Sziasztok lányok!
Kangu gratulálok, szuper, hogy megvan az eredményed és a legszuperebb, hogy jóóó! Bár ezen nem csodálkozom, biztos voltam benne, hogy semmi gond nem lesz.
Én még várok türelmesen, még kb 2 hét mire megkapom postán. De nem izgulok már, ha baj lett volna, akkor már értesítettek volna telefonom, a dokim is ezt mondta.
Gjéti, Dominik Damír nekem is kicsit sok..... A Domikink önmagában viszont nagyon szép.
Verus, tök jól bevásároltál, édesek a cuccok.
Képzeljétek, én eddig még megálltam, hogy semmit se vegyek.
Száva régi kis cuccait már kezdtem előpakolászni, kiválogatom belőle az uniszex dolgokat, ami jó lesz a kistökire is. (bocsi magamban csak így hívom
Vannak kétesélyes rucik, segítetek majd eldönteni, hogy rá lehet-e adni fiúra vagy inkább lányosak? Lefotózom majd őket...
Egyébként megint jól kipetyeregetm magam mikor a kezembe vettem ezeket az apró kis rucikat, annyira kis édik, van amit úgy imádtam a Szávána látni. Olyan nagylány már, annyira elröpült ez a 7 és fél év.
Elif, én is nagyon várom már, hogy megmutasd az alkotásod!
Én is úgy szertnék kötni, de esély sincs rá, hogy legyen időm.
Örülnék, ha megírnád hol van az a Burda bolt, mert én meg szívesen vennék pár szabásmintát Szávának való ruhákból. Annyira hiány van a 128-as méretű cuccokból, gondoltam varrok neki pár klassz nadrágot.
Képzeljétek ma bementem az Aldiba, és volt bent egy fiatal pár, egy 2-3 hónapos kisbabával. Meg is néztem őket, hogy milyen aranyosak.
Pakoltam befelé a kocsiba, és hallom, hogy valaki nagyon csúnyán káromkodik... hátranéztem és az apuka volt a kisbabával... Neki beszélt így, hogy a k... életbe nem igaz, hogy egy percig nem tudsz nyugton maradni... és nagyon csúnyán megrángatta azt a pici babát, és rá is csapott kétszer a fenekére.
Csak álltam döbbenten, és azon gondolkodtam, hogy mit tehetnék.. Jött ki az anyuka is, addigra már puszilgatta és ringatta a pasi a babát. Annyira megdöbbentem, legszívesebben odamentem volan az anyukához, hogy tudja-e mit csinál a férje a babával, amikor ő nem látja. De nem mertem.... Nem akartam balhét, féltem a pasitól az az igazság.
Hazafelé egész úton potyogtak a könnyeim, hogy képes valaki egy ilyne pici ártatlan babát így rángatni, megütni.. és szegény csaj, vajon van róla fogalma, hogy mekkora egy állattal él együtt????
Bocsánat, ha elrontottam a ti kedveteket is ezzel....