2004.01.23 17:02
2004.01.23 17:06
Azért a 3-4 év védőnőképzés az elég soknak tűnik, pláne ha gyerek mellett kell csinálni. Gratula Zsoma fejlődéséhez, látod, tényleg nem kell parázni!
Gratula Nóri forgásához!
A masszázs meg tényleg jó, örülök, hogy Nórinak rögtön tetszett, Gabi elsőre nem igazán szerette, de most már egészen jól elvan vele.
Nem is emlékszem már arra, hogy Gabi mikor aludt utoljára nappal. A haja meg nem hogy nőne, de folyamatosan egyre kevesebb. Ha így megy tovább, a végén parókát kell neki venni.
Gabi mostanában nem mozog olyan sokat, nem tudom, hogy minek köszönhető ez az extra kicsi gyarapodás. Ha jövő héten nem hízik legalább 8dkg-t, akkor viszem vérvételre, mert két hét alatt 3dkg, az nekem nem elég (lehet, hogy neki igen, de meg akarok győződni arról, hogy minden rendben vele, csak éppen ilyen). Neked is gratula a tanuláshoz!
Koszmó: napraforgóolajjal nagyon bekenni (tocsogjon), rá sapó kb. egy óra hosszáig, és utána babakefével (esetleg fésűvel) le lehet szedni. Ha egyszerre nem jön le, akkor pár óra múlva ismétlés.
Fogorvos.
Hős.
Ez a tanulásvágy egészen elképesztő!
Én kendőben viszem a kölköt, de jó nehéz, és sajnos háton csak akkor lehet benne vinni, amikor már tud magától ülni. Gyerekhordóról semmit sem tudok. 
Igen, a húgom rajzfilmből vizsgázik, pont a Pannónia Filmstúdiónál.
Oda járt tanfolyamra, és most van vége. Ő nagyon szerette.
Nekem is kéne fogorvoshoz menni, de Gabival kéne mennem a szopi miatt, ezért inkább várok tavaszig, addig marad az alapos fogápolás. Van english topic?
2004.01.23 17:07
Szörnyű dolgokon mentem át miatta, vele, ha akarod priviben elszomoríthatlak vele. Tavaly előtt még próbálkoztam vele felvenni a kapcsolatot, de nem reagált, úgyhogy tavaly már nem rohantam a pofonom után...A legszomorúbb, hogy Danira sem kiváncsi a szülinapjára, az első szülinapjára egy nyamvadt lapot sem küldött.
Sírni tudnék ha rágondolok. Jól van engem ne szeressen, de Danit 4 hónaposan látta utóljára... Mit vétet ellene ez az édes kicsi fiúcska????
2004.01.23 17:17
2004.01.23 17:22
2004.01.23 18:33
2004.01.23 18:37
Karbantartási üzemmód monnnyon le!
Idén aug 31-ig kéne mindent megcsinálni, különben lőttek az egésznek
De lehet kérni két év hosszabbítást, most azon vagyok!
Mint mindig!
Köszönöm a jókívánságokat!
Én is arra gondoltam, ha szülök, felfrissítem, de szerintem megint kurzus kellene hozzá!
Off: levél hamarosan megy, de arra kevesebb idő van, mint ide beírni
2004.01.23 18:40
Az az van pár szó, amit megértek, mert 5 évig olasz volt a fönököm otthon, igy ragadt rám néhány dolog, meg rengeteg olasz vendég volt a szállodában, ahol dolgoztam.Szerintem olyan jó kis népség...Nagy zajjal vannak,de mindig jókedvüek
Hami édes husifalat a képen, milyen komolyan koncentrál a püfölnivalóra
Azt hiszem mindenki igy van ezzel, ha elöre sikerül valami új mozgásforma, csak azt hissszük véletlen volt. Én sem hittem el, amig másik 3-szor meg nem ismétlödött,hogy akkor ezt tudatosan csinálja Ádibádi. Én meg Gyöngyösön végeztem, gazdasági mérnöki szakon, még 99-ben. Azóta különvált a GATE-töl, de akkoriban még az "alintézete" volt

2004.01.23 19:24
2004.01.23 19:43
Egyébként ilyen önrugózós, ha mozog benne, hintáztatja.
Azé is keresztülhúzom a számítását
Á nem, szóval jó hír, h nem gyökérkezeli, de tömni így soron kívül nem tud, így van időpontom. Tuti, h még 3-4 x mennem kell
2004.01.23 21:30
Es utana apa megebedeltet etteremben,azt mondta,ugyhogy csak vasarnapra fozok (mert anyu nincs itthon).Akkor viszont rakott kaposzta lesz,mar megszereztem hozza a savanyukaposztat!!!Mi mindenre jo egy ilyen topik,ugye??!!!
2004.01.23 22:03
És mindent megmutatott, tök jó! Melyik kórház? És nem fogadott el pénzt, ez is jópont! Megnyugtató nagyon.
Különben én is hülyének érzem magam, 2 napja álláshirdetéseket nézek a neten, hogy lássam, miről maradok le... Tiszta hülyeség, mikor minden vágyam a kistesó volt!
Nagyon helyesek vagytok a képen, gyönyörű helyen vagytok. Mi meg Skandináv őrültek vagyunk, Dorka is volt már velünk októberben Izlandon!
Így teljesen természetes neki a gejzír, a hőforrás és a gleccser szó
, na és a repülőért odavan!
hogy bírod megenni a fagyasztott gyümölcsöt, nem nagyon hideg????
Poci fájásra MagneB6 nem jön be neked? Pihenj sokat, ha fáj!
2004.01.23 22:24
Az almára vetek, hogy attól, pedig barackot is kapott mellé, mégis. Most majd körtét próbálok neki adni, hátha könnyebbé tenné a székletet picit. Annyira sajnáltam szegényt. Így három óra körül aludtunk el és már hatkor ébredt. Szóval kemyén három órát "pihentem".
.
.
. Nóri aranyos lehetett, ahogyan a kádban megfordult.Nem lepődött meg nagyon?
, úgy nem szeressek odajárni én sem. Pedig el kéne már menni megnézettetni a fogaimat nekem is. Hanni nagyon édes , milyen nagy már
. Aranyos ahogy nyúl a tárgyakért
Kis fejlett csajszi
. Édi lehet, ahoigy hangosan nevet. Jöttök Berénybe?
Jó lenne összefutni, kár, hogy nem előbb említetted. Bár nem tudom írsz e még addig.Más: Majd ha megkérhetlek a párod segítene nekünk képvisszaszerzés ügyben ? Ugyanis tudod nekünk is tűntek el DVD-ől fotók, letöltöttük az általad írt progit, és kissebb sikerrel jártunk. Látni látja, de nem tudtuk megnyitni. mondjuk ez is nagy haladás, mert eddig semmi nem látta a képeket.Jó lenne, ha tudna segíteni benne
.Ha így kevés az információ, majd mailt írok, mert nem akarom a többieket fárasztani vele. Így is haladás, hogy legalább már valami látja a képeinket
.
. Olasz topic beindulásához sok sikert. 2004.01.23 22:40
2004.01.23 22:45

:
Es ami erdekes, hogy nem szedulok

Pont jo es halal nyugi ember, remelem ez majd a szulesnel jo lesz
2004.01.23 22:49
A nagyszülők már alig várják hogy vigyázhassanak a bébire, sokat segít mindenki, tényleg arany életem van
Már alig várom, édes kettesben pihengetni, sétálgatni...hmmmmm....
2004.01.24 07:46
2004.01.24 10:01
A húgomat is csak lestem, amikor ötösöket szerzett belőle (ő info-matek-ábrázolásgeometria tanár eredetileg). Mindenki előtt le a kalappal, aki ilyen ügyi, hogy ilyeneket tanul. Sétával én is akartam próbálkozni hidegben is, de mostanában nem csak hideg van, hanem a szél is fúj, és kendőben már a plusz 3 fokos szél is kibírhatatlan, nemhogy a mínusz. Pedig olyan szépen sütött a nap!
Remélem, a többit is sikerül előcsalogatni! Én most éppen hálóingben írok, pedig már fent vannak a drágáim, de apája biztos le akarja majd foglalni a gépet, mihelyt befejezte a reggelijét, szóval muszáj sietni.
Én is imádom, amikor Gabi röhög, de ő ezt elég ritkán teszi egyelőre. Ügyi vagy, hogy sikerül Hamit elaltatnod, Gabi nappal akkor is felébred pár perc alatt, ha a cicin alszik el. Nekem is úgy fáj a fogam, már áprilisban kiderült, hogy ötöt! tömni kell (pedig fél évvel azelőtt mind rendben volt), de aztán feküdnöm kellett, most meg Gabi miatt nem jutok el. Pedig már eléggé rossz a helyzet, a fülem is szokott fájni a fogam miatt, lehet, hogy rászánom magam, és valahogy próbálom megoldani, bár sajnos pénzügyileg is eléggé a falhoz vág az összes rossz fog rendbehozatala. De ha Gabi engedné, már holnap mennék, úgy szeretem, amikor minden rendben van a számban.
Neked is megy a csodálat, hogy még hajlandó vagy 3 évet tanulni!
Az egészségtan tanár hol tanít?
De ő már nagyon régóta szeretné ezt csinálni, és azt mondta, hogy most végre belevág. Kíváncsi vagyok, hogyan tud majd elhelyezkedni. Egyébként sok időt igényel, mert rengeteget kell otthon is rajzolni (legalábbis hugica ezt tette).
Mi még Gabó szopizása miatt nem csinálhatunk ilyet, de ami késik, nem múlik.
Tényleg fiatal vagy, én ilyen idősen még sehol sem álltam gyerekügyileg, max a távoli gondolat szintjén, bár férjecskémmel már együtt voltunk akkor 2 éve, szóval mehetett volna, de szerintem mi még most sem vagyunk teljesen érettek a szülőségre (28-29 évesen).
Valamikor viszont muszáj volt elkezdeni, főleg, hogy négyet szeretnénk.
Az tény, hogy a tanítónéniség egész embert kíván, de a nagynéném tanítónő, és olyan édes történetek mesél a gyerekekről, mindig elolvadok tőle.
2004.01.24 10:12
) nagyon jó minöségüt, két félét 4000-ért és kb még 2000.lesz a díj és 6-ból lesz kettö gatyám. Elég olcsó, mert amiket én eddig láttam az 6-7 ezertöl indult és borzalmasak voltak.
Én rakott krumplizom! 2004.01.24 10:36
Holnap viszont én is kapok ebédet az Anyumtól. Szegény, őt ünnepeljük, és ő főz!
2004.01.24 10:48
.Ennivalót hogyan oldottátok meg? Dominika alvási is szuper, így egy szavad sem lehet!!
. Eddig semmit nem evett még ennyire. Kíváncsi leszek, a kakin mennyit segít majd?Bár a turmix hangjától most először nagyon megijedt, holott eddig se pórszívó, se mosógép se semilyen erősebb hangtól meg se rezzent. Szegénykém annyira sírt, alig tudtam megvígasztalni. Annyira szeretem, hogy lassan ott tartok, hogy kezdek szerelmes lenni belé
. 2004.01.24 11:04
2004.01.24 11:12
(most meg itt ficánkol a kezemben a ded.) 2004.01.24 12:21
2004.01.24 12:32
2004.01.24 12:41
És most 2x-esen archiválj.(Mondom én, akinél minden a vincsin van csak meg
)
Anyukám babázik egész nap, én pedig ráérek kicsit
2004.01.24 12:51
2004.01.24 14:10
Sajnos az én lelkiállapotom sem a legjobb, olyan ingerült vagyok, hogy mindenkit keresztbe tudnék lenyelni.
Szegény Nagyi is úgy felhúzott tegnap, hogy majdnem kiosztottam, de szerencsére tudtam tűrtőztetni magam. Nem az ő hibája, elvégre én változtam meg, ő olyan amilyen mindig is volt. Csak a nyamvadt babonáival az egekbe kergeti a vérnyomásomat.
A mákos gubát én is imádom, de mióta pocakosodom, nem kívánom a régi kedvenceimet.
+ Minden kisgyerekes Anyuka
2004.01.24 15:02
Olyan jó lenne, ha tartósan megoldódna.
Mi már felkészültünk az oltásra!
) hanem főként a bababoltban voltunk, meg a kedvenc méterárumban. Ja és hami szobájába a polcokhoz csavarokat is vettünk - ebből is látható, h ez egy elég ócska város, az meg jó

2004.01.24 15:54
Nekünk egyszer-kétszer apája tüsszentésétől ijedt meg annyira Gabi, hogy utána percekig kellett vigasztalni. Az ilyen előfordul, de majd hozzászoknak.
Én is mindig azt mondom apájának, hogy két szerelmem van, az egyik ő, a másik Gabi.

)

2004.01.24 19:08
2004.01.24 20:18
)
Talan nem haragszik meg Soraya,ha elmondom,hogy jol van,voltak gondjaik,de mar sinen vannak es jovo hettol majd jon...A tobbit majd o elmondja,ha itt lesz.2004.01.24 20:34
2004.01.24 20:48

2004.01.24 21:03
Meglátjuk majd...
brühühűűűű
És késöbb is jó lesz kisasztal+kisszék variációnak
Fanni is imádja a körtét
2004.01.24 21:30

2004.01.24 22:03
2004.01.24 22:19
, de a családban sajna majd' mindenki beteg. Mindenesetre köszönjük a jókívánságokat! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint