A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Stella!
szerintem csak az utsó privit olvastad!!!!Összesen 4-et küldtem!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem ma megyünk oltásra, holnap :wink: Benéztam :cry:
bluebox

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 13:02-kor.
Vendég

mi 20-án megyünk éééés ingyen lesz!!!!!
Vendég

Szerintetek ha nagyon borsos lett a brassóim és felvizezem,majd még jól átfőzöm egyszer,amig elfő újra a leve,akkor javít valamit???Még mindig jobb ha szétfő a hús,mintha borsos...nem???? :oops: :roll:
Vendég

[quote="jkriszta"]H írta:jkrisztaelló!

Qrva szarul esett, hogy senki sem reagált a feltett képeimre! :evil:
(mostmár nem kell)

Igen, megsértődtem!

szerintem ne vedd a szívedre. csak azért nem reagálom le most, mert azt írtad hogy nem kell... tegnap este amikor én néztem a babanetet, pda-ról néztem és ott nem látszanak a képek és a videók sem jönnek be.

amúgy az én párásítós kérdésemet sem reagálta le senki. van ilyen, nem kell a szívünkre venni az ilyesmit.

mia_snow

csiri: próbáld ki... talán javul, de mivel a bors úgysem tud belőle kipárologni, nem tudom. talán cseréld le a szaftját... tehát felöntöd, aztán leöntöd és újra felöntöd és azt főzöd el.

mia_snow

De akkor elmegy az az igazi íz amit szeretek....vagy nem????

Párásító:a radiátor hátulján lévő tartóba öntök vízet és pár csepp illóolajat!

krisztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

csiri: köszi
hát max fokhagymát préselsz bele plusszban, úgyis az adja a lényeget - nekem legalábbis. :D

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:38-kor.
hékás

kriszti lehet,hogy nagyon magammal vagyok elfoglalva de nem is láttam a képeidet :oops: majd most visszamegyek egy pár oldalt

mia :nekem van párásitóm,de nem használtam még idén..majd ha köhögnek...

hékás mostmár várok egy pár napot ahogy az orvos is mondta..amúgy ma még semmit nem evett..vagyis fél üveg alma őszit..ha nem változik a dolog akkor úgy is megmondja mit tegyünk.
gondolomn ha fenyegetne a kiszáradás veszélye akkor nem merne várni :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mi használunk párásítót, mert a lakótelepi lakás nagyon száraz. Most vettem, olyan, mint egy tök. :) Babymoov

JKriszta, teljesen igazad van és bocsi! nagyon édik!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Megjöttünk a babamasszázsról!Megetettem,elaltattam Mátét és visszaolvastam. :lol:

Édi-bédik a babák (néhol apukák is :lol: )!

Nekünk nincs párásítónk!

Bari:olyan szép ez a Dávid és hihetetlen,hogy nem eszik!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:38-kor.
hékás

Brigi:Máté ugynúgy csinál!Nagyokat kacag,ha puszilgatom a pociját és közben kapaszkodik a hajamba.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:33-kor.
pironya

Piri:igen,szereti!Minden nap kap igazi tejcsit. :wink: Még úgy is megitta,hogy kiborítottam véletlen a felét és tápszert kapott rögtön utána.Pedig azért van különbség. :shock:

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:33-kor.
pironya

....
pironya

Piri: ez nagyon jó!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri:de szépek!

Kép
melike

EGY KIS NOSZTALGIA:

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk."

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca:ez jó!

Kép
melike

tök ari!! :lol:

piri:ha ugyan akkor fog fogni csongi mondjuk mint dávid akkor még nem kell tudnia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
van köztük egy pár nap..dávid öregebb :lol: :lol:

lányodnak olyan jól áll a szemüveg..szindinek már 2 éve kiderült,hogy kéne de nem hajlandó szemüveget hordani..azt mondja inkább a fehér bot..na majd megmutatom neki katicát,hogy lássa szemüvegben is lehet valaki szép

ja már az iskolai szürésen kiderült ,hogy szilvinek is kéne :?
Vendég

azon meg ne izgilj ,hogy mit fog fölvenni a lányod mert gyanítom,hogy neked beleszólásod nem sok lesz :lol: :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:34-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:35-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:35-kor.
pironya

....
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:36-kor.
pironya

nekem nem :lol:
Vendég

Ugyan már Piri!

Kép
melike

Megérdeklődtem a babuszit.Teljesen oké,tetszik csak attól félek,hogy nem túl macerás ez az öltözés-vetkőzés?
Aki jár,hogy csináljátok?Mármint,hogy a baba hol van ameddig ti öltöztök?

Kép
melike

xxx
hékás

holnap reggel gondoljatok ránk: megyünk oltásra fél 9-re.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:39-kor.
hékás

Gyorsan egy rövidet írok még ;)

Mia: mi is használunk párásítót. Tefal BabyHome asszem a neve. Panelban vagyunk, szükség lesz rá ;)

Hékás: Tök jó látni a statisztikát is :) A leghosszabbnál vmit sztem elgépeltél ... :roll:

Holnapi oltásokra drukk! Ne hagyjátok magatokat :D

Bari: Mástól sem fogadja el Dávid az ételt? Mert ha veled van "a gond", akkor elvileg mástól el kellene fogadnia. Tudom, hogy ez nem megoldás... Sőt, valszeg már próbálkoztatok is :oops:
Nem okoskodom, tudom, hogy most neked nagyon idegtépő napok fognak következni... Azért én még bízom a fiadban ;)

Babócák egytől egyig nagyon szépek!

Valaki írta, hogy a picije sír fürdés közben. nálunk akkor volt ilyen, amikor Bence nem érezte magát biztonságban (rossz technikával fordítottuk meg :oops: )... A kádban fürdés kevéske vízzel jó ötlet, bár az ember dereka nem erre van tervezve :lol:

Jó éjszakát, aludjanak jól a picik is :)

Kép

Kép
bettica

Másodjára szivattam ki ma Máté orrát.Sajna közeleg a nátha úgy érzem. :cry:
Tudjátok mit eszem???Málnát!Apa hozta anyósék kertjéből. :wink: :o

Kép
melike

Kép így ül benne mostanában:-)

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Na sziasztok!

Ma én is csak így bejelentkezem, hogy mi újság.
Képzeljétek, ma nem köpte ki a cumit a lányom! :) Ez nálunk CSODA!!!!!
Kép

Piri: köszi!!!

Holnap a szurisok úgyis ügyesek lesznek, de szorítok!!!!!!!

Jó éjt
bszilvi25

dávid tápot evett!!!nem én etettem hanem anyu !!!
össz 700gr és a gyümi...

rossz hír:szilvi lázas és sír álmában!!! :( lehet,hogy beteg lesz :(
Vendég

ja dávidnak 60 gr gyümilé is lement...

na ledöglök ki tudja milyen éjszaka vár rám...hár nem egyszerű 3 gyerekkel az tuti

jó éjt
Vendég

jóóó reggelt. hajnalt.... Milán ma 3szor kelt éjjel, pedig sosem szokott, legutóbb most az előbb... apa is most indult dolgozni... hát nem mondom, hogy kipihent vagyok. nem sírt fel, csak nyökdécselt panaszosan, de miután visszatettem a cumit a szájába, aludt tovább. érdekes, eddig nem zavarta ha elalvás után elhagyta...

ma fél9re megyünk mi is szurira, aztán úszás lenne de azt még meglátom... ha nyügi lesz nem megyünk. remélem most nőtt a kistöpszli, vicces hogy ő a topic legkisebb gyerkőce. viszont a legszebb... az apja ezzel nyugtatott, de hát mindenkinek a sajátja a legszebb. :) amúgy szerintem a mi topicunkban szerintem kifejezetten szép babák vannak. :) tökjó hogy szinte minden oldalon vannak képek, most is tökjókat tettetek fel. :)

a párásítós válaszokat köszi. végül arra jutottunk hogy nem a száraz levegő a gond. apa szerzett egy páratartalom mérőt és pont 60%. 40-60 között egészséges.

statisztikát majd számolok de ahhoz most azért még korán van. :D

tegnap voltam fodrásznál, be lett festve a hajam... meg le akartam vágatni a hullás miatt, de a fodrász lebeszélt. azt mondta hogy ha egyszer hullik, a rövid is hullana, csak az kevésbé feltűnő. úgyhogy csak picit vágott.

csiri sikerült felkészülnöd a zöldségekből? :D

szófosásom van hajnalban... örültök? :D

mia_snow

Jó reggelt!

Én fél 6-kor keltem. Na nem azért mert kipihenten kivetett az ágy 8)
A gyerek visszaaludt, én elengedtem apát dolgozni, és persze, hogy fent maradtam.

Bari: akkor ki etette Dávidot? Anyud?? Ja már látom, hogy igen........
Érdekes. És akkor most ez hogy lesz ezentúl??? Ő eteti majd? Vagy lesd el a technikát, és próbáld meg TE is NYUGALOMBAN és szeretettel megetetni. Úgy , hogy ne a feszültséget érezze rajtad. (na ez most lehet, hogy csöpög, de komolyan írom, és nem azért ,hogy rosz néven vedd!!!)

És ha már Mia így örül annak, hogy minden oldalon van kép, rajtam ne múljon, én teszek !!!
Kép
bszilvi25

[quote]c írta:siri sikerült felkészülnöd a zöldségekből?

Ma lesz a nagy csörte,holnap van a doga...de ilyen tré éjszaka után,elöre sajnálom Kittimet,mert nem nevezhetném magam higgadtnak!(már kiskerti kártevőkkel kelek és fekszek és a legszebb,hogy a romantikus álmomban is kis kártevők rágták a veteményes kiskertet,ahol sétáltunk kéz a kézben.... :? ) :shock:

De 5-ös lett a matek és ez engem is büszkeséggel tölt el!!! :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Bari: Juhéjjjj!! :D Technikát lesni vagy anyut odaköltöztetni :lol: Nagyon örülök, hogy Dávidod evett végre ;)
Milyen volt az éjszaka? Szilvinek jobbulást!

Csiri: Gyermekeid gyönyörűek!!!

Szilvi: Ez a mosoly! :) Mint aki valamiben sántikál :lol: Na meg azok a szemek.... :roll: Nagyon csábos ;) Asszem Bencém több helyre is fog menni udvarolni :lol:

Mia: Én sem tudom megszámolni hányszor keltem éjjel... Ezer éve először hamarabb keltem, mint apa és most én csináltam a kávékat... Meg is volt lepődve rendesen :lol: Persze tudtam volna még aludni pár órácskát ;)
Ja a cumival nálunk is így van mostanában. Kb. 1 hónappal ezelőttig este csak az elalváshoz kellett, aztán meg csak reggel kereste. Most már az esti etetések után is be kell nyomnom a szájába, különben "megvárja" míg visszafekszem és kicsit bealszom, és akkor reklamál :D
A szép babákról egy a véleményünk ;) itt a topikban mindenkié nagyon szép, persze az ember sajátja azért mindig kicsit feljebb van a sorban :) És ez így természetes ;)

Melike: Málna ilyenkor??? Nem vagyok egy kertész, meg nekünk (szüleimnél) nem is volt málnánk, de mikor szültem, akkor hozott a párom nekem málnát a kertből (az övékből)...
Máté egyedül mászik le a hordozó aljába, vagy így szereti ha beleültetitek? Hehe, nagyon édes :)
A náthával kapcsolatban ne legyen igazad ;)

Asszem reagáltam mindenre!

Drukk az oltást kapóknak!!!!!

Kép

Kép
bettica

sziasztok!
hát szilvi bekapott az osztályból egy torokgyuszis hasmenős vírust :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
hurrá szép az élet..tegnap még egy ágyon henteregtek dáviddal :o
Vendég

csiri nagyon szépek a csajok!!!
miben etetetitek zoét..mert mi egy kölcsön autósülésben...direkt megkértek,hogy vigyázzunk rá..hát had ne mondjam hány maradandó foltot csináltunk rá :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: