A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kriszti, gondoltam én...írtam is...

Én is így szoptattam tegnap, elvileg védi az anyatej a kicsit, szoptass csak! ( Adélnak semmi baja eddig...kop-kop-kop)

Kép
andkata

Ja,mielőtt elfelejtem:boldog hófordulót mindenkinek. :D

Anna nagyon édes :D

Na,de jó vagyok,megírtam-el meg nem küldtem :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Megjöttünk a védőből.....most már van "hivatalos" 3 hós adatunk, mert a multkori 90g-os hízás nem az volt.... szóval 4800g és 58,5cm. Majd képet is dobok a tábliba ha kell.....
És a védőnéni az oltást is beadta gyorsan. És Laura nem sírt...még vigyorgott is mikor kapta. Aztán mikor már öltöztettük fel, akkor jöhetett rá, hogy "valami történt" és akkor el kezdett sírni. A váróva meg is kellett szopiztatni egy kicsit, de utána viszont egy nagyot tudtunk sétálni, és akkor aludt... bár utána hazafele meg kendő kellett, abban viszont érdeklődve nézte a faágakat, és minden egyebet.

kike!
Sajnálom, hogy Domi még mindig beteg!

Anyjuk!
Nagyon aranyos képek Annáról. Tényleg ti már kaptatok oltást?

d.dodó

hali lányok!

most értünk haza miskolcról.
képek a szerzeményekről!

(utána olvasok és reagálok)

Kép
Kép

darabja még 400 ft se volt :D
Kép

kukacka. jó hosszu. a gyereket 2-szer körbe éri :D mármint nem a derekánál, hanem hosszában :D
Kép
Kép
Kép

2 db-ot vettünk. 7e ft volt darabja :D
Kép

egyébként a kukacot és a plüss állatkákat nyusziaputól kapta a Törpe, mert tegnap meglepte magát 2 lengéscsillapítóval.
jah és még vettünk vízforralót és rendeltünk egy dohányóasztalt is a nappaliba, csak abból már nem volt raktáron. kb 2 hét mulva lesz meg :D
majd arról is hozok képet.
egyébként rohadt jó áron voltak a Möbelixben a cumók.(szék, asztal, vízforraló, kukac,plüssök) és van minden. konyha, hálószoba, nappali, gyerekbutorok, felszerelések, tényleg minden!
a kiscipőt meg a bundazsákot meg a biztonsági övterelő árán vettük. mert bizoban volt nálunk (akkor olyan akció volt hogy ha visszaviszem levásárolhatom az árát). nah jó rá kellett fizetni egy keveset de igy is megérte :D

Kép

Kép
timi1982

nah végigolvastam :D és jegyezteltem is!

tita!
keresztelős képek irtó szuperek.

linda!
vivi is nagyon édibédi. olyan plédünk nekünk is van :D a zebrás tipegőben azon fotóztam le Bencét :D utána meg kerestük a képen ;)

anyjuk!
annának jobbulást. sajnálom a cicigondokat. a fürcsivízben lehet azért hisztizik, mert más hőfokot igényel talán. eddig lehet jó volt amit engedtetek de most hogy kezd hidegebb lenni lehet melegebbet igényel. próbáltátok már változtani a hőfokát???

kriszta!
szerintem valami nyavaját szedtél össze azért nem jó a pocid... legalábbis reméljük ;)

kike!
remélem domin már az antibio segíteni fog... már olyan régóta beteg. :(

marcsi!
derekadnak +++++

vkata, dodó!
cicigondok megoldásához ++++

patr!
a ti keresztelős képeitek is édesek! nagyon jol néz ki rajta a kispajtásod ;)

mav!
szupi az a kommunikációs kép. ők legalább sose unatkoznak... lefoglalják egymást :D

sz.andi!
viki terpeszbetétjéhez csak annyit, hogy ha kell hát kell... de legalább bízzunk benne hogy 2 hónap után javul a helyzet és nem kell utána hordani. biztos sokat fog segíteni.

Kép

Kép
timi1982

Timi! Igazad van, csak szegény..., na mindegy, hagyjuk a terpeszpelust!

Jó cuccokat szereztetek! Mi is Miskolcon voltunk ám! A GYEK-ben kezdtünk és utána a Metróba mentünk ki. A Möbelixet én is meg fogom nézni, ha végre lesz kocsink. Most is a Jani apukája vitt be, de sietni kellett, mert 2-kor ülésre kellett mennie. Jó lesz már, ha nem kell másokat rángatni és máshoz igazodni!
Jaj, csak lenne már kocsin!!!

sz.andi

Timi!
Egymast????Anyát :D :D :D
Szavaznal a Te is apara?
Vendég

Timi> mar mindent kiprobaltunk es amiota itthon van azota minden nap uvolt, velem a nagykadban is:( szerintem az elso vizelmenye a korhazban annyira maradando volt, hogy azert fel ennyire. amugy sajnalom is mikor latom es ugy segitenek rajta ne kelljen ezt a stresszt minden nap megelni, de tenyleg nem tudok mar mit tenni. mas emberek is mar furdettek, hatha en nem fogom jol, stb.. de nem az volt a baj. Es mivel minden nap megismetlodik mar unom, es utalom a furdest pedig minden okos konyv irja az est lezarasa a jatek a csaladi egyuttlet ideje, hat nalunk az idegbaje hangzavare... :twisted:
Vendég

Timi!
Azok az allatok halalik.Azt hol vettetek??????Miert nem toltotte be nekem a kepeket az elobb????
Vendég

egyedul vagyok itthon :( tiszta furcsa
Annat elvitte az apukaja az anyoshoz hogy nehogy az legyen miattam nem lathatja ket hetig( merthogy o ezen kiakad ha nem latja- csak tudnam mi a francnak kell latni, en mindig duhongok ezen, nem egy kiallitasi darab akit nezegetni kell :twisted: :evil: )
de mivel a furdes adott pont, meg ilyenkor ugyis nagyon hisztis igy mindjart jonnek haza. en addig keszitettem vacsit, osszekaptam a lakast, mindjart lefurdok es akkor ha Anna elalszik en is bedolhetek az agyba:)
Vendég

anyjuk!
még pancsi dolog... nem tudom ki mit szól hozzá, de itt a házban lakik egy anyuka (3 gyereke van, a 3.-at előttem 2 héttel szülte) és ő a kisbabáját nem fürdeti minden nap!
csak minden második vagy harmadik nap. tehát anyjuk, ha kimarad egy nap szerintem nem olyan nagy tragédia!!!
vagy fürcsi helyett vizes textilpelussal áttörlöd???? és akkor nem kell minden nap belemártani a vízbe....

mav!
az állatokat a möbelixben vettük miskolcon. és van még egy citromsárga kiscsibe és 3 fajta rózsaszín-fehér állatka is (nyuszi, persze hogy tömény rózsaszín :twisted: :twisted: , valami nünüke meg egérke). de mivel rózsaszín igy azt nem hoztuk el.

Kép

Kép
timi1982

mav!
regisztráltam! és asszem szavaztam is... de vacakol a net... holnap is megnéztem majd meg később is hogy megvan-e a szavazatom

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

na, én jól leléptem délelőtt... :oops:

Jött anyum, itt volt délig, aztán elment, majd visszajött, utána vendégeink jöttek...

Maverick!
én voltam a 40. mert szavaztam!
majd holnap is odanézek... :wink:
apának tényleg jó álmos képe van... :lol:

hoztam két képet!
Kép Kép
Vendég

Andi!
Sajnálom a terpeszpelust!

Timi! nagyon jó cuccokat vettetek! :lol: :lol:

Ma Emma egész délután szundikált. most is álmos, csak nem hagyom aludni, :oops: mert akkor mi lesz éjszaka?!

Muffin!
Hírek? hogy vagytok?????
Vendég

gyors helyzetjelentés. Minden oké, egy nagyon jó kis pihenős napot tartottunk, és mostmár biztos, hogy holnap reggel kell menni... Este 11-kor ehet utoljára (még az a szerencse, hogy akkor szokott, és reggelig már nem, mert különben nem tudom hogy mit kezdenék vele reggelig...)Beszéltünk ma a dokival és mondta, hogy 7-re kell hogy a kiságyában feküdjön, előkészítik és 8-kor műtét. A lelkiállapotomról most inkább nem nyilatkoznék... Gondolhatjátok. De legalább sorra kerülünk. :) Majd teszek fel képet az eredményről. Mindenkinek szép estét és jó éjszakát!

KépKép
muffin

Muffin!

holnapra sok erőt és kitartást kívánok nektek!
minden drukkom a tiétek!

avárlak holnap este a hírekkel, hogy hogy van a kicsi fiatok!
Vendég

Sziasztok!

Anyjuk
Szerintem mar is lehet a nap lezarasa, nem kell, hogy a fürdes legyen. Az nem rossz, de nem kenyszer. Nekünk a korhazan azt mondtak, hogy ket hetben egyszer böven eleg. (NA, hat en meg ezen is tulteszek :oops: ,de legalabb a popojat minden peluscserenel tiszta vizzel mosom es nem törlökendövel...)
Ja, es a kacsintos kep nagyon helyes!

Muffin
Gondolok Ratok!

Marcsi
Nagyon tetszik a közös kepetek!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Muffin!!!!!!
Kitartas!!!!Vegre eljott a ti idotok! Mindenki veletek van,baj nem lehet :D

Csajok! T.maria,Timi(...aki szavazott)
Imadlak titeket! Csak az a r...banc honnan szed ennyi embert h mindig beeloz :evil: :twisted:

Marcsi!
Emma nagyon tunder! Bence befejezte a kajalast es itt vigyrog rá :D
Vendég

Mav! Nekem még mindig nem jött e-mail! :evil: :evil: Na regisztrálok egy másik e-mail címmel. Hátha!

sz.andi

nah mav!

most tudtam szavazni :D a szavazatommal jöttetek fel holtversenybe :D :D

minden nap lehet szavazni? mert ott leragadtam... egyébként kár hogy regezős. ha nem lenne reghez kötve már te vezetnél :D
nekem van egy csomó ismerősöm aki szavazzon... anno a cicám 2007 március hónap cicája lett... gondolhatod mennyien szavaztak minden nap, ha a második helyezettnél 3-szor annyi szavazatunk volt ;)

Kép

Kép
timi1982

Maverick - És lám, enyém a megtiszteltetés hogy Apucid átvehette a vezetést!!!! :D :D :D

Nekem 10 mp alatt jött az e-mail a regisztrációnál... :roll:
Vendég

Vendég

Ami - 1 csík vagy 2... azért inkább még várnék kicsit a másodikkal, de nem estem volna kétségbe. Asszem. Vagykitudja! :twisted: :lol:
Altatást én is szoktam úgy ahogy Te írtad. Hogy kicsit hagyom nyafogni (sikítani :lol: ) a kiságyban és aztán fölveszem és 2 perc múlva már alszik is.

Andi - Nórinak is volt egy olyan időszaka amikor folyton sírt az utcán. De most megint úgy van hogy belerakom a kocsiba és már alszik is. Ma pl 2,5 órát aludt kint, és csak azért nem többet mert már nem bírtam tovább menni vele. Mondjuk tény hogy ezt csak akkor csinálja a FOLYAMATOSAN! gurul vele a kocsi, ami azért nem egyszerű... de legalább így nyugton van. Talán Vikinél is csak átmeneti... remélhetőleg! :wink:

Vidokata - örülök hogy Dorca evett egy jót végre! :wink:

Nóri pár napja elkezdett erősen bukni :roll: . Nem tudom miért, de nagyon idegesít, mert eddig nem volt ilyen. És mindig szoktam látni mikor elég neki a kaja és most sem érzékelem hogy túlenné magát, mégis egy csomó visszajön :( . Az jutott eszembe hogy nem lehet a Normaflore miatt :?: :?: :?: Pont azóta csinálja amióta azt adom neki. Holnaptól nem kap, kipróbáljuk!

Muffin
+++++++++
++++++++++++
+++++++++++++++
++++++++++++++++++ 1000 DRUKK NEKTEK HOLNAPRA :!:
+++++++++++++++
++++++++++++
++++++++++
Vendég

Úristen! :shock: Mit etetnek ezzel a szerencsétlen gyerekkel?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem is összefutott a nyál a számban! :twisted: :lol:
Vendég

Vendég

Ja, Ami! Nem baj hogy Bugrinak hívod! Mert hát az! :lol: :wink:

Apropó! Képzeljétek, Bugri kúszik!!!! :shock: :D Mint egy kukac!!! Hason, feje lent, fenék feltol, lábbal kavar, fenék balra billen és csussz egy kicsit előre. Fej felemel, nézelődik, pihen, aztán le, fenék feltol, el balra és újabb csussz. Frankón halad! :lol:

Na, most hogy jól teleírtam az oldalt :oops: , búcsúzom! Jóccakát!! És természetesen Cuppppppppaaaaaaaa
Vendég

Vendég

Véletlenül akadtam erre a vaterán, szerintem nagyon jó vétel, ha esetleg érdekel valakit bundazsák:

http://www.vatera.hu/bundazsak_uj_olcso ... 18401.html
Vendég

Evelin: Nagyon szorítok nektek holnap!!! Ügyik lesztek mint mindig!!!!
Eliotnak nagy jóéjtpuszikát kívánunk és puszi a pocijára, hogy következő evésig kibírja!!! :lol:
Gondolunk rátok holnap!!!

Maverik: Szavaztam én is, én voltam az 50. és csináltam még 3 új jelszavasat és beceneveset ezeknek várom a visszajelzését. Ha sikerült akkor még csinálok. Kivi leszek... :lol:

Levit ma is mérlegeltük a dokinál és megint hízott pár dekát, Ki érti ezt, de persze nagyon örülök csak nem tudom mitől hízik. A doki és az aszisztens is próbálta megetetni, de nekik sem sikerült. :lol:

Voltam ma a csajszinál aki felajánlotta a tejciét (nem felajánlotta 2000.- ért adta volna) csakhogy a fiam sporolós és nem kellett neki. :wink:
Kiváncsi leszek a tejbankosat megeszi e (az ingyenes csak sok anyáé és forralt).
Olyan édes volt ma este a,mikor adtam neki a tejpépet amikor meglátta a kanalat mindig nagyra tátotta a száját. Most persze fele annyit csináltam mint szoktam és a Tamással csináltattam gyors mielött elfogyott az első adag és a másodikat is bevágta.
Csak lesz valami ebből a gyerekből....
Ma este úgy aludt el, hogy beraktam mellé egy dinó állatkát és abba fúrta a és morgott hozzá. Nagyon édes volt. Legalább így nem sírt.
Annyira édes mikor este lekezdem vetkőztetni a fürdéshez és közben mondom neki, hogy pancsi-pancsi-pancsi. Egyből elkezd kapálózni, teliszájjal nevet, még akkor is, ha elötte épp sírt a fáradság miatt.
Ma kakilt és anyatejes kakija volt. (már bocsi) olyan jó volt érezni az anyatejes kaki illatát... :oops: :wink: :roll: :lol:

Na elteszem magam holnapra.

Bocsi, hogy nem reagáltam többet.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: nagyon jók a videók, főleg a legutolsó.
Egyébbként mi is kostoltattunk annakidején Olivérrel citromot és ugyanilyen képet vágott. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jó reggelt!

Eliot, Evelin, Eliotapa!++++++++++++++++++++++++++

Várunk vissza benneteket! Csupa-csupa jó hírrel!
Vendég

Eliotnak megy a drukk!
++++++++++++++++
Gondolok Rátok!

KépKép
szkagi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:35-kor.
20150601134430

Mav!
Szavaztam megint Apára! Holtverseny van! ;)
20150601134430

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:34-kor.
20150601134430

Maverick!
Én is szsavaztam ismét, jelentem apa beelőzött... :wink:
Vendég

Babu!
Szabi Apunak nagy drukk a mai vizsgájához!
20150601134430

Jó reggelt!

Gyönyörűek a Babák :D

Anyjuk, úgy eszünk h reggel eszik kb 6-kor aztán 9 kor, 12-re már tápit kap mert üres cici,aztán 15-kor és 18 kor megint tud enni ciciből de a 21-órás evés megint tápi.

Viki, tegnap vettem homeós bogyót,meg espumisant.Remélem használ.De tejszaporításhoz abbol a bogyókból mennyit kell bevennem?azt látom h 5 db-ot de hányszor?

Légzés figyu,nekünk angel care,az első hónapban risztott veszettül. napi 20 szor kb.Heim Pálban voltunk ott a baby controll egyszer sem,ez 5 hete volt,azóta az itthoni se jelez.Csak kiváncsi voltam más is járt e igy?ezek szerint igen.

Wera,apa is ugyanezt mondta a rekeszizomra mint Te.Csak olyan rendellenesnek tűnt :)

Erről az oltásról nem tudom jól írom e pneumo(?) mi a véleményetek?Felhívtam a dokinőt szeretném beadatni Lilinek,és azt mondta lebeszélne róla,nem ajálja 1 éves korig.De lelkem rajta beadja ha ugy döntök.Hát köszi! Így döntsön az ember??

Muffin +++++++++++++++++++++++++++++++++++!

nicike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:33-kor.
20150601134430

Köszi Viki!
Az urticát vettem. Akkor a laktoherb kilőve :D Nem bánom,utálom :?

Tompa vagyok :D:D Próbálok szavazni,de egyszerűen nem jövök rá hol kel regisztrálnom :oops:

nicike

én is szavaznék megkaptam az emailt ellenörzölink rákatt...
rámegyek a képre és azt irja jelentkezzek be

DE HOL??????????????????
HOVA KELL KATTINTANI??????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jobb felső sarokban kell :wink:
20150601134430

ááááááááááááá megvan SIKERÜLT?!!!!!!!!!!

CSAK REGGEL VAN ÉS BÉNA VAGYOK....UUUUUUUU

JELENTEM APA 2 PONTAL VEZET

Képimg][/url]
Kép
ronix

Eliot!Ügyes legyel!Szegenyke, most biztos lesz jonehany nap, ami nem jo, de aztan remelhetöleg sokkal jobb lesz Neked!!!
Muffin es Eliotapa!Biztos MINDEN rendben lesz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kryss 2008.10.08 07:50-kor.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!
Kire kell szavazni,és hol?? :roll: Kicsit lemaradtam :oops:
Kérnék egy linket. :wink:

Muffin-Eliot:megy a hatalmas drukk :!: :!:

Muffin tanácsára vettem a Kristi hegére olyan kenőcsöt,remélem használni fog-Köszi Muffin :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Evelin: nagyon sokat gondolok rátok!!! Nagyon ügyik lesztek!!!
Eliot rajtad a világ szeme, minden rendben lesz!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Maverick
en is szavaztam - egyenlitettünk 64re.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Maverik: 65

Kép
Kép
Kép
titanilla78

helló csajok. Nem fogjátok elhinni de van net a kórházban. Hoztam a laptopot hogy csinálgassam a következő videót és csak úgy kipróbáltam, hátha... :)
Úgyhogy mehetnek a drukkok ezerrel. Eliotot kb. fél órája átadtuk a műtősfiú kezébe. Most kinn várunk... Azt mondják, három-négy óra... Nem tudom addig mit kezdek magammal, de már most kész vagyok... Majd küldök képet ha készen van. És köszi a drukkokat!

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: