A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Manóka!
iwiw sugott... :wink:

Veronikusz! örülök hogy sikerült a csere...ügyi vagy!!! :D

Steffi! szegény Martin, de sajnálom, remélem azért nem komoly....és hamar rendbejön szegénykém... elhiszem hogy kikészültél... nem könnyű,amikor beteg a gyerek és az ember olyan tehetetlennek érzi magát,-hogy segítsen...

Emano!
sajnos én nem tudok bérlet ügyben segíteni...

Ancsa és BArbi, meg Györgyi nagyon eltüntetek........

Borsa?Gyuzso??

Kép
gablaty

Sziasztok!
mi már megjöttünk az első körről. :D A Kútvölgyiben voltam a vérző ujjammal bőrgyógyászaton. Nagyon rendes volt a nő, de inkább továbbküldöt beutalóval a Bőrklinikára :oops: "JUPPPY" :oops: Most mehetek még oda is (Üllői Mária utca sarka :oops: nem csípem azt a környéket :oops: ) Ja! a segédeszköz boltban összefutottam Vida dokival, de csak köszönésre :D Az ujjamra meg vettem egy gumiujjat. :shock: Olyan mintha egy kotont húzna az ember az ujjára :lol: :lol: :lol: :lol:

hol van mindenki????? olyan nagy a csend! élvezitek a jó időt??? :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

más!
SZERINTETEK MÁS EMBER 2 hetes gyerekét fogdosni - akár CSAK a kezét is - kérdés nélkül NEM BUNKÓSÁG? A KEZÜKET különben is néha nyalogatják!!!! azt hittem lefejelek egy nőt a patikában. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó, képzeljétek, Bogi tegnap f8 körül bealudt és reggel f7ig húzta! :D
Tegnap két pohárkányi gyümipürét is megevett, lehet, hogy ettől?

Cukipofa!
Oké, szóval ne aggódjak, ha Bogi nem mászókázik még 14 hósan. :lol: Mert hogy nincs nagyobb testvér, akit utánozni tudna. De én is szeretek csúszdázni.. Persze a játszótéren nem biztos, hogy a többi anyuka szívesen veszi majd, ha én is csúszom.. :? Kíváncsi vagyok, mi lesz…
(na, visszatértünk az egyik kedvenc témánkhoz :D )
Dani nagyon édi lehetett a sóhajtásokkal! :lol: :lol:
Jó a pizsi, és szuper a poló is! Én is vadászom az ilyesmiket, nem tudod véletlenül, hol vették? (tudom, aji volt)

Steffi,
köszi a linket. Én nem emlékszem nálam ilyen befelé fordulásra, de hát azt se tudtam mondjuk, hogy mire (és mikorra) számítsak, se jóslók, se semmi… Viszont mindig mikor teregetek eszembe jut, mikor először még pocakosan teregettem ki a babaruhácskákat és annyira nem tudtam elképzelni, hogy ez majd mindennapos, uncsi tevékenység lesz, olyan jó volt megfogni a pici holmikat. Hát nem lett az, ma is élmény a babaruci mosás-teregetés. :D Imádom szertehagyi őket a lakásban, mindegyiket más radiátoron szárítgatni, csak hogy legyen mindig egy-kettő a szemem előtt… :lol: Lehet, kicsit megzakkantam? :oops:

Hú gyerekek, ez a madártej torta dolog nem hagy nyugodni :lol: , netről letöltöttem a receptet, Emberem csütörtökön jön haza külföldről, megpróbálom megcsinálni…

Renáta,
Hát szívem szerint nem is fogyóznék (na jó, ki igen??? :lol: ), de Anyukám tényleg az idegbajba kerget néha ezzel a témával. Szóval most azt a stratégiát találtam ki, hogy azért eljárok mozogni, meg ha ő látja, odafigyelek az evésre (mondjuk sokszor főz nekünk, ami tuti), de azért amikor csak lehet ledőlök kicsit, talán így meg lesz az egyensúly a tejcihez..
Meg hát Bogi lassan 6 hónapos lesz, el is hagyhatom a szopit… :roll: Lehet, hogy ciki, de nekem az etetés sokkal nagyobb örömet okoz mint a szoptatás. Imádom kanalazni bele a pürét. :lol:

Veronikusz,
gyík a helyén van? :lol:
Dagi vagy???? :shock: :shock: Naná, akkor én meg futball-stadion… :roll:
Más gyerekét fogdosni, KÜLÖNÖSEN A KEZÉN, ÉS KÜLÖNÖSEN A PATIKÁBAN, irtó nagy :evil::evil: .nagyon fel tudom magam az ilyesmin húzni! Jóllefejelted?? :lol: Most akkor húzhatsz tapaszt a homlokodra is :lol:

Aprooka
én is így vagyok a ruháimmal…Most jutott eszembe, hogy még kismamaként több szép és hósszú, nyúlós trikót és pulcsit is vettem a Philipp Russel-ben, (nem kismamaholmiként árusították őket) 1-2 ezer forintokért, azokat hordom ma is, lehet hogy most is van ott ilyesmi.
Vendég

Sziasztok!

Megkaptuk az első oltást, + pneumot is.
Szegény mindkét lábát megszúrták, nagyon visított és jól be is pisilt bosszúból. A ruciját is le kellett váltani....

Borsika, Ph. Russel, hol van boltjuk? Nekem a Cherokee jön be nagyoon, jó hosszított polókat gyártanak.

Sminkes suli: sztem nagyon tuti és mindenképp bele kell vágni! Nem az a lényeg, hogy majd mi lesz, hanem hogy most érdekel és vágysz rá!!!! HAjrá!!!

Sajna mennem kell, mert a Kenguru Goldban lejárt szavatosságú cumisüveget sóztak rám tegnap, kolbászolhatok vissza gyerekkel kicserélni. Olyan dühös vagyok rájuk! 2005-ben gyártották, nem hiszem, hogy annyira rosszul menne nekik, hogy nem bírják leselejtezni 3 év alatt... :evil:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz!
gyerekfogdosásra kivagyok...rá szoktam szólni az ilyenekre :twisted:
Tegnap Letti fürdött hamarabb ,de ugyanakkor aludt el mint egyébként (22h-kor)már kivoltam.....éjjel is kel 1-2 között meg 4-kor is.....kicsit szokatlan a nemalvás :oops: Mi is voltunk ma csavarogni, DM, ABC, cipőbolt Berkusznak.....jól viselték a csemetéim :lol:

Aprooka!
Nekerm bejön a moremilk,én is szedem 2x1 szemet....Ami a kengurut illeti csak végszükség esetén megyek oda, mert mindent aranyáron adnak......nem igazán szeretem azt a boltot......
Levinek sok sok gyógypuszi :!:

KépKépKépKép
vdorka3

veronikusz
Útálom a fogdosós nyanyákat-papákat! Egyáltalán hogy veszik a bátorságot :?: :shock: Főleg egy ilyen pici babát. Még Ivánnál is rosszul vagyok, ha simogatja vadidegen pl. a piacon. A pusziktól meg egyenesen kiakadok. A minap felszálltunk a buszra. Hely semmi és csupa idős ember. Azokat azért nem állítom fel. Volt egy 50 körüli nő. Kértem, hogy had ültessem le a gyereket. Elhúzta a száját, mondta, "Jó, de inkább üljön az ölembe" :shock: Mivel láttam, hogy ez az egy módja van, hogy biztonságosan utazzunk 2 megállót, azt mondtam oké, de valahogy nem lopta be magát a szívembe. Hülye vagyok?

Bori
H&M-ben vannak ilyen vagány típusú cuccok. Most az Auchanban láttam édes bodykat. "Olyan csinos vagyok, mint a mama" és "Olyan vagyok, mint a papa" felirattal.
Hajrá kanalazás :wink: Ha rossz evő lenne, lehet, hogy jobban csípnéd a szopit :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Halihó!

Borsika!
Természetesen HandM-es a pizsi is meg póló is. Ott árúlnak ilyen elveteműlt dolgokat gyerekeknek :D :D :D :D

Dorka!
Írtó édi a kép a gyerkőcökről...esetleg Berkéről nem tennél fel egy minibabás képet?????? Vagy már raktál?????

Veronikusz!
Én ránézni is alig merek egy ekkorka babára nemhogy megfogni...miért nem baszarintottál :oops: oda egyet???????
Az is jó szokott lenni amikor valaki nyakig behajol a babakocsiba...na az a másik halálom...

Kép

Kép
cukipofa

Borsika!
A billentyűzetem nem bírja kiírni az and jelet :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Gyerekfogdosás: :twisted: Ki volt az az elvetemült? És micsináltál?

Vica!
Szopi: Hát... Ma reggel pl. háromnegyed 5-kor kelt, én éjjel nem fejtem, jó tele cicik: evett szó nélkül. De délben már csak addig, amíg kedve tartotta. Mert utána fejtem még egy csomót és jött veszettül. Ki érti ezt? Hol az a baja, hogy jön nagyon, hol meg az, hogy nem jön. Mindegy próbálkozom, meg fejek. De azt nem bírom ki, hogy ne kapjon enni, ha kiabál, hogy éhes.

Aprooka!
Én hétvégén vettem dechatlonban jó hosszú pólót. Nekem legalábbis hosszú. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Halihó!

Dorka!
Köszi a dicsérő szavakat, annyira aranyosakat írtál! :D Az, hogy jó a neve annak külön örülök, két véglet van: vagy tetszik valakinek vagy nem.

Martin jobban, éjszaka aludt végig, doki azt mondta ráment a pocijára, de azért nem nyugodtam meg. Még mindig taknyi, csüt. visszük a Veres Gáborhoz ismét. Kukac is le van tapadva azt is kezelni fogja.

Reni!
Ugye milyen jó kis autópálya? :lol: És képzeld ÉN találtam ki, hogy ilyet vegyünk és én is találtam rá az igazira. Irtó büszke vagyok magamra, :lol: mert annyira bejött! Csak a matricák hiányoznak róla azért furcsa egy kicsit, de ahhoz még nem érett, hogy felrakjuk, mert csak leszedegeti. Sacher torta, aminek csak a bevonójában volt tej, azt meg leszedtük róla neki, van rajta kockacukor, megjegyeztem, hogy szereted. Hát igen direkt nem festettük ki a szobáját, élje ki a művészi szeszélyeit. :lol: Különben is olyan édi, mikor rajzol és büszkén mutatja, hogy mitrajzolt. Egyébként a szoba fal telis-tele pandával és csigával,ha valaki nem látná :lol: :lol: :lol:

Veronikusz!
Gyíkotok vicces! Jól nézhet ki a kezed. Elemet sikerült venni?!

Gyerekfogdosás: mit képzelnek magukról az emberek?! Én már azon is ki voltam mikor valaki jött és fogta a ruhájához… Honnan tudjam honnan jött és mit csinált? De ugye egy rokonnak meg lehet mondani jobb esetben, de egy idegen mit képzel magáról?! Szerintem ezért is tök jó, hogy a kútvölgyiben ablakon keresztül megnézik aztán ennyi, külön örülök neki!

Bori!

Én tudok egy tuti játszóházat ahol a felnőttek is csúszhatnak a légvárban! :lol: Én is már egy hete mosom Myrtill ruháit, rendszerezem és olyan furcsa, hogy tele a szárító rózsaszín rucival. Férjemnek is múltkor leesett végre. Nem zakkantál meg! Martin ugyan már 2éves, de imádom ráadni a kis zoknijait, harisnyát, meg mosni, teregetni. Azt hiszem ez az őrültség az ANYASÁG!

Na megyek pihenni, Martin is alszik.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cukipofa!
Én nem látok hasonlóságot a gyerekeim között......pedig ugyanazok a "donorok" :lol: :lol:
Íme néhány kép Berkéről... Kép Kép még a kórházban Kép 6 hetesen 2 hetesen

KépKépKépKép
vdorka3

A hitában 6 hetes , amikor alszik akkor 2 hetes......

A szoptatást zavarja a sütőtök?????Mármint a gyerek pocakját....???????

NA jó elég leszek mára :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Borsika!
Wow! Micsoda alvóka!!! :D
Gyík: azóta nem volt hasonló zuhanórepülés :lol:
Dagiság: fúúúú! Ha látnál! :cry: :cry:

Gyerek-taperolás: fejelés elmaradt de legközelebb … :evil: látom máshol is hasonló surgók laknak. :oops:

Reni!
Buszos banya :evil:

Kriszta!
Gyerek-tapi ma speciel velünk történt a gyógyszertárban. :evil:
Hajrá szopi!!!!

Heni!
Smink suli HAJRÁÁÁ! :D

Steffi!
Örülök, hogy Martin jobban! További gyógypuszikat küldünk! :oops:
Elem van, csak időm nincs letölteni azt a párat. Most is itt szopi közben egykezezek. :D
Kezem: hát épp nem mondanám, hogy JÓL néz ki. Mindent összevérezek vele. :oops:

Dorka!
Mért baj ha nem hasonlítanak? :lol: egyik fiú, másik lány. :D
Sütőtök: én már a kórházban is ettem gond nélkül. :D
Mennyit gyarapodott Letti eddig??? Pontosabban: hetente mennyit?

Mi ma voltunk védőnőnél DU. A kórházból 3750gr-al jöttünk haza, ma pedig 4240gr Zsófi. Ez így 490gr/2 hét. :D ez elég jó. Nem? (igaz a védőnő nem várta meg hogy megálljon a mérleg és ő csak 4170-et írt be :roll: nem is értettem :roll: )
Képzeljétek! Védőnő után eljutottunk még a Camponába is a C&A-ba. Vettem is pár dolgot :D most már ott tartottunk Zsófival, hogy az autóban cicizett. :lol: :lol: pont mellettünk pakoltál le a Suzukikat. :D letojom! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Jövő héten lesz nekem is H&M túrám. :)

Kriszta
, nagyon is meg tudom érteni, hogy nem bírod, amikor éhes. Nekem is ez volt a bajom mindig. Hiába hittem el, hogy ha több napig összebújunk, akkor minden rendben, egyszerűen ha éhes volt, és nem tudott belőlem eleget kinyerni, márpedig pár naposan miért is tudott volna, de víztől, stb meg azért tágulgatott a gyomra.... Szóval nem bírtam. Megértelek. Petya meg már nagyfiú is ráadásul! :)

Jajj, Steffi, köszi, kapott már egy listát az illető.

gyerekfogdosás borzalmas. Még a rászólás is, amikor már próbálja nevelni. Ja, és amikor terhesen a hasamat simogatták. brrr....

Bene fülével újból voltunk kontrollon. Végeredmény: mandulaműtét + tubus a rossz fülébe pár hónapig, hogy a dobhártyája szellőzzön, és tuti elmúljon, kitisztuljon stb. Még spéci füldugót is fog kapni erre az időre a fürdéshez. Sajnos a dokinő nem műt, mert a Madarászban megszűnt a műtét, így átirányított minket a Bethesdába a főorvoshoz. :)
Ovis logopédussal is beszéltem, jövő hónaptól járni fog logopédiára is.

mtunde

Steffi,
hol van ez a tuti játszóház? Csak azt ne mondd, hogy a kertetekben.. :lol: Vagy ez az Óbudai szigeten lévő játszótér?

Aproo,
PhRussel boltok: Mammut, Westend, Árkád, és asszem a Balhánál is a Rákóczin, de Cherokee is jó, babaruhában meg főleg (már nem dolgozom a tesconak, már nem ciki, ha mondom :D )

Reni,
igen, úgy nézem, Bogi nem rossz evő, mondjuk szinte mindig éhes is, bár külsőre nem egy szumós…szóval inkább velem lehet vmi.. :?
Irány akkor a HM! A Mária bababoltban is vannak viccesek, de a minőségük nem annyira 100-as..Vettem múltkor: „Ma éjjel nem alszom itthon” és „Az én Apukám a legerősebb” feliratúakat, de hát ez már nem újdonság..

Tünde,
Bene fülikékre gyógypuszik! ++++++++++++++++++
mandulaműtét?? mikor?
Vendég

Szóval nem Balhánál, hanem Blahánál... :lol:
Vendég

Dorka!
Cukiii Berke picinek is!

Bori!
Játszóház sajnos nem a kertünkben, mivel nincs, csak egy erkélyünk, egyébként Veresegyházán van. Ott volt a szülinapi zsúr is. Nem tudom az ugrálást apukák vagy a gyerköcök élvezték jobban? :lol:

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde!
ez annyira ...... :oops: :oops: úgy sajnálom! :oops: nem fogja azt a vmit kiszedni a füléből? :roll: :oops: műtét: :cry: :cry: :cry: nem lesz egyszerű. :oops: remélem hamar elfelejti!!!! jobbulást! drukkolounk, hogy most már ezzel tényleg vége legyen!!!

Dorka!
Zsófi megint csak 1x szopizott éjjel, majd reggel 7-kor. Viszont kezd kinyílni a csipája :lol: már ritkán alszik be kaja alatt és ilyenkor elég macerás elaltatni. Ha kézben be is ájul, ahogy felállok kipattannak a szemei. Most is itt cum :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Letti 3240 volt amikor hazajöttünk, tegnap este viszont 3720.....heti 160-at hízik, az jó :lol: Zsófi is szép ütemben gyarapodik, ügyes kiscsaj :lol: :lol:
most jó éjszakánk volt 3-kor kelt először majd 6-kor és utána 9-ig aludt az egész család....el sem hittem :lol: :)
egyébként Letykó is egyre többet van ébren,olyankor ő is sokat van kézben :lol:
Fürtöskék???????

Tünde !
Nagyon-nagyon-nagyon sok gyógypuszi Benének!!!!!!!!hogy viseli szegénykém?????

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Az a vicces, hogy Benének nem fáj a füle, ezért sem tudtuk, hogy már mióta ez a baja, és ezért nem beszél. Okoz hallástorzulást nála, és ezért nem beszél érthetően, de ezt persze senki nem mondta, csak nyugtatgattak, hogy anyuka, tök normális, hogy nem beszél 3 éves koráig. Ez igaz, HA meg se szólal addig. De bene 1 évesen elkezdett szavakat mondani, és ezt mondtam is. Tudjátok, nyáron nézter ewlőször fejlesztő, és mondta, hogy itt azért más van.
na, de a műtétet nem tudom, hogy fogja szegény viselni. A vizsgálatoknál sírdogál, de nem fáj neki, csak utálja, ha macerálják.

Veronikusz
, nem tudja kivenni, mivel az a cső a dobhártyáján lesz, jó mélyen. Majd a doki veszi ki neki, amikor már úgy döntenek, hogy nem kell. Többet én sem tudok még. :(

Veronikusz, Dorka
, ügyes lányaitok vannak!

mtunde

Tünde!
mikor lesz a műtét? és hány napig kell bent lennie???? te is bent lehetsz vele???
H&M túráról tudósítanál! ha van vmi jó én is megyek :D

Dorka!
azta! rögtön utolértek!!!! :D ráadásul mi is hamarosan lassítunk a tempón! :D különben 12 kilósak lennénk 1 évesen. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép kicsit hülye a kép, mert hanyadt fekszik :? :D

Kép fürdés előtt :D galád anyja meg felkelti :oops: :D

Kép ölelgetés :lol:

Kép Dauergyőztesek :lol: illetve testvéri szeretet (1 percig :oops: :lol: )

Kép Kata babázik :D (bár még a válláig se lóg le, de KAta haja a háta közepéig ér :D :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép Kata :D

(ezt már nem engedte a többi képpel a Babanet)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veroniksz!
na végra :lol: :lol: szupercuki a dauer-team :lol: :lol: imádnivalóak...... :!: :!: :!: Azta Zsófi mekkora, sokat változott Ő is....
köszi a fotókat!
én is én is H&M :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz! Ezek a lánykák, döbbenet, milyen szépek!!! Na, apa a puskával?! :wink: :lol:

Dorka, Berkusz is tetsz nekem, de nem is kell hasonlítani. Benedek, amikor megszületett, egyvalakire hasonlított; 2 napos önmagamra. Na azóta sem igen. :roll:

Tünde, ez a fül nagyon sajnálom. Be is fogom a szám, annyit vinnyogtam a Bethesdáról. Amennyire tudom, egyrészt azóta már voltak átépítések, másrészt bennfentestől tudom, hogy mi a kórház lehető legrosszabb elrendezésű kórtermét kaptuk. De sztem Benét egész máshova teszik majd, és talán 2-3 nap, ugye? Edit dokinénihez mentek? Beszéljünk privi...

Tegnap megműtötték hugomat. Nemcsak cisztákat kellett kiszedni, de találtak a méhén polipot, meg endometriózist is... :? Öröm annyi, hogy végre ők is tudják, mindenki tudja, hogy VOLT OKA annak, hogy eddig nem jött össze baba. Most meg hajrá!!!
vbea

Tünde
Jaaaj, szegény Bene :cry: Gyógypuszik******
Mikor műtik? Majd szorítunk :wink:
Pocak simi: Én is úúútáltam. Nem is engedtem. Mi jogon fogdos engem bárki is???

Veronikusz
Csajok gyönyörűségesek!!!!!!

Bori
Most hallottam, hogy a Mammut játszóház is olyan, hogy szülők is nyomulhatnak a gyerkővek :wink:

Fiús téma:
Ivánnak eddig nem piszkáltam a kukacát. Dokinéni is ezt a nézetet képviseli. Félévente ellenőrizte, hogy mi a helyzet, mert ugye elvileg magától megoldódik a legtöbb esetben. Még februárban mondta, hogy lehet, hogy Ivánnak nem megy ez majd magától, mert lehet, hogy van egy kis fitymaszűkület is, de egyenlőre hagyjuk nyitva a kérdést. Két hónapja kezdtem el húzogatni, de semmi eredmény. Nem is igazán engedi.
Két lehetőség van elvileg: szteroidos krémmel kenegetni, ami feloldja a letapadást vagy műtét. A krémezés az csak kellemetlen, a műtét viszont....szteroidot viszont kerülném. Nem igazán tudom, hogy mit csináljak :? Zsu Te mit mondasz szteroid ügyben?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dorka
Berke nagggyon cuki a képeken. Ti is III.ker ugye? Melyik részén?

Eni
Tesódéknak drukk!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Műtét ügyben még nem tudok semmit. 1 napig kell csak bent lenni, és persze vele lehetek, tehát ebből a szempontból nem nagyon gáz a helyzet. Réti Csabához megyünk elvileg. Ő a főorvos. Gondolom én is, hogy máshol helyeznek el minket, bár te tudod Eni, kikkel voltatok együtt, hogy ők is krupposak voltak, vagy más? Anno, a húgomat is itt űtötték jó 15 éve, ő akkor 10 ágyas kórteremben volt...

Hogy mikor lesz, az sok dolognak a függvénye: mikorra tudnak előjegyezni, akkor jó-e a vérképe Benének, és nem beteg-e éppen, ami ugye jelen helyzetben eleve elég vicces dolog, állandóan taknyos. De azért valami optimális időpontot kell keresni. Elhúzódhat akár hónapokig is, de hétfőn többet tudunk majd.

Reni, bár nem engem kérdeztél :) műtét csak teljes szobatisztaság után szokott lenni, mert a pelenkában könnyen elfertőződhet a seb, egy kis metszés. Benének viszont a 2. életévében gyakorlatilag minden erőltetés nélkül majdnem teljesen feloldódott a dolog, a a fityma félig rá volt tapadva, vagyis nem teljesen körbe, hanem csak félkörben, és most már csak 1 miliméter maradt. Mi minden fürdésnél előtte is, és azóta is hátrahúztuk neki, de csak annyira, hogy alatta is kiöblítsük vízzel. Én nem hallgattam a dokikra, és ezt újszülött korától kezdve csináltam, mert fürödni ott is kell De hatása nem volt, max annyi, hogy jobban nem tapadt le. És mondom, az elmúlt évben szépen feloldódott.
A szomszédok közül ketten is krémezik, egyik nagyobb, másik kisebb sikerrel, de ez utóbbi még csak 2,5 éves.

Eni,
azért írd meg nyugodtan, mire számíthatok! :)

mtunde

Veronikusz, nagyon édesek a lánykák, és hihetetlen, hogy hízik ZSófi.
Dorka, nálatok is.
Mi most nagyon nagyon lelassultunk, igaz, 5140 gr.k vagyunk, de alig 100-110-ket hízik egy héten, már 2. hete.

Bori, köszi, talán eljutok egyszer, de ezek eléggé kiesnek.

Nálunk is van szűkület, benti doki szerint ne húzogassam, itteni szerint mindennap....mostlégyokosdomonkos...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Reni!
kukacügyben:mi is húzogatjuk kb fél éves kora óta, egyszer a dokink felhúzta neki jobban , picit vérzett, de azóta oké a dolog.Minden nap húzzuk, nem mondom, hogy szereti de ez van...
műtét:egy ismerősöm megcsináltatta(pont annyi idős mint Berkusz)kb 5 perc volt mindenestől és 1 napig volt kellemetlen a gyereknek , azóta viszont működik és szereti macerláni a gyerek...én spec a szteroidot hagynám, nem kell az egy ekkora gyereknek ha nem muszáj.....

KépKépKépKép
vdorka3

Reni!
mi a testvérhegyen lakunk a tesco-tól kb 1km felfelé.....
ti???

KépKépKépKép
vdorka3

Tünde
Ivánnak egyáltalán nem lehet hátrahúzni és ezt így értsed! Ha meghúzom, akkor is csak egy kb. 2mm átmérőjű lyuknyira nyílik ki.
Egy ismerősöm mindkét fiának húzta, mégis a kisebbnek műteni kell majd :? Ez sem csak ennek a függvénye.
Iván egyébként teljesen szobatiszta. Éjszakára is. Egy-másfél hetente előfordul, hogy becsurog egy kicsi, de éjjel is felkel és szól, ha pisilni kell. Adok rá éjjelre pelust, de az utóbbi 2 hétben 2x volt, hogy reggel szopi közben nem szólt, hogy pisilni kell, hanem becsurgatta. Sztem azért, mert tudja, hogy van rajta pelus, megteheti :?
Én azért nem huzogattam, mert azt tartottam logikusnak, hogy ez is jól ki van találva. Pisilésen kívül másra úgysem használják :wink: Az ébredés utáni merevedések és a felfedezés utáni játszadzás, meg fokozatosan oldja a letapadást. Mikor ezeket olvastam, engem meggyőzött.
A krémezésnek nem is a sikeressége vagy éppen sikertelensége tart vissza, hanem a szteroid tartalmú krém, amivel kenni kell. Akármilyen alacsony higítás is legyen, akkor is csak szteroid :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni, megérkezett és nagyon köszi, forgatom ha lesz időm!

Ringatóra járt valaki? Mikortól? Hova? Jó volt?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dorka
"Jól" hangzik a műtét dolog. Vagyis én szőrnyűbbre gondoltam. Férjem már majden sulis volt, mikor műtötték. Nincsenek jó emlékei. Bár azt mondja nem volt olyan rémes, csak sokáig fájt utána.... Krémezés nekem sem olyan szimpi. Főleg most, hogy a műtét ilyen szoftos :wink: Persze azért kihagynám :?
Mi a Flóriánhoz lakunk közel, a Fő tér mellett.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Lassan csak eszembe jut minden: aki dm-es kuponfüzetezik, hogy működik?
Kiváltottam, megkaptam az első kis kuponfüzit, és hogyan tovább???

Igen, aki használ és kell neki dm-es és pampers pelenka, az szóljon, mert küldöm a kupont!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Steffi!

Te voltál a napokban a Gulliverben???Merre van az???ott bárki vásárolhat???

Reni!
akár valamikor össze is futhatunk :lol: sokat járok arra, mert a Szentendrein van üzletünk.....

KépKépKépKép
vdorka3

kérdés!
ismeri itt valaki azt a fajta mell alatt kezdődő nadrágot, ami térd alatt végződik és arra szolgál, hogy ha az ember sportol, akkor jobban megizzasztja az embert. Valami termo gatya. Egy anyuka említette bent a kórházban, hogy ő Győrből vagy honnan rendelte postán (talán 8 ezerért) vette és ő a szobakerékpározáshoz használta és sikerült visszafogynia 52 kilóra. Mondta, hogy mindig csuron víz volt a gatyája tekerés után. Sajnos az anyuka elérhetőségét nem tudom, pedig most nagyon jó lenne beszélni vele!!! :oops: :roll: :roll: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka, juhééé! :wink: Sztem Levi teljesen jó súlyban van. :!:

Reni, Tünde, ez a kukidolog azt hiszem, nálunk kezdettől működött. Soha nem panaszkodott Benedek, hisz mindig csak addig húztuk, amíg jött. Így szép lassan a letapadások is oldódtak, félévesen volt "3 éves kukija", dokinéni szerint. Nem tudom, mi válik be, mi nem, nekünk működött.

Tünde drága. Mi is 10 ágyasban voltunk. Abban a kórteremben rajtunk kívül egy kruppos kisfiú volt, 3 nappal utánunk, 1 napig... Volt azon kívül 16 éves (!!!) nagylány, akinek a torkát műtötték, rotás gyerekek (hurrááá!), tüdőgyulladás, bronchitis. Fincsi volt. Agylobot kaptam. Úgy összességében rendik voltak, de nem hiszem, hogy minden nehézséget rá lehet fogni arra, hogy szarban az egészségügy. Nem akartam én tábort verni, de hogy csak szerencsés esetben jutott neked szék éjszakára, amin csak ülni lehetett!!! :shock: Figyi, egy nap az hamar elmegy. Sztem valami posztop szobába kerültök. :roll:
vbea

Veronikusz,
Zsófi nagyon cuki!! És az orrocska és a szájacska határozottan a fürtös csajoké!! De főleg az orrocska! :D

Steffi,
Veresegyházára mi is készülünk, talán majd tavasszal..(ott vannak a macik, ugye?) Majd akkor megkérdezném a címet (ha nem zártkörű a játszóház).

Reni,
Mammutnál hol van játszóház? Az nekünk elég közel lenne. Mondjuk Boginak ég nem aktuális.. csak a szüleinek.. :lol:

Eni,
tesódéknak hajrá!!! Majd írj, hogy mi van! Ilyenkor kell szünetet tartani a műtét után?

Gabi,
merre jártok? Hogy vagy?

Kukacolóknak kitartás és gyógypuszik! Elég komplikáltnak hangzik..remélem, nem fáj nekik!

Bogi mostanában végre rákapott a forgolódás ízére, mostmár nonstop csinálja, imádom nézni. Sokszor, mikor hasrafordul, diadalittasan durrogtat egy nagyot és vigyorog.
Na, megyek fürdetni. Mikor egyedül vagyok vele itthon, mindig sikerül tartani a napirendet, vajon miért…?
:lol: :lol:
Vendég

Bori
A Mammut II.-ben van. Azt nem tudom, hogy csak szülők játszhatnak-e?! :lol:

Dorka
Szentendrein? Melyik üzlet? Persze, talizhatunk! Ha jöttök erre, akkor írjál és megdumáljuk :wink:

"Kedves" idegenek: Ma délután beugrottunk a pékségbe Apának zsömiért. Iván alig ebédelt, így a kezébe nyomtam egy banánt, amit szívesen nyammogott. Mikor meglátta a zsömiket, akkor kalimpált, hogy neki olyan kellene, de mondtam, hogy ez Apáé, ő egye a banánt, mert az nagyon finom. Erre az eladó mit mond? Milyen anyád van neked? :twisted: Mindezt szemrehányóan :!: Mondtam nem ebédelt semmit, inkább banánt egyen, mint zsömlét. Erre aszongya, hogy a zsömle sokkal táplálóbb lenne, mint a banán. Nem álltam le vitatkozni de felment az agyvizem. Legfőképpen azon a bizonyos milyenanyád kérdésen :x

Vidadoki
Két hét múlva megyek hozzá a magánrendelésre, mert valami nem tetszik :? Anyu is megijesztett egy kicsit. Remélem minden oké és csak nyavajgok :wink:
Ha valaki járt mostanában a magánrendelőben érdekelne, hogy mennyi a tarifa, van-e uh, ha igen, akkor az mennyi? Persze priviben :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na lányok mennyit írtatok ésannyi mindenre reagálnék, meglátjuk kit/mit felejtek ki.
Először is: Veronikusz GYÖNYÖRŰEK A LÁNYOK! Fotókat MÉGMÉGMÉG!!!!!!!!!
Gatya: nekem VAN olyan! Tényleg csupa víz leszel benne, elég szar érzés. Én anno a tescoban vettem, de szerintem sportboltokban lehet kapni / decathlon talán? És igen 8000 pénz.

játszóház:
A Mammut II.-ben van az a játszóház, inkább ugrálóvárnak hívnám. Hol felengedik a szülőket, hol nem. Mostanában igen. De hétvégén és du. nem nagyon érdemes menni, mert nagyok is vannak ( értsd: sulisok ) és eltiporják a kicsiket. Aki viszont jár Budaörsön a Metro környékén, ott a körforgalomnál jobba kell menni és van az M1CENTER, ott van egy csúcsszuper játszóház, és mehet szülő is. Felfújható csúszda is van . meg sima műanyag 3 egymás mellett és jó hosszú, meg szülőknek leheveredő babzsákok és a kisebbenek is el van kerítve rész, szóval szupiiiiiiii

folyt. köv. nemsoká ( megyek BK-t nézni :oops: )

Heni

Kép

Kép
cancan

hahó!

Dorka-Veronikusz!

Milyen ügyik a csajok! A lányok akkor ilyen ’jófejek’? Csak, hogy mire számítsak… :wink:

Veronikusz!

Gyönyörűek a lányok!!!!!!!!

Dorka!
Én voltam gulliverben. Bárki vásárolhat, kapsz vevőkártyát, meg kell őrizned és utána bármikor mehetsz. Azt hiszem x év alatt (talán 5??) nem mehetnek a gyerekek az áruházban, csak a kocsiba ültetve. De ahol mi voltunk a 15. kerületiben, ott volt kialakítva gyereksarok. Áruházak:
BUDAPEST:
1152 Budapest, Városkapu u. 7.
Telefon: 06-1-414-40-70, Fax: 06-1-414-40-80
Email: info@gullivertoys.hu

Nyitvatartás:
Hétfõ Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
9-20 9-20 9-20 9-20 9-20 10-18 10-14
............................................................................................................................................
BUDAÖRS:
2040 Budaörs, Építõk útja 2-4
Telefon: 06-23-444-619, Fax: 06-23-444-620
Email: budaors@gullivertoys.hu

Nyitvatartás:
Hétfõ Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
10-20 10-20 10-20 10-20 10-20 10-20 10-18

Tünde!

Nagyon drukkolok nektek fül ügyben! A legbosszantóbb tényleg az, hogy az ember látja a gyerköcön a tüneteket, de mivel nem orvos ezért nem tudja összerakni a mozaikot! De most már remélhetőleg rendben lesz Bene!!!!

Bori!
Majd értekezünk játszóház ügyben! Tán még össze is futhatnánk! :wink:

Holnap megyek a kórházba fél 8ra. Gondoljatok rám, úgy érzem bármelyik pillanatban megszülhetek, lóg a gyerek feje a combjaim közt. Holnap jövök vagy nem, akkor Zsófi lesz a hírhozó!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Fütyitéma: nekünk azt mondta a dokibácsink ( újszülött kortól ) hogy heti egyszer 1-2-3 húzás és ennyi. Nem erőltetni, csak ameddig engedi. Mondanom sem kell, hogy úgy elfelejtettem ahogy van, nagyjából 2 havonta jutott eszembe :oops: persze akkor meg szditam magam, hogy rajtam fog múlni , ha gond lesz. Nem lehetett neki hátrahúzni egyáltalán. A múlt héten megint eszembe jutott , óvatos megcsináltam és tök szuperul működik neki, teljesen hátrajött. :lol: Lehet, hogy csak mázlink volt, lehet tényleg idő, nem tudom, de nagyon megkönnyebbültem. Tényleg ahány doki, annyi tanács....

Renáta:
nem felejtettem el a dvd-t, de ez már a férjem hatáskörébe tartozik ( én béna vagyok hozzá ) hétvégén megírjuk és hét elején postázom, oké?????
Remélem nincs probléma , írok privit.

Eredményem még mindig nincs, progeszteon mától emelve, vérezgetés van, péntek újra telcsi - na, ez van velem........ Már csak röhögök.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni
Okéoké, értem én! Nálunk is Apa dolga az ilyesmi. A pasiknak meg minden olyan sokáig tart :lol:
Hát én akármikor próbáltam húzni, semmi :cry: Már az is eszembe jutott, hogy ilyen béna lennék? Holnap megyünk dokinénihez. Majd meglátjuk ő mire jut és főleg mit mond!
Privit várom :wink:
Ez az eredmény dolog tényleg röhej! Mire elpatkol az ember megtudhatja mi volt a baja :?

Anyu vett egy sapit:

Kép

Persze H&M :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ez hihetetlen, hogy még mindig nincs eredmény! :x
Amúgy jól érzed magad?

(a labor és hasonlók irtó hanyagok tudnak lenni a Kútvölgyiben, tőlem pár éve 4,5 fiola vért vettek le, mert a vércsoportomra voltam kíváncsi, aztán két hét zaklatás után nagy nehezen kiderült, hogy nem sikerült... :?: :shock: szerintem elvesztették, vagy leejtették vagy ilyesmi.. csak kétszer ájultam el hazafelé, annyit vettek le! :x - feleslegesen ) Na elnézést a kirohanás miatt, de nem lehet, hogy itt is elkavarták a leletet?
Vendég

Steffi,
Oké, játszóházazunk egyet tavasz-nyár környékén, mikor a lánykátok is élvezi már (vagy legalábbis elvan a nézelődéssel :lol: ). De tali addig is mehet! Hú de jó, titkos vágyam volt Bogit összehozni Martinnal...húhú de izgi... :lol:
Holnap pedig megy a drukk! Addig még próbáld visszaszívni.. :lol:

Reni,
sapi nagyon kirááály!
Mostmár tényleg elnézek a H&M-be. Mindegyikben van babacucc? (Vörösmarty tériben?)
Vendég

Bocsánat, Heni, a kettővel ezelőtti üzi Neked ment, csak lemaradt a címzés (nagy felfortyanásomban) :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Steffi!
nagyon drukkolunk!!!! De izgi!!! :D :D :D Tudom hülye vagyok, de én mennék megint. :lol: :lol: :lol: Sokszor gondolok rád! :wink:

Heni!
ez már tényleg vicc. :twisted: :twisted: :twisted: Jobbulást!
izzasztó gatyi: van ennek valami NEVE??? :roll:

Reni!
beszólós :twisted: :twisted: :twisted:

Tünde!
jobbulást!!! MIELŐBB!!!!! Műtéthez szorítunk, hogy ne legyen Benének nagy törés. :oops:

LÁNYOK DICSÉRETÉT NAGYON KÖSZI :D :D :D

bocsi, de kiesett hogy mit akartam még :oops: :oops: :oops: tiszta zokni az agyam :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni!
persze téged is vastagon akartalak :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: