A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!
Panna, Rékus ha így szopizza az újját utánna nem szörcsög, mert Zorka utánna meg akar fulladni mert taknya nyála (bocsi) egybevan, mivel baromira túrja a kis kezét és közben nyomorgatjA A nóziját.

Mi is állandó csavargásban vagyunk, nekünk jó a péntek, de jó lenne ha mindenki jönne! (Niki is) Szeretnék vele is talizni meg Barnussal is.

Vérezgetés elmúlt, de így nem tudom, hogy mensi-e vagy a gyógyszer, egy hónap múlva kiderül, ha mensi, akkor lesz újjból.

Sex: az első fájt picit, de jó volt ettől (nektek nem spriccelt közben a cicitek?) :) Muris volt, röhögő görcsöt kaptunk

Jaj mit is akartam, ja igen a legfontosabb babuk imádnivalóak, de már szeretném őket élőben is megkuksizni!

Puszi: Ritus

Kép
rituspoc

Jaj Niki: most lemaradtam: a babypoint v3 van nekünk is, hát é nem tudok túl j dolgokat mondani azon kívül, hogy jól fordul. Hordozó: Zorkának már az elején kicsi volt, úgyhogy az újszülött szűkítőt átfabrikáltam, hogy tudjuk használni, így nincs belenyomorgatva szegény. A kocsi csomitartójába nem fér bele, pedig aránylag nagy a kocsink, le kell venni a kalaptartót, de így is necces. Baromi nehéz, nálunk nincs lift és nem tudom cipelgetni. Mózes rész, külön jó, de nehéz plusszban ez is marhára. A sport részt még nem használtam.

Hát ennyi: Én mostmár mást vennék

Ritus

Kép
rituspoc

jaj kiflitartás, nekünk is van, és már voltunk uh-n de rendben volt minden, szerintem nem gond

Kép
rituspoc

Hali!

Na, van 5 percem.....

Napirend :D :D :D :D Csenge, ugye muris ez a szó?? :D :D :D
Nálunk tegnap előtt éjjel 2 óránként kelt Levi, most éjjel meg minden órában megnézhettem a tűzhelydigikijelzőjét.
Gondolhatjátok, reggelre úgy le lett szívva mindkét cicim, hogy rá sem ismertem, előre csúcsosodó, full üres kis zacsik voltak. :oops:
Én meg totál mint egy zombi, néztem ki a fejemből és mehettem fel kocsival egyedül az MO-ra. Á, dehogy rettegtem, persze levus jól bealudt, mert azért őt is megviselte az éjjel.
Szóval nekem már az is nagy nagy szó lenne ha 3 órácskát egyben alukálhatnék. Mert ez tényleg brutális volt.
Csak cumit meg nem fogadta el, így gyorsan be kellett dugni a pici száját, mert apa 5.40kor kel, így nem szabad vinyítani éjjel. Másik szoba, másik ágy meg sajna nálunk nincs.

A péntek nem tudom hogy alakul, jó lenne.
Aznap reggel derül ki, bár sztem jobb lenne a Tranzit, mert én pl nem bizti, hogy babakocsival jönnék. Kicsit nehéz betornászni a kocsiba.
Na mindegy, a gát viszont sokkal szebb.
Döntsetek, mi meg majd csatlakozunk, ha tudunk.

Képek nagyon cukik!

Tényleg, első szuri mellékhatásai, mi is holnap kapjuk!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

[quote="sniky"] írta:snikygi, nekem bármi jó lenne, kivéve a mostani péntek-szombat-vasárnapot:( nagyon szeretnék ott lenni, de miattam ne toljuk, ha a többieknek a most péntek jó....?!

Panna, én 5 napig véreztem a gyógyszertől, azóta nem....

kérdés:

Titi babakocsi ugrott, mert nagyon kicsi a mózese belül (60cm)
Pierre Cardin PS692-ről esetleg van vélemény, tapasztalat vkinél?
méreteket sem nagyon találok róla, bár azt mondják ua., mint a Babypoint V3-as az utolsó csavarig, csak a mózes fejrésze állítható. A boltos bácsi azt tudna nekem szerezni bordóban péntekre. Szerintetek?

a Kaális párok fórumán valakinek van és szereti. én múltkor láttam játszótéren valakinél és azt figyeltem meg, hogy eléggé kényelmetlenül ült benen a kisgyerek lógott mert nem volt lábtámasza

Nekünk pedig BBY grip&go van amit nem bántam meg.. elöször Peg Péregot néztünk ki a zöld szinűt mint Pöttömék, de rátaláltunk erre ugyanúgy néz ki és könnyű és nagyon szeretjük..
http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria ... ik/1131898
http://www.bergon.hu/index.php?oldal=te ... ar=&maxar= :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.06 19:46-kor.
Vendég

Vendég

Köszi Ritus a véleményed a kocsiról, bár súlyát tekintve szerintem minden babakocsi nehéz... ez minden elemével együtt 17kg, az nem sok. Sajna nálunk sincs lift, így az 1. emeletre fel, le cipelhetem a babakocsit, tud vki esetleg ennél könnyebbet, de 3 részeset ajánlani, ami 60e körül van?!

Kinek mi vált be?

sniky

Boni, köszi;)

sniky

Niki, babakocsi ügyben, én csak annyit tennék hozzá, hogy a mózes szerintem már lassan nem fog kelleni, Lili már totál ideges, ha abba teszem, mert, nem lát ki. Szinte nem is használom már. Szerintem érdemes inkább csak hordozós, sportosat nézni. De ez csak vélemény. :)

Panna, szex ügyben, nekem is az első fájt, de tényleg az volt a gond, hogy izgultam. Féltem, hogy fájni fog ezért fájt is. De aztán ahogy elengedtem magam már ok volt.

Aproo, szeretnék veled is találkozni, nagyon drukkolok, hogy el tudj jönni!

Csenge, Rita, a lábzsákot a bababörzén vettem , kemény 500Ft volt :) de tényleg extra jó cucc, annyira jó meleg éjjelre és szabad benne a lába. Nem is kell takaró, nem szorít, nem rúgja le. Cool :D

Dia, oltás után Lilinek semmi baja nem volt, de a védőnéni előre is mondta, hogy ez már nagyon jó oltó anyag, nem lesz semmi baja tőle. Akkor sírt amikor beadták, de utána semmi.

Csenge, holnap mi délelőtt megyünk csípőnézőbe, de a délután szabad elvileg. Ha nem lesz hideg, kimegyünk hozzátok a Feneketlen-tóhoz.

Tali: Ha a jövő hét is jó nektek pénteken, akkor tegyük át és akkor Niki is el tud jönni. Mit szóltok?

KépKép
columbine

A fő szempont, hogy merev, nagy mózese legyen és minden elemét lehessen két irányból is rárakni. Továbbra is várom a javaslatokat, akinek hasonlója lenne;) és előre is köszönöm!

sniky

Ági!
Érdekes, hogy ti már nem használtok mózest. Réka mindig fekszik a babakocsiban. PErsze a hordozót is használjuk, de ha huzamosabb ideig abban van, utána látványosan nagyokat nyújtózik. Ha fáj a pocak kifejezetten utálja.

Nekem biztos, hogy csak a most péntek-vasárnap délelőtt a jó. Csak most leszünk BP-en.

Apa focizik, RÉka most ébredt, megyünk fürcsizni,ezúttal kettecskén.
MEnnem is kell, de még jövök...

panna1

Niki: Nekünk is 3 részes kocsink van, bár kicsit drágább volt, használtan vettük 90 ezerért, de nagyon szeretjük. Quinny Freestyle 3 xl. A hordozó Maxi Cosi hozzá, nekünk még jó szűkítővel is, és Málnus imádja, a mózesbe még kényelmesen elfér, van hozzá lábzsák is, a súlya mózessel azt hiszem 12-13 kiló, befér az autóba, de ennek is levehető egy mozdulattal a kereke. Annyi, hogy a hordozó és a mózes csak veled szemben tehető fel, a sport rész viszont két irányból. Viszont mivel Barnus is már nagy baba, lehet hogy a Mózest én sem venném meg, a sport rész is majdnem vízszintes....és így olcsóbban meg lehet kapni, ezt a fajtát, részekben kell összevásárolni, és az összes Quinny ilyen.
Nem egyszerű a döntés, együtt érzek veled.... :P

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szuri:
ELvileg lehet kis hőemelkedés, láz, nem kell megijedni. És nyűgösködés, szokottnál több.
Dokinéni azt mondta, jó, ha kicsivel több folyadékot iszik a baba a szokottnál. Nálunk csak 37,1-es vlt a csúcs a hőfokban. Nyűgösködés talán kicsit több volt, meg felborult az éjzsakai rendünk. A hétvége sokkal nyűgösebb volt, de nem hiszem hogy ez még a szuri miatt.

Kérdeztétek a napirendet:

f6-6kor reggel kaja, aztán alvás egy ideig, annak függvényében 9-10- körül megint kaja. LEgközelebb 1-kor, aztán 4-kor aztán 7-kor, este f10-kor fürcsi, 10körül vacsi. Ez az általános, aztán kisebb nagyobb csúszások lehetnek benne. De úgy fél órára pontoan tartva van kb... Legalábbis most két napja ez megy.

panna1

Niki!
Babakocsi: amit mi használunk, az Graco Quattro tour. RÉgebbi modell. NIncs külön mózese, de vízszintesig dönthető az ülés. Én azért nem javaslom, mert szerintem elég kicsi. Amikor már felül benne a baba, akkor nagyon kényelmes, és úgy nem is kicsi, de a kiképzése miatt a fekvőfelület nem túl nagy. Réki már alig fér bele.
Csak hogy tapasztalatot írjak...

panna1

csenge:bocsi! pedig megírtam úgy emlékeztem, de megeshet, hogy csak akartam...nagyon röstellem :roll: szitább az agyan mint terhesen :oops:
mi kb.13 és18 között szoktunk sétálni ahogy összejön ami a reggeli ébredéstől függ ... gesztenyésbe vagy a rigójancsi felé a kisutcákba, bár az utobbi időben lekapcsoltam magam a sütikről :cry: de szívesebben megyek még 16:00 elött , mert ugye jobb elkerülni a csúcsforgalmat...
Vendég

Sziasztok!

Niki átérzem a babakocsi mizériát.Én is vettem még eggyet.
Mi a hauck traxx jaguárt vettük.65 ezer volt.Merev mózes és sport rész van hozzá.a mózes szuper nagy.És imádja a baba,Bár én jobban.Úgy érzem biztonságban van benne.Imádom sétálni vinni benne. Mikor kerestem ezt a fajtát(nem nagyon lehet hozzá jutni) itt is árultak egy ujjat.Megkeresem és belinkelem.

Lányok az mennyire normális j 8-9 körül eszik és alszik reggel 5-6 ig.
De mint akit leütöttek úgy.Nem sok a 9 óra alvás?

nicike

NApirend

este 19kor fürcsi max 20koralvás kb 2-3.30ig utána alvás 5.30 6ig aztán alvás 7.30ig.. utána ébren vagyunk 11ig aztán alvás kb 1/2-max 1 óra és 14kor evés aztán 17kor evés alvással 18-18.30ig séta kelés félóra exztajátszás apával éás anyával masszázs fürdés elött ...

Snicky mienk babakocsi fekve két oldalról használható ülve csak háttal Neked de úgyis nézelődik

TAlit nem tudom, mert nagyon messze van hozzánk pedig úgy megismernélek benneteket
Vendég

nicike gratulálok, nem sok a legtöbb baba átalussza ennyi idősen az éjszakát.. :lol: bár általában inkább a tápisok..anyatejesek nehezebben....
Vendég

Na meg találtam.
Aug 25.én lett feladva, de ha tetszik szerintem kérdezd meg,hátha megvan még.
https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... fa6d3d5e83

Az oldal alján a legultósó kék.
Ha esetleg utánna nézel és találsz máshol arra figyelj h a mózeskosarat nem igazán adják oda.Inkább csak a sport résszel árulják 45-55 ezer körül.

nicike

Ja és tényleg hatalmas a mózes, feléd van benne a baba a spor rész meg kétirányból tolható.
De este teszek fel képet.

Ma megyek kontrollra! juppi :?

Nálunk van h kap pótlást a manó,napi kb 700 at eszik abból 200 tápszer sajnos.De annyira zaba gép ha nem adok neki pótlást pl ha 100 nál kevesebbet evett ugy ordit h nem is elkékül a homloka, hanem feketedik :shock:

Ritus ez az ujra élesztős tanfolyam h működik? hánykor van és mennyiben kerül?akárki oda mehet?
Nálunk mikor csipogott a légzésfigyu a dokinéni azt mondta ne idjek meg.És ha megint csipogna ir fel légzés segitő kúpót.
De addi aroma lámpába csöpögtessek eukaliptusz olajat mert az ösztönzi a levegő vételre.
5 hét alatt 1 szer csippant be,akkor is ébren volt,szóval az fals risztás volt.Próbáld ki,tényleg jó.

nicike

Kép
Kép

Bocsi ha sok voltam így hajnalban :D

nicike

Csak mégegy hozzászólás és eltűnök!

ÁLOM SZÉP MINDEN BABA!!!!!!!

nicike

Sziasztok!

Köszönöm lányok a babakocsis hozzászólásokat, tényleg nem könnyű eldönteni, hogy mi lenne a jó.... de mindenképp szeretnék egy újat, mert amit kaptunk az több sebből "vérzik", mármint praktikusság tekintetében.....

sniky

Sziasztok!

Mi is ma kapjuk az oltást. Remélem jól viseli majd a kiscsaj!

Szex:
Mi még csak egyszer próbálkoztunk, de az is nagyon fájt. De igazatok van, tuti azért mert féltem, hogy fájni fog. :(

Napirend:
f4kor etetés, majd alvás f 8ig. Akkor megint etetés, aztán pelusozás, kb 20 perc vigyorgás, "dumcsizás" a pelenkázón, majd olyan 25 perc nézelődés a játszó szőnyegen. Akkor ásítozás, irány a kiságy és ott a körforgóra bealszik. Ma pl. f8tól negyed 10ig volt fent. Aztán f11 és 11 között etetés, utána 2ig séta, majd megint kaja. Utána ismétlődik a délelőtti program. Aztán 6kor etetés, 8 fürdés és olyan f9-9 között az utolsó szopizás.
Egész jól beállt a program, keddenként szoktam rajta változtatni, mert 3 hete újra járok röplabdázni és az este 8kor kezdődik.

Ja és nagyon édesek a babák! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Nálatok történt már olyan h pattogot a baba melkasa?mint amikor csuklik,csak egymás után sok apró? Mintha a rekesz izma begörcsölne vagy nem tom....(?????????????)

nicike

Nicike!

Az enyém gyerek is ezt csinálja újszülött kora óta (tegnap volt 7 hetes). 21 körül van az utolsó szopi, aztán be a kiságyba, szó nélkül maga elalszik, és olyan 5, 5:30 körül kel. :) Ma még vissza is aludt az 5 órás szopi után 8-ig, akkor megint szopi és most ébredezik. Azért nem mindig alszik ilyen jól, de az éjszakát mindig átalussza. Én is aggódtam az elején, de a doki azt mondta, hogy nem kell ébresztgetni, tudja ő, hogy mennyit akar enni.
pajo

ja, és csak anyatejet kap.
pajo

Panna, szinte ugyanolyan a napirendünk, csak mi reggel fél 7-7 körül kezdünk;)

Nici, nagyon édes a kiscsaj;)

Na.... hosszas mérlegelés, nézelődés után maradok a Pierre Cardin PS692TS babakocsinál, max. a mózest majd a kistesó jobban kihasználja;)))

na most megyek, mert etetés;)

sniky

jó reggelt!

Sniki, babakocsi téma gáz. Én a Titi és V3 között variáltam, végül Bergon lett :P nagyon jó e Bergon, csak nehéz, szóval lépcsőzni nem nagyon merek vele egyedül...

és azt hallottátok, hogy januártól új szabvány van a hordozóra érvényben? :( EU1 nem jó, csak EU3 szabvány szerinti...

napirend nálunk is fehér holló... :( mind1, majd egyszer!

nálunk éjjel sem alszik 3 óránál többet Beni, szóval jól vagyok én is.
tali, nekem még mindig jó a most és jövő péntek is, sajna a jövő szombat is munkanap, szóval akkor is jó lenne akár, ha az idő is okés!

Niki, esti kajcsinál mennyit eszik lánykád? tej+tápi?

sophie27

niki, kati bababoltban elég jó a csaj infószerzés kapcsán is

www.katibababolt.hu

sophie27

Sziasztok!

Tanfolyam elvileg minden kedden 16:00-tól van a madarászban, de oda kell menni háromnegyedre. Én most végülis nem megyek, mert én elvégeztem egy ilyet már a léghajót, és csak frissíteni kellene, de a baby control légzésfigyelő honlapján vannak filmek, és az egyik köztük egy újraélesztő film, ezt megnéztem és visszajött minden, hogy hogyan is kell, bár nem fog kelleni használni! :)

Ma akartam elmenni a tanfolyamra, de nem tudok, mert mire odaverekszem magam, meg haza, plusz 1,5-2 óra az okítás, addig a kiscsaj éhenveszik. És őt vinni nem akarom, szerintem ki is néznek onnan, ha beállítok egy manóval, plussz megszopiztatom előadás közben.

Kicsit bűntudatom van, de végülis újjat nem mondanak, de azért bánt, hogy nem megyek, de hát...... nehéz így. Mit csináljak?

Mindenknek ajánlomezt a kisfilmet, tényleg hasznos, megpróbálom bemásolni.

Ja oltás: nekünk 37,5 volt a hőmink tőle, de ennyi.

Ritus

Kép
rituspoc

nem tudom bemásolni, de www.babycontrol.hu és ott a letöltések videofelvételek és a rózsaszín feliratú.

Kép
rituspoc

bocs, hogy még egy kép, de csak a ruci miatt, ehhez a szoknyához bugyi is van varrva
Kép

Kép
rituspoc

Niki! Csak hogy igazodjunk hozzátok: ma mi is fél7-kor keltünk. Illetve volt egy kis nyöszi f6-kor, de a cumi hatására még lett egy óra szunya. Ha ezt tartjuk, akkor végre visszaáll a régi rend. HIphiphurrá.

Ma megint megpróbálunk hordozókendőben sétizni egyet. LEgfeljebb hamar visszafordulunk...

HOlnaptól apa megy hidas konferenciára, ott lesz péntekig. :( Úgyhogy addig mi kettesben maradunk a Kismaszattal. Viszont a kocsi is itt marad. Mehetünk mindenfelé :wink: Kirrrrály
Úgyis kell egy pár cuccot beszerezi Rékának. Kimenős cucca nem sok van sajna. Sok rugi, meg body, de szép ruha szinte egyáltalán nem. Meg valami lábikára valót is néznem kell, mert az egyáltalán nincs neki. Na befejezem, mert apa még beleolvas véletlenül,aztán elviszi a kulcsot magával :lol:

panna1

Nici, RItus! Édesek a manókák! Zorka nagyon csinibaba :lol: . Róla jutott eszembe a szép cucc vásárlás...
Ilyenkor egy szál harisnyában nem fázik a lába? Vagy úgyis kap még lentre takarót?

panna1

Sziasztok!

Bocsi, szombaton elég röviden fogalmaztam meg ezt a köhögés dolgot, de azért köszi a válaszokat. Azóta kiderült, hogy ő is csak az orra miatt köhög, főleg éjszaka. Mi homeós cuccokat kaptunk rá. Persze most meg én vagyok beteg, alig látok ki a fejemből, mert én ha megfázom általában a könnyem is folyik, így tök dagadtak a szemeim. Ma meg vendégeink jönnének, nem tudom lemondjam-e őket. Viszont Cintus mehetett tegnap oviba. Szombaton megünnepeltük a szülinapját, nagyon jól sikerült, estére teljesen ki volt ütve a kisasszony.
A tejem áll katasztrófálisan. Végülis nem sok reakció volt erre az éjszakai átalvás kontra tejmennyiség kérdésre, de szerintem nálunk ez a ludas. Ma éjjel már csak 30-at tudtam fejni, aztán mégegyszer nem volt erőm felkelni, így reggel is csak 90-et tudott kiszívni két ciciből. Megrendeltem a More Milk-et, remélem az segít majd.

Ritus! Amikor én voltam a tanfolyamon akkor volt egy pár hetes baba, ő végig aludt.

Csenge! Cintusnak is van olyan bringája. Mi kb. fél éve használjuk, de imádja és ijesztően gyors vele.

Mi csak 2-3 naponta fürdetünk, főleg amiatt, hogy Cintus is ekcémás, de a védőnő is ezt ajánlotta.

Apa nálunk elég rosszul tűri a dolgokat, pedig őt csak kéthetente hétvégén látjuk. Azért így két gyerekkel... Mindig van valamelyiknek valami nyűgje. Így én inkább zavarom itthonról egy-egy órára. Elmegy futni, masszázsra vagy csak összeül az egyik haverjával és utána mindenkinek jobb.

Andi

KépKép
jazmin2005

Csak gyorsan, mert a Kenguru Goldban lejárt szavatosságú cumisüveget adtak, mehetek vissza... :evil:

Szurit megkaptuk, pneumot is, szegény a derekáig felpisilt ijedtében, de ölben hamar megnyugodott.
Mértek is: 5140 gr, ami kissé lelassult növekedés.
Dokinéni kaki miatt visszarendelt jövő héten.
Holnap Uh, hurrá!

Na lépek, mert jó messzire kell menni azért a fene üvegért.

pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, mindegy neki miből kapja csak minimum meglegyen 120 ml.
Van h csak tejcsiből sikerül,van h csak tápi,de van h a kettő eggyütt.
Ha megvan neki a 120 alszik éjjel mint a bunda.

Ritus,nelegyen leki ismeretfurdalásod.
Semmi baja nem lesz Zorkának.Ott szokott baj lenni ahol nincs légzésfigyu nekem azt mondták a kórházban.
Meg azt h sajnos egy csecsemő újra élesztése még egy orvosnak sem kis dolog.Igy tanfolyammal ezt nem lehet megtanulni.
De Nyugi!!!!!!!!!!Semmi baj nem lesz.Figyelitek Zorkát ,minden rendben lesz.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! Mig nekünk az angel care folyamatosan csipogott, ott a baby controll egyszer sem.

nicike

Zsófi, köszi az infót;) aranyos vagy!

sniky

Sziasztok!

Kitaláltam mi legyen, tali ügyben, pénteken is lesz és a jövő pénteken is :) Mindenki akkor jön amikor tud. Csinálhatunk belőle rendszert is, pénteki klubbot, én személy szerint örülök, ha kiszabadulhatok itthonról, szívesen találkoznék minden héten.

Andi, Cintusnak boldog szülinapot!!

Nicike és Ritus, gyönyörűek a kiscsajok!

Még egy képet én is teszek fel, ha nem baj, most ez a kedvencem :)

Kép

KépKép
columbine

Hát megjöttünk a hordozókendőzésből. Képzeljétek, szépen haladunk. Már 1 órát sétiztünk benne, Réka 10 perc után durmolt. Csak akkor kezdett reklamálni, amikor túl sokat beszélgettem a szomszéddal és emiatt megálltam.
DE az öltöztetés dolgot vhogy nem találom el. Most alul oké volt, viszont felül szerintem melege lehetett. Legalábbis én nagyon leizzadtam. Persze mikor elindultunk, még nem sütött a nap...

panna1

Andi,
Boldog szülinapot Cintusnak, nektek pedig jobbulást!!! Sok gyógypuszi Vikinek;)

A tejkérdésedre reagálnék, Nekem van rendesen, pedig nem kelek éjjel fejni, este az utolsó szopi után fejek picit, de nem mindig és reggel amiből eszik, azt is és a másik cicit is lefejem, hogy termelődjön új friss tejcsi és ne durranjak szét;) a lefejt mennyiség pedig egyből megy a mélyhűtőbe, így nem kell összegyűjtögetni. Napközben pedig már nem fejek. Csak a homeós bogyót szedem, azt is amikor eszembe jut, van hogy egy nap csak egyszer :oops:

a More Milk kapszuláról még nem hallottam sok véleményt, Cs-andikám szedi, ha jól emlékszem és neki bevált.

sniky

Ági, jó ötlet, támogatom a pénteki klub ötletét;)))
legalább meglesz a felnőtt társaság is egy héten egyszer, hurrá;)))

sniky

Most nézem, hogy mennyi friss infó van. Azt hiszem nem frissítettem, mielőtt elküldtem a hsz-omat...

Szóval: Cintusnak nagyon boldog szülinapot!

APró! Van ilyen is, hogy egy cumisüvegnek lejár a szavideje?

Ági! Király ötlet! Ha végig BP-en lennék, én mindig veletek tartanék. Így viszont csak most pénteken.
Illetve a közeljövőben kb3 hét múlva biztos megyünk még BP-re, így legalább előre tudnék időzíteni, hogy az akkori talira is eljussak.
De akkor most pénteken mikor, és hol?

panna1

Andi! Én sem tapasztaltam tejmennyiség-csökkenést az átalvás óta. Én is fejek esti szopi után is, meg reggeli előtt is. De tényleg lehet az a ludas. Simán lehet, hogy a szervezeted így reagál rá.
Laktoherbet iszol?

panna1

Mikor hazajöttünk a kendős sétából, még kiraktam Rékit a babakocsiban a teraszr. Kicsi lányom azóta is húzza a lóbőrt odakint. Úgy tűnik, kicsit borul a napirend...
:lol:
Még annyit a talihoz, hogy én örülnék, ha délelőtt taliznánk vmikor, mert kicsit félek a péntek dél-délutáni dugótól. Ti többiek, akik autóztok, szerintetek?

HOmeos bogyikat tegnap este kezdtem adagolni RÉkának. Majd ma este kiderül mennyire hatásos... Remélem nagyon.

panna1

Sziasztok!

Na megjöttünk a dokinénitől, megkapta Virág a szurikat. Szegénykém olyan édesen nézelődött, és egyszer csak beleszúrtak a kis combjába, aztán a másikba is :( Úgy elkezdett sírni szegény, hazafelé is sírdogált, biztos fájt a szuri helye. Itthon borogattam egy kicsit, aztán kapott egy kis soron kívüli szopit, most meg alszik a lelkem. Hát nem kellemes dolgok ezek, de túl kell lenni rajta.

Sophie,
Köszi a kérdésed, a vérvétel-el sztem minden rendben, mert már 2 hete küldtük el a mintát, és azóta nem hívtak, gondolom értesítettek volna ha baj van, legalábbis azt mondták. De azóta a tejérzékenységre utaló tünetek is elmúltak, szerencsére! :)

Nagyon nagyon szép az összes babóci!
Ritus, milyen csini az a pulcsi is!
:D

Kép
Kép
dia123

Na kihirdetem a találkozót: MINDEN PÉNTEKEN DÉLELŐTT 10 TRANZIT CAFÉ.

Egyébiránt, ha most pénteken jó az idő és van kedvetek kimászhatunk a Kopaszi gátra is. :)

KépKép
columbine

Megkaptuk mi is a szurikat!
Sírt szegénykém picit, de utána sétáltunk egy nagyon, és a kocsiban végig aludt.
Nemrég evett és most az állatkáinak magyaráz. :)
Ja még annyi, h doki azt mondta, h esténél előbb ne borogassam a szurik helyét....nem tudom miért!?

Mikorra ment fel a hőmijük picit a babóknak? Estére?

Ritus: Nagyon szuper az a szoknyácska. Nekünk is kellene vmi szoknya, mert harisnyánk rengeteg van, és nem tudjuk mutogatni! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!

Éljen, éljen! Nagyon jó ötlet a pénteki klub. Szerintem is délelőttre kellene időzíteni legalább a találkozást, és akkor talán a pénteki csúcs előtt el tudunk indulni haza. Mi tudunk menni most pénteken.

Tegnap voltunk vendégségben 10 hetes kis barátunknál. :) Nagyon édik voltak a babák.

Mindjárt dobok én is pár képet.

rizsimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: