baba is jó volt! Szupi, szupi! :D :D Sok sikert a gyermekorvoshoz! :D :D
Ma nem hánytam, de már nagyon éhes vagyok, pedig megittam 3 dl banán/mangó turmixot. A mangót kár volt beletenni egyébként, jobb anélkül. Magnót írtam mind a kétszer mangó helyett. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Boldog 1. hónapfordulót, Tancsu! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Nagyon görcsöl a hasam. Már lehúztam a harisnyám a hasam alá és kigomboltam a gatyám, de nem jó így sem. Szerencsére 2 óra múlva kicsit hazamehetek, aztán még jövök vissza 2 órára.

KépKép
benó

A gyomrom, nem a méhem.

KépKép
benó

Sziasztok...

Mitől Benó???
Nem ettél eleget,vagy éppen túl sok volt???

Megvolt az első tanácsadásunk!!!
Meg lettünk dicsérve,mert 5710 grammot mutatott a mérleg...:)
A szemére megint szemcseppet kapott,még nem kell menni szemészetre.
Az első oltása is pozitiv,nem kell ismételni...:)

Majd még jövök...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Örülök, hogy jók lettek az eredmények és minden rendben, Tancsu! :D
Kigomboltam a gatyám, letoltam a harisnyámat, és már nem fáj. Most elmentünk egy kajáldába, juhtúrós sztrapacskát ettem.

És megvettem életem első kismamagatyáját (farmer), 800 Ft-ba került egy turiban! A néni kétszer is mondta, hogy ez kismamagatya. Mondom, nem baj. Majd jó lesz. Végül megkérdezte: jön a baba? Mondom erre, hát, lehet, hogy úgy néz ki. De legalábbis a gatyáim nem jönnek rám. :wink: :lol:

KépKép
benó

Helló!
Megjöttem. :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: