szijjasztok!
Bocsi,hogy eltűntem, de nagyon sok dolgom volt, 7végén is kicsit túlhajtottam magam, szombaton pl. 2 tortát kellett sütnöm, és a csoki elég vacakolós volt.
kata:utólag is boldog szülinapot! NAgyom szép virágcsokrokat kaptál!
jandrea:nagyon szépek a horgolt felsők, ügyes vagy!!
kisember83:üdvözlet a fórumban?
kisbogás:örülök, hogy te is csatlakoztál! Szépek az esküvős képek! És gratulálok a kislányhoz!
katuska:sajnálom, hogy apukádnál ilyen súlyos baj lett. Viszont örülök, hogy nem hagyta el magát. Lehet, jobb is, ha nem tud mindent. Bizti nagy örömöt szereztetetk neki!!
rita:remélem jobban vagy már! Cukrot sajnálom, remélem azért nem lesz nagy baj, és elég lesz a diéta!
csöre: kitartást!!SAjnálom, hogy neked sem lett jó a cukor, de remélem a mostani jobb lett!!
pocik:szépen alakulnak már! Vickybabe, picuranyu(bocs, ha valaki kimaradt)
együttalvás:manócska velünk lesz a hálóban, persze külön az ágyacskájában.Apa csak 7végén van itthon, így csak 2 éjszakát kell kibírnia.
TEgnap megcsinálták nekem is a cukorterhelést. Éhgyomori:5,4, 2,5 óra múlva vették le a következőt, addigra jutottam be, az meg 5,3 lett, kicsit fura.
Csináltak teljes vérképet is, és vizeletet. SAjna már kezd rosszabbra váltani a vérképem, és sajna a vizeletben is megjelent a fehérje. Doki szerint a magas vérnyomásom lappang a háttérben, és ödéma is kezd kialakulni. Az erek nehezen bírják a terhelést, ezeket a víz hozzányomja a csontokhoz, ettől lehet a zsibbadás is, ami egyre rosszabb. CSak 3 hét múlva kaptam időpontot neurológiára, addig szenvedek. Viszont ha nem is megy feljebb a vérnyomim, 3 hét múlva elkezdhetem szedni a dopegyt bogyót vérnyomira. SAjnos 8 kilót híztam eddig, így diétára ítélt, plussz sódiéta is. Bocsi, de már elfelejtettem kinek kell még ezzel a sóelvonással szenvednie! Nagy szükségem lenne a segítségére!!
Szép éjszakát mindenkinek!