A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát Zsuzsi,én is kíváncsi vagyok mit szól majd az én dokim, hogy Clostival sem volt pé-m.

Kép
flóra 11

Na ezt pont laptetőre kellett írnom, hogy most mindenkit elrémísszek. Bocs. :oops:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, gyere a másik oldalra, nem hogy ott felejted magad! :lol:

Kép
flóra 11

Jöttem! :D

Ezért írtam, hogy nem leszek hajlandó bevállalni a lombikot, a futószallagos megtemékenyítést, a sok macerát, és a havi 300ezeres gyógyszeres kezelést! mert ha biztos lenne,hogy sikerülne akkor mindenáron, de csak próbáljuk, azt nem!
Január óta többet láttam nőgyógyászt mint az egész családom! most elegem van!

Kép
muzsuzska

Válaszolt a netes dokim!!!!

Képzeljétek,azt írja,hogy az alacsony hőm szerinte a pajzsmirigyem miatt van. Hogy szerinte, ha 3x sikerült teherbe esnem, akkor nem lesz probléma 4x sem, az eddigi sikertelenséget a pajzsmirigyemnek és az életkoromnak tulajdonítja. Azt írja, hogy szerinte csak egy nagy adag türelemre van szükség és bármely pillanatban írom majd a jó hírt.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,látod mit írt nekem a doki? Nagy adag türelem. Ez rád is érvényes.

Kép
flóra 11

Ja!!!!!! Csak nekünk türelemből van a legkevesebb meg pénzből!

Kép
muzsuzska

Ja,még azt írta, hogy a kezelés amit kapok, az jó hatással van az ovulációra, szerinte jó úton haladok.

Kép
flóra 11

Nincsen!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Nem hiszek a mesében! Fáj a fejem! :evil:

Kép
muzsuzska

Igen, nekünk is. De valahonnan mindig meríteni kell. Néha már én sem tudom honnan.

Kép
flóra 11

Igyál menta teát,vagy citromfüvet. Az nagyon jó.

Kép
flóra 11

Azt hiszem elmegyek aludni, mert nem vagyok most jó társaság és nem szeretném ha a mostani depresszióm valakire átragadna!

Kép
muzsuzska

egyik sincs itthon, marad az almalé! :D

Kép
muzsuzska

Tényleg Zsuzsi,mit írtál múltkor a zsályáról? Nem emlékszem, hogy női bajoknál mire alkalmas?

Ezt ittam ma egész nap ja, és nem fáj a torkom. :D Csak egy egész picikét.És alégcsövem sem. Kikezeltem magam a teával. A homeós bigyókat ma sikeresen itthon felejtettem. :?

Kép
flóra 11

Szegény Zsuzsi. Énrám nem ragasztod át. Tudod én elég könnyen viselem,hogy nem esek teherbe,mert már van három fiam. Különben már biztos megbolondultam volna. így lekötnek engem.

Kép
flóra 11

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Szerintem az almalé is jó. Fontos a folyadék. Királyfi még dolgozik?

Kép
flóra 11

nem tudom Flóra mit írtam a zsályáról! :oops:

Belövöm a szurimat!

Kép
muzsuzska

Álmodj szépeket Zsuzsi! Holnap ébredj jobb kedvvel. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Jó hosszú napod volt ma is Flóra! :(

Zsuzsi ezen még extra felhúztam magam amit írtál! :evil: Ez felháborító, hogy látod rajta, rákérdezel és nem mond semmit! :evil: A három óra várakozáson nem akadok ki, mert én időponttal vártam múltkor 1 órát! :evil:

Nem értem miért kell így kib.....sznia velünk a sorsnak! :evil: :evil:

Benó, nem a 15e forinton múlik, de ha azt mondják nincs értelme megcsinálni, nem nagyon van mit tenni. :cry: :cry:

Úgy látom kezd elkeseredni, "feladóvá" válni Mindenki! :cry: :cry:

Nekem ma állandósították a kinevezésemet a vezetőségre. Tudom, hogy mondtam, hogy abbahagyom az egészet, de most ez is egy kihívás és leterhelés az agyam számára. És hát a pénz.... Most nem biztos, hogy jól jönne, ha azt a kicsit is elvennék :(

Holnap kezdem a clostit! Remélem nincs mellékhatása! :shock:

Pusszancs, jó éjt Mindenkinek! Holnap jövök... remélem jobb hangulatban, bár nem sok esélyt látok rá... :cry: :cry:
szilzi

Jaj, de rossz kedve van itt mindenkinek! Visszaolvasok.

KépKép
benó

Pusszancs Szilzi!

Hát igen, hosszú ez a nap. Ma nem is csinálok itthon semmit, csak mosogatni fogok. Meg rádiózni,ha a F. egyáltalán még magához tér ma. :lol:

Én értem,amit a dokik az A.-nak mondanak, hogy azért várnak januárig,mert úgy gondolják,most még semmiképp nem elég a sperma.De én akkor is csináltatnék a helyében valahol egy spermaképet,hogy tudjam,maga a műtét mennyit segített,és kikérném doki véleményét,hogy most mivel tudom tovább kezelni, javítani az állapotomon. És nem keserednék el, hanem kezelném magam és aztán megint kontroll,hogy mennyit javult a kezeléstől.

Kép
flóra 11

egyetértek

KépKép
benó

Benó, ne hidd, nekem nincs rossz kedvem, csak néha dühös és türelmetlen vagyok,de csak addig,míg kiöntöm a szívem,aztán átmegy rajtam.

Kép
flóra 11

Kezdődik a BK. Nézem,de közben vagyok.

Kép
flóra 11

Tudom, és jó, hogy így tartod a lelket mindenkiben. Most a Szilzinek és a Zsuzsinak nagyon szüksége van rá. Nagyon megértem őket, de borzasztóan bánom, hogy ilyen gáz helyzetben, állapotban vannak.
Úgy látom, az én pozitív tesztem inkább elkeseredést váltott ki a többiekből, mint bizakodást. Viszont örülök, hogy neked jót írt az orvos. :D

KépKép
benó

Benó,már csak a holnapot kell kibírnod. És a holnapod meg ugye sűrű. :wink:

Kép
flóra 11

igen, köszi :D

KépKép
benó

Jaj, Benó, nehogy magadra ved mindenki rosszkedvét! A te terhességednek igazán mindenki örül. Az van,hogy kicsit vagyis nagyon összejöttek a dolgok mindenkinél, mindeki kimerült,lehangolt,mert sok a dolga, a kiadása meg ugye a vesztesége. Ezek mellé még a sikertelenség.... Kész depresszió. Körülöttem annyi a depressziós ember, hogy megtanultam a bajból is viccet csinálni, vagyis elütni valami viccel.

Kép
flóra 11

Felébredt a párom,kicsit tutujgatom őt. De vagyok. Benó,még nem mesélted, konkrétan mit mondott neked a Gy. a jó hírre? Megkönnyebbült,hogy sikerült? Örült nagyon?

Kép
flóra 11

Nem, nem gondoltam, hogy miattam van ilyen rossz kedvük, de még ez is nyom azért a latban. Értem én. Ez már csak hab a tortán szegényeknek. Remélem, jön valami jó is nekik.

KépKép
benó

Örült, de még ő sem éli bele magát, nem meri. De tudod, a férfi az más, mint a nő. Máshogy örül. Legalábbis a Gy.

KépKép
benó

Remélem, hamarosan túlleszünk ezen a mélyponton, és újra visszakapjuk a régi, bizakodó lányokat. Elhiszem, hogy nem könnyű nekik.
Na, jó, de ne dumáljuk ki őket. Mesélj valamit!

KépKép
benó

Tudod ősz van,ez egy szomorúévszak. Bár ebben azt szeretem,hogy sokszínű, gyönyörű és szénaillatú. Persze a szél, eső és a pocsolyák nélkül.

Kép
flóra 11

Ó, Flóra, bármi szép, ha jó kedvünk van és minden rendben velünk és körülöttünk!
De most nem így van.

Megettem egy egész mangót egyedül, előtte én is nagyon bekajáltam. De nem ettél keveset te sem, ahogy olvasom. :wink: Nem gyanúsan sokat ettél?

KépKép
benó

Lassan megyek fürdeni. Flórián fönn van, ugye?

KépKép
benó

Elmentem fürdeni.
Szia, Flóra, jó éjt!
Jó éjt, kedves többiek és álmodjatok szépeket!

KépKép
benó

Benó, nagyon álmos vagyok. Elköszönök.

Kép
flóra 11

Sziasztok.
Bekukk kicsit és rohanok munkába.

Kép
flóra 11

Lányok,tegnap én annyira hulla voltam, hogy beájultam. A BK második részét már nem láttam. Ilyen még sose volt velem...

Kép
flóra 11

Nahát,nem gondoltam volna,hogy olyan erotikusan írtam a fűrészelésről,hogy mindenki félreérti! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Benó, szerintem nem ettem tegnap sokat, csak ettem levest és másikfélét. Csak borzasztóan éhes voltam, mert egész nap szinte semmit sem ettem. De ez még semmit nem jelent, csak annyit, hogy rendszeresen kéne ennem. :lol:

Kép
flóra 11

Ma rögtön az első órám zene, és nem a saját osztályomban, hanem egy hülye osztályban. 32-en vannak. Épp tegnap a gyűlésen kértük,hogy bontsák ezt az osztályt, mert lehetetlen ott tanítani.

Kép
flóra 11

Nos lányok,fogmosás és indultam. Ma, remélem időben itthon leszek és jövök.

Kép
flóra 11

sziasztok

fél kezezek, gergő az ölemben...
végre egy jó éjszaka,kaja 9-kor fél1-kor 4-kor és az előbb...
na meg 2 teli pelus éjszakára.... :lol:

viszont apából kezd elegem lenni...
inkább nem is beszélek vele ismét....
tegnap hazajött,letolt a gyerek mér a nappaliban alszik,igy ő nem tud sem tévézni,sem mást,gondolhatnék erre is,aludjon a hálóban...
aztán leszidott amiért anyáéknál hagytam a dvd-ket,majd beszólt,hogy látszik ma sem porszivóztam,hogy néz ki a lakás...

de az eszébe sem jut,hogy nem volt időm,hogy gergő csak a nappaliban volt el,és hogy örültem hogy végre alszik,akkor nem fogok zajongani mellé...

persze segiteni esze ágában nem volt...

tegnap azt sem tudom mikor feküdt mellém,ma meg azt sem tudom mikor ment el reggel...

viszont a haverjával túrázni készülnek és egyebek.....
az hogy velem szervezne közös progit,az nem...
jah és közölte hogy ő dolgozi!!!!!!!!!!!!!!!

erre mondtam,hogy én meg bizti a seggem vertem egész nap, és nekem ha letelik a 8 óra , nem tehetem le gergőt,nekem 24 órás munkám van....

bocsika hogy én megint csak panaszkodni jövök,de nincs akinek ezt elmondjam sajna...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, na neked is ez hiányzik ,hogy R, így viselkedjen! :evil: :evil:

Benó!!!!!!!!!! Én annyira örültem a zebrás tesztednek, hogy órákig nem tértem magamhoz a könnyek és a boldogság miatt! Ha nem lettél volna zebrás az én tesztelésem után kitört volna belőlem a dühöngés és minden egyéb! Az én kedvem nem tudod elvenni! Most is nagyon örülök, és várom, hogy mit fog neked mondani a doki! :D

Kép
muzsuzska

Szilvi, fél 4 re beszéltük meg csütörtökön, még mondtam neki, hogy dolgozom és cserélnem kell! Az agyam akkor durrant el amikor elkezdte név szerint behívni azokat akik rendelés előtt telefonáltak!
Végül is lecsesztem, hogy nem így beszéltük meg! erre szabadkozott, hogy nem írt fel mert nem volt nála a notesz, erre mondtam hogy akkor használjon kettőt! :evil:
tudom hogy várni kell, de ne így!

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Először is Benó!!!!! A Te drága babádnak a mi "nyomorunkhoz" semmi köze! Örülünk és csak csupa csupa jó dolgot kívánunk Nektek! :D Ezt biztos vagyok benn, hogy a Zsuzsi is így érzi! Ne vedd magadra a mi nyűgünket, azzal csk magadnak ártasz és nekünk sajnos nem tudsz segíteni! Te most csak magadra gondolj és persze a babóra! :wink:

Ez nem lehangoltság, nálam legalábbis, hanem düh, hogy mi a fenét követtem el, hogy minden sz.....r így összejön?????????

Másik andrológushoz nem nagyon van értelme elmenni, mert most az A. nem fog váltani. Ő megbízik ebben a dokiban, tök normális vele, én pedig most, hogy még megtörtént ez az auto dolog, nem is fogom tépni a fülét. Lehet, hogy most van az, hogy nem kell mindent sürgetni, majd alakul... Így, hogy mindkettőnknek van baja, még rosszabb az egész... :cry: Én megértem, hogy nem akar orvost váltani, azért ez is egy eléggé bizalmi kérdés! :oops:
szilzi

Szia Zsuzsi!
szilzi

Ma délután megyek dolgozni, éjjel alszom egy picit és reggel vissza!
Holnap nem találjátok ki hova kell mennem délután! :D Uh-ra megyek! :D :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: