Helló, lányok!
Megjöttem a fejtágításról Pestről, marhára hasznos volt, ahogy vártam is.
Tancsu, mondd meg a R.-nak, hogy jöjjön el ide hozzánk, és én megmutatom neki, milyen feleségek is vannak a földkerekségen, nemcsak olyanok, mint te, hanem olyanok is, mint én, és a lábnyomodat kellene csókolgatnia, hogy ilyen profi nőt talált magának!

Ne félj, ha ideküldenéd, majd megbecsülne! Neked pedig nehogy lelkifurid legyen emiatt, gondolj arra, hogy az a természetes, ha a Gergővel foglalkozol, ha ott alszik, ahol akar, ahol te akarod, nem apuka és mások igényei a fontosak jelenleg, akármennyire fáj is neki. A porszívózás és minden egyéb megvár, ezt gondolhatta volna a baba megszületése előtt is. Csúnya dolog ez tőle.

Nagyon.
Zsuzsi, örülök, hogy holnap megint mész uh-ra, legalább akkor ketten megyünk.

Remélem, holnap nem várakoztat meg téged.
Szilzi, rendben a babadolog, minden oké, menj csak haza, anyukádéknak jó utat, jó kikapcsolódást, te pedig azért remélem, találsz időt a tesódékra, a gyerekekre. Még jó, gondolom.
Timimami, csak nem megszültél?

Merre jársz?
Flóra, örülök, hogy veled játszottak a mutatványosok!

Bár a gyerekek előtt én se szeretnék játszani ilyeneket.

Nagyon sokat pisilsz. Igyál zsurlófű teát és sok joghurtot, kefírt, ilyeneket, az a hólyagra jó állítólag.
Ma reggel megint hánytam 1x, meg most a vonaton hazafelé volt hányingerem, de nem hánytam. De ma nem ettem sokat, sajnos, mert, ugye, főtt kaját nem adtak, csak szendvicset és pogácsát, meg vittem magammal szendvicset, egyet megettem abból is.